2010 Aralık Anneleri

saol sinemcim
ben hastaneye giderken hazirlikli gittim
hani heran alabilirler gibi hissettim
ama doktor yukseldigini soyleyince oyle sevindimki
cok sukur!
dinlenmeye ve suya devam simdi
sen nasilsin canim?

saol sinemcim
ben hastaneye giderken hazirlikli gittim
hani heran alabilirler gibi hissettim
ama doktor yukseldigini soyleyince oyle sevindimki
cok sukur!
dinlenmeye ve suya devam simdi
sen nasilsin canim?
bence sen doğumu çıkarırsın böyle canım hiç endişe etme
çünkü ne yapman gerektiğini biliyorsun enazından ve uyguluyorsunda
allahtan işe yarıyor bak,çok sevindim gerçekten
bizde iyiyiz canım bi değişiklik yok salı kontrolüm var bakalım
bizde gelişimimizi doldurduk bebişin orada büyümesini bekliyoruz işte
herşey yolunda şükür
herkese merhaba..................

hoşgeldin cnm

ayyy hadi bakalim
allah hayirlisiyla saglikla kucagina almayi nasip etsin
normal dogummu olcak canim?

herkese iyi geceler...naasılsınız kızlar ben gecmişe bakamadım doğuran var mı durumlar nasıl...benimde ara ara sancılar oluyoo bacağımda da cok ağrı var bir yerinde morluk olmussartıkkkk dayanamaıyorummmm...

hoşbulduk..............

benımde dunden beri bacagım kasıyo.sankı damarın bırı kısaldı.ana dönerken bile esım tutup dönduruyo.......neden acaba;?

hoşbulduk..............

benımde dunden beri bacagım kasıyo.sankı damarın bırı kısaldı.ana dönerken bile esım tutup dönduruyo.......neden acaba;?
aynen canım benimde esim tutup döndürüüyo...cok ağrım oluyo ödemden dolayı damarlarda baskı oluyormuss ...Allahhh kolaylık versinnn su son haftalarda hepimize..

ayyy hadi bakalim
allah hayirlisiyla saglikla kucagina almayi nasip etsin
normal dogummu olcak canim?
evet cnm bi aksilik olmazsa normal gözüküyor
amin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz

buarada bikaç keredir bende uyandığımda ellerimde uyuşma var
hissetmiyor gibiyim ama ödem falan yok bende
uyuşmalar magnezyum ve kalsiyum eksikliğindenmiki
çokta alıyorum halbuki

kızlar merhaba onclıkle bızdenhaberlerı vereyım sorumu sorayım sonrada gcmıse donucemmm. bugun kontrolumuz vardı bebıs ıyı dedı doktor catı muayenesı yapıldı normal dogum ıcın uygunmusum..

sorun eve gelınce basladı belım ve karnım aksam kadar agrıdı yattım evde aksama kadar ve bu arada wc de 2 kez kahverengılı akıntım geldı sızce bu nısanmıdır yoksa muayneden dolayı mı olmustur???

ne dıosunuz yorumlarınızı beklıuormmmm

Sweethome hayirdir ins. bekle. Biraz canim uzan bakalim kendini dinle bira. Agrilarin duzenli olursa gidersin.. bence muaneden oldu kimisini tetikliyormus dogum hazirligi icin

doktorunu arama sansin yokmu canim?
dun cati muaynesi dogumu tetikler diye bi konusma gecti burda ama:26:

Kizlar yaa dr um ilac yazmis sanirim biraz enfeksiyonum varmis vagin Den alttan kontrolde teste yolluyorlar ya dr da ilac yazdi ve kullanmak gerek sabah aksam. 8 gun boyunca yaa nasil koyacam Ben ONU((((( ama bebis icin mecbur yapacez

canım bende 36da muayene oldum ama bende olmADI öle
ama öle olan arkadaşlarımızda var seninki gibi leke gelen
nişan olmayabilir yani,ama eminde olamayız tabi
kimilerinde kontrolden sonra bu olabiliyormuş sende öle olabilirsin

Sweethome hayirdir ins. bekle. Biraz canim uzan bakalim kendini dinle bira. Agrilarin duzenli olursa gidersin.. bence muaneden oldu kimisini tetikliyormus dogum hazirligi icin

canım ben tum gun agrı cetım bel agrısı ve karın agrısı ama ben bu agrıların muayeeden oldgunu dusundum tum gun kanamada olabılır dıeduymustum. e sonradan onlrda olunca korkmaya basladımmm...

ya amma cok yazdım ama oglum 2600 gram olmus yanı 10 gunde 200 gram almıssadece doktor sorun yok dıo ama kucuk dogcak dıe uzuluyorum ve sırf o kılo alsın dıe ben kac kılo aldım bır ayda oof offf

ya amma cok yazdım ama oglum 2600 gram olmus yanı 10 gunde 200 gram almıssadece doktor sorun yok dıo ama kucuk dogcak dıe uzuluyorum ve sırf o kılo alsın dıe ben kac kılo aldım bır ayda oof offf

bunun için ne yapıyoruzzzzz
yiyip içip sola yatıyoruzzz
sola yatınca besin akışı daha iyi oluyormuş
ve artık doğuma kadar tartılmıyoruzzzz

Geldim kızlar :)) Eşim aradı napıyon diye dedim tatlı yapıyom Bu saatte ne tatlısı diyo Bende dedim can sıkıntısı tatlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…