2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

Merhaba kızlar!
Mervecim beni tablodan silebilirsin.
2 hafta kanama vardı ve sonucta bebek karnımda öldu, kalbi durdu...cok iyi gelisiyordu ama bu kanamadan dolayi cocuk beslenemedi
artik anne adaylardan biri degilim...
5 denemeye bakacaz

bilgecim haftasonunun güzel geçtiğine sevindim. rahatsızlığının kısa sürmesinede.
çünkü izmirde bir salgın var bende çok korkuyorum. herkesde mide bulantısı ishal ve acillerde serum yiyip dönüyorlar. mikrop sudamı havadamı var daha kesinleşmedi. ama millet fena...

canım biz de sebepsiz interfeliteydik 3 aşılama denedik olmadı ilk tüp bebek denemesinde olsu çok şükür. rabbim sana da nasip etsin. soruların varsa tabiki de sorabilirsin

türkiye genelinde bir sıkıntı var. yağmurlar suları etkilemiş ee bir de sıcaklar. ben de kaç gün önce kabızdım şimdi de tam tersi gibi. inşallah bir sıkıntı olmaz. havalar çok bunaltıcı çok su içmek lazım. su konusunda da amerikada bu damacanalar yasaklanmış. haberlerde öyle diyordu ee çeşme suyuna da güven yok ne olacaksa artık

canım yaaa çok üzüldüm. ne diyeceğimi bile bilemiyorum zaten çok stresliydim sonuç bekliyorum derken bu haberi alınca yıkıldım. rabbim sabır versin. inşallah en kısa zamanda rabbim nasip eder

cnm bence ehemen başlamalısın bunlar önemli vitaminler gerçi şöyle bir durum var peynir ayran cacık gibi besinlerden kalsiyum alabilir yada omega için ceviz yiyebilirisin eğer bunlarıda yapamıyorsan başla hemen doktora sorup..ikili sonuçların içinde dua ettim ii çıkıcak inşallah....
günaydın kızlarrrr ....

ben hala çok keyifsizim diş ağrım geçmek bilmiyo ağrı kesicide almıyorum inadımdan bakalım nezamana kadar dayanabilicem
canım ya dün seni anlattım teli kapatınca eşime kırk yıllık gibi konuşuydunuz maaşallah dedi...nazra değdirirsin maaşallah de dedim.sonra anlattım seni hani yaramazların annesi varya o aradı böle böleymiş diye diş diyince eşim hiç dayanmaz içi bi hoş oldu dua ettik en kısa zamanda geçsin diye sonra ne dese beğenirsin yaramazlar ne yapıyormuş..bizim ailenin maskotu oldu seninkiler hahahah kaydirigubbakcemile3
canım senin ikili test sonucun dimi bugün.. hadi bakalım hayırlısı olur inşallah..
benim mide bulantım yok.. ama çok çabuk doyuyorum..zorla tıkıştırıyorum ağzıma valla..
aman sevgim emrak ettim seni geldin sonunda
kızlar ben çok güldüm vaktiniz varsa okuyun

'
zeynep sen beni güldürdün allahta seni güldürsün güzelmişwalla
hımm hava değişikliği çarptı senin barsakları onun dışında aydına geçme fikri ezgiyi çok sevindiricek ayrıca hani resim hani resim
aminnnnnnnnnnnnnnnn
kajuya bak sen yahu ne maharetleri varmış demir konusu dikkatimi çekti severimde ama yağlı ya kiloo yapmasın fıstık gillerden sonuçta
günaydın afiyet olsun cnaım doyur karını hemen

haklısın canım. çevremdeki herkes bu salgından etkilendi. herhalde çok su içmem sayesinde bana uğramadı. damacanalarında sağlıklı olduğuna hiç inanmıyorum sonuçta plastik.
engüzeli arıtıcı taktırmak. . ben evden çıkarken bile evden su doldurup çantama atıyorum. suyun tadı bir başka. bizim alma sebebimiz ben böbreklerimden sürekli ya kum ya taş sorun yaşardım bünye yapıyormuş. geçen sene yine taş düşürürken dr.bunu önermişti. taktırdıktan sonra şükür birdaha hiçbir sorun yaşamadım.

canım biz de sebepsiz interfeliteydik 3 aşılama denedik olmadı ilk tüp bebek denemesinde olsu çok şükür. rabbim sana da nasip etsin. soruların varsa tabiki de sorabilirsin

saol cnm teşekkrler
benim çikolata kistm var 2 cmlik
büyük olmadğı içinde ameliyat olmuo
tek çaresi hamile kalman dedi dr.um
yaklaşık 10 aydır deniyoruz 6 ay önce düşük yaptım
yumurtlamaya ve çatlamaya yardımcı ilaç ve iğne kullanıorum
bakalım inş. çok bekletmez bebişlerimz bizi

teyzeleri birazdan bebişimi görmeye gidicem kısmet olursa iş yerime yakın bi yer var oraya gidicem ya ne dicem adama bu seferde ugs giricem merak ediyorum adamda bana dicek ne buldumcuk bir kadın:))))
siz ne diyosunuz böyle merak edip gittiğinizde

canım ya dün seni anlattım teli kapatınca eşime kırk yıllık gibi konuşuydunuz maaşallah dedi...nazra değdirirsin maaşallah de dedim.sonra anlattım seni hani yaramazların annesi varya o aradı böle böleymiş diye diş diyince eşim hiç dayanmaz içi bi hoş oldu dua ettik en kısa zamanda geçsin diye sonra ne dese beğenirsin yaramazlar ne yapıyormuş..bizim ailenin maskotu oldu seninkiler hahahah

:)) kıskanma ne olur iste seninde olur:)))

dualarınız için tşkler canım..Allah hepimizin yardımcısı olsun....sizin kızı biz alırız belki haa:))))))))) bizimkiler erkek gidiyo şimdilikkaydirigubbakcemile3

özelde hiç bi şart aranmıo yani dimi canım
bide aşağı yukarı fiyatlarını öğrenebilirmiim?
cnm bu merkezden merkeze ve tedavide ne kadar ilaç kullanıldığına gör değişiyor çünkü yumurtaların geç cvp verirse daha fazla ilaç kullanabiliyorun yada uzun protokolde daha fazla ilaç kullanılıyor bak serdar koç yaz googledan orda tüp bebeği çok güzel anlatıyor
evet cnm aynen öle allah razı olsun saol
offffffffffffff zeynep yaaa içim bi hoş oldu
aman boşver randevuyu bi baksında şu teste
cnm ben kız bebek istemezmiyim hiç insan kendi cinsinden daha hayırlı olcak bi evlat istemez mi ben yumurtalık kanseriyim ya oda olur diye çok korkuyorum ondan kız bebek istemiyorum ama rabbimin takdiri o çok sağlıklı olucak inşallah
inşallah bu bebek sana uğur getirir ve doğumla beraber tüm sıkıntılarından kurtulursun canım.
saol tatlım amin inşallah hepimizin bebekleri
bizlere tüm güzellikleri getirir
walla zor bir süreç tutmayınca insan yıkılıyor ama bu aylarca denemekte daha farklı sayılmaz doktorunla görüş ve dene istersen
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nasıl yani yaaa
neden ay tüylerim diken diken oldu
sen kanaman var diyemi girip girip yazmıyordun
cnm ne diyeceğimi bilemiyorum en kısa zamanda sana kardeşini gönderiri minik bebek inşallah ama niye kanama oldu ki
bencede bu durum bol su içilerek atlatılır yani halar bi tuaf su kaybediyoruz çok normal dengemiz şaştı

sen 2 ay daha dene sonra bi doktorla grüş bence

canım 10 ay çok erken biraz daha bekle istersen. 1 yılı geçsin sonra iyi bir doktora git bence. kütahyadasın bursaya yakın acıbademi tavsiye ederim

:)) kıskanma ne olur iste seninde olur:)))
dualarınız için tşkler canım..Allah hepimizin yardımcısı olsun....sizin kızı biz alırız belki haa:))))))))) bizimkiler erkek gidiyo şimdilikkaydirigubbakcemile3
ay neden olmasın bi kız daha yaparım öbürüne veririm süper olur walla
kızlar sonuçlarım geldi 1/10000 çıkmış fgcgde16.6 yaş riski: 1/1175 çok iyi demiş doktor

:teytey::teytey::teytey::teytey: harikaaaaa yaşasınnnnnn ohh içim rahatladı yuyoyu duyunca üzüldüm sen ii oldun onun üstüne

MERVEEEEEEEEEEE; Oklava geliiyoooo... Yaw ben sana ne diyeyim kiiii, Kız erkek, ne farkeder allah aşkına, ağlanacak bir konumu bu... Tamam, kaygılarını anlıyorum, ama bu senin zannettiğin kadar genetik yatkınlığı olan bir durum değil bebeğim yaaa, nerden soktun aklına böyle şeyleri... Allah sana bir minik vermiş, eli ayağı sağlam olsun de, bırak kendi hastalığını, bebeğinde olacak diye endişelenme artık... Bununla ilgili yapılmış bir istatistik bile yok... ALLAH KIZINI SANA BAĞIŞLASIN.... Üzülme sakın tamam mı bi tanem..
kızlar sonuçlarım geldi 1/10000 çıkmış fgcgde16.6 yaş riski: 1/1175 çok iyi demiş doktor
ZEYNEP; MAŞALLAH BEBEĞİNEEEEEE... Allah tamamına da erdirsin...

arkadaşlar çok çok teşekkür ederim. eşim yarına randevu almış doktor demiş sizin randevunuz ağustosa eşim demiş yok biz görmek istiyoruz yarına demiş. yahu cinsiyet namına birşey yok neyse yarın görücez bakalım biraz da büyümüş olsa bebişim en son biraz küçük kalmıştı inşallah büyümüştür.

ay aman onlara ne sanki bedava bakıyorlar görmek istiyorum geliyorum allah allah git arkadaşım git
zeynep bu arada hafta sonu yalovadayım heee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…