• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

akrabadan medet umulmaz zaten :63:

bende ne elti var nede görümce nede komşular getirir hain bu komşularrrrrr :1::1::1:

ben size yakın bir yere mi taşıncam acep :16::16:
(konuya direk daldım kusura bakmayın takip ediyorum ama bir türlü yazamıyorum)

sızın komsunuz ben olsaydım keske ...hıc kımse bısı getrmıo sabah ole guzel seyler koktukı kım ne yaptı acaba dedım ıcımdennnn...

topikce site yaptırıp komşu olalım en iyisi.birbirimizi bizden iyi anlayan olamaz sanırım.amaaan eltilerimde var görümcemde ama olsa da olurlar olmasa da hatta birinden nefret ediyorum üst katımda oturan bu kadar laftan anlamaz kaba saba bir insan yok heralde o kadar uyarmama rağmen yukarıdan bişeyler silkeler çocukları çöpleri balkondan atarlar yani sözün kısası karları olmasın zararlarıda olmasın...
benim komşularımda süper o gün canım ne çekse bir bakıyorum ki kapımda içimi okuyolar valla:1:

maşallah valla ne güzel.bekarken ki komşularımız öylydi ben evde yalnız olsam annemler olmasa hepsi bişiler hazırlayıp getirirlerdi sağolsunlar.

Geçmiş çok birikmiş bitiremedim valla birde uykum geldi yine her an uyuyabilirim :86: Itırım Ekimim az kaldı bebişine canım.Sağlıkla hayırla al kucağına bebişini canım.

bende ne elti var nede görümce nede komşular getirir hain bu komşularrrrrr :1::1::1:

ben size yakın bir yere mi taşıncam acep :16::16:
(konuya direk daldım kusura bakmayın takip ediyorum ama bir türlü yazamıyorum)

Valla benim komşular o kadar ilgililer ki
Hamile olduğumu bile bilmiyorlar :1:

merhaba ben de aralık annesi olacağım kısmetse uzun zamandır okuyordum amahiç yazmadım herkesi az çok tanıyorum artık bağımlılık mı yoksa merak mı ne oldu acaba diye sık sık ziyaret de ediyorum tabi bi de doğum önü izne ayrılmamın etkisi sanırım evde boş kaldıkça takip ediyorrum herkese sağlıklı ve kolay doğumlar diliyorum

Hoş geldin canım
Buraya bir alışan
Kolay kolay bırakamıyor :1:

Valla benim komşular o kadar ilgililer ki
Hamile olduğumu bile bilmiyorlar :1:

Biizim binada öyle taşındığımdan beri gelcekler güya hoşgeldine.Her gördüklerinde gelicez diyorlar ama 7 ay oldu tık yok.Bende de tıkk yok valla :)))

ben geldiiim :)
nasılsınız kızlar? kaç gündür uğrayamıyorum bi cadı var ki başımda sormayın.. büyüdü ya hanımefendi cadılık yapıyor :)
bu sırada bende hasta olucak gibiyim bakalım umarım olmam..
doğuran var mı? facebook'tan okuduğum kadarıyla ITIREKİM arkadaşımız yarın doğuma gidiyormuş?

haberok
pandam
seyra
saliha27
elif159
esra37
sporstar
neryun
sizlere tüm güzel dilekleriniz için tek tek teşekkür ederim
yarın için de dualarınızı eksiik etmeyin bizden kızlar

carna81 cnm teşekkür ederim sezaryen olmasının sebebi
daha önce genital bölgede çıkna siğil in bebeğe bulaşma riskinden dolayı :(

tooba cım maalesef uyuyamıyorum. bende hep uykumu önceden alırım diye planlıyordum
ama olmadı maalesef

nasılsınız kızlar? kaç gündür uğrayamıyorum bi cadı var ki başımda sormayın.. büyüdü ya hanımefendi cadılık yapıyor :)
doğuran var mı? facebook'tan okuduğum kadarıyla ITIREKİM arkadaşımız yarın doğuma gidiyormuş?

ayy canım iiyz biz
doğum beklioruz ama tık yok bizde :)

hoşgeldiin canım
ne güzel sen büyütmeye başaldın Duru nu bile maşallaahh
bizlerden peşin sıra geliyoruz canım
evet bende kısmetse yarın kavuşacağım yavruma
ama çok heyecanlıyım

hoşgeldiin canım
ne güzel sen büyütmeye başaldın Duru nu bile maşallaahh
bizlerden peşin sıra geliyoruz canım
evet bende kısmetse yarın kavuşacağım yavruma
ama çok heyecanlıyım

Canım benim
Bu heyecanı yaşamak bile çok güzel