2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

ayy evet merve o kadar soru oluyorki aklımda unutmam inşallah burdaki bu cihazla göremez pek ama görürse de doğru olur mu bilmem
cnm sorucaklarını yaz insan bebeği görünce unutuyo
aaaaa senin ikili ii çıkmamışmıydı 3 lü neden kötü çıktı ya
amino için korkma artık usg eşliğinde yapılıyor ya
dinlenirsin iki gün sonuçlar uzun sürede çıkıyo endişelenme sen

canım 2li kötü mü çıkmıştı senin yoksa 2li iyiymiydi. dualrımız seninle ama bişey çıkmaz korkma inşallah

slm kızlar ben sorguç arkadaşınız sıze soru soracak kaydirigubbakcemile3evde iş yapıomusunuz ben bıraz ayaklandım bı kac agır olmayan işler yaptım bıraz kasıklarıma agrı gırdı bama yatınca gecti.bıde kızlar sorması zor ama cınsel yasamınız nasıl bıze yasak demıstı sızede yasakmı

[ı]
kızlar düzeyli usg tarihleriniz nedir listeye yazacağım​
[/ı]
Cicim, benimki 19 temmuz da belli olacak:)
kızlar 3lü test yaptıracak mısınız???
Yessssssss
Canııım sağol aralmacım, Kucağımdaki sıpa bir kuker ama kızzzz:)))))))))))))))
ben listede niye yokum yaaaasenağlama
Sen en başından beri burada değilin ki şekerim:)))))))) Hamile misin değil misin???? Duaya ihtiyacın vvarsa zaten tüm isteyenler için hepimiz her gün dua ediyoruz... Yok, eğer hamile isen de en başından beri aklına gelmedi de şimdi mi liste aklına geldi:)) Listeden önce bak burada kurulmuş çooook güzel arkadaşlıklar var... sen de katılmak istemez misin???

quality canım ikili test sonucumda benım tarama sonucu negatıf sendede mi öle

quality canım ikili test sonucumda benım tarama sonucu negatıf sendede mi öle

Canım, anlayamadım, ikili test sonucu negatif ne demek??? İkili testte 1/1000, 1/........ gibi sonuçlar oluyor, negatif pozitif diye bir sonuç olmuyor... Sen elinde test varsa oradan bakarak bi yazar mısın?

canım ıkı sayfa var ıkısınde farklı seylere bakılmış hangını solım trizomi 21 i mi yazıcam

Canım ikili testim çok iyiydi 1/3886 Dr sonuc cok iyi demişti 3lu test sonucuna Dr da şaşırdı Ama su yas faktörü varya maalesef sansa birakamiyo Dr ,yarın 14.30da randevum var daha detaylı konusucaz dua edin uzun yol arkadaslarim lütfen dualarınızı eksik etmeyin

canım rabbim yar ve yardımcın olsun bende cok duygu karmaşası yaşadım benımkınde dırek olumsuz konusmuslardı ama cok sukur ıkılı test ii inşallah hayırlı haberler alırsın bunlar bizim imtihanlarımız rabbim sevdiği kuluna dert verirmiş napalım rabbıme duadan başka yapabıleceğimiz hiç bişi yok- ya mübdi- tesbihini cekmeni tavsiye ederim canımolumunekankayizsmile

Canım bu değerler güzel... trizomi görülme riski, 4437 ihtimalde bir demek bu.... 250 de bir ihtimalin altı kötü sayılıyor... Bak benimki 1/511 çıktı, doktorum iyi dedi

cok sukur rabbıme dru aradım henuz gerı donmedı bende merak edıyordum saol canım rabbım bebişleimizi kucagımıza almayı nasıp etsın

canım inan hiç kötü bişey çıkmayacak bence içini ferah tut duacı ol. ikili testin de güzel çıkmış bak genelde 2li test güzel olanlara doktor 3lüye bile gerek yok demiş ben de sorucam hatta yaptırmayacağım galiba o yüzden içini rahat tut yarın olsun bakalım

Arkadaşım, sıkma canını... Stresli bir iş elbette, ama bak benim de yaştan dolayı riskim yüksek, be ben de çok büyük ihtimalle amniyo yaptıracağım... İçini ferah tut.... Hakkında hayırlısını iste... Bizler de duacınız..

sağol canım ya mübdi bugün aklıma geldi yine başlıycam hiç vazgeçmediğim dualarıma yarın nete giremezsem öğleden sonra dua etmey
i unutmayın olurmu ?​

desteğin için sağol arkadaşım dr banada 3lü testin 2li teste göre daha detaylı bakıldığını söylemişti demekki fazla detaya girince bizim değerler sapıttı neyse artık ALLAHIM ne derse onu yaşıycaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…