bende öyle yapmaya çalışıyorum aslında... ama kıyamıyorum.. neticede burası bi işyeri.. ben benim yüzümden zarar görmesini istemem.. ama mesela normalde santralde ilk onun telefonu çalıyor.. o açmazsa yada meşgulse bana aktarıyor.. ben de bir haftadır bakmıyorum o telefonlara.. madem giderken telefonu bana bırakıcak kadar güvenmiyor niye bakıyım ki.. dimi ama.. ama vicdanen rahat olamıyorum işte..
çiğdemim getir şu kuzey len rüzgara.. şöle alıp götürsünler uzaklar adamı ya..
zeynebim nasılsın tatlım
ezgicim burdan az önce bir bulut geçti yağmur yağdı.. az biraz serinledi ortalık..
çiğdemim getir şu kuzey len rüzgara.. şöle alıp götürsünler uzaklar adamı ya..
zamanlı gelsinler alıp götürsünler biziii:))))
ya ne güzelllllllll azıcık da buraya....
sevgiim bak ne geldi aklımaa çok absürd olabilirrr ama olabilior bu tür durumlarrr die söliim dedim..
hani sen bu patronunu abi gibi seviormuşsun çok iyimiş aranız ya acaba sana karşı bişii mi hissedioduda bebek olunca kıskandı ki..
senin aklının ucundan geçmeyeceği için farketmemiş olabilirmisin ki acaba??
tutarsız sapkın çok patron var çünkü
elimde değil sürekli ağlıyorum ablam geliyor burda kimsem yok benim. iyi olacak yiğenlerim falan. kimse tüp bebek olduğunu da bilmiyor buna rağmen çok üzgünler
elimde değil sürekli ağlıyorum ablam geliyor burda kimsem yok benim. Iyi olacak yiğenlerim falan. Kimse tüp bebek olduğunu da bilmiyor buna rağmen çok üzgünler
ya ne güzelllllllll azıcık da buraya....
Sevgiim bak ne geldi aklımaa çok absürd olabilirrr ama olabilior bu tür durumlarrr die söliim dedim..
Hani sen bu patronunu abi gibi seviormuşsun çok iyimiş aranız ya acaba sana karşı bişii mi hissedioduda bebek olunca kıskandı ki..
Senin aklının ucundan geçmeyeceği için farketmemiş olabilirmisin ki acaba??
Tutarsız sapkın çok patron var çünkü
Sevgicim, hamileliğin nedeni ile klasik patron psikolojisi bu.. Sen kendini sıkma, üzme, bir bebek var bak senin içinde.. Çok zor biliyorum ama sık dişini, vurdum duymaz olmaya çalış... Onlar seni işten atamazlar şu an.. atsalar bile çok ciddi tazminat ödemek zorunda kalırlar... Ve çok ciddi cezaları var bu işin..
o nedenle yıldırmaya çalışıyor olabilirler... sen de rahat ol,
nasıl olsa atamayacaklar, atarlarsa bile sen karlı çıkarsın bu işten gözüyle bak, sen de onların bu cahilce ve acemice tavırlarını tiii ye almaya çalış.... Sen hamilesin ve ciddi hakların var... İşinin hafifletilmesini isteye bilirsin, mesai saatlerinin daraltılmasını isteye bilirsin... dinlenme saattlerinin yeniden düzenlenmesini isteye bilirsin... Haklarının neler olduğunu bildiğini hissettir onlara, emin ol tavırları değişecektir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?