aa ne güzel demenek lazım walla
ezgi sen nerelerdesin cicim pelinin bi kontrolü mi vardı
klava: klava: kızıcam ama sana neden böle yapıosun bende okuyunca dağıldım onun başına bi tahlisziklik geldi ama bu hepimize olcak diye düşünme hem oda en kısa zamanda aramıza dönücek
gizemli merhaba
ben hala ilk kontrolü beklemedeyim Allah kısmet ederse 5 mayısta ilk kontrol daha önce söylemiştim bilgilerimi vermek için o günün hayırlı haberlerini bekliyorum. bu arada stresim had safhada kendimi sakinleştiremiyorum hele arkadaşlardan gelen kötü haberler benim korkumu daha da arttırdı ne diyeyeyim Allah sabır versin emnim herşey çok güzel olacak her son başka güzel şeylerin başlangıcıdır inanıyorum
bu arada benim başka bir sorum olacak size gizemli sanırım sen jel kullanmıyodun ama kullanan arkadaşlar belki fikir verir.
benim kullandığım jel topaklar şeklinde dışarı çıkıyor doktorum bunun hafif renkli olabileceğini rahim duvarı nedeniyle bu rengi alabileceğini söylemişti ama son birkaç gündür bu topaklarda siyahlıklar da oluyo bu kan gibi değil sanki kir gibi ama anlayamıyorum ben elimden geldiğince baştan beri temiz tutuyorum böyle bişey yaşayan var mı
bu kan rengi değil ama çok önceden birkmiş beklemiş bişeylerse bilemem
doktoruda artık aramaktan bıktım oda benden bıktı artık 5 mayısta konuşacağım
bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
slm kızlar ya ben angeli okudum ve hala kendımde diilim inanın acayıp korkularım basladı
ılk usg bekleyen arkadaslarım sızın durum nasıl acaba boş kese olunca bı belırtı verıomu ya keske gormeseydım baya bı kotu hıssettım bıde kızlar ıkız olan arkadas yok mu hıççç ya ne olur benı rahatlatacak seyler soleyın acayıp bunalımdayııımbilmiyorumkismile
slm kızlar ya ben angeli okudum ve hala kendımde diilim inanın acayıp korkularım basladı
ılk usg bekleyen arkadaslarım sızın durum nasıl acaba boş kese olunca bı belırtı verıomu ya keske gormeseydım baya bı kotu hıssettım bıde kızlar ıkız olan arkadas yok mu hıççç ya ne olur benı rahatlatacak seyler soleyın acayıp bunalımdayııımbilmiyorumkismile
mervecim pelinin değil özlemin kontrolü vardı saat 12 de ama gelmedi daha merak ettim laç tane bebek var onu da öğrenecekti..
ama pelini de merak ettim o da uzun süredir girmedi..
paty de yok uzun zamandır..
sen ne yaptın bu arada nasıl söylediniz yalovadakilerede tepileri nasıl oldu?
kızlar evet kan testi sonucum iyiydi ama bugün yine kan verdim 1-2 saat sonra alacağım sonucu ve nedense korkuyorum biraz 2 hafta sonra randevum var keseye bakılacak galiba kalp atışı da olabilir o zaman ama ben 2. kalite olduğu için biraz korkuyorum sizce bunun etsiki var mıdır yoksa tutunmasını mı etkilkerdi olumsuz olsaydı
canım kullandığımız jelin reçetesini okursan eğer bütün bu durumların normal olduğunu göreceksin. orda hepsi yazıyor.
canım saol reçeteyi ben de okudum yan etkilerini her şeyi biliyorum ama yinede korkuyorum jelin bir kısmı zaten atılıyo gerektiği kadar içerde kalıyormuş dışarı atılan renli hafif pembe de olabilirmiş bunları doktorum da söylemişti n başta ben sadece dökülen parçacıklardaki siyahlıklardan korkmuştum umarım herşey yolundadır
benim doktorumda çok ara verdi canım 2 hafta sonra çağırdı bu çarşamba gidicem ama bekledikçe stres korku artıyo ayrıca sevgili kocam herkese yetiştirdi oda ayrı bir stres ben kese ve kalp atışı duyulana kadar söylemeyi düşünmemiştim kısmet buymuş ne yapalım
umarım hayırlı haberler veririz buradan
benim gibi ilk defa kese görmeye gidecek arkadaşlara iyi şanslar diliyorum
gizemli83 doğru söylüyorsun ama biraz rahatlıyacağım kalp atışını duyarsam burdaki arkadaşı duyunca yazdıklarını okuyunca çok çok ağlamıştım. bu kadar zorluklar çekiyoruz sevinmemiz bile yarım kalıyor rabbimden gönül ferahlığı ve herşeyin hayırlısıyla yolunda gitmesini diliyorum
şu an yaşadıklarıın hepsini anlıyorum açıkca sölemek gerekirse seni rahatlatmak için diyorum biz kızlarla kalp atışı dinleme cihazı bile almayı düşünüyoruz
gizemlicimm o çorba çıkıcaksa çıkıcak tatlım yapıcak hiiiç bişey yokk:):)
seni çoook ii anlıorum ben çıldırmak üzereyim sürekli miğdem bulanıo ama çoğu zaman çıkartmıorum öyle bulanıor bulanıor duruor o yüzden bence çıkartmak daha ii..
ama sakın çıkartmak için zorlama kendini kendi haline bırak,düşünmemeye çalış,dışardan çorba vs yeme yağları ağır gelior,bir süre peynir ekmekle beslen yani ben öyle yapıorum ve rahat edior çok sıvı tüketme miğde bulantısını arttırıor doktorum öyle dedi ,bi süre süt içme laktoz rahatsız edior olabilirmiş..
sincaps senin 3 embriyo transfer edilmiş galiba nasıl oldu marttan sonra yasa gereği en fazla 2 olabiliyor değil mi canım
saol cnm deneyimlerini paylaştığın için bende sabrediyorum kusmuyorum allah yardımcımız olsungizemlicimm o çorba çıkıcaksa çıkıcak tatlım yapıcak hiiiç bişey yokk:):)
seni çoook ii anlıorum ben çıldırmak üzereyim sürekli miğdem bulanıo ama çoğu zaman çıkartmıorum öyle bulanıor bulanıor duruor o yüzden bence çıkartmak daha ii..
ama sakın çıkartmak için zorlama kendini kendi haline bırak,düşünmemeye çalış,dışardan çorba vs yeme yağları ağır gelior,bir süre peynir ekmekle beslen yani ben öyle yapıorum ve rahat edior çok sıvı tüketme miğde bulantısını arttırıor doktorum öyle dedi ,bi süre süt içme laktoz rahatsız edior olabilirmiş..
:))süper fikirmiş :)
ahh zeynep sorma ben bnm neden bulnamıyo diodum hiçbir belirtim yok diodum geçen hafta hafifi hafif başladı şu an 6,5 haftalık ama ilk defa böle midem bulanıyo evde olsam uyurdumbulantınız kaçıncı hafta başladı bilmiyorumkismile
yok canım ya keşke öyle olsaydı ama ben 36 yaşındayım 2 embriyo transfer edildi
yani onu da ucundan yakaladım diyebilirim. sanırım karıştırdın beni biriyle
evet canım karıştırdım ikisi de tuttu mu peki senin hayırlı olsun canım neden ucundan dedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?