2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

ay liste gelmiş.. ya liste masmaviydi.. şimdi pembik olmuş :) maşallah bebişlerimize..

kızlar ben kaçıyorum mecburen. diş dr.una gidicem. malum bakalım düzelmişmi biraz da olsa.
hepinizi öpüyorum geldiğimde tekrar girmeye çalışıcam. görüşürüz a.s

aynen benimkide böle bişiler dedi işte saol esra
mervecim benim doktorda temmuz sonu çağardı ama yurtdışında olabilirmiş. o yüzden telefonlaşıp gidicem..

sevgi sen uyumadın mı bu arada eşime dedim ki
bizim sevgide dila koyucak bebeğinin ismini dedim
aaa biz koymalalım o zaman diyo sanki tek dila biz olucaz geçen gün dila teyze duydum düşün yani
neyse aşkım saçmalama sanki komşuyuz öle bile olsa nolucak dedim
özgün olmalı bizim kızın ismi diyo alem adam sonra sen ciddimisin dedim güldü
bu eşim bende de bilmiş olucak bebek olunca bu arada biz hirayıda koymayı düşünüyoruz siz bi tek dila mı

minoset bile almaya korkuyorum:)) acısına katlanıyorum 3 gündür.. haklısın yarına herşey belli olurr teşekkürler arkadaşım ilgilendiğin ve bilgilendirdiğin için:))

Canım, 18 hafta bitiyor iki gün sonra.neredeyse yarıladım sayılır. Oğlumuz olacakmış:)))

İnşallah sen de bir an önce bebeğine kavuşursun, asla umudunu ve inancını kaybetme, bu işin tek püf noktası moral çünkü, dualarımız seninle:))

bu arada teyzeleri mustafa ata çok iii maşşallah parmağını emiyordu ayaklarını kaldırıyor ya bi görseniz resmen hop hop dr diyor sen ne yiyosun bu bu kadar hareketli:))))))
maşallah oğluşumuza.. Allah nazarlardan korusun...

kız nasıl uyuyim işyerinde.. Masaya elimi koyuyorum azcık gözlerimi dinlendiriyorum..
Olsun annesi sen de dila koy ismini.. Adaş olurlar ne güzel.. Biri daha vardı dila koyucam diyen.. Kimdi o ya.. Bak hatırlayamadım.

minoset bile almaya korkuyorum:)) acısına katlanıyorum 3 gündür.. Haklısın yarına herşey belli olurr teşekkürler arkadaşım ilgilendiğin ve bilgilendirdiğin için:))

tatlışım minoset bitkisel bi ilaç.. Gönül rahatlıyıyla içebilirsin.. Benim de belim ağrıyo.. Doktor minoset iç dedi..

kız nasıl uyuyim işyerinde.. Masaya elimi koyuyorum azcık gözlerimi dinlendiriyorum..
Olsun annesi sen de dila koy ismini.. Adaş olurlar ne güzel.. Biri daha vardı dila koyucam diyen.. Kimdi o ya.. Bak hatırlayamadım.

ay evet biri daha vardı bnm için sorun değil adaş olsunlar kardeş olsunlar :)
kuşum ya sen iştesin dimi
ay kusura bakma canım ya
bende cumartesi pazar öğlen uykusuna yatmıştım zor duruyorum şu an

Ayyyyy canlarım yaaaaaaaaa cok sagolun
ınsallah sureklı ya beduu ye halık cekıyorum rahatlıyorum
yoksa olumsuz dusunuyor ınsan ıster ıstmez
bana cok dua edın allahım sızınde yavrularınızı kucagınıza almayı nasıp etsın
sızın yazılarınızı oluyunca moral alıyorum
nedense negatıf olanları okumak ıstemıyorum yaaaaaaaaaaaa
ınsan ılla etkılenıyor
kızlar hepınıze son soru
hepınıze tek embrıyomu transfer oldu
bu olayı kafama takmıyorum rabbım verırse teklede verır
ama meraktan sordum yınede

Bu arada bende sızn gıbı 20 lık dısını cektıren bırıyım
hemde benım cenem dardı ve damagımdan cekıp aldılar ama dıkıs atmadılar
2 gun cektım ama sonra duzelmeye basladı
sureklı dısımın cekıldıgı delıge yemek kacıyordu veeeeee agrı yapıyordu
ama sonra kapandı
evet arkadasım sende bekleme bence gıt doktora zor yaa dıs agrısı bırde hamılesın canım

kızlar selam.Zeynepcim hayırlı olsun iyi çıkmış ikili test sonucun benim de cuma günü kontrolüm var o zaman yapabilir.Bilge sizin için de hayırlı bi olur inşallah sende rahatlarsın.Fundacım sen kucağındaki oğlucuna da bayıldım oğlan dedim öyle görünüyo.Çiğdem senin de şu dişinen kısa zamanda iyileşir de sen de bu sıkıntıdan kurtul artık kendinize iy bakın sevgiyle kalın

bu arada Mervecim seni unutuyodum demekki senin için hayırlısı böyleymiş canım uğur getirsin kızın sana inşallah sonradan herhangi bi operasyon geçirmessin canım

benim tek canım
bu arada Mervecim seni unutuyodum demekki senin için hayırlısı böyleymiş canım uğur getirsin kızın sana inşallah sonradan herhangi bi operasyon geçirmessin canım
saol tatlım senin randevun ne zaman kesin listeye yazıcam

kızlar ya ben devamlı bu zillinin son 4d usg resmine bakıp bakıp ağlıyorum 4d ler bana daha gerçekçi gelio ten rengi gibi ya renkleri

çocuğuma nazar değidirim diye korkuyorum..sanırım buldumcuk olucam

canım çok sağol inşallah senin de çok güzel çıkar.
mervecim doktoru yarın görücem sonucu eşim gösterdi bugün . yarına randevumuz var ama sanırım yaptırmaz bakalım hayırlısı

kızlar ya ben devamlı bu zillinin son 4d usg resmine bakıp bakıp ağlıyorum 4d ler bana daha gerçekçi gelio ten rengi gibi ya renkleri

çocuğuma nazar değidirim diye korkuyorum..sanırım buldumcuk olucam

Allah nazarlardan saklasın yaa şimdiden insanın içi kaynıyor ya doğduğunda ne yapıcaz yeriz yeriz sırnaşık şey

canım çok sağol inşallah senin de çok güzel çıkar.
mervecim doktoru yarın görücem sonucu eşim gösterdi bugün . yarına randevumuz var ama sanırım yaptırmaz bakalım hayırlısı
sen cinsiyet sormayı unutma yarın gittiğinde olur mu cicim
Allah nazarlardan saklasın yaa şimdiden insanın içi kaynıyor ya doğduğunda ne yapıcaz yeriz yeriz sırnaşık şey
walla yicez yutcaz bunları bu gidişle

ayy evet merve o kadar soru oluyorki aklımda unutmam inşallah burdaki bu cihazla göremez pek ama görürse de doğru olur mu bilmem

Kizlar bana dua edin lütfen 3lu testimin sonucu düşük çıktı 91/1 iki gündür keyfim kaçtı Dr yarın amniosentez için çağırdı tedirgin oldum ister istemez malum düşük riski varmış nolur bana dua edin sonucum iyi çıksın ve bebisime bisey olmasın bu arada amniosentez yaptıran arkadaslar morallerinize ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…