2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

evet yokdu funda cım ama ben söylememiştim burda sanırım:)))))))))

Tekirdağ daydı 3 gündür bugün çok şükür geliyo:) şuanda eryaman taraflarındadır girdi Ank ya..valla çok özledim bebişlerde özledi:) kaç gündür uyuamıyoruz:)

canım ama benimkiyle kıyaslama sakın çünki ikiz olduklarında sizinkilerden ufak gidiyolar:) ama ikisini üst üste koyarsam sizinkileri döferrrrrrrrrrr:))))))))

çiğden kavuşmak çok güzel dimi
bu arada ben senin o eşşek sıpalarını yerim
walla ben kızlarımı onlardan birine vericem
bi diğerinede sevginin kini alırsın iki tane dila gelinin olur

o yüsden dövme biziiiiiiiiiiiiiiiiii:asigim:

canım ama benimkiyle kıyaslama sakın çünki ikiz olduklarında sizinkilerden ufak gidiyolar:) ama ikisini üst üste koyarsam sizinkileri döferrrrrrrrrrr:))))))))

naniknanik naniknanik canım yaa burdaki ultaronlar da hiç iyi değil benimkisi küçüktü geçen sefer 8 gün önce 56 mm gelmişti bakalım şimdi ne halde yani teki de dövebilir :)

kızlar doktora da soracağım size de sorayım ?
yürüyüş yapıyor musnuz
yüzüyor musunuz
ilişki???
balık yiyebiliyor musunuz yemiyorsanız omega 3 hap kullanıyor musunuz??

SEVGİLİ ARKADAŞLAR SİZLERLE BAZI SIKINTILARI PAYLAŞMAK İSTİYORUM DAHA ÖNCEDE NEDENSE DEFALARCA YAZDIM AMA PEK BİR YORUM ALAMADIM..

****ÖNCELİKLE TOPİĞİMİZE AYDA BİR KERE BİLE DOĞRU DÜRÜST GİRMEYİP KONU AÇMAYIP SELAM VERMEYİP...DİREK BENİM ŞUYUM VAR BENİM BUYUM VAR DİYE SORU SORUP ÇIKAN KİŞİLER LİSTEDEN SİLİNECEKTİR...

****AYRICA TAKDİR EDERSİNİZ Kİ BAŞINDAN BERİ LİSTE TUTUYORUM VE BUNLARI HEP SİZİN YAZDIĞINIZ MESAJLARDAN OKUYUP CIMBIZLA ÇEKEREK YAPIYORUM BAŞKA TOPİKLERDE LİSTEDEKİ ARKADAŞLAR BİLGİ GÜNCELLEMESİNİ ÖZELDEN MESAJ ATARAK HALLEDİYORLAR BEN BÖYLE OLSUN DEMİYORUM ZATEN HEPİNİZİN MESAJLARINI OKUYORUM İSTİYORUM Kİ SİZLERDE LAF ARSINDA SU GÜN RANDEVUM VAR YERİNE DAHA DİKKAT ÇEKİCİ ŞEKİLDE BELLİ EDİN DURUMUNUZU...örn mervecim şu gün randevum var yada bunun sonucu böle vs. YANİ KISACASI BANA BİRAZ YARDIMCI OLUN BAZEN LİSTEDE 50 GÜN AYNI YORUMU YAZIDIĞIM KİŞİLER HİÇ BUNU DEĞİŞTİR DEMİYORLAR....

****ŞEBNEM ARKADAŞIMIZLA KONUŞTUK DİĞER TOPİĞİMİZDE LİSTE TUTMAYA BAŞLASAK DEDİK KENDİMİZE ÖZGÜN GERÇEKTEN BEBEĞİMİZE ALMAMIZIN ŞART OLDUĞU ŞEYLERİN LİSTESİNİ YAPACAĞIZ ALDIĞIMIZ ÜRÜNLERİN RESİMLERİNİ PAYLAŞACAĞIZ SİZLERİDE DİĞER TOPİĞİMİZE BEKLERİZ...http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...annelerinin-gobusleri-bebisleri-cicileri.html

UNUTMAYALIM Kİ YAPTIĞIMIZ BU GÜZEL PAYLAŞIMLAR ANNELİK GÜNLERİMİZE ANLAM KAZANDIRMAK İÇİN YAPILMAKTA HİÇBİR TİCARİ AMACA YADA KİŞİSEL AMACA YÖNELİK OLMAMAKTADIR...YARINLARIMIZDA YAŞADIKLARIMIZ OKUYACAĞIMIZ BUNDAN DAHA GÜZEL BİR GÜNLÜK BULMAMIZ SANIRIM ÇOK ZOR ÇÜNKÜ BİZ BURDA ANLIK SEVİNÇLERİMİZİ HÜZÜNLERİMİZİ ANLIK ENDİŞELERİMİZİ PAYLAŞIYOR BİRBİRİMİZE DESTEK OLUYORUZ..

beni anlayacağınız umarak mesajımı bitiriyorum.......HERŞEY DAHA GÜZEL BİR TOPİK İÇİNN.......SİZLERİ VE MİNİKLERİ opuyorumnanaktan

Merveciiim, kalemine sağlık ... Hepimiz biraz daha sana yardımcı olmak adına gayret gösterelim:)))))

Bu güne kadar ki özverinden dolayı da sana kucak dolusu teşekkür ediyorum..... Ellerine, emeğine sağlık....

evet canım herşey için çokçok teşekkür ederiz. bizler de elimizden geleni yapmaya çalışalım inşallah

merhaba kızlar.
mervecim yüreğine emeğine sağlık, karşılıksız büyük bir özveriyle hepmizin içine su serpip moral veren bu topipteki emeklerin için teşekkürler.

evet canım herşey için çokçok teşekkür ederiz. bizler de elimizden geleni yapmaya çalışalım inşallah

merhaba kızlar.
mervecim yüreğine emeğine sağlık, karşılıksız büyük bir özveriyle hepmizin içine su serpip moral veren bu topipteki emeklerin için teşekkürler.

saolun kızlar biz diğer topikte listeye başlıyoruz şebnemle sizleride bekleriz

kizlar nasilsiniz arada bizim nisan topigini hatirlayin sekerler, ozluyoruz sizleri, guzel haberlerinizle bize destek olun. hepinizi ve tatli bebislerinizi opuyorum:)

İyiyim canım, oğlumcum da çok iyi, beraber gün sayıyoruz. bugün 100 günün altına düştük mutluyuz:))))

Siz neler yapıyorsunuz?

bizde iyiyiz canım bugün ikili testim var. testten çok bebeğimi göreceğime heyecanlanıyorum. imkan olsada hergün görsek:)))
belki bugün cinsiyetide belli olabilir.

slm kızlar; elvinaz canım cok tebrık ederım oğluşlarını sağlıkla büyüt canım inşallah bende yarın görücem bebişleri ama kendı dr um diil burda bi yere gıtcem özledım cunkü.ya her hafta görmeye alıştım ya kendı drumlada haftaya çarşamba randevum.... cinsiyetleri benımkılerınde belli olur insallah sağlıklı sıhhatli inşallah....
gizemlicim çok haklısın yazdıklarında bende okadar cok istiyorum ki muhabbetinize tamamiyle vakıf olmayı ama annem pc ye fazla izin vermio bugun o yok kacamak burdayım canım ....
dıger topiğede daha hiç bişi alamadığım için resim koyamıyorum ama sizinkileri takip ediyorum canım opuldunuz sekerler

bizde seni öptük çoğul anne opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ya bişey sorucam kızlar geçen hafta koluma kızartma yaparken yağ döküldü bilek kısmıma (çok acıdı) şimdi patronumun dikkatini çekti dediki belki bebğindede aynı izden olabilir dedi
gerçekten öylemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…