2010 ,Aralık anneleri hangi hastanelere gidiyor ?

özüm ben duymuştum o doktoru da bana uzak diye gitmedim söyleynler çok memnundu..

Ay bende çok merak ediyodum. Bende Prf.Dr. Turgay ŞENER kontroller muaynanede. Doğum büyük ihtimalle Eskişehir Osmangazi Tıp Fakültesi. Eskişehirde doğum yapan yok herhalde.

Ay bende çok merak ediyodum. Bende Prf.Dr. Turgay ŞENER kontroller muaynanede. Doğum büyük ihtimalle Eskişehir Osmangazi Tıp Fakültesi. Eskişehirde doğum yapan yok herhalde.

özlemece var benim bildiğim Eskişehir de olan. biri daha vardı hatta Anadolu hast. ne gidiyor diye hatırlıyorum. diğer aralık anneleri topiğinde yazışmıştık, ordan biliyorum.:)

bende linaya gidiyodum şükran hanıma mükemmel bi insan ama doğum ücreti bana tuzlu geldi bu nedenle bırakmak zorunda kaldım

evet bence de dogum ucreti biraz fazla ama hemen hemen butun hastaneleri denedim bir turlu memnun kalmadım drlardan dr sema hanım super yapacak bisey yok artık:sm_confused:

bende çamlıca erdeme gidiyordum ama doktorum meltem uygur ordan ayrılınca peşinden çengelköy ülkü hastanesine gittim şu an ki ismi çengelköy sefa hastanesi imiş oraya devam ediyorum yeni doğan yoğun bakımı da var dışı tadilat yapılıyor bitince çok güzel olucak büyük ihtimalle içi de aynı şekilde tadilatta biraz ufak tefek ama olsun

Ben yen, görüyorum topiği :)) Ben Veysel beye gidiyorum.Sezeryan olursa Konak tıpta yaptırcam normal olursa devlette.

ben üsküdar hospital turk e gidiyorum. doktorum özgür hanım. muhtemelen doğumu da orda yapacağım. gerçi biraz tereddütlüyüm. doktorumdan memnunum ama hastaneyi çok beğenmiyorum. odaları falan küçük. birde ben oraya tavsiye ile gitmemiştim. daha önce oraya giden kimseyle konuşmadım. bu beni tedirgin ediyor. başkalarından da tavsiye alsam içim rahatlayacak ama...
sonuçta doktorum iyi memnunum. hayırlısıbakalım.
çamlıca erdem annemin evinin tam karşısında orda doğurmayı isterdim. ama oranında doktorları çok acemi yeni mezun.. özgeçmişlerini okudum da.
bilmiyorum doktoru mu hastaneyi mi tercih etmek gerekir.

kızlar bu hastane konusunda benim gibi kararsız varmıdır bilmiyorum, ilk zamanlar bir iki yere gittim sadece muayene yapılıyodu doğum için başka yere sevk oluyo diye devam etmedim, sonra tavsiye üzerine kaynarcada Özel Cihan Tıp Merkezi var orda Cüneyt bey var 2 kere ona gittim kontrolleri burda yapıyo doğumu Özel Kartal hastanesinde yapıyo(350tl normal - 400tl sezeryan), sonra gene biri dedi Gebzede Özel Boğaziçi hastanesi çok iyi biryer ona git, en son kontrolümede ona gittim Ceyhun beye (normal 160tl - sezeryan 190tl),bu ayki kontrol zamanım geldi ama ben kararsızım,nereye gideceğime hala karar veremedim üffffffff yaa, bu hastanelere giden varmı, doktorlarda bir problem yok ama neden bukadar kararsızım bilmiyorum boshayallersmile

OYYY çok zor işin iyice karışmışsın... ben planlı hamile kaldığım için öncesinde hangi doktora gittiysem ona devam ettim birde benim için tiroid hastasıyım hastanede endokrinoloji uzmanı olması şart idi ve endokrinoloji uzmanoı birtek acıbadem - medical park göztepe - ve jhon hopkins de vardı üçü arasında tercih yaptım maddi olarak yakınlık olarak değerlendirdiğimde ve doktorumu sevdim medical parka karar verdim. seninde benim gb ekstra bir rahatsızlığın gitmen gereken uzmanın yoksa değerlendirirken yakınlığıda göz önünde bulundur.... benim yatarak doğumu %100 karşılayan sigortam var o yüzden muayene ücretlerinide değerlendirdim.

bende bi kararsız ben miyim diyodum
maleseff ben de bu haftadan snra dr değiştirmeye karar veerdim
araştırdım adam hiç normal doğum yaptırmamış.
şimdi başka bi hastane başka bi dr dan randevu aldım offf ne zormuşş dr seçmek
bunu da değiştirirsem 5. dr um olacak hamileliğimden beri
ankarada gezmediğim dr kalmadı sanırım

bende tedavi olurken göğşen beye çok gittim. ii bi dr ama başı biraz kalabalık

doğru söylüyorsun cnm ilk randevum çok ii geçmişti bana doktordan beklentilerimi fln bile sordu son bir kaç randevuda performansı giderek düşüyor napıcam bilmiyorum akay hastanesinde tolga bey varmış ii diyorlar ama bana da çok uzak eryamandayım ben
desire sen neden göğşen beyi bıraktın??

Ben İstanbul'da GOP hastanesi Kezban Hanım'a gidiyorum.Doktorum şu an hastaneden ayrıldı klinik açtı.Biz de kliniğe devam ediyoruz. Ama doğum yine Özel Gaziosmanpaşa hastanesinde olacak inşallah

mrb ben de kezban hanıma muayeneye gidip denemek istiyorum. daha doğrusu ileride çocuk için faln kalıcı doktor arıyorum. sen kezban hanımdan memnun musun nasıl mizacı falan? bi de muayene ve doğum ücretleriyle ilgili bilgi verir misin sana zahmet :)

desire nereye gidicen?karar verdin mi?

cnm ben tedavi olmak için gitmiştim göğşen beye. oldukça olumlu güler yüzlü bi dr. klomen tedavisi gördüm benim bütün tetkiklerim yapılmıştı. ama eşime hiç bişi yapılmadı. en son aşılama yapalım dedi.bende eşime test yapmadıklarını söledim. sonuçta sorun onda da olabilirdi. biz eşine test yapmamışmıydık dedi. yani daha önceden yapması gerekn şeyi atlamıştı. bende anladım ki hastalarının durumlarıyla yeteri kadar ilgilenmiyo. ben demesen körü körüne aşılama yapacaktı bana. hoş tedaviyi bıraktım 1 yıl snra kendiliğinden geldi meleğim.

ben akaya da gittim cnm tolga bey i gerçekten çok övüyolar. 7 haftalıktım gittiğimde ilk kalp atışlarını tolga beyin muayensinde duymuştum. ama benimleçok ilgilenmedi. geçiştirdi gibi geldi. bi de muayene ücreti 30 tl dediler gittimde ultrason ücreti die bi ücret aldılar yanlış hatırlamıyosam muayeneye 60 lira ödedik. ultrason da renkli falan değil yani. sonuçta her gittiğin kadın doğumcu ultrasondan bakıyo artı ücret alındığını burda gördüm ben

bende keçiörende oturuyorum cnm ama artık uzak yakın farketmiyo bana içime sinsin yeter diyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…