ZÜBEYDECİM, BAK GEÇEN NEDİMEYE YAZDIM SEN VE NEDİME İÇİME HEP HAMİŞ DOĞUYORSUNUZ:))))) bURAYA GELECEKSİNİZ BAŞKA ÇARENİZ YOK:))
kızlar az önce test yaptım ikinci çizgi silik çıktı
galiba hamileyim ayy inanamıyorummmm
olsun cnm memeleğin ii olsunda sen hep yatarsın nolcak çok sevindim herşeyin yolunda olmasınaslm kızlar braz geciktim kusura bakmayın ikiz deil canlarım malesef 2. bebek gelişmemiş doktor ikizci ölmüş dedi ama diğeri sağlıklı devam ediyor kalp atışları gümbür gümbür duyduk sonunda zaten doktorum geçirdiğim operasyonlardan ikiz olsa çok zorlanırdın dedi allahım bitanemi korusunda bu arada heyet raporu verdi 9 ay yat yat var kızlar 3 hafta kadarda erken alacaklar kasım anneside olabilirim hayırlısı artık
ok ciciimgizemli artık tabloda değiştirsen son durumu bayadır kalp atışı duyuyoruz biz:) benimde hiç belirtim yok kızlar telaş yapmayın
ay yavrum benim ya minik insan oldu demek artık annesi ii bak yeğenimize darısı başımızakol ve bacak çıkıntıları çıkmaya başlamış ve yolk sac yok olup göbek kordonuna dönüşmüş. başı belirginleşmiş.dr.yüz hatlarıda başlamıştır belirginleşmeye ama henüz net göremeyiz dedi. insan şaşırıyor nasıl bir mucize bu diye. önceki kontrolde sadece bir kalp vardı atan şimdi bebek büyümüş kalp göğsünde atıyor. allahım korusun onu. kızlar sizinkilerde biraz büyüsün çok şaşıracaksınız.
ben sana başından dedin kuşum gelceksin diye istersen açiim sana bi yer listede şimdidengizemlicim benim hamişlerimin hepsini toplamışın bende gelicem bak ona göre yerimi ayırr :)
canım benim çok sevindimm
hemen gidip hamiş yazayımmm :)
çarş kan testide yaptırıyımda öle yaz canımm
ya kızlar acayip uykum geliyor hiç bişey yok ama şu uyku beni acayip etkiliyor akşam eve gidiyorum uyuyorum sabah işe kalkıyorum ama hala uykusuz ve yorgun hissediyorum vallahi iş hiç cekilmiyor :))
gizemlicim benim hamişlerimin hepsini toplamışın bende gelicem bak ona göre yerimi ayırr :)
gizemlicim benim hamişlerimin hepsini toplamışın bende gelicem bak ona göre yerimi ayırr :)
ayyyy walla süper bi gün en kısa zamanda senide yazmak için sabırsızlanıyorum
inşallah tatlım inşallah bende en kısa zamanda gelmek istiyorum bu tarafa :)
kızlar cmtsi dr.a gittik. 9+1 di. ama usg de dr. 10+1 gibi hesaplıyorum ben dedi. bebek bayağı büyümüş 3.5 santim olmuş.ve nasıl hareket ediyor anlatamam. çok komikti sırt üstü yüzüyor gibiydi.gülmekten doğru dürüst baktırmadım dr.a :) ben sürekli kendi kendime endişe ve kuruntu yapıyorum. ya kalbi durursa filan diye.ama maaşallah bebeğim herşeye rağmen büyüyor. dr.a dedimki bulantım yok,aşermem yok buraya gelmesem anlamıcam gebe olduğumu.
slm kızlar braz geciktim kusura bakmayın ikiz deil canlarım malesef 2. bebek gelişmemiş doktor ikizci ölmüş dedi ama diğeri sağlıklı devam ediyor kalp atışları gümbür gümbür duyduk sonunda zaten doktorum geçirdiğim operasyonlardan ikiz olsa çok zorlanırdın dedi allahım bitanemi korusunda bu arada heyet raporu verdi 9 ay yat yat var kızlar 3 hafta kadarda erken alacaklar kasım anneside olabilirim hayırlısı artık
kızlar 12. gün 195ti 14. gün için 371 kan değeri nasıl sizce 3. gün transferiydi.
transferimin 10 günümdeyim gece karın ağrısı ile uyandım ağladım resmen bu günlerde sıklarştı karın ağrılarım korkmaya başladım elimde gebelik testi yapmaya korkuyorum
rüyamda negatif çıktı ağlaya ağlaya öldüm nerdeyse
çarşm kan testi günüm beklesemmi bilemiyorum
kızlar benimde yarın transferim var.... saat 10:30 da...benimde 3. gün transferi olacak....iki tane var döllenen ve bölünen...biri 2 hücreli dedi doktor diğeri 6. hücreli...kızlar 3. gün trasferi olanlar sizinkiler kaç hücreliydi...
ne olur bana dua edin...burda bolca hamiş var...hamişlerin duası kabul olur...inşalalh bende listenize eklenirim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?