- Konu Sahibi y.a.s.m.i.n
-
bende kartal umut hastanesine gidiyorum, doktorum Birsen tursun...
Ay bende çok merak ediyodum. Bende Prf.Dr. Turgay ŞENER kontroller muaynanede. Doğum büyük ihtimalle Eskişehir Osmangazi Tıp Fakültesi. Eskişehirde doğum yapan yok herhalde.
bende linaya gidiyodum şükran hanıma mükemmel bi insan ama doğum ücreti bana tuzlu geldi bu nedenle bırakmak zorunda kaldım
özüm ben duymuştum o doktoru da bana uzak diye gitmedim söyleynler çok memnundu..
kızlar bu hastane konusunda benim gibi kararsız varmıdır bilmiyorum, ilk zamanlar bir iki yere gittim sadece muayene yapılıyodu doğum için başka yere sevk oluyo diye devam etmedim, sonra tavsiye üzerine kaynarcada Özel Cihan Tıp Merkezi var orda Cüneyt bey var 2 kere ona gittim kontrolleri burda yapıyo doğumu Özel Kartal hastanesinde yapıyo(350tl normal - 400tl sezeryan), sonra gene biri dedi Gebzede Özel Boğaziçi hastanesi çok iyi biryer ona git, en son kontrolümede ona gittim Ceyhun beye (normal 160tl - sezeryan 190tl),bu ayki kontrol zamanım geldi ama ben kararsızım,nereye gideceğime hala karar veremedim üffffffff yaa, bu hastanelere giden varmı, doktorlarda bir problem yok ama neden bukadar kararsızım bilmiyorum boshayallersmile
kızlar bu hastane konusunda benim gibi kararsız varmıdır bilmiyorum, ilk zamanlar bir iki yere gittim sadece muayene yapılıyodu doğum için başka yere sevk oluyo diye devam etmedim, sonra tavsiye üzerine kaynarcada Özel Cihan Tıp Merkezi var orda Cüneyt bey var 2 kere ona gittim kontrolleri burda yapıyo doğumu Özel Kartal hastanesinde yapıyo(350tl normal - 400tl sezeryan), sonra gene biri dedi Gebzede Özel Boğaziçi hastanesi çok iyi biryer ona git, en son kontrolümede ona gittim Ceyhun beye (normal 160tl - sezeryan 190tl),bu ayki kontrol zamanım geldi ama ben kararsızım,nereye gideceğime hala karar veremedim üffffffff yaa, bu hastanelere giden varmı, doktorlarda bir problem yok ama neden bukadar kararsızım bilmiyorum boshayallersmile
başkent üniversitesi hastanesine gidiyorum ben de doktorum Göğşen Önalan
bende tedavi olurken göğşen beye çok gittim. ii bi dr ama başı biraz kalabalık
Ben İstanbul'da GOP hastanesi Kezban Hanım'a gidiyorum.Doktorum şu an hastaneden ayrıldı klinik açtı.Biz de kliniğe devam ediyoruz. Ama doğum yine Özel Gaziosmanpaşa hastanesinde olacak inşallah
bende bi kararsız ben miyim diyodum
maleseff ben de bu haftadan snra dr değiştirmeye karar veerdim
araştırdım adam hiç normal doğum yaptırmamış.
şimdi başka bi hastane başka bi dr dan randevu aldım offf ne zormuşş dr seçmek
bunu da değiştirirsem 5. dr um olacak hamileliğimden beri
ankarada gezmediğim dr kalmadı sanırım
doğru söylüyorsun cnm ilk randevum çok ii geçmişti bana doktordan beklentilerimi fln bile sordu son bir kaç randevuda performansı giderek düşüyor napıcam bilmiyorum akay hastanesinde tolga bey varmış ii diyorlar ama bana da çok uzak eryamandayım ben
desire sen neden göğşen beyi bıraktın??
desire nereye gidicen?karar verdin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?