2010 ,Aralık anneleri hangi hastanelere gidiyor ?

canım cüneyt beyin namını çok duydum mahalleden arkadaşlar çok gidiyordu iyi olduğunu söylüyorlar ama bana gitmek nasip olmadı.bende pendik hospital has. gidiyorum nevriye hanıma ama orda olcay hanım var onun çok hastası var ona çok iyi dediler sıra yüzünden gitmek istemedim ama nevriye hanımda çok iyiboshayallersmile

benim doktorum da medikal park ile ataköy hastanesine gidiyor. medikal park çok yüksek olduğu için fiyatlarda sanırım ataköyü tercih edicem bende

sanırım dönüp dolanıp cüneyt beye gidicem gibi geliyo,pazartesi gidicem şurda bir kaç gün kaldı kontrole ben hala ve halaa kararsızım kaydirigubbakcemile3 varmı böyle birşey yaa, bu arada bizim bi akraba var oda pendik hospitale gidiyo nevriye hanıma çok memnun olduğunu söylüyodu, tabi bu arkadaş doğumunu rizede yani annesinin yanında yapacak nevriye hanıma hep kontrole gitti ekimde doğum olacak onunda... ben şimdi diyorum bende orayamı gitsem ama bu sefer hepden karmakarışık olucam o yüzden bu seçeneklerimin içine başka birşey sokmak istemiyorum :1no2:

evet cnm kadınlar kulübünde de çok araştırdım. akropol hastanesine karar verdim dr bülent bey e başlıyorum kısmetse bakalım herkes gibi bende memnun kalacak mıyım

cnm akropol nerdeydi cinnah yokuşundaki yer miydi ??? bir de ilk randevun ne zaman memnun kalırsan haberimiz olsun bende araştırma içindeyim....

cnm akropol nerdeydi cinnah yokuşundaki yer miydi ??? bir de ilk randevun ne zaman memnun kalırsan haberimiz olsun bende araştırma içindeyim....

cnm akropol balgattaymış bende daha görmedim. randevumu 1 ay sonray verdiler ama ben yerine gidip daa erkene aldırtıcam bülent bey çok yoğun olduğundan 1 ay sonraya anca alabildim ama 1 ay benim için çok geç. haftaya giderim heralde görüşmeye hem hastaneyi de görmüş olurum. sana da haber veririm o zaman cnm. ama istersen bülent beyi bi araştır herkes çok övüyo tek bi şikayet bile okumadım hakkında

Selam arkadaşlar
Hiç İzmir'de doğum yapacak olanınız var mı? Ben Çınarlı'da doğum yapmayı düşünüyorum. Bilgisi olan varsa paylaşalım

BU arada ankara'daki ardaşlar ben bundan bir yıl önce ankara'da oturyordum. Ankara'da Eskişehir yolunda Medicana' da eşim iki gün yatarak tedavi oldu. Doktor ve hemşirelerden çok memnun kalmıştık. Doğum kısmı nasıl fiyatlar nasıl bilmiyorum ama hastane gayet güzeldi. SAdece paylşamak istedim

kızlar bende koşuyolu medipolde doğum yapmak istiyorum. Aslında özel doktora gidiyorum ama doğum üzreti çok tuzlu geldiği için tercihim medipol yönünde şimdilik. Hastane temiz gibi geldi bana hem yenidoğan bakım ünitesi de var ama doktorlar konusunda kararsızım. Normal doğum yanlısı ve ilgili olsun istiyorum. Bu ilk bebişim birazx pimpirikliyim o yüzden. Bu hastanede bi doktora giden ve memnun kalan var mı aranızda acaba

Kartal Umut HAstanesi .... Dr Birsen Tursun ....
doktorumdan memnunum doğumuda orada düşünüyorum kısmetse..

bende kartal umut hastanesine gidiyorum, doktorum Birsen tursun...

Kızlar bu topik iyi olmuş vallahi. Bende umut hastanesine gidiyorum ama Birsen hanıma değil Gülsüm hanıma. Karşısındaki oda yani. Gerçi birsen hanımın methini o kadar çok duyuyorum ki belki ona devam ederim.

Doğum fiyatları ile ilgili bilgi alanınız var mı? Ya ayarlasak da tanışsak aslında güzel olur :))

Selam arkadaşlar
Hiç İzmir'de doğum yapacak olanınız var mı? Ben Çınarlı'da doğum yapmayı düşünüyorum. Bilgisi olan varsa paylaşalım

evet ben izmirde oturuyorum burda egepole gökalp beye gidiyorum,doğumumda egepolde olucak,çınarlı ile ilgili bir bilgim yok ama,seen aydındanmı gidip geliyorsun izmire,şimdi hangi dr.a gidiyorsun

canım bencede üçüncü bir senecek sokma araya çünkü fazla bir zaman kalmadı ikisi arasında karar ver.bende nevriye hanıma kontrole gidiyorum doğumu yakacık devlet hast. yapacağım çünkü orda tanıdık ebe var o yardımcı oluyor allahtan.zemuszemus

evet canım üçüncüyü sokmucam araya, Cüneyt beye gidiyim bari -tatlicadiarzu-
bu arada ben ilk kontrolümde yakacık kaın doğuma gitmiştim , ayy okadar gıcık ve sinir bozucu bir doktor denk geldiki bana neslihanmı nesrinmi neydi uzun boylu kıvırcık saçlı çok itici bir kadındı, çok tersdi bana ne bebeği gösterdi ne resmini verdi nede bir bilgi verdi görmeliydin kadını, soruyorum nekadarlık diye 2 ayı biraz geçmiş diyo bana suratıma bile bakmadı, sonra dedimki midemde çok yanma var, e hamilesin olacak okadar dedi lafı azıma soktu bıraktı, ben bişeyler daha sorucaktım, sıradaki gelsin çabuk diye hasta çağırıyo içeriye, bide bana kan tahlili vermişti bende yaptırırmıyım , çıktım gitiim o hastaneden , zaten o kadın bana düzgün muamele etseydi ben şimdi düzenli bir yere gidiyo olurdum mafoldumben senin tanıdığın olması gayet iyi , hayırlı doğumlar dilerim sana ....

selam kızlar ben nişantaşında özel bir doktora gidiyorum ama doğum için kendisi 2.500 TL alıyormus buna bir de sezeryanda anestezi uzmanının aldıgı 500 TL ilave eklenirse 3.000 TL sırf doktora veriyorsun.tabi hastaneye ödeyeceğin de artı olacak. Ben koşuyolu medipol.ü çok beğendim hastane olarak hem yenidoğan bakım ünitesi de var ve temiz. Su an oğluşum ve be gayet iyi gidiyoruz 27+1 olduk ve böyle giderse normal doğum olacak. Leyla hanım varmıs bu hastanede ama cok yogunmus bır arkadasım seval hanımı önerdi ben de salı gününe randevu aldım ama doktor hakkında hiç bilgim yokkk yardımcı olursanız sevinirim tecrübe edenler var mı bu hastane yada doktoru???????ohaoldumsmile

canım diğer forumdanda yazdım sana... ben medical park göztepe nesihan hanıma gdiyorum cerrahpaşa mezunu çok pratik hızlı bir bayan ve hastane çok güzel. neslihan hanımıda çok sevdik ... herşeyin doğalından yana olan bir doktor. normal doğum diyor hatta epidural normal doğumu tavsiye etmiyor olurda sezeryan yapmak zorunda kalırsak o zmaan epidural dedi. en güzeli ağrıyı hissederek doğurmak diyor ... fiyatlara gelince muayene ücreti 75tl ssk lıya benim koç allianz yatarak doğumuda kapsayan sigortam var fakat her sigorta için ayrı fiyat veriyorlar ssk ilede anlaşmalı özel için fiyatları ayrı bana poliçe kapsamında normal 1800tl sezeryan 2500tl civarı fiyat verdiler epidural için 300-400 civarı fark alıyorlar bunun içinde bebeğin ilk muayenesi topuk kanı bakımı ilaçların anestezi odan felan var. sigortam %100 karşıladığı için ekstra bişiy çıkmadıkça allah göstermesin yoğun bakım ve küvez ekstra bir hastalık başka bişi ödemeyeceğiz inşallah. :CüvCüv:

bu arada tam hatırlamıyorum adını ama hamile kalmadan önce medipole gittim memnun kalmadım doktor hiç ilgilenmedi adetlerim düzensizdi d.kontrol hapını bırakacaktım folik asite başla bile demedi öle hiç bişey yazmadan gönderdi beni bide olsun o zaman bakarız diyip durdu sinir olmuştum.... olsunu mu var kist oluyordu bende ve nihayetinde neslihana hanıma gittim iyiki gitmişim onun kontrolunde 4 ayda hamile kaldım ve adet düzensizliğim varken...

Son düzenleme:

bende etlik e yakın oturuom,doğum anında teee balgat a gidilebilir mi ki,zübeyde hanım var ya 5 dkk bize,orası da devlet hast iyi davranmazlarsa die alternatifim lokman hekim o da 5 dkka,ama yine de bende başka bi hastane ye mi gitsem diyorum?bende bi türlü karar veremedim doktorumdan çok memnunum ama o da doğuma girmeyecek..bende öyle gidicem bi yere bakalım...büyükdoğuma da çok iyi diyolar ama çok aklım karışık daha devlet mi özel mi ona bile karar veremedim.....

ya cnm bende çok kararsızım etlik doğum bana da yakın ve sonuçta doğum konusunda uzmanlaşmış insanlar. ben hep böle bi hastanenin özel dr una gitmeyi istedim ama olmadı. büyük doğum neresi? ben bilmiiyorum. çok duyuyorum ismini. herkes çok övüyo. bende kararsızım ama dr um eğer sezeryan derse bi kaç dr a daha danışıcam ona göre hem fikirlerse şimdiki bilgi hastanesinde doğum yapıcam. akropolle de görüşücem tabii. içime sinerse orda yapıcamm ayyy ne kararsızım. aslında en iisi doğum hastanelerinden birirnin özel hocasının muayenesine gidip. sonuna kadar devam etmekti. ama artık gitsek kabul etmiyolar

desire batıkent bilgiden mi bahsediyosun ??

cnm akropol de 2 arkadasım dogum yaptı 2sının bebegi de sorunlu olmasına ragmen cok memnun kaldılar tercihin orası olursa umarım sende memnun kalırsınkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…