2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

çok normal canım endişe yapma bende de var.

saol canım içimi rahatlattınız..

canım arkadaşlarıııııımmmmmmm merhabaaa
ben döndüm evime valizi açmadan siteyi açtımm:):)
tüm sayfaları okudummm:))
MERVECİM
çok çok geçmiş olsun hatırlıyor musun ilk bu lireac mevzusu çıktığında ben demiştim '' bi arkadaşım insanın karnını geriyor üzerine birde nemlendirici sürmek gerekiyor die söylemişti''
onda da inanılmaz kaşıntı oldu tüm vücudunda sonra kesti lireac ı onu söylemek için aramıştım seni ama sen kötüydün
ciddi bir durum olmadığına çok sevindim..

PELİNCİM
hoşgeldin tatiliniin ii geçmesine çok sevindim amniyo sonucunada:):)

PATLYCİİM
uzun zamandan sonra bebeğini görecek olman beni bile heyecanlandırdıı cinsiyeti bilmior olmamız da aynı şekilde:):)

FUNDACIM
çok çok ii çıkacak negatif çıkıcak benim kızımın amniyo sonucu sen sakın stress yapma annesi...

benim son gündür uykusuzluğum ve ayakalarrımın şişliği had safhada her sabah 5 de uyanıorum..
ayak bileğim ayağım ve ayak parmaklarım bir bütün halindeler topan patlıcan şeklinde
doktora gittim hemen tuzu kes demesini beklerken ki ben tuz yemem demesin mi bana tuzu kesmek hurafedir şişlik damarların dışına su çıkışından kaynaklanır düzelmesi için tuz alımını artır:):):)şaşırdımm..

ama soğuk suda yüzmek bira ii geldi indiler..

göbeğimde çizgi şeklinde kıllanma oluştu çok ilginç olabilirmiş...

Mervecim 16 ağustosta doktor kontrolümüz 27 temmuzda ayrıntılı usg miz var...3 lü test gerek görmedi..

hepinizi kocamannn kucaklıorummmm:):)

buğün tam tamına 18 haftalığız yolun yarısına yavaş yavaş yaklaşıyoruzz:))))))))))

Bilge'cim doktor bulmuşsun. Hayırlı olsun.. Ne zaman ilk randevun?

Ben geçmişi ancak dün okuduğum için sana kendi doktorumu tavsiye etmekte geciktim. Amerikan hastanesinde. Özel muayenehanesi de hastanenin yanında. Dr. Yılmaz Güzel. Aklında bulursun. Belki yinede lazım olur.

Her hafta bana ay gibi geliyor kızlar. Tek tek saydığımıziçin mi ne :)))

19. haftanız hayırlı olsun Seboo :ecrin_bebek:

kızlar dün ufak çaplı bir heyecan yaşadım. Biliyorsunuz son 2 aydır çılgın gibi çalışıyorum, haftasonları da şehirlerarası yolculuk yapıyorum. Bu arada da ufak bir mide/bağırsak enfeksiyonu atlattım, kilo alamadığım gibi bir de üzerine verdim, karnım büyümedi, ayrıca neredeyse 20. haftaya girmeme rağmen ne bir kıpırtı hissedebildim ne de bir seyirme... Dün yine manyak tempolu stresli ve heyecanlı geçen günün akşamında birden bebeğime iyi bakamadığım ve ona birşey olmuş olabileceği hissine kapıldım. Saat 22:00 yi geçmişti, eşime ve bizde kalan görümceme kalkın doktora gidiyoruz dedim ve acil jinekoloğu olan, ultrasona bakabilen yakındaki bir hastaneye gittik. Çok şükür bebeğim gayet iyi durumdaydı. Bir kez de kalp atışı almadan önce, kanamalar başlayınca bunu yapmıştım. İnsan kendini biraz aptal gibi hissediyor ama dediğim gibi son günlerdeki tempomdan kendim bile korktum işte. Kısa günün karı asıl muayeneme daha 10 gün varken bebeğimi fazladan bir kez daha görmüş oldum:))))

Sağol canım, doktorunu aklımda tutayım çünkü benim doktor işi henüz kesinleşmedi. Şimdilik bulduğum doktor 21 Temmuzda hem ileri düzey ultrasonu yapacak hem de normal muayenemi. Prof. Murat Yayla ismi. Aslında hani herkesin gidip ileri düzey ultrason çektirdiği perinataloglardan ama riskli gebeliklere de bakıyor. Bizim eve yakın Acıbadem Ataşehir'de oranın takipli hastaları ve dışarıdan gelecek olanlar için ileri düzey ultrason bakıyor. Hemşiresi gebelik takibimi yapabileceğini söyledi. Alman hastanesi'nde doğum yaptığını biliyorum, geçen ay eşimin kuzenine yapmıştı. Randevum gelsin, etraflıca bir konuşayım diyorum. Ne kötüymüş doktorsuz kalmak yahu, kendimi evden atılmış kedi yavrusu gibi hissettim:)))

aslında haklısın bende vitaminimi falan unuttuğumda vicdan azabı çekiyordum sonra kendi kendime dedim ki sağlıklı olucak sa olucak zaten kendini paralama...insanın rahatlaması kendi elinde sanırım...
cicileri görünce babasıda almak isteyecektir şimdi onlar durumun dışındalar bi kıpırdasın bizimkiler göbüşlerimiz yamulmaya başlasın sen başlarsın demogojije ahh babası bu miniğim çıplak mı kalsın üşüsün mü dolabında cicisi olmadan mı doğsun diye babasıda dayanamaz alır ne yapsın adamcağız belkide cinsiyetini görünce almak istiyordur....vardır kendine göre bir düşüncesi

saol tatlım şimdi hala var kaşıntım ben ne yazık ki lieracımı hiç kullanamadım annem faydası olur diye aldı getirdi bi kere sürdüm sonra doktor yasakladı benimki sanırım alerji ama neye olduğu belli değil bakalım nasıl olucak lieracımı doğuma yakın kullanıcam yada hamile birine vericem.....

sen shrek ayaklımı oldun tonti ayaklı seni walla bende geçen gün duydum doktorumdan bişeyi tamamen kesmek çözüm değildir vucut bu sefer yokluğundan dolayı ters reaksiyon verir dedi..sen doktorun ne diyosa onu yap belkide senin vucudunun tuza ihtiyacı var ve sen yeteri kadar almıyorsun diye böle oluyordur bilemeyiz ki.......

bu arada özledim seni yahuuu :))) minik kız nasılll :)))
Günaydın hanımlar a.s.
günaydınnnnn
günaydın Pelinciiim, hoşgeldiiiin:)))
günaydııınnnnnnnnnnnn
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın cicimmmmmmmmmmmmmmmmmm
buğün tam tamına 18 haftalığız yolun yarısına yavaş yavaş yaklaşıyoruzz:))))))))))
ohh maaşallah allah nazardan saklasın ata'yıda senide

2010 aralık-2011 ocak tüp bebek annelerinin göbüşleri bebişleri cicileri

KIZLAR YUKARIDA YAZDIĞIM TOPİĞİMİZDE LİSTEMİZE BAŞLADIK

ŞİMDİLİK BEBEK İÇİN ALINMASI KESİN OLARAK GEREKEN CİCİLERİ YAZDIK

UNUTTUKLARIMIZ OLABİLİR EKLERSENİZ SEVİNİRİZ

Bilge'cim seni o kadar iyi anlıyorum ki. Biz oğlumla en son1 temmuz'da görüştük. gelecek randevu 24'ünde. Geçen hafta tatilde yüzdüm, az biraz daldım ya içimi bir korku kapladı. Nefesimi çok mu tuttum acaba diye... Oksijen alamazsa falan gibi bir sürü saçma düşünce sardı beynimi. Gece de sol tarafa yatmaktan gına geliyor arada sırt üstü yatıyorum. Bu da bazı damarları bloke edermiş. Bu sefer gene korkup yan dönüyorum. Arada çok ufak sancı giriyor karnıma. Aha diyorum birşeyi yanlış yaptım ben. Dün de iğne olmak için yüzüstü yattım bir 3-4 dk. Akşam aklıma geldi, ya birşey oldıysa diye.
Paranoya hat safhada bende.
Neyse akşam çok hafif de olsa bir kıpırtı hissettim karnımda. Oğluma da klasik müzik dinlettim. Umarım herşey yolundadır. 10 gün var daha buluşmamıza :)

ay zor tabi canım gidince rahatlicaksın artık doktora için ısınır inşallah için ısınmazsa zor tekrar bi arayışa giricen

inşallah istediğin gibi olur canım insanın kafasını kurcalamıyor değil...

oyyyyyyyyyy yerim ben onu entellektüel bir kaan gelicek desene bizde akşamları babasının sesi dinlettiriyoruz karnıma ağzını dayayıp kızzıııııııııııııım canımmm kuzuummm benimmmm babacık geldiiiii diyo koca sesiyle şarkı söylüyor kızına
ay maaşallah şimdiden attılar beni dışarı

Aman bizim babamız şarkı söylerse korkutur oğlumu kaydirigubbakcemile3 Doğmaktan falan vazgeçer sonra :) O konuşsun yeter. Ben en güzel müzikleri dinletirim Kaan'a.
Bu haftasonu hamile yogasına da başlıyorum. Artık iyice ağırlaşmaya başlıyorum ama bir yandan da hamileliğin en güzel dönemi başlıyor bence. bebeğin hareketlerini daha sık hissetmeye başlayacağız. hatta göreceğiz bile. bazen elini koyduğun yere özellikle tekme atarmış :) Doğrudan iletişim olacak.

bende bu haftadan sonra düzenli başlıyorum yogaya
dediğin gibi ağırlaşıcaz iice
e bide hareketsizlik eklenince fena olucak yani
bişiler yapmak lazım akşamları yürüyorum ama
yetmiyor hissediyorum ben
sanki pörsüdüm :)))

SELAAMMMMMMMMMM:)
Ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim:))) Napıyosunuz kızlar, geçmişi okuyamadım herşey yolundadır umarım:)

bende geldimmmmmmm

sizi ve minnoşlarınızıı opuyorumnanaktan mucukxx luyorummm

nasılsınız kızlarrr?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…