sağol canım
canım ama benimkiyle kıyaslama sakın çünki ikiz olduklarında sizinkilerden ufak gidiyolar:) ama ikisini üst üste koyarsam sizinkileri döferrrrrrrrrrr:))))))))
canım ama benimkiyle kıyaslama sakın çünki ikiz olduklarında sizinkilerden ufak gidiyolar:) ama ikisini üst üste koyarsam sizinkileri döferrrrrrrrrrr:))))))))
Merveciiim, kalemine sağlık ... Hepimiz biraz daha sana yardımcı olmak adına gayret gösterelim:)))))
Bu güne kadar ki özverinden dolayı da sana kucak dolusu teşekkür ediyorum..... Ellerine, emeğine sağlık....
Merveciiim, kalemine sağlık ... Hepimiz biraz daha sana yardımcı olmak adına gayret gösterelim:)))))
Bu güne kadar ki özverinden dolayı da sana kucak dolusu teşekkür ediyorum..... Ellerine, emeğine sağlık....
evet canım herşey için çokçok teşekkür ederiz. bizler de elimizden geleni yapmaya çalışalım inşallah
merhaba kızlar.
mervecim yüreğine emeğine sağlık, karşılıksız büyük bir özveriyle hepmizin içine su serpip moral veren bu topipteki emeklerin için teşekkürler.
bilgecim nasılsın, emek bebek nasıl?
İyiyim canım, oğlumcum da çok iyi, beraber gün sayıyoruz. bugün 100 günün altına düştük mutluyuz:))))
Siz neler yapıyorsunuz?
kizlar nasilsiniz arada bizim nisan topigini hatirlayin sekerler, ozluyoruz sizleri, guzel haberlerinizle bize destek olun. hepinizi ve tatli bebislerinizi opuyorum:)
slm kızlar; elvinaz canım cok tebrık ederım oğluşlarını sağlıkla büyüt canım inşallah bende yarın görücem bebişleri ama kendı dr um diil burda bi yere gıtcem özledım cunkü.ya her hafta görmeye alıştım ya kendı drumlada haftaya çarşamba randevum.... cinsiyetleri benımkılerınde belli olur insallah sağlıklı sıhhatli inşallah....
gizemlicim çok haklısın yazdıklarında bende okadar cok istiyorum ki muhabbetinize tamamiyle vakıf olmayı ama annem pc ye fazla izin vermio bugun o yok kacamak burdayım canım ....
dıger topiğede daha hiç bişi alamadığım için resim koyamıyorum ama sizinkileri takip ediyorum canım opuldunuz sekerler
bizde iyiyiz canım bugün ikili testim var. testten çok bebeğimi göreceğime heyecanlanıyorum. imkan olsada hergün görsek:)))
belki bugün cinsiyetide belli olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?