- Konu Sahibi y.a.s.m.i.n
-
desire batıkent bilgiden mi bahsediyosun ??
cnm akropol de 2 arkadasım dogum yaptı 2sının bebegi de sorunlu olmasına ragmen cok memnun kaldılar tercihin orası olursa umarım sende memnun kalırsınkaydirigubbakcemile5
bende bilgi de selçuk beyin hastasıydım.... diğer doktorlar nasıldır bilmem ama selçuk bey beni çok üzdü daha yeni evlendiğimde senin çocuğun olmaz dedi rahimde duvar var olsa bile düşük tehlikesi olur dedi tabi ben üç ayrı hastaneden böle bişi olmadığını öğrendim neyse hamile olduğumu öğrendim bize en yakın hastane olduğu için test yaptırmaya gittim güvenim sarsıldı bu arada ama nasıl olsa pozitif yada negatif uydurma şansı yok diye gittim tekrar bu defa da çatında çöküklük var muhtemelen erken doğum yaparsın 7. ayda burada yoğun bakım ünitesi yok bebek için senin doğumu medicanada yaparız fln dedi ben yine doktor doktor dolaşıyorum yok öle bişi diolar sağlıklısın fln yani selçuk beyle benim tanışmam bu şekilde oldu umarım sadece bana denk gelmiştir kimseyi suçlamak istemem evime yakın bir yerlerde daha uygun fiyatlara takibimi doğumumu yapmak varken bir sürü arayış içine girdim şimdi cesaretimde kalmadı doktor değiştirmeye böyle gidecek artık başkenttte devam ediyorum
gerçekten mii sevindim valla ben sölediğin ii oldu cnm bakıcaz artık kısmet nereyse sen nereye gidiyosun cnm
ya cnm bende çok kararsızım etlik doğum bana da yakın ve sonuçta doğum konusunda uzmanlaşmış insanlar. ben hep böle bi hastanenin özel dr una gitmeyi istedim ama olmadı. büyük doğum neresi? ben bilmiiyorum. çok duyuyorum ismini. herkes çok övüyo. bende kararsızım ama dr um eğer sezeryan derse bi kaç dr a daha danışıcam ona göre hem fikirlerse şimdiki bilgi hastanesinde doğum yapıcam. akropolle de görüşücem tabii. içime sinerse orda yapıcamm ayyy ne kararsızım. aslında en iisi doğum hastanelerinden birirnin özel hocasının muayenesine gidip. sonuna kadar devam etmekti. ama artık gitsek kabul etmiyolar
benim doktorum etlik in doktoru özeline gidiom bende ama doğuma giremem dedi,o gün kim nöbetteyse o girer dedi devlet ya,özelde olursa gelirim dedi,özelde pahalı ya,2-3 bin veremem yani ne biliyim bi karar veremdim valla..
enim doktor öylekaydirigubbakcemile3ama vazgecemiyorum işte çok bilgili ben anlatmadan sorunlarımı o bana soruyo soyle bı sıkıntın olabılır felan dıye vazgeçemiyorum bende napıım..hadi yaa ama haksızlıkk benim görümcem de devlette çalışan bi dr un özeline gitti. adam doğumuna girdi artı 5 kuruş ödemediler. doğumuna girmeyecekse özele gitmenin ne anlamı var 2-3 bin çok gerçekten çocuk zaten başlı başına masraff bi de doğuma bu kadar bütçe bende ayıramam doğrusu
slm arkadaşlar.ben kesinlikle etlikteki doğumevini öneririm size.birçok doğumevine göre çok güzel.çok kapasiteli yoğunbakımı var.elamanların çoğu eğitimli ve gebeye yardımcı ben enkarada doğum yapacak olsaydım kesinlikle o hastaneyi tercih ederdim...
çok güzel bir topik olmuş....
bende bahçelievler özel hizmet hastanesi ne gidiyorum. aslında evime uzak olmasına rağmen tavsiye üzerine oraya gittim ve çok Memnunum . doktorum Meltem hanım. doğumumu da çok büyük bir aksilik olmazsa orada yapmayı düşünüyorum
canım ben sait beyden önce ali paşa oskaya gitmiştim 2 kere..
benimle pek ilgilendiğini söyleyemem...
muayenelerinde uzun uzun anlatıyodu ama o dönemlerde kanamam olmuştu,50 kere aradım,asistanına not bıraktım,nafile,geri dönmemişlerdi bana,
sonraki randevuya gittiğimde bu durumu söyleyince de terslemişti beni...ben burda bütün telefonlara baksam işimi yapamam diye...
ben de sonra sait beye gittim işte...
sen acil bi durum olduğunda aradığında cevap alabiliyomusun?....
İncirli Ethica Hastanesi Ali paşa Oskay'a gidiyorum, doğumum da, ya Ethica ya da Medikal Park Bahçelievler'de olucak.Doktorum dan gayet memnunum, çok ilgili ve titiz davranıyor.Dışarda hastaları da olsa, kesinlikle geçiştirmiyor, sorularıma bıkmadan usanmadan cevap veriyor.En önemlisi de ona çok güveniyorum.İncirli'ye yakın oturanlara gözüm kapalı bir şekilde tavsiye ediyorum.
Ben yen, görüyorum topiği :)) Ben Veysel beye gidiyorum.Sezeryan olursa Konak tıpta yaptırcam normal olursa devlette.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?