2010 ,Aralık anneleri hangi hastanelere gidiyor ?

desire batıkent bilgiden mi bahsediyosun ??

evet cnm batıkent bilgi den bahsediyorum sen de mi ordasın cnm

cnm akropol de 2 arkadasım dogum yaptı 2sının bebegi de sorunlu olmasına ragmen cok memnun kaldılar tercihin orası olursa umarım sende memnun kalırsınkaydirigubbakcemile5

gerçekten mii sevindim valla ben sölediğin ii oldu cnm bakıcaz artık kısmet nereyse sen nereye gidiyosun cnm

bende bilgi de selçuk beyin hastasıydım.... diğer doktorlar nasıldır bilmem ama selçuk bey beni çok üzdü daha yeni evlendiğimde senin çocuğun olmaz dedi rahimde duvar var olsa bile düşük tehlikesi olur dedi tabi ben üç ayrı hastaneden böle bişi olmadığını öğrendim neyse hamile olduğumu öğrendim bize en yakın hastane olduğu için test yaptırmaya gittim güvenim sarsıldı bu arada ama nasıl olsa pozitif yada negatif uydurma şansı yok diye gittim tekrar bu defa da çatında çöküklük var muhtemelen erken doğum yaparsın 7. ayda burada yoğun bakım ünitesi yok bebek için senin doğumu medicanada yaparız fln dedi ben yine doktor doktor dolaşıyorum yok öle bişi diolar sağlıklısın fln yani selçuk beyle benim tanışmam bu şekilde oldu umarım sadece bana denk gelmiştir kimseyi suçlamak istemem evime yakın bir yerlerde daha uygun fiyatlara takibimi doğumumu yapmak varken bir sürü arayış içine girdim şimdi cesaretimde kalmadı doktor değiştirmeye böyle gidecek artık başkenttte devam ediyorum

gerçekten mii sevindim valla ben sölediğin ii oldu cnm bakıcaz artık kısmet nereyse sen nereye gidiyosun cnm[/QUOTE]

cnm ben hemen hemen bütün hastaneleri gezdim en basta linaya gidiyordum tekrar linaya basladım dr degıstırdım sema hnm a gidiyorum cok memnunum saatlerce beni bilgilendiriyor bebegımle cok guzel ılgılenıyor diger ozel hastaneler 10 dk ayırıyor sana dogumda ınsallah hrs hastanesinde olacak kaydirigubbakcemile2

yaa bende selçuk beyin hastasıyım ama en sonşeker yüklemesinin sonuçunu göstermeye gittim 5 dk bile yanına almadan sonuç kağıdına diyetisyene gidin gibi bişi yazmış.bende soğudum ordan. sanırıma akropole gidicem

gerçekten mii sevindim valla ben sölediğin ii oldu cnm bakıcaz artık kısmet nereyse sen nereye gidiyosun cnm

cnm ben hemen hemen bütün hastaneleri gezdim en basta linaya gidiyordum tekrar linaya basladım dr degıstırdım sema hnm a gidiyorum cok memnunum saatlerce beni bilgilendiriyor bebegımle cok guzel ılgılenıyor diger ozel hastaneler 10 dk ayırıyor sana dogumda ınsallah hrs hastanesinde olacak kaydirigubbakcemile2[/QUOTE]

linayı bende çok beğeniyodum 4. ayıma kadar oraya gittim. ama doğum ücretleri tuzlu geldiğinden bırakmak zorunda kaldım. dr um şükran hanımdı. mükemmel bi dr

kızlar aranızda hiç avrupa şafak hastanesine gideniniz yokmu?benim doktor değiştirmem gerek.. şafağa gitmeyi düşünüyorum..inci öz ün methini duydum ama ..aranızda giden varmı hiç?

benim doktorum etlik in doktoru özeline gidiom bende ama doğuma giremem dedi,o gün kim nöbetteyse o girer dedi devlet ya,özelde olursa gelirim dedi,özelde pahalı ya,2-3 bin veremem yani ne biliyim bi karar veremdim valla..

benim doktorum etlik in doktoru özeline gidiom bende ama doğuma giremem dedi,o gün kim nöbetteyse o girer dedi devlet ya,özelde olursa gelirim dedi,özelde pahalı ya,2-3 bin veremem yani ne biliyim bi karar veremdim valla..

hadi yaa ama haksızlıkk benim görümcem de devlette çalışan bi dr un özeline gitti. adam doğumuna girdi artı 5 kuruş ödemediler. doğumuna girmeyecekse özele gitmenin ne anlamı var 2-3 bin çok gerçekten çocuk zaten başlı başına masraff bi de doğuma bu kadar bütçe bende ayıramam doğrusu

slm arkadaşlar.ben kesinlikle etlikteki doğumevini öneririm size.birçok doğumevine göre çok güzel.çok kapasiteli yoğunbakımı var.elamanların çoğu eğitimli ve gebeye yardımcı ben enkarada doğum yapacak olsaydım kesinlikle o hastaneyi tercih ederdim...

enim doktor öylekaydirigubbakcemile3ama vazgecemiyorum işte çok bilgili ben anlatmadan sorunlarımı o bana soruyo soyle bı sıkıntın olabılır felan dıye vazgeçemiyorum bende napıım..

en iyi özel hastaneden daha iyidir bilgi,tecrübe,makine alet bakımından benimde ondan şüphem yok da,işte insan ilgi alaka güler yüz de istiyor,ama bu gidişle bana etliğin yolu gözüküo zaten..

Merhaba arkadaşlar;
Ben biraz titiz biriyimdir hamile kalmayı planladığımdan beri hastane araştırıyorum.
Şu anda Ankara Ünv. Tıp Faks. Doç.Dr.Bülent Berker'e gidiyorum. Zaten sorunsuz bir hamilelik geçiriyorum çok şükür.
Hastane tercih ederken Yenidoğan ünitesini mutlaka dikkate alıp araştırmanızı tavsiye ederim. Ünv. ankaradaki en yeni yenidoğan ünitesine sahip bildiğin ve araştırdığım kadarı ile. Ayrıca doğumhaneside ağustos ayında yenilendi.
Karar vermemiş arkadaşlara araştırırken dikkat etmelerini tavsiye ederim

canım ben de hizmet hastanesine gidiyorum ama sait beye...
sait beyin methini duyarak gitmiştim...tıbbi açıdan donanımlı,güven veren bi yapısı var ama pek ilgili olduğunu söyleyemem...işini hemen yapıp bitirmek derdinde gibi çünkü çok çok yoğun...en az 1buçuk saat bekliyorum randevulerimde..hatta geçen sefer 3 saat gecikmeliydi,önceden arayıp haber verdiler 1 buçuk saat sonrası gelin diye ama gidince de bir buçuk saat bekledim...sonra da apar topar muayene oldum tabi...hatta ayrıntılı ultrasona girmiştim ilk ve son kez resmi çok kötü verdi,başka yokmuydu dedim yok dedi geçiştirdi sinir oldum...(((
ayy amma uzattım,neyse..
aslında şey diycektim:hastanenin doğum katı tadilatta gördün mü sen?
inşallah biter biz doğuruncaya kadar....
sen bişey biliyomusun bu konu hakkında?...

İncirli Ethica Hastanesi Ali paşa Oskay'a gidiyorum, doğumum da, ya Ethica ya da Medikal Park Bahçelievler'de olucak.Doktorum dan gayet memnunum, çok ilgili ve titiz davranıyor.Dışarda hastaları da olsa, kesinlikle geçiştirmiyor, sorularıma bıkmadan usanmadan cevap veriyor.En önemlisi de ona çok güveniyorum.İncirli'ye yakın oturanlara gözüm kapalı bir şekilde tavsiye ediyorum.

Son düzenleme:
canım ben sait beyden önce ali paşa oskaya gitmiştim 2 kere..
benimle pek ilgilendiğini söyleyemem...
muayenelerinde uzun uzun anlatıyodu ama o dönemlerde kanamam olmuştu,50 kere aradım,asistanına not bıraktım,nafile,geri dönmemişlerdi bana,
sonraki randevuya gittiğimde bu durumu söyleyince de terslemişti beni...ben burda bütün telefonlara baksam işimi yapamam diye...
ben de sonra sait beye gittim işte...
sen acil bi durum olduğunda aradığında cevap alabiliyomusun?....

İlk zamanlar evet biraz soğuk gelebiliyor insana bana da gelmişti, ama o zamanlar bile sabırla beni dinleyip sorularıma cevap vermişti.Tecrübesine güvenip devam ettim, pişmanda olmadım.

Benim Acil bir durumum olmadı.Bir kere oldu Ali Bey yurt dışındaydı ulaşamamıştım, ama asistanı beni başka doktora yönlendirmişti.Ama eğer ciddi anlamda bir sorunum olsaydı ve bana dönmeseydi, ilgilenmeseydi bende gitmezdim.

Çok ilginç.Ali bey gerçekten ilgili bir doktor aslında.Elektirik meselesi sanırım.

evet canım öyle heralde...
burda doktor araştırırken de epey duymuştum ali beyin adını,herkes memnundu...
önemli olan insanın içine sinmesi zaten...
ben kendi doktoruma güveniyorum şimdi de işte çok yoğun olduğundan pek ilgilenmiyo hissi veriyo,soruları geçiştiriyo gibi..ama ultrasona ayrıntılı bakıyo...
neyse bebişlerimiz iyi olsun da bunlar ayrıntı...:)))

Canım bende ethicaya ali beye gidiyorum harika bi doktor kendisi.nekadar kald doğumuna senin.

Ben ilk çocuğumu ümraniye erdem hastanesinde doğurmuştum sezeryan ile. dr. um emel hanımdı. Doğumum aniden erken olduğu için doktor tercihi şansım olmamıştı. Hastaneden ve doktordan memnun kalmıştım. Ameliyattan sonra hiçbir sorun yaşamadım. Odam çok temizdi, hemşireler vs. çok ilgiliydi... kısacası memnun kaldığım için yine aynı yerde doğum yapmayı düşünüyorum. Nasipse kasım ortalarına doğru istanbula gelicem. Annemler üsküdarda oturuyo onlarda kalıcam.
Tabi aradan 4 buçuk yıl geçti eğer erdem hastanesi ile ilgili duyduğunuz olumsuz bişey filan varsa veya doktorları hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

Herkese Merhaba

Ben Medical park Bahcelievler de Suat Suphan Ersahin`e gidiyorum,memnunum,ilgili ve sevecen bir doktor,internette birkac blogda okudugum kadariyla sezeryanci bir doktor havasi aldim,kendisine sordugumda dogum sekli hakkinda konusmak icin daha erken demisti,ben 31+2 yim.Var mi aranizda Suat beye giden?

konya başkent hastanesine gidiyorum ama sezeryana olabilir dedi
eşim de doğum evinde yap diyor konyalı hamişler varsa öelden haberleşelim burdan yazılar kaçabiliyo gözden

Ben yen, görüyorum topiği :)) Ben Veysel beye gidiyorum.Sezeryan olursa Konak tıpta yaptırcam normal olursa devlette.

konak tıp kapanıyor bilmem haberin var mı :) Ordan bir kaç doktoru özel konağa aktaracaklar ,söyleyim dedim :))

Bu arada ben de Özel konakta Funda Hanım'a gidiyorum :)Ve doğumumda bir aksilik olmazsa orda olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…