cnm benim allahim kucagina almanida nasip etsin ins cnm bel agrisida akintida normal hic endiselenme genelde herkesde olan bi durum bendede oldu hala devam ediyor ins kalp atisinida sorunsuz duyarsin gelismelerden bizi haberdar et allaha emanet olun optum
çok normal canım endişe yapma bende de var.
Bilge'cim doktor bulmuşsun. Hayırlı olsun.. Ne zaman ilk randevun?
Ben geçmişi ancak dün okuduğum için sana kendi doktorumu tavsiye etmekte geciktim. Amerikan hastanesinde. Özel muayenehanesi de hastanenin yanında. Dr. Yılmaz Güzel. Aklında bulursun. Belki yinede lazım olur.
aslında haklısın bende vitaminimi falan unuttuğumda vicdan azabı çekiyordum sonra kendi kendime dedim ki sağlıklı olucak sa olucak zaten kendini paralama...insanın rahatlaması kendi elinde sanırım...Mervecim;
Biz en son bebegi usg de 12. haftada ense olcumu yapilirken gorduk. Ondan sonraki kontrolde sadece doppler ile kalbini dinlediler. Simdi haftaya 20. haftanin icinde gidicegiz kismetse son ayrintili usg icin. O zaman iste yaklasik sekiz haftadir gormemis olucagiz.. Zaten 20. haftadan sonra bebekler buyumus olduklari icin usg ekranina falan sigmiyorlar. Ben yazdigim gibi bu duruma alistim, benimsedim hatta destekleyeme bile basladim denilebilinir;-)) Milyonlarca yildir milyarlarca insan usg siz dogmus son yirmi -otuz yildir kullanilan teknolojinin cok elzem birseymis gibi gosterilmesi tamamen ticari amacli geliyor artik. Imkaniniz varsa icinizi rahatlatmak icin yaptirin ama inanin benim icimde cok rahat;-)) Gorecek gunu, yiyecek ekmegi varsa dogacak inss zaten. Sadece saglili bir bebek hayirli bir evlat olmasi icin dua ediyoruz..
Onun disinda iyiyiz cok sukur. Ananemiz gelicek kismetse Ekim gibi o gelince almaya baslayacagiz herseyi. Annem hem olaya dahil olmak istiyor hem de ilk bebekte herseyi kiz tarafi yapar diye buna zemin hazirliyor:hulya: Ben de iste o gelene kadar alicagim seylerin listesini hazirlamaya basladim. Epey bir sey var kafamda simdilik. Esim ise hic yanasmiyor alisveris yapmaya nedense once saglikla bir bebek dogsun istiyor sonra gider herseyi Babies; r us tan iki saatte alirmis oyle diyor;-)) Allahim amerikalilar gibi etiketlerini cikartip hop diye yikamadan cocuga giydirticek heralde;-)) Bir yanda es bir yanda anne ben de daha bir corap bile alamadim bebege.. gariban dogacak bizimki:CüvCüv:
Amin canım inşallah hepimizde sağsağlim bebişlerimizi kucağımıza alırız bugün çok şükür bebişimin kalp atışlarını duydum çokkk ama çoookk mutluyum allah herkese nasip etsin inşallah..
saol tatlım şimdi hala var kaşıntım ben ne yazık ki lieracımı hiç kullanamadım annem faydası olur diye aldı getirdi bi kere sürdüm sonra doktor yasakladı benimki sanırım alerji ama neye olduğu belli değil bakalım nasıl olucak lieracımı doğuma yakın kullanıcam yada hamile birine vericem.....canım arkadaşlarıııııımmmmmmm merhabaaa
ben döndüm evime valizi açmadan siteyi açtımm:):)
tüm sayfaları okudummm:))
MERVECİM
çok çok geçmiş olsun hatırlıyor musun ilk bu lireac mevzusu çıktığında ben demiştim '' bi arkadaşım insanın karnını geriyor üzerine birde nemlendirici sürmek gerekiyor die söylemişti''
onda da inanılmaz kaşıntı oldu tüm vücudunda sonra kesti lireac ı onu söylemek için aramıştım seni ama sen kötüydün
ciddi bir durum olmadığına çok sevindim..
benim son gündür uykusuzluğum ve ayakalarrımın şişliği had safhada her sabah 5 de uyanıorum..
ayak bileğim ayağım ve ayak parmaklarım bir bütün halindeler topan patlıcan şeklinde
doktora gittim hemen tuzu kes demesini beklerken ki ben tuz yemem demesin mi bana tuzu kesmek hurafedir şişlik damarların dışına su çıkışından kaynaklanır düzelmesi için tuz alımını artır:):):)şaşırdımm..
ama soğuk suda yüzmek bira ii geldi indiler..
göbeğimde çizgi şeklinde kıllanma oluştu çok ilginç olabilirmiş...
Mervecim 16 ağustosta doktor kontrolümüz 27 temmuzda ayrıntılı usg miz var...3 lü test gerek görmedi..
hepinizi kocamannn kucaklıorummmm:):)
günaydınnnnnGünaydın hanımlar a.s.
günaydııınnnnnnnnnnnngünaydın Pelinciiim, hoşgeldiiiin:)))
günaydın cicimmmmmmmmmmmmmmmmmmgünaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ohh maaşallah allah nazardan saklasın ata'yıda senidebuğün tam tamına 18 haftalığız yolun yarısına yavaş yavaş yaklaşıyoruzz:))))))))))
Sağol canım, doktorunu aklımda tutayım çünkü benim doktor işi henüz kesinleşmedi. Şimdilik bulduğum doktor 21 Temmuzda hem ileri düzey ultrasonu yapacak hem de normal muayenemi. Prof. Murat Yayla ismi. Aslında hani herkesin gidip ileri düzey ultrason çektirdiği perinataloglardan ama riskli gebeliklere de bakıyor. Bizim eve yakın Acıbadem Ataşehir'de oranın takipli hastaları ve dışarıdan gelecek olanlar için ileri düzey ultrason bakıyor. Hemşiresi gebelik takibimi yapabileceğini söyledi. Alman hastanesi'nde doğum yaptığını biliyorum, geçen ay eşimin kuzenine yapmıştı. Randevum gelsin, etraflıca bir konuşayım diyorum. Ne kötüymüş doktorsuz kalmak yahu, kendimi evden atılmış kedi yavrusu gibi hissettim:)))
Bilge'cim seni o kadar iyi anlıyorum ki. Biz oğlumla en son1 temmuz'da görüştük. gelecek randevu 24'ünde. Geçen hafta tatilde yüzdüm, az biraz daldım ya içimi bir korku kapladı. Nefesimi çok mu tuttum acaba diye... Oksijen alamazsa falan gibi bir sürü saçma düşünce sardı beynimi. Gece de sol tarafa yatmaktan gına geliyor arada sırt üstü yatıyorum. Bu da bazı damarları bloke edermiş. Bu sefer gene korkup yan dönüyorum. Arada çok ufak sancı giriyor karnıma. Aha diyorum birşeyi yanlış yaptım ben. Dün de iğne olmak için yüzüstü yattım bir 3-4 dk. Akşam aklıma geldi, ya birşey oldıysa diye.
Paranoya hat safhada bende.
Neyse akşam çok hafif de olsa bir kıpırtı hissettim karnımda. Oğluma da klasik müzik dinlettim. Umarım herşey yolundadır. 10 gün var daha buluşmamıza :)
Aman bizim babamız şarkı söylerse korkutur oğlumu kaydirigubbakcemile3 Doğmaktan falan vazgeçer sonra :) O konuşsun yeter. Ben en güzel müzikleri dinletirim Kaan'a.
Bu haftasonu hamile yogasına da başlıyorum. Artık iyice ağırlaşmaya başlıyorum ama bir yandan da hamileliğin en güzel dönemi başlıyor bence. bebeğin hareketlerini daha sık hissetmeye başlayacağız. hatta göreceğiz bile. bazen elini koyduğun yere özellikle tekme atarmış :) Doğrudan iletişim olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?