2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

elimde değil sürekli ağlıyorum ablam geliyor burda kimsem yok benim. iyi olacak yiğenlerim falan. kimse tüp bebek olduğunu da bilmiyor buna rağmen çok üzgünler

canım nisan topiginde yazdım çok geçmiş olsun çok üzüldüm emin olki okuyunca agladım seni çok iyi anlıyorum ümidini kaybetme ne olur dualarım seninle...

bak görüo musun seeenn bi de mervee bana psişik dioo:))
bilgi birikim gözlem buuuuu:))
şaka bi yana bu tür vakalarla çok çalıştım ben sevgim o yüzden direk aklıma geldi ama inan bana
seninle yaşıt kızının olması hiç de caydırıcı bi etken değil hatta tetikleyici bi nedenn özellikle 45 yaş sonrası erkekler için..
bunun adının illa aşk olmasına gerek yok o gıcık adam herhangi bi duygusal bağ geliştidiyse ikinizin arasında KENDİNCE bu baba kız olur,dost olur ama %90 aşk olurr malesef işte o zmaan bu tür bebek evlilik gibi durumlarda kaybediş hissine kapılıp karşı tarafın canını yakmak canını sıkma hassa olduğu noktalara yüklenmek gibi tavır geliştirebilirler..çünkü aklınca seni suçlar senin onu kandırdığını aldattığına falan inandırır kendini..
paranoid şizofren durumu:)))

ama dediğim gibi sevgim een iyi nedeni de yapman gerekeni de sen bilirsin
ben sadece tahmin yürüttüm vaka gibi değerlendirdim olayı:))
çünkü yapıkları garip geldi hani seni işten çıkarmaya zorlasa işi yükler fazla mesai yükler maaş ödememek için bahane bulur bağırır falan ne bilimm...
ama senin ki duygusal tepkiler vermiş senin sorumluluklarını başkasına vermek surat asmak dialoğu aza indirmek gibi...

SEVGİ'cim iş yerinde yaşadıklarına cidden üzüldüm. Sen yazdıkça ben sinirleniyorum burada. Arkadaşlar söylenecek herşeyi yazdı zaten. Patronunla da konuşmuşsun. Çözülecek gibi görülmüyor, bu durumda sen de ayak uyduracaksın.
Seni tanımıyorum ama okuduklarıma bakılırsa sorumluluk sahibi, işine saygısı olan ve işyerini kendi işin olarak benimsemiş birisin. 10 yılın sonunda kimse bu tür davranışları kabullenemez ama sen bebeğini ve geleceğini düşünmelisin. Şurada 3-4 ay daha çalışacak sonra güzel güzel izne çıkacaksın. Sen işini yap, bebeğinle ilgili güzel hayaller kur, zaman çok çabuk geçecek.
Sonrasında işe geri dönersen o zaman daha net karar verirsin.

Sana bol sabır ve kolaylıklar diliyorum

ay sıpaya bak sen.. ısırırım onun o tepikleyen minyatür ayaklarını.. Ay çok tatlı ya.. Allahım bize de nasip etsin inşallah... Maşşalah oğluşumuza...

varya ezgicim süpersin sen ya.. Analize bak.. Ayy korkulur senden.. Insanın içini dışına çıkarırsın kız sen..

sağol tatlışım.. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah..

geldik biz teyzeler :)))) bebiş çok iiii dr dedi korkma sakın o şimdi totosunun altına almış ayakları ooohh keyifte

geldik biz teyzeler :)))) bebiş çok iiii dr dedi korkma sakın o şimdi totosunun altına almış ayakları ooohh keyifte

güzelcim sen doktora mı gidicektim.. Ben kaçırmışım ya.. Aşkolsun bana.. Maşallah bebişimize.. Ben cuma gittiğimdede öyle duruyodu.. Almış ayakları poposunun altına hiç bir şey göstermedi bize.. Ay yirim onları ben.. Rabbim keyiflerini hiç bozmasın inşallah..

Ezgicim sanıyorum henüz bir düzenleme yok. Mailimin sonucunda çok komik bir cevap aldım, canım cicim bilgecim aman kendine dikkat et gak guk manasına gelen, akşamları erken çıkmamı filan öneriyor. Bende tam 6 tane patron var, bu en küçük hisseli ve bana en yakın patron, diğerlerine bir mail yazıp talepte bulunmamı önermiş. Biraz önce yine bir başka patron gelip espritüel bir şekilde daha ne kadar çalışmayı planlıyorsun diye sordu. Ben de bilmiyorum hamileliğin seyrine bağlı yasal olan izne 90 gün kaldı dedim. O da boşver yabancı değiliz sen kafana göre çık dedi. Sonra ne zaman döneceğimi sorguladı filan. Sanki bir mail yazılmış da tüm patronların haberi olmuş, şimdi pozisyon almaya çalışıyorlar gibi. Ben de pek fırsat vermiyorum. Bakalım ne olacak:)))

ya sizi seviyorum ben ya.. resmen morelimi düzelttiniz he.. yılmak yok mücadeleye devam..
heh aynen bacım kim kimi yıldırıcak görsünler bu arada bizde seni seviyoruz
Selam Kızlar, ilişkiye kaçıncı haftanızdan itibaren tekrardan başladınız birde vajinal kapsül kullanırken sorun oldumu bilgi verirseniz sevinirim...
cnm ben kapsül kullandım progestan azıcık geri geliyo insanı sinir ediyo ama vucut yeteri kadarını alıyo zaten içeri ama ilişki açsından kapsül sorun yaratıyor mu diye soruyorsan o dönemde bize ilişki yasaktı 8 haftaya kadar yasaktı ondan sonra serbestti ama bu durum kişiden kişiye göre değişir yani bebeği aşağıda taşıynalar için durum farklı
sende kendine ii bak tatlım ara ara piskolojik dalgalanma yaşaman çok normal allahım kucağınızı boşbırakmasın...
:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi: işte bu topiğimizin abisi kendini gösterdi çak kaan annenin göbüşüne çak çakkkk gözün aydın cnm maaşallahhhhh
walla insan işi bilince yorumu bile farklı oluyo helal walla haklı olabilirsin
way piss adammmmmm lmaz:

bilgecim benim sorum arada kaynadı yahu... şu ücretsiz 6 ay iizin özel durumlarda mı yoksa her durumda alınabiliyor mu?

ya ben size bişiy dicem ama aramızda kalsın.. biz de hala tık yok.. ben korkuyorum. canım aşkımda biliyo korktuğumu lafını bilem etmiyo.. bu kötü bi durummu ya.. bilemiyorum.. kocadan olmayalım bide :)

sevgiiiiiiiiiiiiiiiimm o az önce internetten okudum dediğin sözü tekrar yazarmısın çok hoşuma gitti
msn e yaziimm:)

slm kızlarrr...........
bugun dra gıttık bebişlerim masallah iiler ama bıtanesı yıne gostermedı bacaklarını kendıne cekmıs...
dıgerı ıseeeeee
eveet topiğimize bıtane daha kız gelıyorrrr%90 kız dedı bırısıne ama bakalım dıgerı ne 15 gun sonraya cagırdı bakalım ii olsunlarda
şükür jeli kestik mervecım ben tombıklesmısım 68.6 cıktım yaa tonton dedı dr bakalım artık dıkkat etcem yemelerımecokacimcoookdr her yemek yerken benı hatırla dedıyasakkelime
3 boyutlu resımlerını bı gorun yaaa masallah benım tatlıslarıma

6 ay ücretsiz izin biraz şirket insiyatifine bağlı sanırım. Çok net bilmiyorum ben de. Kurumsal ve oturmuş şirketlerde ücretsiz izin kolay alınır sanırım ama patron şirketlerinde genelde rest çekiyorlar. yerine adam alıp onu eğitmesi gerekeceğinden, döndüğünde yerini garanti etmiyorlar.
Bizim Fransız şirketi, sosyal haklarımız çok iyi. beraber çalıştığım arkadaşım bu sene başı doğum yaptı. doğum sonrası 13 hafta + 2 hafta da yıllık izninden kullandı. Müdürümüz ok dediği sürece yönetim karışmıyor. üzerine ücretsiz izin de alabilirdi ama bu durumda bana çok yük bineceği için böyle bir şeyi tercih etmedi. Şİmdi ben kasım'da 4 ay izne çıkıyorum. 2 hafta da bu seneki iznimi ekleyeceğim. Daha uzun bir izin alacak olsam mutlaka arkadaşıma danışırım. Onu zora sokmazsa. ikimizden biri burada olunca sorun olmuyor. bazen normalde de birbirimizi idare ediyoruz. Müdürümüz de bu açıdan çok rahat. Doktora vs gitmek için izin bile istemiyorum.
neyse bizim burada muhasebeden bir arkadaş ücretsiz izin kullandı. 4 yılda ben ilk defa duydum. Tam 6 ay mı aldı onu bilmiyorum ama.

pany çok sevindim tatlım iyi olmalarına.. aman nazar değmesin.. ama siz böyle anlatıyorsunuz.. biz de burda sonra usg aşeriyoruz. olmuyo ama..

pelly doğru söylüyorsun.. çoğu şirketin işine gelmez bu.. ama acaba bu durumda işten çıkarmak zorunda kalıyorlar ya o zaman tazminatımızı alabiliyormuyuz.. yoksa bu durumu kendi lehlerinemi çeviriyor..

ya ben size bişiy dicem ama aramızda kalsın.. biz de hala tık yok.. ben korkuyorum. canım aşkımda biliyo korktuğumu lafını bilem etmiyo.. bu kötü bi durummu ya.. bilemiyorum.. kocadan olmayalım bide :)

Bizim doktorumuz çok pimpirikli :) ilk 3 ay zaten yasakladı. Sonra tamam dedi ama çok dikkat edin, karnına baskı olmasın vs dedi. Ben geçen haftaya kadar halen jel kullandığımdan pek istekli değilim. Cidden canım istemiyor. Sonrasında birşey olur diye de korkuyorum. Zorlayıp sonra aşağıda enfeksiyon falaan hiç uğraşamam. Eşim de asla zorlamaz. Bizim OPU'dan beri tık yok kaydirigubbakcemile3
Geçenlerde eşime sordum "hiç özlüyor musun" diye. "Neyi, ben hiç hatırlamıyorum ki nasıl birşeydi dedi". Aman dedim ben de unut boşver, hatırlamaya da çalışma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…