Mervecim, sodayı canın nasıl istiyorsa öyle iç:) ben bazen ayranla, bazen içine limon sıkarak, bazen vişne suyu ile ( ama %100 olanlardan almaya özen gösteriyorum) içiyorum,, sade soda içemem ben
merhaba kızlar doktordan geldim haberler kötü bebek büyüklüğü ileri bile gitmiş 3 gün ama sıvım çok azalmış akıntım fazla dedim doktor vajinal muyane de yaptı akıntın var ama amnio sıvısı değil dedi çok su iç haftaya gel deedi kanaman olursa hemen gel dedi çok korktum bebeğimin kalp atışı gelişimi normalken pek su içmediğimden olabilir mi sizce bebeğimi kaybetmek istemiyorum
merhaba kızlar doktordan geldim haberler kötü bebek büyüklüğü ileri bile gitmiş 3 gün ama sıvım çok azalmış akıntım fazla dedim doktor vajinal muyane de yaptı akıntın var ama amnio sıvısı değil dedi çok su iç haftaya gel deedi kanaman olursa hemen gel dedi çok korktum bebeğimin kalp atışı gelişimi normalken pek su içmediğimden olabilir mi sizce bebeğimi kaybetmek istemiyorum
kızlar merhaba nasılsınız hepiniz bugün sevgi yok sanrım..
..
Yaaa çok güzel resimler cidden. Bizim bebişler de böyle tatlı olur inşallah :)
ii fıstık sen nasılsın minik nasıl bizleri sorarsan biz sıcaklarla boğuşuyoruz
aydında hava nasıl şekercim
amin cnm inşallahhhhmervecim cok taatlılar masallah inşallah doğan bebişleri sırayla bızde koyarız
iiyiz balımmm
ama sen sıcağı bize sorrrrr
bu sıcaklar yüzünden de inanılmaz şiştim
dışarı çıkmak miiiimkiiinn değill:)
kızlar merhaba nasılsınız hepiniz bugün sevgi yok sanrım..
canım hiçç bişii olmayacak sakın merak etme sadece çokk sıvı alman gerek aklına geldikçe su içmek gerek mervenin dediği gibi karpuz vs. de ii gelir..
ama öncelikle sakın moralini bozma ii düşün ii olsun..
merhaba canım gecmişi okuduysan hatırlarsın belkı benım bebıslerden bırının suyuda azdı bende bol su içerek bıraz toparladım...
buarada benden de sıvı geldı senden gelen sıvı nasıldı benımkı sarı su seklınde geldı benımkıde bebişlerin suyu diilmiş öle olurmus ama bende endişeliyim senin akıntı ne şekilde canım
Zeynepcim;
Bebegin gelisiminde sorun olmadigina gore keyfi yerinde demek. Bundan sonra yapman gereken herkesin dedigi gibi aldigin sivi miktarini takip etmen. Uzerinde ml si yazan su termoslarindan icersen cok daha kolay takip edebilirsin. Uzulup kendini daha cok hasta etme. Hamilelikte yaygin olan bir sorun bu. Bir de internette arastirma yapma derim. Cunku cok basit bir sorun hakkinda bile cok korkunc senaryolar ureten yazilar olabiliyor. Dr un zaten ne yapman gerektigini soylemistir. Artik aglama bence..
Bebek masaallah tosun gibi sen kaybetmekten bahsediyorsun Allah korusun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?