2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

slm kızlar allahhh oku oku bitiremedim bi yazayımda sonra okuyacam dün doktora gittim doktor gayet iyi dedi naz geliyo artık % 90 dedi amaaaaa benim bebiş kordonunu bacaklarının arasına almış yine doktor süpriz kordonun arkasından minik pipi çıkabilir ama ben şuan kız diyorum %10 luk yanılma payı verin bana dedi
ben küçükken kalp romatizması geçirmiştim onu söyledim ilk defa bu önemli dedi sezeryanda bile başımıza iş açabilir dedi beni çocuk kalp doktoruna yönlendirdi oda çok doluymuş bakalım eşim daha dönmedi bi dönsün oraya gidicez inşallah bebeğime geçmez çok illet bi hastalık
şu gece uyanma nefes darlığı ve çarpıntı bendede var gece aniden uyanıp evin tüm ışıklarını açıyorum tekrar uyumaya çalışıyorum yatamıyorum karanlık fobisi vardı bende ama zaten tv açık gece lambasıda var ama illa tüm ışıklar yanıp uyuyorum dün gece yine aynı oldu çok korkuyorum öle olunca artık bi an önce geçsin istiyorum acaba kara basan fln diyorum hamilelere lahusalara oluyomuş ya offfff offff bi sağ salim doğursaydık

SELAAMMMMMMMMMM:)
Ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim:))) Napıyosunuz kızlar, geçmişi okuyamadım herşey yolundadır umarım:)
hoşgeldin neler yaptın bakalım
bende geldimmmmmmm

sizi ve minnoşlarınızıı opuyorumnanaktan mucukxx luyorummm

nasılsınız kızlarrr?

napiosun dünür damatlar nasıll bakiimmmmm

merhaba kızlar doktordan geldim haberler kötü bebek büyüklüğü ileri bile gitmiş 3 gün ama sıvım çok azalmış akıntım fazla dedim doktor vajinal muyane de yaptı akıntın var ama amnio sıvısı değil dedi çok su iç haftaya gel deedi kanaman olursa hemen gel dedi çok korktum bebeğimin kalp atışı gelişimi normalken pek su içmediğimden olabilir mi sizce bebeğimi kaybetmek istemiyorum

canım sakın öle düşünce belki stresten minik ataklardır bunlar korkma sen yatarken bi tane ayetel kürsi oku dua et yat ama sakın unutma hiç bişey olmaz
demek kız olduğu kesinleşti gibi bişey he
way bizim erkek topiğinin haline bi çok kız geldi walla
yerim ben onları kız egemen bi topik olucak

heyy heyyy dur bakiiim öle hemen telaş yok böle kolay bi çözümü varken
ne demekmiş bebeği kaybetmek
önceikle alıcaksın önüne sürahiyi unutoyrum diyosanda unutmicaksın saatini kurucaksın devamlı su içiceksin bunu yapamıyosan bol karpuz ye sıvı almak sadece su içmek değildir
devamlı iç kuşum korkma bişey olmicak bebişe dokuz ay boyunca az sıvı ile bebeğini yaşıyanlar var sen neden böle düşünüyosun

:) Dinlendim merve:))))) Sanki çok yorgunmuşum gibi, yattım dinlendim, bol temiz hava aldım, benim için detox oldu:)

canım öncelikle içini ferah tut bol sıvı ve dengeli beslenme ile bebeğin gelişimini normale döndürebilirsin..

ama bişey söylemek istiyorum geçenlerde içimden sana çok kızmıştım sakın yanlış anlama lütfen benii.. oruç tuttum dedin ya bana çok yanlış geldi yani en azından bu zamanda yapmamalıyız diye düşünüyorum..sakın bana kızma lütfen işine karışmak ne haddime ama sadece fikrimi söylemek istedim..

birde başka bir topikdemi okumuştum yada burda birisimi bahsetti tam olarak hatırlamıyorum..sütünü sakın aksatma ve 2 tane ceviz ye her gün olurmu bu çok önemlii suyunuda ayırma yanından 2 hafta sonra görürsün tombiş göbeğinii:)

iiyim dünürkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sıcaklarla başımız belada kafamçokkarıştı damatlarda iyiler ellerinden öperler gelinim nasıl?

ay nasıl olsun şimdien kötülemek gibi olmasın ama
biraz tembel galiba
dün görmeye gittim devirmiş popoyu yatmış
19 cm olmuş cici annesi
yaaaa gelişmiş vucudu maaşallah ben bile anladım o dandik usg den kendi doktoumla ay sonu buluşucaz söliim kaynanan kızıyo kaldır totoyu diye

ay çiğdem sıcaklarla nolucak halimiz sanırım coslamamız lazım en kısa zamanda

CANIM geçmiş olsun dur panikleme hemen sen ne şikayeti ile gittin şimdi akıntınmı fazla idi ben kaçırdımmı acaba senin sorununu bol bol sıvı al hemen ümitsizleşme lütfen herkese diyorum bol bol su için

Hamileliklerimiz ilerledikçe, ödem şikayetlerimiz artacak ne yazık kii Ama bakın bir şey öğrendim hafta sonu .. Gerçekten işe yaradı... Hafta sonu yemekte bütün közlenmiş soğan getirdiler, ay pek hoşuma gitti, bolca yedim... O gün ayaklarım ve bacaklarım balon gibiydi.. yemekten birkaç saat sonra tuvalete taşınmaya başladım.. ama inanamazsınız, yarım saatte bir neredeyse tuvalete gittim ve bir iki saat içinde tüm ödemim kaybolmuştu... sonra dün akşam eve geldiğimde açtım neti baktım, soğanın üreyi vucuttan uzaklaştırarark sodyum tutulumunu azalttığını ve böylece de ödemi engellediğini yazıyordu:) Pişmiş soğanda koku vs olmayacağı için aslnda öğünlerde birer tane yamemizde fayda var.. TAbi bu arada bol sıvı tüketmeyi ihmal etmeden... Bir de soda çok önemli, yaz sıcaklarında ter ile kaybettiğimiz mineralleri yerine koymak için iyi bir seçenek.

:) Dinlendim merve:))))) Sanki çok yorgunmuşum gibi, yattım dinlendim, bol temiz hava aldım, benim için detox oldu:)
ama öle deme cicim kafa yorgunluğu en kötüsü
sen düşünme öle
sırtın dinlenmiş oldu biraz
kocişi özlemişsindir

walla zeynep çiğdeme katılmıyorum desem yalan olur
sen bundan sonra içindeki candan sorumlusun
ona ii bakmak zorundasın
öncelikle gıdaya dikkat
onun dışında dinlen
başka yapabileceğin birşey yok
olur mu tatlımmm

41 kere maşşallahhhh kuzumaa :)) ben kızmam onaa kıyamam yaysın totoyu ben çalışırım onların yerine:) eeee devir değiştiiiikaydirigubbakcemile3

sıcaklarla ne yapıcaz bilemiyorum ama bülent ersoyun yelpazesinden bitane alsakmı ne yelleee yavrummmmmmmmmm der dururum:)

fundacım haklısın soğanın böle bir etkisi var zaten millete içi temizlensin diye soğan suyu kürlerini boşuna yaptırmıyorlar demek ki....peki sana bişey sorucam sodayı asitli haliyle mi yoksa asidi gidince mi içicez
kızlar teşekkür ederim inşallah bişey olmaz hayırlısı ama çok panik haldeyim

canım sen başladın mı su içmeye

hahahahayyytttt sen daha almadın mı benim var wallahi
ucundan bi tüyü eksik
otobüste şak açıyorum
yanımdakiler bile Allah razı olsun diyo :)
kocaman wallahi
pazardan aldım 2 tl ye

41 kere maşşallahhhh kuzumaa :)) ben kızmam onaa kıyamam yaysın totoyu ben çalışırım onların yerine:) eeee devir değiştiiiikaydirigubbakcemile3

bu arada sen gelinine laf söyletmiyorsun bende kızım tembel diye damadımın halini düşünüyorum
ne hatırlı kaynanalarız
vereliniortak

Mervecim, sodayı canın nasıl istiyorsa öyle iç:) ben bazen ayranla, bazen içine limon sıkarak, bazen vişne suyu ile ( ama %100 olanlardan almaya özen gösteriyorum) içiyorum,, sade soda içemem ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…