cnm sorucaklarını yaz insan bebeği görünce unutuyoayy evet merve o kadar soru oluyorki aklımda unutmam inşallah burdaki bu cihazla göremez pek ama görürse de doğru olur mu bilmem
aaaaa senin ikili ii çıkmamışmıydı 3 lü neden kötü çıktı yaKizlar bana dua edin lütfen 3lu testimin sonucu düşük çıktı 91/1 iki gündür keyfim kaçtı Dr yarın amniosentez için çağırdı tedirgin oldum ister istemez malum düşük riski varmış nolur bana dua edin sonucum iyi çıksın ve bebisime bisey olmasın bu arada amniosentez yaptıran arkadaslar morallerinize ihtiyacım var
Kizlar bana dua edin lütfen 3lu testimin sonucu düşük çıktı 91/1 iki gündür keyfim kaçtı Dr yarın amniosentez için çağırdı tedirgin oldum ister istemez malum düşük riski varmış nolur bana dua edin sonucum iyi çıksın ve bebisime bisey olmasın bu arada amniosentez yaptıran arkadaslar morallerinize ihtiyacım var
Cicim, benimki 19 temmuz da belli olacak:)[ı]kızlar düzeyli usg tarihleriniz nedir listeye yazacağım[/ı]
Yesssssssskızlar 3lü test yaptıracak mısınız???
Canııım sağol aralmacım, Kucağımdaki sıpa bir kuker ama kızzzz:)))))))))))))))kızlar selam.Zeynepcim hayırlı olsun iyi çıkmış ikili test sonucun benim de cuma günü kontrolüm var o zaman yapabilir.Bilge sizin için de hayırlı bi olur inşallah sende rahatlarsın.Fundacım sen kucağındaki oğlucuna da bayıldım oğlan dedim öyle görünüyo.Çiğdem senin de şu dişinen kısa zamanda iyileşir de sen de bu sıkıntıdan kurtul artık kendinize iy bakın sevgiyle kalın
Sen en başından beri burada değilin ki şekerim:)))))))) Hamile misin değil misin???? Duaya ihtiyacın vvarsa zaten tüm isteyenler için hepimiz her gün dua ediyoruz... Yok, eğer hamile isen de en başından beri aklına gelmedi de şimdi mi liste aklına geldi:)) Listeden önce bak burada kurulmuş çooook güzel arkadaşlıklar var... sen de katılmak istemez misin???ben listede niye yokum yaaaasenağlama
quality canım ikili test sonucumda benım tarama sonucu negatıf sendede mi öle
canım ıkı sayfa var ıkısınde farklı seylere bakılmış hangını solım trizomi 21 i mi yazıcam
Canım ikili testim çok iyiydi 1/3886 Dr sonuc cok iyi demişti 3lu test sonucuna Dr da şaşırdı Ama su yas faktörü varya maalesef sansa birakamiyo Dr ,yarın 14.30da randevum var daha detaylı konusucaz dua edin uzun yol arkadaslarim lütfen dualarınızı eksik etmeyin
trizomi 21de 1/4437 1.bebiş;1/4095 2.bebiş
evet... oradaki 1/ değerleri yaz
Canım bu değerler güzel... trizomi görülme riski, 4437 ihtimalde bir demek bu.... 250 de bir ihtimalin altı kötü sayılıyor... Bak benimki 1/511 çıktı, doktorum iyi dedi
Canım ikili testim çok iyiydi 1/3886 Dr sonuc cok iyi demişti 3lu test sonucuna Dr da şaşırdı Ama su yas faktörü varya maalesef sansa birakamiyo Dr ,yarın 14.30da randevum var daha detaylı konusucaz dua edin uzun yol arkadaslarim lütfen dualarınızı eksik etmeyin
Canım bu değerler güzel... trizomi görülme riski, 4437 ihtimalde bir demek bu.... 250 de bir ihtimalin altı kötü sayılıyor... Bak benimki 1/511 çıktı, doktorum iyi dedi
sağol canım ya mübdi bugün aklıma geldi yine başlıycam hiç vazgeçmediğim dualarıma yarın nete giremezsem öğleden sonra dua etmeycanım rabbim yar ve yardımcın olsun bende cok duygu karmaşası yaşadım benımkınde dırek olumsuz konusmuslardı ama cok sukur ıkılı test ii inşallah hayırlı haberler alırsın bunlar bizim imtihanlarımız rabbim sevdiği kuluna dert verirmiş napalım rabbıme duadan başka yapabıleceğimiz hiç bişi yok- ya mübdi- tesbihini cekmeni tavsiye ederim canımolumunekankayizsmile
desteğin için sağol arkadaşım dr banada 3lü testin 2li teste göre daha detaylı bakıldığını söylemişti demekki fazla detaya girince bizim değerler sapıttı neyse artık ALLAHIM ne derse onu yaşıycazcanım inan hiç kötü bişey çıkmayacak bence içini ferah tut duacı ol. ikili testin de güzel çıkmış bak genelde 2li test güzel olanlara doktor 3lüye bile gerek yok demiş ben de sorucam hatta yaptırmayacağım galiba o yüzden içini rahat tut yarın olsun bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?