kızlar herkese slm.
bende dün biraz abarttım temizlik olayını halıları topladım yıkamaya vericem diye, bulaşık akinesini yerinden biraz oynattım. tüm gün adt olcakmışım gibi ağrım oldu. şu anda ağrım yok. kanama filan da yok. bebişim az hareket ediyor.ama 28.haftadan önce hareketlerin sayısı çok önemli değilmiş. birazdan gene uzanıcam bakıcam kızım sert tekmeler atsada rahatlasam. karnımda yumuşama filan yok.
bu arada bizde ihtiyaçlarımızı epey tamamladık. banyo küveti ve kozmetikler filan kaldı.bir battaniye alıcam kalın olanlardan. bende bebek arabasını doğumdan 2-3 ay sonra alıcam sizede tavsiye ederim "anne ve bebek fuarı 17-20 şubat" olcak ordan almayı düşünüyorum ben.geçen sene arkadaşım pierre cardinin bebek arabasını hemde puset olandan değil şu büyük olanlardan 140tl ye aldı. herşey çok uygunmuş fuar indirimi nedeniyle. ben onu bekliyorum:)
geçmiş olsun canım, kızın sağlıkla gelir inşallah
bende çok nadir tekme hissediyorum, bizimki yani eşim uyuyor oluyo genelde, o da vazgeçmiş durumda az daha büyürse bakarım diyor :)))
hem şişlik hem de hırsız için çok geçmiş olsun canım...
ben de şeker yüklemesini yaptırdım, 70-143 çıktı, Bilge gibi benimki de sınırda çıktı
pazartesi randevumuzda söylicez bakalım, iyidir:asigim: inşallah
esraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakızlar herkese slm.
bende dün biraz abarttım temizlik olayını halıları topladım yıkamaya vericem diye, bulaşık akinesini yerinden biraz oynattım. tüm gün adt olcakmışım gibi ağrım oldu. şu anda ağrım yok. kanama filan da yok. bebişim az hareket ediyor.ama 28.haftadan önce hareketlerin sayısı çok önemli değilmiş. birazdan gene uzanıcam bakıcam kızım sert tekmeler atsada rahatlasam. karnımda yumuşama filan yok.
bu arada bizde ihtiyaçlarımızı epey tamamladık. banyo küveti ve kozmetikler filan kaldı.bir battaniye alıcam kalın olanlardan. bende bebek arabasını doğumdan 2-3 ay sonra alıcam sizede tavsiye ederim "anne ve bebek fuarı 17-20 şubat" olcak ordan almayı düşünüyorum ben.geçen sene arkadaşım pierre cardinin bebek arabasını hemde puset olandan değil şu büyük olanlardan 140tl ye aldı. herşey çok uygunmuş fuar indirimi nedeniyle. ben onu bekliyorum:)
Mervecim faceden sizlere bi sayfa paylaştım bakarsınız
ya bide kendimiz yapıoruzmervecim haklısın birde babamızdan akşam azar işittim bilmiyorumkismile birdaha yapmıcam. şimdi limonata yaptım kendime yarım bardak içtim kızım kıpır kpır etti.allahıma şükür bi sorun yok ama korktum valla. bir daha tövbe öle yormıcam kendimi.
herkese merhaba ,ben de dün sağlık ocağında tetanos aşımı oldum 22.haftada yaptırmış olduğum 50'lik şeker yükleme testim 143 çıktı maalesef yüksek üstelik haftasından önce yaptırmış olduğum halde.Önümüzdeki hafta tekrarlıycam (24.hafta olunca) yine yüksek çıkarsa 100'lük yaptırıcaz şimdi biraz meyveye dikkat etmeye çalışıyorum.etkili olacak mı bilmiyorum 3-4 porsiyon tüketiyordum azalttım umarım bir faydası olur yine yüksek çıkmaz.bu arada 61 kiloyum ve 55 ile başlamıştım doktor fazla bu kadar kısa sürede bu kadar kilo dedi :) benden haberler böyle
kızlar bişi sorcam şu anda konsere gitmemde bi sakınca varmıdır? hiç öle bişi duymadım acaba siz biliyomusunuz? annemler tarkan konserine bilet almışlar 30 ağustos için.
e be yavruşum ne diye iş yapıyorsunuz anlamıyorum ya.. Bırakın pis kalsın.. Yazık değil mi sonra bir sürü endişe yaşıyorsunuz..kızlar herkese slm.
Bende dün biraz abarttım temizlik olayını halıları topladım yıkamaya vericem diye, bulaşık akinesini yerinden biraz oynattım. Tüm gün adt olcakmışım gibi ağrım oldu. şu anda ağrım yok. Kanama filan da yok. Bebişim az hareket ediyor.ama 28.haftadan önce hareketlerin sayısı çok önemli değilmiş. Birazdan gene uzanıcam bakıcam kızım sert tekmeler atsada rahatlasam. Karnımda yumuşama filan yok.
Bu arada bizde ihtiyaçlarımızı epey tamamladık. Banyo küveti ve kozmetikler filan kaldı.bir battaniye alıcam kalın olanlardan. Bende bebek arabasını doğumdan 2-3 ay sonra alıcam sizede tavsiye ederim "anne ve bebek fuarı 17-20 şubat" olcak ordan almayı düşünüyorum ben.geçen sene arkadaşım pierre cardinin bebek arabasını hemde puset olandan değil şu büyük olanlardan 140tl ye aldı. Herşey çok uygunmuş fuar indirimi nedeniyle. Ben onu bekliyorum:)
herkese merhaba ,ben de dün sağlık ocağında tetanos aşımı oldum 22.haftada yaptırmış olduğum 50'lik şeker yükleme testim 143 çıktı maalesef yüksek üstelik haftasından önce yaptırmış olduğum halde.önümüzdeki hafta tekrarlıycam (24.hafta olunca) yine yüksek çıkarsa 100'lük yaptırıcaz şimdi biraz meyveye dikkat etmeye çalışıyorum.etkili olacak mı bilmiyorum 3-4 porsiyon tüketiyordum azalttım umarım bir faydası olur yine yüksek çıkmaz.bu arada 61 kiloyum ve 55 ile başlamıştım doktor fazla bu kadar kısa sürede bu kadar kilo dedi :) benden haberler böyle
arkadaşlarımmmmm hepinize merhabaaa...
ben gene çok özledim sizi 1 haftada...
geçmişi okuyamadımm çooookk yazışmışsınız umarım herşey yolundadır...
ben hemen özet geçeyim pazar ve pazartesi vücuduminanılmaz şiştiii yürüyemiordum ayaklarımın şişinden o derece gebelik zehirlenmesi olabilir dedi doktorum hemn gittik hastane çok şükür değilmiş...
bugün sabah uyandım evde bi terslik var yatak odasının altı üstüne gelmiş meğerrr biz uyurken eve hırsız girmişşşş çıldırdım tabi ben bi panik ya uyansaydık ne olacaktı die
şimdi daha iiyiyim ama evde yalnız kalamıorum annemi çağırdım
az sonra tekrar doktoruma gidicem kontrole akşam gelir gelmez giricem foruma umarım burda olursunuz
kocamannnnnnnnnn öpüorummmmm
canım hırsız için çok geçmiş olsun aman boşver olan eşyaya olsun size bişey olmasında
Ezgi'cim geçmiş olsun, alarm taktırmanızı tavsiye ederim. Bizim burada da çok giriyormuş hırsız, taşınır taşınmaz alarm taktırdık. İçimiz rahat.
Esra'cım ben geçen hafta bir filme gittim, aksiyon filmi. Sesi bir açmışlardı ben kendim rahatsız oldum, Kaan'da kıpırdandı durdu. Ellerimle kapadım karnımı vallahi, korktum. Bir daha dedim aksiyon filmi yok. Konserde açık hava olacağı için ses belki çok etkilemez ama, sen Merve'nin dediği gibi yap, rahatsız olursan çıkarsınız..
ezgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bu ne anam yahu başına gelmeyen kalmamış
çok geçmiş olsun tatlım sen şu akşam kontrolüne de gitte bi içimiz rahatlat
o adi şerefsiz pislikte kesin eve girdiğinde uyuytucu sıktı siz anlamadınız
allah korumuşta uyanmamışsınız
canım sormaa yaaa...çok teeşekkür ederim size de çok geçmiş olsun tekrar..
doktorumuza gittik çok kısa bi muayeneydi bu zaten sadece şişliğime baktı kızımın kalbini dinledi çok sağlıklı maşallah...
yerın şeker yükleme ve böbrek testim var..
biraz stresliyim 2 kere kan aldırmak ve o sıvıyı içicek olmaktan çok mu kötü tadı kızlarr???
içim rahat sonuç iyi olacak die düşünüorum..
canım sormaa yaaa...çok teeşekkür ederim size de çok geçmiş olsun tekrar..
doktorumuza gittik çok kısa bi muayeneydi bu zaten sadece şişliğime baktı kızımın kalbini dinledi çok sağlıklı maşallah...
yerın şeker yükleme ve böbrek testim var..
biraz stresliyim 2 kere kan aldırmak ve o sıvıyı içicek olmaktan çok mu kötü tadı kızlarr???
içim rahat sonuç iyi olacak die düşünüorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?