Kilo konusunu hiç takmayın kızlar, topiğimizin en "gürbüzü" olarak ben hepinizinkini takip ediyorum tablodan:))) Aramızda gebelikte ve sonrasında sıkıntı olacak verilemeyecek kiloları alan yok. Hepimiz ilk 4 ayı geçtik. O 30 kiloları alanlar neredeyse hiç kilo alınmaması gereken ilk üç ayda bizim şimdi aldığımız kiloları alanlar. Hepimiz benim tahminime göre 10-18 kg aralığında tamamlayacağız gebeliğimizi. Zaten bebek ve takım taklavatı 12 kg. Doğumdan 2 hafta sonra toplamda 12 kg gitmiş olacka. Gerisi de emzirirken uçacak. Hatta ben emzirebilirsem hamilelik öncesi kilomun da altına inebileceğime inanıyorum:)))))[/QUOTE]
saol tatlım teşekkürler
ya dediğin gibi benim küçük grümcem 22 kilo aldı sezaryenden sonra 12 si gitti aynı mantık takım taklavat gidince otomatik olarak kilonun bir kısmıda gidiyor geriside önemli değil demiyorlar mı
tüp bebek olan çocuklar istatistiklerde daha hareketli oluyorlar diye sıpaların peşinde koşuncada veririz e emzirmek uykusuz geceler derkeeennn tamamdır bu iş tabi bide süt yapar diye mık mık her bulduğumuzu yememek kaydıyla unutmayalım ki sadece düzenli sıvı tüketimi sütü arttırmada bire bir
Canım o beneklerden bende de var.. Ben sıcaktan diyordum.. Demek hamileliktenmiş.. Kaşıntıya gelince... Benimde başıma bir kere gelmişti.. Suyu kaynatıp içine maydanoz koyup üstüne oturup beklemiştim.. Iyi gelmişti.. Ama hamilelikten zararlı olabilir.. Sen yine doktorum dediğini yap tatlış..
aynen le yapıcam ama geçse ii olucak gerçi cinselliği bile yasaklamadı ama yinede ktü durumdayım bu böleyse mnatar nası bi çıldırtır adamı bilmem
Bu aradaaaaaaa....
Sonunda dün oğlumun mobilyalarını aldıkkkk:)))) 45 gün sonra teslim edilecek prensipte, fekat erken biterse daha erken yollayacaklar. Odasının boyasını da aldık, babası önümüzdeki haftasonu boyayıverecek. Bir tek geriye bebek arabası ve oto koltuğu ile banyo küveti kaldı. Hastane çıkışı falan fıstık da baktım ama yeni sezon yeni girdiği için pahalı şimdi, bir iki aya ucuzlar. O zaman alacağım.
Normalde bu mobilyacılar fotoğraf çektirmezler ama parasını verdikten sonra amcaya ben fotograf çekip ona göre evde yerleştirme yapacam dedim. Diğer topiğe eklerim birazdan fotoları. bir iki de göbüşlü şebek fotom var onları da koyacağım:)))
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yaşasın
gzün aydın cnm kendiniz mi boyicaksınız
ay bol bol resim çekin boyarken bebişe gösterirsiziz
ekle bakalım resimleri merak ettik
minik emek ii günlerde kullansın
bilgem ağzından bal damlıyo valla.. hem dilam için söylediklerinde hemde kilolar için..
benim ardaşımda benim kadardı hamile kaldığında.. sezerjan oldu.. o ilk kilosu gitti.. ama 1 sene falan 38 beden giydi....ok tuhaf gelmişti ona 34ten 38e çıkmak.. daha yeni yeni 36ya düştü.. bende 38 bedende kalmak istiyorum aslında.. netice bir beden düşmek daha kolay.. şu ramazanı bi anlatalım.. :))) hamur işine son..
ramazanda bu azıtma bize yeticek ama zararın neresinden dönersek kardırkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3