2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

ya kızlar acayip uykum geliyor hiç bişey yok ama şu uyku beni acayip etkiliyor akşam eve gidiyorum uyuyorum sabah işe kalkıyorum ama hala uykusuz ve yorgun hissediyorum vallahi iş hiç cekilmiyor :))

ben de öyle diyorum gizemli çok yeni ondan galiba oysaki ben başım ağrısa üşütsem hemen midem bulanır çok bulanır diyodum ama şimdilik yok ama başlar diyosun yani
aman bırak başlamasın meleğin ii olsun mide bulantında olmasın
yaş olarak ucundan yakaladım demek istedim daha hiç bişey belli değil ama hcg değerlerime göre tek gebelik gibi dedi doktor çarşamba göreceğiz herşeyi Allah yardım ederse hayrlısıyla tabi

cnm sen listeye girmek istemiyosun galiba neyse canın istediği zaman bilgilerini yazarsın

kızlar cmtsi dr.a gittik. 9+1 di. ama usg de dr. 10+1 gibi hesaplıyorum ben dedi. bebek bayağı büyümüş 3.5 santim olmuş.ve nasıl hareket ediyor anlatamam. çok komikti sırt üstü yüzüyor gibiydi.gülmekten doğru dürüst baktırmadım dr.a :) ben sürekli kendi kendime endişe ve kuruntu yapıyorum. ya kalbi durursa filan diye.ama maaşallah bebeğim herşeye rağmen büyüyor. dr.a dedimki bulantım yok,aşermem yok buraya gelmesem anlamıcam gebe olduğumu.

nası yani artık kolu bacağı var mı yani o kadar minicikken
maaşallah yeğenime yahu bi haftada fark atmış baksana

gizemli canım listeye girmemek gibi bir düşüncem yok çarşamba günü şu ultrason bir geçsin güzel haberler tüm bilgilerimi size vericem
kendinize iyi bakın

Allah kucağına almayı da nasip etsin canım

slm kızlar braz geciktim kusura bakmayın ikiz deil canlarım malesef 2. bebek gelişmemiş doktor ikizci ölmüş dedi ama diğeri sağlıklı devam ediyor kalp atışları gümbür gümbür duyduk sonunda zaten doktorum geçirdiğim operasyonlardan ikiz olsa çok zorlanırdın dedi allahım bitanemi korusunda bu arada heyet raporu verdi 9 ay yat yat var kızlar 3 hafta kadarda erken alacaklar kasım anneside olabilirim hayırlısı artık

gizemli artık tabloda değiştirsen son durumu bayadır kalp atışı duyuyoruz biz:) benimde hiç belirtim yok kızlar telaş yapmayın

cnm böle oluyo sen sıkma kendini o öle bi hızla büyür ki şaşırsın..hem ehli doktorada bağlı herkes düzgün ölçemiyo sen sıkma canını ekliyorum hmn

saol gizemcim cumaya gidicez insallah ilk usg ye. bu arada süpriz oldu işte.sıkmıyorum canımı saol canım benim arada buraya girip moral topluyorum.görüşürüz
:teselli::

canım hayırlı olsun kalp atışını da duymuşsun ya darısı bana inşallah hakkında hayırlı olan tek olmasıymış demekki

kol ve bacak çıkıntıları çıkmaya başlamış ve yolk sac yok olup göbek kordonuna dönüşmüş. başı belirginleşmiş.dr.yüz hatlarıda başlamıştır belirginleşmeye ama henüz net göremeyiz dedi. insan şaşırıyor nasıl bir mucize bu diye. önceki kontrolde sadece bir kalp vardı atan şimdi bebek büyümüş kalp göğsünde atıyor. allahım korusun onu. kızlar sizinkilerde biraz büyüsün çok şaşıracaksınız.

Allahım ne güzel yaaa maaşallah bizler de o günleri görürüz inşallah hepimiz kucağımıza alırız bebişlerimizi

CANIM MUCİZENİ KORUSUN TANRIM:)) dARISI TÜM HAMİŞLERİN BAŞINA....

transferimin 10 günümdeyim gece karın ağrısı ile uyandım ağladım resmen bu günlerde sıklarştı karın ağrılarım korkmaya başladım elimde gebelik testi yapmaya korkuyorum
rüyamda negatif çıktı ağlaya ağlaya öldüm nerdeyse
çarşm kan testi günüm beklesemmi bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…