elimde değil sürekli ağlıyorum ablam geliyor burda kimsem yok benim. iyi olacak yiğenlerim falan. kimse tüp bebek olduğunu da bilmiyor buna rağmen çok üzgünler
ya biliyormusun ben de bi ara çok şüphelenmiştim... Bu hadi gel herkesi bırakıp gidelim, güneyde kendimize bi iş kurarız falan diyordu.. Ama yok ya yakıştıramam öyle bişiy.. Bende büyük kızı var..
ay sıpaya bak sen.. ısırırım onun o tepikleyen minyatür ayaklarını.. Ay çok tatlı ya.. Allahım bize de nasip etsin inşallah... Maşşalah oğluşumuza...kızlaaaar az önce kaan'ımın en net, en sert 2 adet tekmesini hissetmiş bulunuyorum. Daha önce hissettiklerim hiçbirşeymiş, yani o kadar söyleyeyim
Yemek sonrası odamda uzattım tabureme ayaklarımı, belime yastık koydum, koltuğumu da en sona yatırdım. Hafif şekerleme yapayım dedim. Gece 2 saatte bir uyanmaktan uykumu alamamışım. Neyse tam gözlerimi kapadım ki göbek deliğimin hemen sağ yanında biraz altta sanki bir tıpa patladı :) önce midem sandım ama kesinlikle aşağıdaydı. Elimi koydum "hadi oğlum bir daha dedim" 10-15 saniye sonra biraz aşağıdan gene aynı dürtme oldu. Sanki içimde bir şey patlıyor gibi.
önceleri çok çok hafif bir kıpırtı hissediyordum. Kelebek kanat çırpıyor gibi ama hiç bu kadar net ve sert değildi kaydirigubbakcemile2
hemen babamızı aradım tabi. Biraz daha bekledim ama tekrarlamadı. Ay hepinize aynısını diliyorum kızlar. çok güzel bir duygu...
varya ezgicim süpersin sen ya.. Analize bak.. Ayy korkulur senden.. Insanın içini dışına çıkarırsın kız sen..bak görüo musun seeenn bi de mervee bana psişik dioo:))
bilgi birikim gözlem buuuuu:))
şaka bi yana bu tür vakalarla çok çalıştım ben sevgim o yüzden direk aklıma geldi ama inan bana
seninle yaşıt kızının olması hiç de caydırıcı bi etken değil hatta tetikleyici bi nedenn özellikle 45 yaş sonrası erkekler için..
Bunun adının illa aşk olmasına gerek yok o gıcık adam herhangi bi duygusal bağ geliştidiyse ikinizin arasında kendince bu baba kız olur,dost olur ama %90 aşk olurr malesef işte o zmaan bu tür bebek evlilik gibi durumlarda kaybediş hissine kapılıp karşı tarafın canını yakmak canını sıkma hassa olduğu noktalara yüklenmek gibi tavır geliştirebilirler..çünkü aklınca seni suçlar senin onu kandırdığını aldattığına falan inandırır kendini..
Paranoid şizofren durumu:)))
ama dediğim gibi sevgim een iyi nedeni de yapman gerekeni de sen bilirsin
ben sadece tahmin yürüttüm vaka gibi değerlendirdim olayı:))
çünkü yapıkları garip geldi hani seni işten çıkarmaya zorlasa işi yükler fazla mesai yükler maaş ödememek için bahane bulur bağırır falan ne bilimm...
Ama senin ki duygusal tepkiler vermiş senin sorumluluklarını başkasına vermek surat asmak dialoğu aza indirmek gibi...
sevgi'cim iş yerinde yaşadıklarına cidden üzüldüm. Sen yazdıkça ben sinirleniyorum burada. Arkadaşlar söylenecek herşeyi yazdı zaten. Patronunla da konuşmuşsun. çözülecek gibi görülmüyor, bu durumda sen de ayak uyduracaksın.
Seni tanımıyorum ama okuduklarıma bakılırsa sorumluluk sahibi, işine saygısı olan ve işyerini kendi işin olarak benimsemiş birisin. 10 yılın sonunda kimse bu tür davranışları kabullenemez ama sen bebeğini ve geleceğini düşünmelisin. şurada 3-4 ay daha çalışacak sonra güzel güzel izne çıkacaksın. Sen işini yap, bebeğinle ilgili güzel hayaller kur, zaman çok çabuk geçecek.
Sonrasında işe geri dönersen o zaman daha net karar verirsin.
Sana bol sabır ve kolaylıklar diliyorum
varya ezgicim süpersin sen ya.. Analize bak.. Ayy korkulur senden.. Insanın içini dışına çıkarırsın kız sen..
geldik biz teyzeler :)))) bebiş çok iiii dr dedi korkma sakın o şimdi totosunun altına almış ayakları ooohh keyifte
gerçekten bu kadar ii çalışanıyken nasıl böyle davranabiliorlar yaaaaaaa..
bilge bişii sorucam bu ücretsiz iznin 2 yıla çıkması söz konusuydu uygulamaya geçmedi mi
birde çok merak ettim senin mailin sonucu sana nasıl geri döndü iş yükünü hafifletmek çalışma saatini azaltmak mı verilen işi azaltmak mı dicem ama kime göre az iş onu anlayamadım??
geldik biz teyzeler :)))) bebiş çok iiii dr dedi korkma sakın o şimdi totosunun altına almış ayakları ooohh keyifte
heh aynen bacım kim kimi yıldırıcak görsünler bu arada bizde seni seviyoruzya sizi seviyorum ben ya.. resmen morelimi düzelttiniz he.. yılmak yok mücadeleye devam..
cnm ben kapsül kullandım progestan azıcık geri geliyo insanı sinir ediyo ama vucut yeteri kadarını alıyo zaten içeri ama ilişki açsından kapsül sorun yaratıyor mu diye soruyorsan o dönemde bize ilişki yasaktı 8 haftaya kadar yasaktı ondan sonra serbestti ama bu durum kişiden kişiye göre değişir yani bebeği aşağıda taşıynalar için durum farklıSelam Kızlar, ilişkiye kaçıncı haftanızdan itibaren tekrardan başladınız birde vajinal kapsül kullanırken sorun oldumu bilgi verirseniz sevinirim...
sende kendine ii bak tatlım ara ara piskolojik dalgalanma yaşaman çok normal allahım kucağınızı boşbırakmasın...merhaba hanımlar nasılsınız zeynebe çok üzüldüm okuyunca agladım allahtan ümit kesilmez allah bebegini ona bagışlasın resmen içim yandı okuyunca... ben idare ediyorum bazen pozitif umut dolu bazen moreller yerlerde geziyorum derken zaman gelip geçiyor kendinize iyi bakın..
:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi: işte bu topiğimizin abisi kendini gösterdi çak kaan annenin göbüşüne çak çakkkk gözün aydın cnm maaşallahhhhhKızlaaaar az önce Kaan'ımın en net, en sert 2 adet tekmesini hissetmiş bulunuyorum. Daha önce hissettiklerim hiçbirşeymiş, yani o kadar söyleyeyim
Yemek sonrası odamda uzattım tabureme ayaklarımı, belime yastık koydum, koltuğumu da en sona yatırdım. Hafif şekerleme yapayım dedim. Gece 2 saatte bir uyanmaktan uykumu alamamışım. Neyse tam gözlerimi kapadım ki göbek deliğimin hemen sağ yanında biraz altta sanki bir tıpa patladı :) Önce midem sandım ama kesinlikle aşağıdaydı. Elimi koydum "hadi oğlum bir daha dedim" 10-15 saniye sonra biraz aşağıdan gene aynı dürtme oldu. Sanki içimde bir şey patlıyor gibi.
Önceleri çok çok hafif bir kıpırtı hissediyordum. kelebek kanat çırpıyor gibi ama hiç bu kadar net ve sert değildi kaydirigubbakcemile2
hemen babamızı aradım tabi. Biraz daha bekledim ama tekrarlamadı. Ay hepinize aynısını diliyorum kızlar. Çok güzel bir duygu...
walla insan işi bilince yorumu bile farklı oluyo helal walla haklı olabilirsinbak görüo musun seeenn bi de mervee bana psişik dioo:))
bilgi birikim gözlem buuuuu:))
şaka bi yana bu tür vakalarla çok çalıştım ben sevgim o yüzden direk aklıma geldi ama inan bana
seninle yaşıt kızının olması hiç de caydırıcı bi etken değil hatta tetikleyici bi nedenn özellikle 45 yaş sonrası erkekler için..
bunun adının illa aşk olmasına gerek yok o gıcık adam herhangi bi duygusal bağ geliştidiyse ikinizin arasında KENDİNCE bu baba kız olur,dost olur ama %90 aşk olurr malesef işte o zmaan bu tür bebek evlilik gibi durumlarda kaybediş hissine kapılıp karşı tarafın canını yakmak canını sıkma hassa olduğu noktalara yüklenmek gibi tavır geliştirebilirler..çünkü aklınca seni suçlar senin onu kandırdığını aldattığına falan inandırır kendini..
paranoid şizofren durumu:)))
ama dediğim gibi sevgim een iyi nedeni de yapman gerekeni de sen bilirsin
ben sadece tahmin yürüttüm vaka gibi değerlendirdim olayı:))
çünkü yapıkları garip geldi hani seni işten çıkarmaya zorlasa işi yükler fazla mesai yükler maaş ödememek için bahane bulur bağırır falan ne bilimm...
ama senin ki duygusal tepkiler vermiş senin sorumluluklarını başkasına vermek surat asmak dialoğu aza indirmek gibi...
güzelcim sen doktora mı gidicektim.. Ben kaçırmışım ya.. Aşkolsun bana.. Maşallah bebişimize.. Ben cuma gittiğimdede öyle duruyodu.. Almış ayakları poposunun altına hiç bir şey göstermedi bize.. Ay yirim onları ben.. Rabbim keyiflerini hiç bozmasın inşallah..
Hangisinı kız
ya ben size bişiy dicem ama aramızda kalsın.. biz de hala tık yok.. ben korkuyorum. canım aşkımda biliyo korktuğumu lafını bilem etmiyo.. bu kötü bi durummu ya.. bilemiyorum.. kocadan olmayalım bide :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?