2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

insallah canım ya tamam ben sadece bebegımı dusuncem annemede dedım oda kızdı zaten insallah bız saglıklı devam ederız arkadasımızada sabırlar dılıyoruuumbenneyaptımkisenağlama

mervecim pelinin değil özlemin kontrolü vardı saat 12 de ama gelmedi daha merak ettim laç tane bebek var onu da öğrenecekti..
ama pelini de merak ettim o da uzun süredir girmedi..
paty de yok uzun zamandır..
sen ne yaptın bu arada nasıl söylediniz yalovadakilerede tepileri nasıl oldu?

canım kullandığımız jelin reçetesini okursan eğer bütün bu durumların normal olduğunu göreceksin. orda hepsi yazıyor.

kızlar evet kan testi sonucum iyiydi ama bugün yine kan verdim 1-2 saat sonra alacağım sonucu ve nedense korkuyorum biraz 2 hafta sonra randevum var keseye bakılacak galiba kalp atışı da olabilir o zaman ama ben 2. kalite olduğu için biraz korkuyorum sizce bunun etsiki var mıdır yoksa tutunmasını mı etkilkerdi olumsuz olsaydı

güzelcim bende çok korkuyorum. perşembe günü keseyi görmeye gidecez. aslında çarşamba gidecektik ama eşimin denetlemesi var, o yüzde bir koca gün daha beklicez.. bazen çok umutsuz oluyorum, korkuyorum.. ama Allahım diyorum, hayırlısı neyse o olsun..

ben de hiç iyi değilim taaki kalp atışını duyana kadar iyi olamaycağım hemen zaman geçsin istiyorum bu kadar stres yaptığım için de kızıyorum eşimi bile strese soktum ailesine haber vermedi kalp atışını duyarsa haber verecekmiş zaten bizim tüp bebek yaptırdığımızı kimse bilmiyordu

akşam 11 e kadar misafirlerin gitmesini bekledik yemekten sonra söliceltik çat kapı biri geldi sonra onlar gidince ben meleğimin kalbini dinlettirdim onlara görümcem ben bilin bakalım bu ne diyince bu bi bebeğin kalp atışları dedi hamile oda çarşamba doğurucak bu seslere aşina tabi bende evet bizim bebeğimizin dedim herkes ne nasıl nası yani gibi şok belirtilerinden sonra kocaman bir kucaklama ve kayınpederimde dahil hepimiz ağladık kayınvaldemin komşuları bile ağlayarak geldi kanserden sonra böle bi haber verince bizimki torun sevinci değilde sağlık sevinci gibi oldu bi yandan öle işte bakalım allah hepimizikini tamamına erdirsin

ezgi ya az önce bi çorba içtim burnumdan geldi her an çıkıcak sanki napıcam

ahh cnm benim sen sanıyomusun ki kalbini duyunca herşey biticek ben duydum ama duyduğumdan beri daha da endişeliyim ya durursa ya ona bişey olursa diye otobüs manyak gibi gitti bugün o kadar korktum ki meleğime bişey olur diye annelik başladı artık ömrümüz onları merak etmekle geçicek

canım kullandığımız jelin reçetesini okursan eğer bütün bu durumların normal olduğunu göreceksin. orda hepsi yazıyor.

canım saol reçeteyi ben de okudum yan etkilerini her şeyi biliyorum ama yinede korkuyorum jelin bir kısmı zaten atılıyo gerektiği kadar içerde kalıyormuş dışarı atılan renli hafif pembe de olabilirmiş bunları doktorum da söylemişti n başta ben sadece dökülen parçacıklardaki siyahlıklardan korkmuştum umarım herşey yolundadır

benim doktorumda çok ara verdi canım 2 hafta sonra çağırdı bu çarşamba gidicem ama bekledikçe stres korku artıyo ayrıca sevgili kocam herkese yetiştirdi oda ayrı bir stres ben kese ve kalp atışı duyulana kadar söylemeyi düşünmemiştim kısmet buymuş ne yapalım

umarım hayırlı haberler veririz buradan
benim gibi ilk defa kese görmeye gidecek arkadaşlara iyi şanslar diliyorum

canım bana bilgilerini yazarmıısn listeye ekliim

gizemli83 doğru söylüyorsun ama biraz rahatlıyacağım kalp atışını duyarsam burdaki arkadaşı duyunca yazdıklarını okuyunca çok çok ağlamıştım. bu kadar zorluklar çekiyoruz sevinmemiz bile yarım kalıyor rabbimden gönül ferahlığı ve herşeyin hayırlısıyla yolunda gitmesini diliyorum

sincaps senin 3 embriyo transfer edilmiş galiba nasıl oldu marttan sonra yasa gereği en fazla 2 olabiliyor değil mi canım

şu an yaşadıklarıın hepsini anlıyorum açıkca sölemek gerekirse seni rahatlatmak için diyorum biz kızlarla kalp atışı dinleme cihazı bile almayı düşünüyoruz

gizemlicimm o çorba çıkıcaksa çıkıcak tatlım yapıcak hiiiç bişey yokk:):)
seni çoook ii anlıorum ben çıldırmak üzereyim sürekli miğdem bulanıo ama çoğu zaman çıkartmıorum öyle bulanıor bulanıor duruor o yüzden bence çıkartmak daha ii..
ama sakın çıkartmak için zorlama kendini kendi haline bırak,düşünmemeye çalış,dışardan çorba vs yeme yağları ağır gelior,bir süre peynir ekmekle beslen yani ben öyle yapıorum ve rahat edior çok sıvı tüketme miğde bulantısını arttırıor doktorum öyle dedi ,bi süre süt içme laktoz rahatsız edior olabilirmiş..

bulantınız kaçıncı hafta başladı bilmiyorumkismile

saol cnm deneyimlerini paylaştığın için bende sabrediyorum kusmuyorum allah yardımcımız olsun
süper fikirmiş :)
:))
bulantınız kaçıncı hafta başladı bilmiyorumkismile
ahh zeynep sorma ben bnm neden bulnamıyo diodum hiçbir belirtim yok diodum geçen hafta hafifi hafif başladı şu an 6,5 haftalık ama ilk defa böle midem bulanıyo evde olsam uyurdum

ben de öyle diyorum gizemli çok yeni ondan galiba oysaki ben başım ağrısa üşütsem hemen midem bulanır çok bulanır diyodum ama şimdilik yok ama başlar diyosun yani

evet canım karıştırdım ikisi de tuttu mu peki senin hayırlı olsun canım neden ucundan dedin

yaş olarak ucundan yakaladım demek istedim daha hiç bişey belli değil ama hcg değerlerime göre tek gebelik gibi dedi doktor çarşamba göreceğiz herşeyi Allah yardım ederse hayrlısıyla tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…