50nin altındaysa demek ki benim 16,6 buna göre erkek bakalım doğru çıkacak mı
fundacım balım çok tatlı ya.. ay böyle bi sevesim geldi .. maşallah..
senin bi cinsiyet belli olsun ondan sonra kuşum senikide kız çıkarsa görürüsünyaa durun bakiim kızlar.. bana doktor kız gibi dedi.. ama bize hala erkek gibi geliyor.. cuma günü gidicem gösterirse zıpır alırız kızları be ya.. evde bırakmayız rahat olun..
freehcg nerden bakıyorsunuz ben bukonuda çok cahil kalmışım. ne olduğunu bile anlamadım.
ezgiiiii,
bizim kızların hepsini Bİlge Alıcak eheheheh:))
ezgiiiii,
bizim kızların hepsini Bİlge Alıcak eheheheh:))
kızlar herkese günaydın:)) epeydir giremiyordum girip okuyup çıkıyordum.şu diş meselesi beni de mahvetti.
bilgecim hayırlısı olsun inşallah senin ve eşin için.
mervecim bende senin gibiydim bebeğin cinsiyeti konusuda sora dedimki kendi kendime "ya esra napıyosun daha bikaç ay önce bebeğim olmıcak diye ağlıyordun şimde ne oluyo" dedim. herşeyden önce sağlıklı olsunlar zamanında doğsunlar başka birşeye takılmaya gerek yok.inşallah patalojinde temiz çıkacak ve sen bebişine bir kardeş daha yapıcaksın üzülme bak bebeğinde etkileniyor.
çiğdemcim bence sakın ihmal etme diş dr.una git göster bak ben gitmedim 4gün ağrı çektim sonra gittimki alveolit olmuşum. hamileyizya kan bebeğe gidiyor diye diş boşluğu kanamamış orası öle çukur kalmış ve iltihap olmuş.şimdi antibiyotik kullanmadan sabah akşam pansuman yapılıyor.
bu arada lokal anesteziye takma kafana bebeğe hiç bir etkisi yok çünkü dolaşıma katılmıyor. zaten dolaşıma katılsa önce bizim kalbimiz durur. eğer dayanılmaz ağrın olursa minoset al ben almıştım dayanamayıp.ama bence dr.a git göster bak ben hala çekiyorum.
freehcg nerden bakıyorsunuz ben bukonuda çok cahil kalmışım. ne olduğunu bile anlamadım.
17 sine dr.uma randevum var 21.haftada olucam o zaman heralde detaylı usg filan yapılır o hafta.o zaman kesinleşir diyorum. bende hala emin değilim.ama ne dicem dün bir arkadaşımı gördüm 4.aylıkmış bebeği erkek karnı böle top gibiydi. ilk bebeği kızdı o zaman böle değildi dedim acaba eskiler doğru mu sölüyo .gerçi benim karnım daha hala çıkmadı öle aman aman. kiloluyumya ondan heralde:)
çiğdemcim bence sakın ihmal etme diş dr.una git göster bak ben gitmedim 4gün ağrı çektim sonra gittimki alveolit olmuşum. hamileyizya kan bebeğe gidiyor diye diş boşluğu kanamamış orası öle çukur kalmış ve iltihap olmuş.şimdi antibiyotik kullanmadan sabah akşam pansuman yapılıyor.
bu arada lokal anesteziye takma kafana bebeğe hiç bir etkisi yok çünkü dolaşıma katılmıyor. zaten dolaşıma katılsa önce bizim kalbimiz durur. eğer dayanılmaz ağrın olursa minoset al ben almıştım dayanamayıp.ama bence dr.a git göster bak ben hala çekiyorum.
olabilir gerçi kız mide bulantısı yapmaz erkek yapar diyenlerde var onun tutmadığına şahit oldum. bu arada çin takvimine göre benimki erkek oluyo tüp bebek de olsa döllenme ve transfer mart ayında oldu. bunun dışında free bhcg değeri 40 ın altı erkek üstü kız derler benim 21. bende anlamadım bende hiç bir teori tutmamış oluyo eğer bebişim kız ise.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?