2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

merhaba canım gecmişi okuduysan hatırlarsın belkı benım bebıslerden bırının suyuda azdı bende bol su içerek bıraz toparladım...
buarada benden de sıvı geldı senden gelen sıvı nasıldı benımkı sarı su seklınde geldı benımkıde bebişlerin suyu diilmiş öle olurmus ama bende endişeliyim senin akıntı ne şekilde canım

kızlar merhaba nasılsınız hepiniz bugün sevgi yok sanrım..

canım hiçç bişii olmayacak sakın merak etme sadece çokk sıvı alman gerek aklına geldikçe su içmek gerek mervenin dediği gibi karpuz vs. de ii gelir..
ama öncelikle sakın moralini bozma ii düşün ii olsun..

kızlar göbüş topiği boş kaldı bu akşam sizden performans bekliyorum
yüzlerinizi koymayabilirsiniz şu 4 aylık göbüşleri görelim

Yaaa çok güzel resimler cidden. Bizim bebişler de böyle tatlı olur inşallah :)

olmazlar mı annesi çok güzel olucak hepsi
bi kere anneleri güzel
ikincisi sevgiyle emekle büyüdüler içimizde
üçüncüsü hasretle bekledik onları yemediklerimizi yedik onlar için içmediklerimizi içtik
dördüncüsüde anneleri ve babaları onları çok seviyorrrr

o yüzden onlar mucize bebekler çok güzel olucaklar allah hepsini de bizleride nazardan saklasın

mervecim cok taatlılar masallah inşallah doğan bebişleri sırayla bızde koyarız

mervecim cok taatlılar masallah inşallah doğan bebişleri sırayla bızde koyarız
amin cnm inşallahhhh
iiyiz balımmm

ama sen sıcağı bize sorrrrr
bu sıcaklar yüzünden de inanılmaz şiştim
dışarı çıkmak miiiimkiiinn değill:)

amanın ya demek türkiye yaniii desene cicim
ya ben bu hafta sonu denize gitmek istiyorum yaa
inşallah olur

kızlar ben geldim.. ama hiçbiriniz yoksunuz.. bsy.da yine problem vardı. ancak yaptım. dur bakiim neler kaynatmışsınız...

sağol canım inşallah bişey olmaz. haftaya kadar nasıl zaman geçireceğim bilmiyorum çok ağladım bugün. bu kadar çok sıkıntılar yaşıyoruz hiç birşeye ıhh demedim. bebeğime bişey olmasın dedim benim için çok üzücü oldu.sabah heyecenla gittim le bişey duyunca üzüldüm. netten bakınca sıvı azalması baya sıkıntılıymış ama gelişimi çok güzeldi inşallah bişey olmaz dularınızı bekliyorum

canım benden gelen yumurta kı kıvamında kokusuz hafif sarımsıydı doktor baktı zaten fitil verdi amnion sıvısı değil dedi. ultraonda bakınca sıvısı az dedi baya telaş yaptı. çok su iç dedi cidden su içmemiştim pek kaç gündür. inşallah bir aksilik olmaz çok korktum başım ağrıyor o kadar üzüldüm ki bakalım.gelişimi çok güzel 4gün öne geçmiş maaşallah ama bakalım bebeğimi kaybetmeyi hiç istemiyorum bunu yazarken bile ağlıyorum

Zeynepcim;

Bebegin gelisiminde sorun olmadigina gore keyfi yerinde demek. Bundan sonra yapman gereken herkesin dedigi gibi aldigin sivi miktarini takip etmen. Uzerinde ml si yazan su termoslarindan icersen cok daha kolay takip edebilirsin. Uzulup kendini daha cok hasta etme. Hamilelikte yaygin olan bir sorun bu. Bir de internette arastirma yapma derim. Cunku cok basit bir sorun hakkinda bile cok korkunc senaryolar ureten yazilar olabiliyor. Dr un zaten ne yapman gerektigini soylemistir. Artik aglama bence..
Bebek masaallah tosun gibi sen kaybetmekten bahsediyorsun Allah korusun..

desteğin için sağol canım inşallah bişey olmaz çok su içiyorum bakalım fayda edecek mi? ayrıca cidden netteki senaryolar başımı döndürdü. onlara göre şu anda umutsuz vakayım.

Amann hersey eski haline geri donmuss;;-))

Dun yazdiklarimiz da yok olmus.. Sanki hic yasanmamis gibi;-))) Neyse bu da geldi bu da gecti. Hamilelik cizelgemize ve cici pespembe formumuza kavustuk..

Yuppi;-))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…