2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

olsun cnm memeleğin ii olsunda sen hep yatarsın nolcak çok sevindim herşeyin yolunda olmasına
gizemli artık tabloda değiştirsen son durumu bayadır kalp atışı duyuyoruz biz:) benimde hiç belirtim yok kızlar telaş yapmayın
ok ciciim
ay yavrum benim ya minik insan oldu demek artık annesi ii bak yeğenimize darısı başımıza
gizemlicim benim hamişlerimin hepsini toplamışın bende gelicem bak ona göre yerimi ayırr :)
ben sana başından dedin kuşum gelceksin diye istersen açiim sana bi yer listede şimdiden

işteyim şimdi çıkamam ama yarın yaptırcam kan testi
bahçeçice ilk denememdi 5. gün transferim oldu
ay inanamıyorum çift çizgi gördüm sabah erken yine yapacam

ya kızlar acayip uykum geliyor hiç bişey yok ama şu uyku beni acayip etkiliyor akşam eve gidiyorum uyuyorum sabah işe kalkıyorum ama hala uykusuz ve yorgun hissediyorum vallahi iş hiç cekilmiyor :))

canım aynen katılıyorum sana valla..benim de hep uykum var.. iznim boyunca rahattım.. ama şimdi iş yerinde resmen uyukluyorum.. :)

maşallah de bakiim sen bebişimize.. Allah nazardan saklasın...

canım hayırlısı olsun o zaman.. Allah sağlıklı olana güzel ömürler versin.. 9 ay da annesine hemencecik geçiversin inşallah..

bence kan testi yaptır artık tatlım. ben 9.gün yaptırdım çıktı. idrar testinde de çok silik çıkmıştı. karın ağrısı normal, bende hala devam ediyor.

kızlar benimde yarın transferim var.... saat 10:30 da...benimde 3. gün transferi olacak....iki tane var döllenen ve bölünen...biri 2 hücreli dedi doktor diğeri 6. hücreli...kızlar 3. gün trasferi olanlar sizinkiler kaç hücreliydi...

ne olur bana dua edin...burda bolca hamiş var...hamişlerin duası kabul olur...inşalalh bende listenize eklenirim....

amin cnm inşallah dularımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…