2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

merveeee geçmedi mi daha be kuzumm(
bu arada dün ben giremedin noldu siteye çok merak ettim??

eh işte ezgim var biraz
ay site dün iğrençti ezgi iyiki görmedin
beyaz fon mavi kenarlıklar
herşeyin yeri değişmiş
konuya yazılan son mesaja tıklıyorsun
konun başına gelio
mesaj yazıyorsun çıkıyo
dk başı düşüyo
vs vs.... kapadılar uzun süre millet isyan edincede döndüler eski formata
ne tickerlarımız vardı ne bişey

canım ya boşver onlara sorupta bi taraflarını kaldırma daha fazla boşver ne yaparlarsa yapsınlar iyi gün patronları:))) az kaldı canım dayan biraz daha bebeğin için onca yılının emeğini boşa çıkarmazemuszemus

mervecim herşey ama herşey değişti.. normalde ben burda ikinci adamdım.. şimdi adam yerine bile konmuyorum.. müdür yokken sorumluluk bana aitti.. şimdi aşağıda kasada oturan bi zamanlar topuğuma bile gelmez dediği çocuğa bırakıyor.. telefonu bile ona bırakıyor giderken.. evrakları ona vereceksin diyor banada nasıl sinirleniyorum anlatamam.. burası ben geldiğimde çöplüktü.. herşeyi elle yazıyorlardı.. yaklaşık 10.000 ürünün toptan satışını yapıyoruz biz.. günde 30-40 tane fatura işleyip ürün fiyatlarını düzenliyorum.. bilgi işlemciyim desem daha doğru olur.. şimdi beni ezip benim yaptığım iş yüzünden rahatça kasasından ürün okutan bi adamın altında olmak içimi acıtıyor.. üstelik telefonu efendim diye açan, müşterilerle ense tokat durumundaki laubali bi adam.. ama sandığımdan daha zekiymiş.. ben yaptığım işi çok abatmam, göze sokmam yanii... benim için basittir çünkü.. ama o üç kuruşluk işi bile dev gibi gösterebiliyor... aman ne bileyim işte ya.. teklif veriyorum problem oluyor.. vermiyorum yine problem oluyor.. adam resmen bişey bekliyo laf söylemek için..

Canım ben de seninle aynı durumdayım, hatta geçen gün ufak bir kriz bile çıkarttım işyerinde. Funda'nın dediği aynen doğru, bana yapılan da aynı şey. Senin hamileliğin işlerine gelmiyor. 4 ay ücretli 1 yıl ücretsiz izin hakkın var, raporu maporu bir sürü zaman. Yerine yeni adam alsa bir türlü, almasa başka türlü. İşten de çıkaramıyor şimdi çünkü eşşek yüküyle tazminat ödeyecek, o yüzden bezdirmeye çalışıyorlar ki sen kendi isteğinle gidesin. Sakın haaa, 10 yıl çalışma demek 10 yıllık tazminat demek, hem 4 ay daha dişini sıkarsan 4 aylık maaşını çalışmadan kazanıyor olacaksın. Bunların hepsi senin hakkın, birileri itlik şerefsizlik peşinde diye yedirme hakkını. Git patronun mu müdürün mü, yanına bakın beni zorluyorsunuz, bezdirmeye çalışıyorsunuz, baştan söylüyorum, yasal doğum iznim gelene kadar bir yere gitmiyorum. Haklarımı da size yedirmiyorum. Çok istiyorsanız verin 10 yıllık tazminatımı, verin 4 aylık doğum izni maaşımı bugünden, gideyim de. Ya da hiçbir şey deme, hiçbir yapıp ettiklerinden tınlama. Bana yaptıklarında ben suratlarına sırıtıyorum, yap yap 90 gün kaldı diye. Çok bunaldıysan git doktorun rapor versin 20 gün. Ben böyle yapmayı düşünüyorum. Bu zamana kadar hadi adımı lekelemeyeyim, hep iyi çalışan oldum, her işe yetiştim, herşeyi kaldırdım, şimdi de iyi çalışan olarak ayrılayım diye uğraşıyordum ama biraz daha üstüme gelirlerse çakacağım 20 günlük bir rapor ki kendilerine gelsinler. Pazartesi akşamı da maille patronlardan birine yasal hakkım olan "“gebelik süresince işçinin ücret değişikliği olmadan işlerinin hafifletilmesini isteme hakkı”mı istiyorum dedim. Biz onlardan daha güçlüyüz şu anda, sakın bu gücü onlara kaptırma.

amannnnn iiyiki değiştirmişler
yeniden keşfetmek hiç hoş olmazdı
sen nasılsın ezgicimmmmm nası gidiyooo kuşummmmm
iiiyiiimmmm canımmmmmmmm
evde sıkıntıdan çıldırmakkk üzreyimm
dışarısı inanılmaz sıcak
az sonra pazara çıkiim dedim evde hiççbişii kalmamış
sen nasılsın iş yoğunmu

canım görümcem de istanbulda hastanede doktora sormuş gidecektik ama aynı şeyleri söylemiş sadece bekleyecek yoksa ben 100 doktor da gezerim elimden gelen bişey yok o kadar zorki bu beklemek içim yendi bittim

slm kızlar nasılsınız
zeynepcim günaydın geçmiş olsun cnm rabbim melegine şifa versin allahın izniyle düzelicek inş biz hep duacınızız sizin merak etme derdi veren rabbim dermenınıda o vercek ben inanıyorm her şey yoluna gircek allahım melegini sana bagışlasın aminnn:Saruboceq:

gerçekten bu kadar ii çalışanıyken nasıl böyle davranabiliorlar yaaaaaaa..

bilge bişii sorucam bu ücretsiz iznin 2 yıla çıkması söz konusuydu uygulamaya geçmedi mi
birde çok merak ettim senin mailin sonucu sana nasıl geri döndü iş yükünü hafifletmek çalışma saatini azaltmak mı verilen işi azaltmak mı dicem ama kime göre az iş onu anlayamadım??

açıklaman için tişkürler kuzucum:))

bu eskiler neler neler biliyo aslında:) deneyimlerinden faydalanmak bazen işe yarar:)

hihoyyyt ben ultrason olmadan tahmin etmiştim biliyorsun hihihih
sağlıklı çookk güzel bi bebek olsun inşallaahhhopuyorumnanaktan

biz iyiyiz teyzesi,
kuduruk vaziyetteler kızlar,
kaynama noktasını aştılar bu sıcaktasempatiksalakcinni

haklısınız kızlar.. bilgecim, şebocum, fundacım, mervecim.. inanın dayanmaya çalışıyorum.. diyorum ki intikamım acı olucak.. ama bu sürede manevi olarak ne kadar az zarar görürüm diye düşünüyorum... bide insan gerçekten yediremiyor, kanıma dokunuyor. ben ona abi demişim, herşeyimi paylaşmışım.. bazen keşke abim bu olsaydı demişim.. babamı kaybettiğimde ondan destek almışım.. ne bileyim işte.. hani benim için alalade biri değil.. belki de o yüzden daha fazla etkileniyorum davranışlarından..ama çok şey öğreniyorum sayesinde.. bi söz gördüm geçen internette.. " hiç bir şey göründüğü gibi değildir.. bugün sana hayat veren su yarın seni boğabilir.." çok güzel geldi bana.. o bana hayat veriyordu bir zamanlar.. şimdi de sayesinde boğuluyorum.. tek bir şey diyorum.. eğer zengin olmak onunkisi gibi birşey ben halimden çok memnunum ya.. eğer yaşlanmak onunki gibi birşeyse yaşlanmakta istemiyorum.. gün olur devran döner demişler.. napalım biraz daha sıkıcaz dişimizi..

sevgicimmm sende tam aksini yapsan
yani daha az çalışsan sallamasan hani senin sayende kasada ki çocuk rahat ediormuşya
sen yapma yada yanlış yap o uğraşsın yapamasın anlasın anyayı konyayı
ha patronun çalışmıosun die çıkarmak isterse buyursun çıkarsın...

gerçi ben bu işlerden anlamam sen dah aii bilirsin ama
sinir olduuum adamaaaa

bilgem şu ücretsiz izin olayını açsana biraz.. ücretsiz izni her durumda alabiliyormuyuz..

bak şimdi sevgi
bende aynı durumu yaşadım
eğer egerçekten canına tak ediyorsa yapman gereken bana göre şu
patronunun karşısına geç
deki aynı buraya yazdığın gibi anlat
ve ben bunları hak edicek birşey yaptığımı düşünmüyorum
ve bunlara rağmen burda çalışamam beni rencide ediyor bu durum
ama eğer benden memnun değilseniz beni siz göndericeksiniz ben kendim gitmem eğer memnunsanız esiden bende olan yetkiler neden benden alındı falan de
gerçekten senin bezip gitmeyeceğini ve eğer istiyorsa onun göndermesi gerektiğini anlat

bu birrrrr

ayrıcada bunları sölerken sakın ağlama işte sen hamilesin diye üzerinden yük almak için yaptım falan diye yalan atarsa pislik

şunu de bunu banada sölemeniz gerekmezmiydi ve ben işimi ii yaptığıma ve yeterincede işlerime yetişebildiğime inanıyorum...dersin demezsen ezilmeye devam edersin sakın çekip gitme delirdin mi sen bebek arifesi şerefsin göndermek istiyorsa kendi yapsın bakalım adi yaaa

klava:klava:klava: dünürüm seni nasıl üzerlerrrrrrrrrrrrrr tutma beni dalacaz bebelerimle onlaraaaaaklava:klava:

bende öyle yapmaya çalışıyorum aslında... ama kıyamıyorum.. neticede burası bi işyeri.. ben benim yüzümden zarar görmesini istemem.. ama mesela normalde santralde ilk onun telefonu çalıyor.. o açmazsa yada meşgulse bana aktarıyor.. ben de bir haftadır bakmıyorum o telefonlara.. madem giderken telefonu bana bırakıcak kadar güvenmiyor niye bakıyım ki.. dimi ama.. ama vicdanen rahat olamıyorum işte..

yok be cnm keşke yoğun olsada kafaya az taksak biraz ottdan şeyden nem kapar olduk
ay evet ezgi ya burasıda sıcak sen neden gündüzün bu sıcağında pazar gidiyosun bacım akşam çıksana

iii be ayşecim ne olsun zeynepe olanlar funda elini kesmiş dikiş atılmış sevginin canı sıkkın şebnem doktora gidicek minibüste karnını çarpmış aman manyak bi gün işte
sen nasılsın bakiim
ay dimi zilliler yanıyordur soy annesi sen onları sok küvete bıcı bıcı yapsınlar bol bol ay mis kokulular ya öp benim yerime onları gıdıktannnn muccxxx
sen nasılsın peki sıcaklarla aran nası
bak sevgi sen güçlü olduğunu belli etmezsen seni hep ezer her akşamda ağlarsın tatlım çık söle ben bu durumdan memnun değilim hatam varsa söle hatam yoksa nie bölesin böleolmaya devam ediceksen beni kırıyosun abi ama ben gitmem sen gönder istiyorsan dee

walla ikisininde etkisi var bence canım ya kesin va yani biraz erken yaşıyoruz hele senine erken yaşaman çok normal birazda pipiriklilik :sinifsinif:

geçen hafta konuştum aşkım.. bi probleminiz varsa söylesin böyle davranışlar sergilemenize gerek yok dedim.. ikimizde konuşabilen insanlarız, varsa bi durum çözelim dedim.. 3 ayımız zehir ettiniz bana, en mutlu olmam gereken zamanda sizin yüzünüzden sürekli huzursuzluklar yaşıyorum dedim.. bişiy yok sen üstüne alınma diyor.. işi bırakmam için yapıyorsanız söyleyin dedim.. yok öyle bişiy diyo.. e ne o zaman yani ne.. hamile olduğum içinmi yapıyorsunuz dedim.. yoo en çok ben sevindim dedi.. bu mu dedim sizin sevinme tarzınız.. alla allah.. öyle yani hiç bir şekilde kabul etmiyo.. ne yapacağımı şaşırdım bende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…