• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

Ay benim kocam da seni bir traktöre koyup köylere filan götüreceğim, köy yollarında doğurursun diyip dalga geçiyor:1:Aslında düşündükçe ve gün geçtikçe mantıklı gelmeye başladı:60:

eşimin annanesi anlatmıştı eskiden köyde doğum sancıları başlayınca
at arabasına bindirip taşların üzerinden falan atlatırlarmış doğum çabuk olsun diye:9:

ayy ben 18 aralık tarihimi bile
hep aralık başı diye anlatıyordum
benide arıyorlar habire maaleseff
ve ben normalde arkadaşlarımı arayıp bişey demeye korkuyorum
telefonu açann direkk sinemm hastanedemisin diyoo,
halbuki başka bişey demek için aramıştımm

qsu da doğurdu sıra cucu'da gel artık Egehannn....

Bu arada altta Sinem'ciğimi görüyorum,benim gibi uykusuzlar kervanına katıldın mı canım sende?
:1: :1:
merhaba canlar...
names ve qsu doğurmuş listeden gördüm...
nasıl oldu çok meraklandım.
ayy artık 1 gün girilmese doğumlar oluveriyor...

biz de beyzayla uğraşıyor..gazlandı yavrum..çok sıkıntılı gazı.
benim de sütüm var çokça ama gözeneklerim tam açılmamış yavrum çok yoruluyor emerken:((
fundacim massallah Beyza kizimiza..alisir yakinda cuk cuk emer minik kuzu :nazar:
sen nasilsin,alistin mi artik?

evet pandamm valla inşallah hepimize hayırlı kolay doğumlar nasip olur
demin yazdım gözden kaçtı

yasminaa da doğum yapmış bebeği 35+4 günlükmüş
küveze alınmış onada dua edelim
ne güzel,massallahh :nazar: darisi bize
kızlar benım dun gecebogazım acıodu bugune burnum kasınıo akmaya basladı. grıpolmak ıstmemıorummmm..
canimm aman diyim son anlarda hasta olmayasin..bol ihlamur limon ic madem..gecmis olsunn :29:
kızlar kontrolden geldimmmm nst normal çıktı kalp atışları normal sancı yok....
bu arada alttan muayene oldum o kadar korkulkacak bişi değil birazcık ağrı oluyo bastırıyo çünkü ama kötü değil rahat olun....
açılmam yokmuş çatı normal doğuma müsaitmiş ama bebişin kafasını arayınca şaşırdım bende daha baya yukarıda dedi.
bol bol bol bol yürüyüş yap dedi (yapamıyorum hiç :( n olucak bilmem )
suyumuz iyi kilosunu söylemedi 10 gün sonra çağırdı yani 39. haftada o zamana kadar doğurmazsam ilosunu söyleyecek ki doğurmam ben daha bende 40 ı beklicem sanırım...
sancılanmazsam ne kadar bekliyorsunuz dedim 40 haftan dolunca alıyoruz dedi .... 21 aralık 40 haftam doluyo kontrole gittiğimde diyeceğim olmazsa 21 aralıkta alsamı karar veremiyorum yoksa doktora mı bıraksam neden derseniz 21 aralık benim doğum günüm :) doğumgünü hediyem olabilir can kuzum...
bakalım kızlar allah hepimize kolay doğum nasip etsin.... ben beklemedeyim yani....
canimm herseyin iyi olmasina cok sevindim..neden 40 haftada aliyorlar ki anlamadim? son gün 42.hafta aslinda..
bende diyabet olmasina ragmen 41.haftanin sonuna kadar bekleniyor,olmazsa suni sanci veriliyor..:44:

Ben de gittim iki gün önce doktora.Bebeğim 3400 gram olmuş.Bu defa NST de sancı da çıkmadı.Açılma hala 1,5 cm hiç ilerleme yok.Haftaya tekrar bakıcaz olmadı müdahale ederiz artık dedi doktorum.Ama ben müdahaleden kastı ne diye sormadım.Direk sezeryan mı yoksa suni sancı mı demek istemiştir kızlar.
massallah canim melegine :nazar:
suni sanci dicem ama ordaki doktorlarinda ne düsündügünü anlamak cok güc..
yani normalde suni sanci verirler,olmazsa zaten sezaryene aliyorlar ama hayirlisi canim stres yapma..

slm kızlar nasılsınız ben iyiyim çok şükür
dün baya bi korktum tansiyonum çıkmıştı doktora gittim
tansiyonum orda normal çıktı ama ne olur ne olmaz idrar tahlili yaptırdım herşey
normal nstyede girdim herşey yolunda
ay hayırlısıyla bi kucağıma alsaydım şu sıpayı:31:
canim gecmis olsun..
Beni de hiç aramazsa her gün 3-4 kişi arıyıor
Yok rüyamda gördüm ayaklarına yatıyorlar:1:
Daha doğurmadın mı lafına da iyice gıcık olmaya başladım :47:
Sanki benim elimde :78:
Ben de açmasam mı artık telefonları ne?
Ama o zaman da kesin doğurdu deyip bebek hayırlamaya falan gelirler :1:
ben acmiyorum napiyim..arkadaslarim zaten faceden görürler,dogumdan sonra herkesede mesaj yazicam kismetse..ee daha ne diye ariyorlarsa off..
ay evet amma rüya görürlermis,bende hayret ediyorum hee :15:

kızçeler bebişler kanala girdikten ne kadar sonra doğarmış biliyonuz mu
canim bence tamamen bebegin keyfine kalmis :1:
cünkü benim kanala gireli 1 ayi coktan gecti..daha tik yok...

Son düzenleme:
kızlr ya tuzlu kurabıye ıstıo canım sızden hamur ıslerı haberlerı gelınce kıskandım sanırımmmm ben de yapammmı acaba yada bırıısı bana dayapsınnnn:27::27:

nayirrrr nolamazzzzz tuzlu yeme guzelim.ben sana yollllim tuzsuz pohacamdan:34::34::34: odem oluyor biliyorsun tuz hamilelige iyi gemiyor ben simdi yesem sabaha kada ellerim yuzum gozum sisiyor:10::10:

Ay benim kocam da seni bir traktöre koyup köylere filan götüreceğim, köy yollarında doğurursun diyip dalga geçiyor:1:Aslında düşündükçe ve gün geçtikçe mantıklı gelmeye başladı:60:

Bir köy kızı olarak yorum yapıyorum
Çok bilimsel ve mantıklı :1:
Çünkü traktör tepesinde hoplaya zıplaya giderken çocuk mecburen kanala girer :1:

meraba cnm benim popom agriyor bizim kiz kanala yerlesiyor sagli sollu ilerliyor sanirim ama en az bir hafta cikmaz:64::64::64::64: itirekimi duymamisim tebrik ederim onu da gozu aydin
sende takma kafana bakmazssan daha merak ederler:1::1::1: yuruyuse devam et

belkide yerlesiyordur annesi :emir_bebek:
benim heryerim agriyor valla..cok solgun görünüyorum ayrica..:97:
kafama takmiyorum canim,biktim artik yahu,strese sokuyorlar insani,yaaa tüh daha olmadi mi,ay iyice büyümüstür,nasil cikacak..sacma sapan sorular :19:
benim oglusum keyifci,yerini seviyor demekki diyorum napiyim...
sekerden dolayi risk altinda oldugumuda söylesem amaninnn hic basimi alamam telefonlardan :27:

ohhhhh:21::21::21::21: bi sagdan bi soldan bende arda kendimce egzersiz yapiyorum aklima geldikce.bi de diyorum su epilasyona gitmeden dogmasin 4 hafta olacak yarin daha fazla cikmadi ne zaman gidem epilasyona bilemedim

Ben 38. haftamda ağdacıya gittim
Dedim kesin doğururum bu aralar :1:
Benim de çok az çıkmaya başladı :78:
Onları da bugün epilasyon aletiyle almaya çalıştım
Koca göbüşten görmek pek mümkün olmadı ama olsun :1:

:9: aslında bende çok düşünmek istemiyorum o doğum hayallerini ama kendimi alamıyorum :37:
inşallah kolay olur doğumlar , ama aralık annelerinin içinde öyle zor doğum yaptım diyen olmadı dimi, inşallah bizimde öyle olur :86:

İnşallah canım
Hepimiz için güzel doğumlar olur:69:

kizlar ahududu cayida hurma gibi etki ediyormus dediler..
aldim ama icinde bir bitki daha var,yinede iciyorum..
icim disim hurma,ahududu cayi ve stilltee oldu...
ama maalesef yürüyemiyorum yaa,heryer buzzz,cikmaya korkuyorum...

aynen katılıorum sana şekerim
nasılsın pelincim ağrıların çok mu aşağıdaydı ya bebeğin senin

Evet canım ağrılarım son gaz devam etmekte. Çoğu gitti azı kaldı diyor avutuyorum kendimi.
Geçmişe göz gezdirdim,ıtır doğurmuş herkesler iyi sanırım...

ayy ben 18 aralık tarihimi bile
hep aralık başı diye anlatıyordum
benide arıyorlar habire maaleseff
ve ben normalde arkadaşlarımı arayıp bişey demeye korkuyorum
telefonu açann direkk sinemm hastanedemisin diyoo,
halbuki başka bişey demek için aramıştımm

Ben de hep erken tarih verdim :1:
Kasımın ortasında en geç kasım sonu olur diyordum
Şimdi de millet arıyor işte :1:

kizlar ahududu cayida hurma gibi etki ediyormus dediler..
aldim ama icinde bir bitki daha var,yinede iciyorum..
icim disim hurma,ahududu cayi ve stilltee oldu...
ama maalesef yürüyemiyorum yaa,heryer buzzz,cikmaya korkuyorum...

Ben içmeye korkuyorum ahududu çayını falan
Ne bileyim bir sakıncası falan olur diye

Back
X