teşekkür ederim arkadaşım saol
benm bi düşüğüm var
yumurtlamaya yardımcı ilaç kullanıorum
eşimde bi sorun yok
bazen bu süreçten sıkılıorum
acaba tüp bebek mi denesek diorum
ama bu konuda hiç bi bilgim yok
bilgecim haftasonunun güzel geçtiğine sevindim. rahatsızlığının kısa sürmesinede.
çünkü izmirde bir salgın var bende çok korkuyorum. herkesde mide bulantısı ishal ve acillerde serum yiyip dönüyorlar. mikrop sudamı havadamı var daha kesinleşmedi. ama millet fena...
Merhaba kızlar!
Mervecim beni tablodan silebilirsin.
2 hafta kanama vardı ve sonucta bebek karnımda öldu, kalbi durdu...cok iyi gelisiyordu ama bu kanamadan dolayi cocuk beslenemedi
artik anne adaylardan biri degilim...
5 denemeye bakacaz
cnm bence ehemen başlamalısın bunlar önemli vitaminler gerçi şöyle bir durum var peynir ayran cacık gibi besinlerden kalsiyum alabilir yada omega için ceviz yiyebilirisin eğer bunlarıda yapamıyorsan başla hemen doktora sorup..ikili sonuçların içinde dua ettim ii çıkıcak inşallah....kızlar ben 27 yaşındayım bu yaşıma kadar iştahsız olduğumu bilmiyorum. 3 ayı da geçirdim ama bir çok şeyden tiksiniyorum canım yemek istemiyor ne olacak bu halim bebeğimi düşünüyorum. sizce balık yağı hapı falan alayım mı?? kalsiyum da ne halde bilmiyorum lıkır lıkır süte içerdim görmek istemiyorum. umarım hep böyle gitmez
canım ya dün seni anlattım teli kapatınca eşime kırk yıllık gibi konuşuydunuz maaşallah dedi...nazra değdirirsin maaşallah de dedim.sonra anlattım seni hani yaramazların annesi varya o aradı böle böleymiş diye diş diyince eşim hiç dayanmaz içi bi hoş oldu dua ettik en kısa zamanda geçsin diye sonra ne dese beğenirsin yaramazlar ne yapıyormuş..bizim ailenin maskotu oldu seninkiler hahahah kaydirigubbakcemile3günaydın kızlarrrr ....
ben hala çok keyifsizim diş ağrım geçmek bilmiyo ağrı kesicide almıyorum inadımdan bakalım nezamana kadar dayanabilicem
aman sevgim emrak ettim seni geldin sonundacanım senin ikili test sonucun dimi bugün.. hadi bakalım hayırlısı olur inşallah..
benim mide bulantım yok.. ama çok çabuk doyuyorum..zorla tıkıştırıyorum ağzıma valla..
zeynep sen beni güldürdün allahta seni güldürsün güzelmişwallakızlar ben çok güldüm vaktiniz varsa okuyun
'
hımm hava değişikliği çarptı senin barsakları onun dışında aydına geçme fikri ezgiyi çok sevindiricek ayrıca hani resim hani resimKızlaaaaar.... Günaydııııınnn:))) Umarım herkesin keyfi yerindedir, işler hep yolundadır.
Süper bir haftasonu geçirdim, çok çok özlemişim Ankara'yı okulumu, arkadaşlarımı, ablamı, yeğenlerimi... Bol bol hasret giderdik. Hem de Fundacığımla buluştuk. Bol bol muhabbet ettik, artık hepimiz hamile görüntüsüne kavuştuk ya, çok sevimliydik ikimiz koca göbişlerle, hepimiz bir şekilde bir araya gelsek nasıl görüneceğiz, düşünemiyorum bile:)))))))))
Hava değişikliği mi desem, güneş mi çarptı desem, birşey mi dokundu desem, cumartesi gezdim gezdim, akşam yatmadan önce tuvalete zor yetiştim. Tüm gün boyunca yediğim hiçbir şey erimemiş, af buyurun bağırsaklar da midemi yalnız bırakmamış. Pazar günü de ablacığıma nazlandım, bana nane limonlar kaynattı, baktı bana:))) Ben toparlandıktan sonra yola çıktık, yolda zorlanmadım, güzel güzel evimize geldik. 2 günde 1,5 kg vermişim ama sadece sudur tabii.
Bu arada Ezgiciğime sevinçli bir haber vereyim, daha doğrusu bir ihtimalden bahsedeyim. Bundan 4-5 ay kadar önce eşime bir yerden teklif gelmişti, çok iyi bir şirkette iyi bir pozisyondu, fakat adamlar Trakya'da yapmayı planladıkları santrali Aydın'a aldılar, biz de o sıralar tüp bebekle uğraşıyoruz, ne kadar sürer bebek olur mu olmaz mı belli değildi, aydın da bize o zaman alakasız göründü, eşim de teşekkür etmişti. Birkaç gün önce eşim gazetede adamların başka bir ilanını İstanbul için görünce mail atmış, tesisi başka yere kurmaya mı karar verdiniz diye, adamlar da cevap vermişler, yok Aydın'da olacak ama biz sizinle tekrar görüşmek isteriz diye:))) Benim aklıma yatıyor doğrusu, ben zaten 100 gün sonra çalıştığım şirketten kurtulacağım, bebeğe de en az bir yıl kendim bakmak istiyorum, eğer koşullar iyi olursa zamanlama da ayarlanabilirse neden gitmeyelim ki:))) Zaten ben düşünüyorum düşünüyorum bizi İstanbul'a bağlayan işten başka birşey bulamıyorum:))) Evimi kapatmam, Aydın'da belki duruma göre lojman verirler ya da biz bir ev tutarız, ne güzel olur:)))) Hem Ezgiciğim de orada:)))))
Böyle kızlar bizde işler, haftasonu pek giren olmamış, hadi gelin, anlatın da şenlensin ortalık biraz:)))
aminnnnnnnnnnnnnnnnne güzel yaa resmen aile gibi olduk. sanki yıllardır birbirimizi tanıyor gibiyiz. umarım hiç birimiz hayal kırıklığı yaşamayız inanın çok etkileniyorum. şimdi çiğdemin dişi ağrıyor cidden çok üzülüyorum.çok sıkıntı çektik bundan sonra sıkıntı olmasın istiyorum inşallah.
kajuya bak sen yahu ne maharetleri varmış demir konusu dikkatimi çekti severimde ama yağlı ya kiloo yapmasın fıstık gillerden sonuçtaKAJU
İçerdiği potasyum tansiyon düşürücü özelliğe sahiptir. Ayrıca sinirlerin ve kalp kaslarının sağlıklı çalışmasını sağlar.
Vücudu hastalıktan koruyan, şeker hastalığının gelişimini engelleyen ve antioksidan olarak nitelenen bir mineral olan selenyum içerir. Yine bu mineral, vücudu kimi metal zehirlenmelerinden korur, kansere karşı direnci arttırır.
Özellikle hamilelerde takviyesi gereken demir mineralini içerir.
İçerdiği D vitamini kemiklerin güçlü olmasını sağlar, kemik hastalıklarının oluşmasını önler, bağışıklık sistemini güçlendirir.
İçerdiği magnezyum minerali ile vücudumuzdaki kemik ve sinir dokusunu, kasların çalışmasını ve kalp atışlarını düzenler; adet dönemi gerginliğini azaltır.
Vücut direncinin arttıran, yaraların iyileşmesini sağlayan, sperm hareketlerini arttıran, büyüme, gelişme ve gebelik dönemlerinde etkili olan çinko mineralini içerir.
günaydın afiyet olsun cnaım doyur karını hemenGÜNAYDIN ANNELER a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
Biz çok açız... gece uyuyamadık, sabah ta geç uyandık ve hala kahvaltımızı edemedik... Bebeğim annneeeeeeeeeeeeee mammmmaaaaaaaaaa diye bağırıyoooooo:)
Biz birşeyler atıştıralım, sonra da geleliiim:))))
Hatta Bilge teyzecim, emek ile benim buluşmamızı anlatabilir eğer vaktı olursa bu arada:)))))
türkiye genelinde bir sıkıntı var. yağmurlar suları etkilemiş ee bir de sıcaklar. ben de kaç gün önce kabızdım şimdi de tam tersi gibi. inşallah bir sıkıntı olmaz. havalar çok bunaltıcı çok su içmek lazım. su konusunda da amerikada bu damacanalar yasaklanmış. haberlerde öyle diyordu ee çeşme suyuna da güven yok ne olacaksa artık
canım biz de sebepsiz interfeliteydik 3 aşılama denedik olmadı ilk tüp bebek denemesinde olsu çok şükür. rabbim sana da nasip etsin. soruların varsa tabiki de sorabilirsin
cnm bu merkezden merkeze ve tedavide ne kadar ilaç kullanıldığına gör değişiyor çünkü yumurtaların geç cvp verirse daha fazla ilaç kullanabiliyorun yada uzun protokolde daha fazla ilaç kullanılıyor bak serdar koç yaz googledan orda tüp bebeği çok güzel anlatıyorözelde hiç bi şart aranmıo yani dimi canım
bide aşağı yukarı fiyatlarını öğrenebilirmiim?
evet cnm aynen öle allah razı olsun saolcanım hiç öyle olumsuz düşünme. rabbim diledikten sonra çooook sağlıklı olur. erkek olup sağlıksız da olabilirdi biz bilemeyiz değil mi. o yüzden şükreden olmak lazım. rabbim yar ve yardımcın olsun. tüm sıkıntıların doğumla gitsin ve bir daha gelmesin diliyorum inşallah.
offffffffffffff zeynep yaaa içim bi hoş oldukızlar eşimle konuştum eşim sonucu almış şimdi doktora gösterecek inşallah aksi bir şey olmaz. bugün çok yoğunmuş randevu alamamış bebeişimi de göremek istiyordum bakalım yarına alacak galiba. inşallah çok sağlıklıdır.
cnm ben kız bebek istemezmiyim hiç insan kendi cinsinden daha hayırlı olcak bi evlat istemez mi ben yumurtalık kanseriyim ya oda olur diye çok korkuyorum ondan kız bebek istemiyorum ama rabbimin takdiri o çok sağlıklı olucak inşallahcanım ilk başta okurken sana kızdımklava:
ama sonra kendinde doğruyu bulmuşsun zaten.
kız yada erkek ne farkeder diycem. ama ben her annenin bir kız çocuğu olmazsa olmaz diye düşünürüm. çünkü kızlar herzaman annelerine yakın olurlar asla kopmazlar.. oyüzden bir kızı sağlama aldın sevinmelisin buna....
saol tatlım amin inşallah hepimizin bebekleriinşallah bu bebek sana uğur getirir ve doğumla beraber tüm sıkıntılarından kurtulursun canım.
walla zor bir süreç tutmayınca insan yıkılıyor ama bu aylarca denemekte daha farklı sayılmaz doktorunla görüş ve dene istersenteşekkür ederim arkadaşım saol
benm bi düşüğüm var
yumurtlamaya yardımcı ilaç kullanıorum
eşimde bi sorun yok
bazen bu süreçten sıkılıorum
acaba tüp bebek mi denesek diorum
ama bu konuda hiç bi bilgim yok
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nasıl yani yaaaMerhaba kızlar!
Mervecim beni tablodan silebilirsin.
2 hafta kanama vardı ve sonucta bebek karnımda öldu, kalbi durdu...cok iyi gelisiyordu ama bu kanamadan dolayi cocuk beslenemedi
artik anne adaylardan biri degilim...
5 denemeye bakacaz
bencede bu durum bol su içilerek atlatılır yani halar bi tuaf su kaybediyoruz çok normal dengemiz şaştıbilgecim haftasonunun güzel geçtiğine sevindim. rahatsızlığının kısa sürmesinede.
çünkü izmirde bir salgın var bende çok korkuyorum. herkesde mide bulantısı ishal ve acillerde serum yiyip dönüyorlar. mikrop sudamı havadamı var daha kesinleşmedi. ama millet fena...
haklısın canım. çevremdeki herkes bu salgından etkilendi. herhalde çok su içmem sayesinde bana uğramadı. damacanalarında sağlıklı olduğuna hiç inanmıyorum sonuçta plastik.
engüzeli arıtıcı taktırmak. . ben evden çıkarken bile evden su doldurup çantama atıyorum. suyun tadı bir başka. bizim alma sebebimiz ben böbreklerimden sürekli ya kum ya taş sorun yaşardım bünye yapıyormuş. geçen sene yine taş düşürürken dr.bunu önermişti. taktırdıktan sonra şükür birdaha hiçbir sorun yaşamadım.
saol cnm teşekkrler
benim çikolata kistm var 2 cmlik
büyük olmadğı içinde ameliyat olmuo
tek çaresi hamile kalman dedi dr.um
yaklaşık 10 aydır deniyoruz 6 ay önce düşük yaptım
yumurtlamaya ve çatlamaya yardımcı ilaç ve iğne kullanıorum
bakalım inş. çok bekletmez bebişlerimz bizi
kızlar sonuçlarım geldi 1/10000 çıkmış fgcgde16.6 yaş riski: 1/1175 çok iyi demiş doktor
saol cnm teşekkrler
benim çikolata kistm var 2 cmlik
büyük olmadğı içinde ameliyat olmuo
tek çaresi hamile kalman dedi dr.um
yaklaşık 10 aydır deniyoruz 6 ay önce düşük yaptım
yumurtlamaya ve çatlamaya yardımcı ilaç ve iğne kullanıorum
bakalım inş. çok bekletmez bebişlerimz bizi
çok sevindim gözün aydın canım.
ay neden olmasın bi kız daha yaparım öbürüne veririm süper olur walla:)) kıskanma ne olur iste seninde olur:)))
dualarınız için tşkler canım..Allah hepimizin yardımcısı olsun....sizin kızı biz alırız belki haa:))))))))) bizimkiler erkek gidiyo şimdilikkaydirigubbakcemile3
kızlar sonuçlarım geldi 1/10000 çıkmış fgcgde16.6 yaş riski: 1/1175 çok iyi demiş doktor
MERVEEEEEEEEEEE; Oklava geliiyoooo... Yaw ben sana ne diyeyim kiiii, Kız erkek, ne farkeder allah aşkına, ağlanacak bir konumu bu... Tamam, kaygılarını anlıyorum, ama bu senin zannettiğin kadar genetik yatkınlığı olan bir durum değil bebeğim yaaa, nerden soktun aklına böyle şeyleri... Allah sana bir minik vermiş, eli ayağı sağlam olsun de, bırak kendi hastalığını, bebeğinde olacak diye endişelenme artık... Bununla ilgili yapılmış bir istatistik bile yok... ALLAH KIZINI SANA BAĞIŞLASIN.... Üzülme sakın tamam mı bi tanem..KIZLARR GÜNAYDIN
Ben hafta sonu şok içindeydim topiğe falan girme şevkim kalmamıştı oğlum kıza dönüştü benim kızım olucakmışşş.Gökmen beye o kadar hocam eminmisiniz dememe rağmen burdan erkek çıkmaz merve kız bu bebek hemde elleri yüzü bacakları çok güzel evde kalmaz bu minik dedi..
ben şok oldum kızlar eşimde şok oldu resmi sizde gördünüz kordon gibi değildi ama bebeğim resmen kız yani kendi doktoruma güveniyorum onlar zaten mesane ve leğen kemiği yapısında da anlayabiliyorlarmış..
Onun üzerine ameliyatımdan bahsettik doğumda patoloji alınacak eğer kötü çıkarsa 1,5 ay sonra rahmim alınması için ameliyat olucam...Hakkımda hayırlısı olsun yeni doğum yapmışım acılarım var loğusalık stresi bide patoloji bekleyeceğiz sonra eğer kötü çıkarsa ameliyat olma genç yaşta menepoza girme stresi....
Ben bebeğin kız olduğunu duyunca (ki biliyorsunuz kız olmasından benim hastalığım genetik olarak onada geçerse diye korkup kız çocuk istemiyorum...) ve üstünede ameliyat olayını konuşunca doktordan çıkınca başladım ağlamaya ama nasıl duyan allah korusun bebeğimi kaybettim zanneder...
Neyse ordan çıktık eşim bize erkek diyen doktora gidip bi soralım dedi deniz kenarı bir yerde kahvaltı ettik stres attık ben biraz kendime geldim..
Sonra geçtik avrupa yakasına benim evin ordaki doktora oda benim cihazım senin doktorunun ki kadar ii değil burada birşey görüyorum bu kordon değil ya büyük bir klitoris yada bu bebek erkek ama testisleri daha inmemiş dedi cihazı kötü olsada bu doktorda acıbademin doktoru deneyimli yani..
Ama ben artık anladım ki bebeğim kız sonra eve gelince vicdan azabı çektim dedim ki kendi kendime '''merve bir daha bebeğin olmayabilir şükredip sevineceğine güzel bir kızın olacak diye sen oturup ağlıyorsun allah korusun buda elinden gider görürsün gününü''''
Sonunda pazar günü eşimle çıktık dışarı güzel bir yemek yedik sonra capacity carousel deki tüm bebek mağazalarını gezdik kız bebek kıyafetlerine baktık o kadar güzel şeyler var ki içim ısındı miniğime mohter care den bi ton şey beğendik 7. aydan sonra alacağız şimdi mevsimlik şeyler var ama bi küvet vardı kızlar pembiş pembiş ayyyy bide mutfak seti var biraz pahalı ama babamız 1. yaş doğum günü hediyesi olarak alacağına söz verdi ben bile heves ettim görünce zarada minik elbisler var küçük kadın elbisesi gibi ayy neler neler
Yani artık benim fıstık gibi bi kızım var kendini beğenmişlik olarak algılamayın doktor amacda öle dedi....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ZEYNEP; MAŞALLAH BEBEĞİNEEEEEE... Allah tamamına da erdirsin...kızlar sonuçlarım geldi 1/10000 çıkmış fgcgde16.6 yaş riski: 1/1175 çok iyi demiş doktor
MERVEEEEEEEEEEE; Oklava geliiyoooo... Yaw ben sana ne diyeyim kiiii, Kız erkek, ne farkeder allah aşkına, ağlanacak bir konumu bu... Tamam, kaygılarını anlıyorum, ama bu senin zannettiğin kadar genetik yatkınlığı olan bir durum değil bebeğim yaaa, nerden soktun aklına böyle şeyleri... Allah sana bir minik vermiş, eli ayağı sağlam olsun de, bırak kendi hastalığını, bebeğinde olacak diye endişelenme artık... Bununla ilgili yapılmış bir istatistik bile yok... ALLAH KIZINI SANA BAĞIŞLASIN.... Üzülme sakın tamam mı bi tanem..
tamam cicim tamam şoku atlattım zaten sabah kalkar kalkmaz karnımı seviyorum bu sabah KIZIIMMM KUZUMMM annesinin güzeli diye bi bağırdım içimden gelsi selçuk 1 metre sıçradı yataktan vay be dedi oğlandan daha çok yanayana seviyosun kızını dedi...adamın aklı kaçıcaktı hahhah
ZEYNEP; MAŞALLAH BEBEĞİNEEEEEE... Allah tamamına da erdirsin...
arkadaşlar çok çok teşekkür ederim. eşim yarına randevu almış doktor demiş sizin randevunuz ağustosa eşim demiş yok biz görmek istiyoruz yarına demiş. yahu cinsiyet namına birşey yok neyse yarın görücez bakalım biraz da büyümüş olsa bebişim en son biraz küçük kalmıştı inşallah büyümüştür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?