aynen benimkide böle bişiler dedi işte saol esrayok cnm benim dr.um yaptırmaya gerek görmedi. ikili testin soncu gayte iyiydi.
üçlü testtede sadece fazladan afp denilen alfafetoprotein deilen bir enzime bakılıyor o da yüksek çıkarsa ebbekd nötral tüp defektleri (spina bfida...gibi) görülme olasılığı yüksek oluyormuş. yani sırtındaki omurilikte bazen tam kapanmama yada dışarda oluşma gibi defektler olabiliyormuş.bunuda yine usg de bakıp değerlendiricez dedi. yani yüksek çıksada usg ile değerlendiriliyormuş. o yüzden gerek yok dedi.
mervecim benim doktorda temmuz sonu çağardı ama yurtdışında olabilirmiş. o yüzden telefonlaşıp gidicem..
kızlar ben kaçıyorum mecburen. diş dr.una gidicem. malum bakalım düzelmişmi biraz da olsa.
hepinizi öpüyorum geldiğimde tekrar girmeye çalışıcam. görüşürüz a.s
cnm benimde öleydi çukur ve içi beyazdı o beyzlık iltihap olmayabilir haberin olsun bendede vardı ben dedim enfeksiyon kapmışım. dr. temizledi meğerse gıda artıkları oraya toplanmış:)) sen moralini bozma yarına kadar dayan emin ol yarın dr. müdahalesinden sonra hemen rahatlıcaksın. bence bişey kullanma çok ağrın olursa bi minoset al okadar. çok geçmiş olsun cnm. yarın tekrar konuşuruz.
haymatlos senın bebegın kac aylık oldu
sen benı sımdı hatırlayamazsın ama
onceden cooooook gırıyordum
ozamnalar sureklı hepımız aynı topıkteydık ben baska ısımleydım oyuzden tanımazsın canım
cınsıyetı ne cook sevındım bebegın olmsına
bende 2,denemeye basladım dun lucrınle banada dua edermısınız hamıs bayanlar
maşallah oğluşumuza.. Allah nazarlardan korusun...bu arada teyzeleri mustafa ata çok iii maşşallah parmağını emiyordu ayaklarını kaldırıyor ya bi görseniz resmen hop hop dr diyor sen ne yiyosun bu bu kadar hareketli:))))))
sevgi sen uyumadın mı bu arada eşime dedim ki
bizim sevgide dila koyucak bebeğinin ismini dedim
aaa biz koymalalım o zaman diyo sanki tek dila biz olucaz geçen gün dila teyze duydum düşün yani
neyse aşkım saçmalama sanki komşuyuz öle bile olsa nolucak dedim
özgün olmalı bizim kızın ismi diyo alem adam sonra sen ciddimisin dedim güldü
bu eşim bende de bilmiş olucak bebek olunca bu arada biz hirayıda koymayı düşünüyoruz siz bi tek dila mı
minoset bile almaya korkuyorum:)) acısına katlanıyorum 3 gündür.. Haklısın yarına herşey belli olurr teşekkürler arkadaşım ilgilendiğin ve bilgilendirdiğin için:))
kız nasıl uyuyim işyerinde.. Masaya elimi koyuyorum azcık gözlerimi dinlendiriyorum..
Olsun annesi sen de dila koy ismini.. Adaş olurlar ne güzel.. Biri daha vardı dila koyucam diyen.. Kimdi o ya.. Bak hatırlayamadım.
benim tek canımAyyyyy canlarım yaaaaaaaaa cok sagolun
ınsallah sureklı ya beduu ye halık cekıyorum rahatlıyorum
yoksa olumsuz dusunuyor ınsan ıster ıstmez
bana cok dua edın allahım sızınde yavrularınızı kucagınıza almayı nasıp etsın
sızın yazılarınızı oluyunca moral alıyorum
nedense negatıf olanları okumak ıstemıyorum yaaaaaaaaaaaa
ınsan ılla etkılenıyor
kızlar hepınıze son soru
hepınıze tek embrıyomu transfer oldu
bu olayı kafama takmıyorum rabbım verırse teklede verır
ama meraktan sordum yınede
saol tatlım senin randevun ne zaman kesin listeye yazıcambu arada Mervecim seni unutuyodum demekki senin için hayırlısı böyleymiş canım uğur getirsin kızın sana inşallah sonradan herhangi bi operasyon geçirmessin canım
kızlar selam.Zeynepcim hayırlı olsun iyi çıkmış ikili test sonucun benim de cuma günü kontrolüm var o zaman yapabilir.Bilge sizin için de hayırlı bi olur inşallah sende rahatlarsın.Fundacım sen kucağındaki oğlucuna da bayıldım oğlan dedim öyle görünüyo.Çiğdem senin de şu dişinen kısa zamanda iyileşir de sen de bu sıkıntıdan kurtul artık kendinize iy bakın sevgiyle kalın
kızlar ya ben devamlı bu zillinin son 4d usg resmine bakıp bakıp ağlıyorum 4d ler bana daha gerçekçi gelio ten rengi gibi ya renkleri
çocuğuma nazar değidirim diye korkuyorum..sanırım buldumcuk olucam
sen cinsiyet sormayı unutma yarın gittiğinde olur mu cicimcanım çok sağol inşallah senin de çok güzel çıkar.
mervecim doktoru yarın görücem sonucu eşim gösterdi bugün . yarına randevumuz var ama sanırım yaptırmaz bakalım hayırlısı
walla yicez yutcaz bunları bu gidişleAllah nazarlardan saklasın yaa şimdiden insanın içi kaynıyor ya doğduğunda ne yapıcaz yeriz yeriz sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?