• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

ne güzel... birde bizimkini yanlış krmuşlar 1 hafta sonra başka usta gönderdiler tekrardan düzeldi felan.... allah sağlıkla mutlulukla odanızı kullanmanızı nasip etsin... hangi modeli aldınız bu arada
baby drem modelini aldık canım,eşim safari modeli için çok bstırdı ama,ben glip çıktım:))) siz hangi modelini aldın ız?
merhaba kizlar nasilsiniz?
dogum yapanlar,yapmayanlar,bekleyenler..keyifler nasil?

ben cok stresliyim..yarin tam günümüz doluyor..nstde yine bisey cikmazsa pazartesi günü hastaneye yatip suni sanci alicam macbur..
nasil olacak,ne olacak hic bir fikrim yok..
elim kulagim sürekli bebiste,ya yanlis hesaplandiysa,ya riske giriyorsa,ya acele ediyorsam,ya gec kalirsam...
bi sürü soru geciyor iste...
herkes gününde gelir diyor ama benim durumun cok farkli oldugunu bilmiyorlar maalesef...

hangi ignemde hamile kaldigim bilinmiyor ki günüm belli olsun...birde diyabet var risk teskil eden...
of offff.sag salim bi kucaklasaydik miniklerimizi...:97:
canım 36. haftayı doldurduğunuza göre 3-5 gün çok farketmez heralde...İnşallah hayırlısıyla alırsın bebişini kucağına sağasağlaam...
çok heyecanlıyımmmmmmmm:62::62:
son son bütün eşyalarımı kontrol ettim, zemzemi hurmayı kompostoyu bilem çantaya yerleştirdim, kapının önüne koydum.eşyalar konusunu biraz abartmış olabilirim ama olsun, eksik olmasın da fazla olsun.
inş. bu gece uyuyabilirim, netekim bu uzun bir uyku çekeceğim son gecem olacak. yarın sabah erkenden kalkıp yollara döküleceğiz, ve 11 de ıngaaaaaaaaaa:emir_bebek: bir nur topu gelecek dünyaya:52::52::52:
ne büyük bir sorumluluk yarabbim, aslında çocuk yapmanın manevi sorumluluğunu düşündükçe insan çok korkuyor, rabbim beden sağlığı, ruh sağlığı, akıl sağlığı yerinde evlatlar dünyaya getirip hayırlı insan olarak yetiştirmemizi nasip etsin...
:46::46::46:
aminnnn canımmmm inşallahhh... muhtemelen şu an hastanedesin... hayırlıikolaycacık doğumlar...
Slm kızlar ben dün sabah dogum yaptım. Ama sarrjim azdı yasamadım. Kızım damlayı doyurdum şimdi dogum sonrası kasilma ve dikislerle uğraşıyorum rahim kasildikca acıyor.. normal dogum la minik serçem geldi.. Minnacik teyzeleri emmeyi ogreniyoz ağlıyor simdi

ayyy negüzell,zaten tahmin etmiştik...hayırlı olsun canım,minik kızını kokla benim için....

baby drem modelini aldık canım,eşim safari modeli için çok bstırdı ama,ben glip çıktım:))) siz hangi modelini aldın ız?.

canım bnde dream ile cici arasında kaldım daha sonra ciciyi aldım... meleğin sağlıkla mutlu ve huzurlu büyüsün inşallah odasında...

QUOTE=ekince;16571360]Slm kızlar ben dün sabah dogum yaptım. Ama sarrjim azdı yasamadım. Kızım damlayı doyurdum şimdi dogum sonrası kasilma ve dikislerle uğraşıyorum rahim kasildikca acıyor.. normal dogum la minik serçem geldi.. Minnacik teyzeleri emmeyi ogreniyoz ağlıyor simdi[/QUOTE]

ekince gözünaydın cnm saglıcakla büyüsün melegin iysallah sende biran önce ilesirsin ve keyfini cıkarırsın meleginle olmanın:nazar:

selam kizlar nasilsiniz??
biz günümüzü doldurduk,simdi nstye gidiyoruz..bugün belli olcak neler olacagi kismetse...

bu kadar aklimda kaldi simdilik..doktordan dönünce yeniden gecmise dönerim kizlar :17:
herkesi kocaman öpüyorummmm

göz gezdirdigim kadariyla EKINCE dogum yapmis,gözün aydin canim,Allah anali babali büyütmek nasip etsin insallah :nazar:

DESIRE ve NARNISAN muhtemelen bebislerini kucakladilar bu saatlerde :52:
güzel haberlerinizi bekliyoruz canlar :21:

TUGBACIM canim esinin askerlik durumu aciklanacakmis..canim insallah hakkinizda en hayirlisi olur tatlim :29:

selam kizlar nasilsiniz??
biz günümüzü doldurduk,simdi nstye gidiyoruz..bugün belli olcak neler olacagi kismetse...

bu kadar aklimda kaldi simdilik..doktordan dönünce yeniden gecmise dönerim kizlar :17:
herkesi kocaman öpüyorummmm

göz gezdirdigim kadariyla EKINCE dogum yapmis,gözün aydin canim,Allah anali babali büyütmek nasip etsin insallah :nazar:

DESIRE ve NARNISAN muhtemelen bebislerini kucakladilar bu saatlerde :52:
güzel haberlerinizi bekliyoruz canlar :21:

TUGBACIM canim esinin askerlik durumu aciklanacakmis..canim insallah hakkinizda en hayirlisi olur tatlim :29:

Hayırlı haberlerle gel canımm.

Günaydın kızlar. Nida ve nerdil burada yalnızca sanırım.. Öff 4 de yattım,5 e kadar döndüm uyumuşum. 5 50 de fırtına çıkmış uyandım sonra 7 ye kadar uyuyamadım. Şimdide kalktım işte. Ne kadar verimli olacaksa bu uyku :(
Sizler nasılsınız?

Hayırlı haberlerle gel canımm.

Günaydın kızlar. Nida ve nerdil burada yalnızca sanırım.. Öff 4 de yattım,5 e kadar döndüm uyumuşum. 5 50 de fırtına çıkmış uyandım sonra 7 ye kadar uyuyamadım. Şimdide kalktım işte. Ne kadar verimli olacaksa bu uyku :(
Sizler nasılsınız?

ben 1.30 da bir uyandım gece nasıl iğne gb batmalar karnım midem nefes alamıyorum allahım doğuruyo muyum dedim bu ne ama aralıklı düzenli değil ağrılar sürekli saat 3 e kadar uyumadım biraz hafifledi sanırım gaz sancısıydı sonrada 6.30 a kadar döndüm durdum tam dalıyodum eşimin saati çaldı işe gidicek arkasından temizliğe kadın geldiii hala temizlik devam ediyo bende size bakim dedim.... benim kontrolumde salııı ama az kaldı gece gidicektim iyiki gitmemişim rezil olucaktık valla gaz sancısı diye geri gönderecceklerdi bizi :9:

tesk arkadaslar Allah dogyrmayanlarda da saglicakla göstersin.. Normal dogum kızlar hast yuruyerek giitik hastane evin hemen karşısında. 4 cm açıklığım varmış gece uç de gittim sabah sekizbucukta damlamı kucağıma aldım. Uç hafta önce geldi meleğim .2920 gr 49 cm kızlar.. canım ada ismini değiştirmek zorunda kaldık damla yada Nil dedik.. Esim damla olsun dedi benim için farketmezdi ikisinide ben bulmuştum :)) ama Nil de iyiydi bence :)) sağlıklı olsunda önemli değil

Bı de kızlar ben gibi yapmayın sancılarım ben 10 dk bir geliyordu bir gece onceden.. Bir gün sonra aynı saatlerde yine sancılar var bazen bes dk bir bazen 10 dk bazen 15 dk bir geliyordu ama nasıl geliyor yatakta duramiyordum... ben akıllım da sancılar 2 dkka ya insin öyle giderim hast diyordum megersem benim açıklık olmuş 4 cm iki saat daha çeksem 8-9 cm açılacak evde. Nişanımın gelmesini bekledim o da tık yok .. Suyumu zaten ebe kadın 8 cm iken kendi dokundu patlattı.. Ağrınız artarsa gidin kimisinde Nisan olmuyor demekki su gelmeside geç oluyor bunu da öğrenmiş oldum

Son düzenleme:
günaydın herkese hayırlı cumalar ...
bugün 3 tane bebiş gelecekti yanlış hatırlamıyorsam Allah yardımcınız olsun kızlar sağ salim kucaklayın kuzularınızı.

pandamm nerdesin bak bensiz doğuma gitme bozuşuruz hıııı.

Bı de kızlar ben gibi yapmayın sancılarım ben 10 dk bir geliyordu bir gece onceden.. Bugün sonra aynı saatlerde yine sancılar var bazen bes dk bir bazen 10 dk bazen 15 dk bir geliyordu ama nasıl geliyor yatakta duramiyordum... ben akıllım da sancılar 2 dkka ya insin öyle giderim hast diyordum megersem benim açıklık olmuş 4 cm iki saat daha çeksem 8-9 cm açılacak evde. Nişanımın gelmesini bekledim o da tık yok .. Suyumu zaten ebe kadın 8 cm iken kendi dokundu patlattı.. Ağrınız artarsa gidin kimisinde Nisan olmuyor demekki su gelmeside geç oluyor bunu öğrenmiş oldum

Vallahi bende öyle yapmayı düşünüyorum. Sancıları evde çekmek daha mantıklı değil mi? Çok zor olmamış anladığım kadarıyla. Sevindim canım Allah bize de nasip etsin.

Bı de kızlar ben gibi yapmayın sancılarım ben 10 dk bir geliyordu bir gece onceden.. Bugün sonra aynı saatlerde yine sancılar var bazen bes dk bir bazen 10 dk bazen 15 dk bir geliyordu ama nasıl geliyor yatakta duramiyordum... ben akıllım da sancılar 2 dkka ya insin öyle giderim hast diyordum megersem benim açıklık olmuş 4 cm iki saat daha çeksem 8-9 cm açılacak evde. Nişanımın gelmesini bekledim o da tık yok .. Suyumu zaten ebe kadın 8 cm iken kendi dokundu patlattı.. Ağrınız artarsa gidin kimisinde Nisan olmuyor demekki su gelmeside geç oluyor bunu öğrenmiş oldum

ayy bende hep nişan yada su bekliyorum ağrım olsa bile yine beklerdim heralde.sağol bilgiler için.nasıldı doğumun kolay oldumu dikiş falan çok attılarmı.

sancı çektim ama olacak okadar sonuçta icimiz boş değil rahim büyümüş meleğimizin yeri dar olacak okadar sancilar. Cnm bende hastanede kalmak istemedim bı gün onceki sancılarda kadın istersen kal dedi.. Ben yok eve gitcem evimiz şurası dedim. açıklığım bir kaç cm olsun öyle giderim hast diyordum.. ama bilemiyor insan açıklık varmi yok mü.. kadın en son gittiğimde rahmin çok güzel dedi. Ben de zannettim kapalı. Güzel 4 cm açıklığın var tam zamanında gelmissiniz dedi dogum eylemine başlayabiliriz dedi. Yarım saat sonra iğne vuracakları zaman esim çantamızı aldı geldi. Zaten iki dk lik yol. (Yürüyerek). İkinmayi fazla beceremedim sanırım ama Dr yardım etti vakumla aldı sonra. 2 dikiş var dışarıdan görünen içeriye de attı ama nekadar bilmiyorum dikişlerin acıyor Dr normal diyor.. sonra daha detaylı anlatırım dogum yapanlarida tebrik ederim ins güzel gecer doğumları . Ben zorlanmadım. Kimseye zorluk vermesin Allahım

ne büyük bir heyecanla bakıyorum topiğimize ne güzel haberler alıyorum çok şükür..kocaman bir maratonun sonuna hepberaber sağlıkla gelip evlatlarımıza kavuşmak gibisi yok ya..çok şükür..

ekince geçmiş olsun canım,gözünüz aydın.Allah sağlıklı sıhatli hayırlı uzun ömür versin minik kızına.

Bugün bebişlerini kucaklayan tüm annelerinde gözü aydın olsun.Darısı biz bekleyenlerin başına..

Bu arada forumun en altındaki hızlı cevaplama paneli bende dünden beri gözükmüyor.Sizde de öyle mi???

ekince geçmiş olsun canım,gözünüz aydın.Allah sağlıklı sıhatli hayırlı uzun ömür versin minik kızına.

Bugün bebişlerini kucaklayan tüm annelerinde gözü aydın olsun.Darısı biz bekleyenlerin başına..

Bu arada forumun en altındaki hızlı cevaplama paneli bende dünden beri gözükmüyor.Sizde de öyle mi???

bende de görünmüyorrr canım...

Back
X