baby drem modelini aldık canım,eşim safari modeli için çok bstırdı ama,ben glip çıktım:))) siz hangi modelini aldın ız?ne güzel... birde bizimkini yanlış krmuşlar 1 hafta sonra başka usta gönderdiler tekrardan düzeldi felan.... allah sağlıkla mutlulukla odanızı kullanmanızı nasip etsin... hangi modeli aldınız bu arada
canım 36. haftayı doldurduğunuza göre 3-5 gün çok farketmez heralde...İnşallah hayırlısıyla alırsın bebişini kucağına sağasağlaam...merhaba kizlar nasilsiniz?
dogum yapanlar,yapmayanlar,bekleyenler..keyifler nasil?
ben cok stresliyim..yarin tam günümüz doluyor..nstde yine bisey cikmazsa pazartesi günü hastaneye yatip suni sanci alicam macbur..
nasil olacak,ne olacak hic bir fikrim yok..
elim kulagim sürekli bebiste,ya yanlis hesaplandiysa,ya riske giriyorsa,ya acele ediyorsam,ya gec kalirsam...
bi sürü soru geciyor iste...
herkes gününde gelir diyor ama benim durumun cok farkli oldugunu bilmiyorlar maalesef...
hangi ignemde hamile kaldigim bilinmiyor ki günüm belli olsun...birde diyabet var risk teskil eden...
of offff.sag salim bi kucaklasaydik miniklerimizi...:97:
aminnnn canımmmm inşallahhh... muhtemelen şu an hastanedesin... hayırlıikolaycacık doğumlar...çok heyecanlıyımmmmmmmm
son son bütün eşyalarımı kontrol ettim, zemzemi hurmayı kompostoyu bilem çantaya yerleştirdim, kapının önüne koydum.eşyalar konusunu biraz abartmış olabilirim ama olsun, eksik olmasın da fazla olsun.
inş. bu gece uyuyabilirim, netekim bu uzun bir uyku çekeceğim son gecem olacak. yarın sabah erkenden kalkıp yollara döküleceğiz, ve 11 de ıngaaaaaaaaaabir nur topu gelecek dünyaya
ne büyük bir sorumluluk yarabbim, aslında çocuk yapmanın manevi sorumluluğunu düşündükçe insan çok korkuyor, rabbim beden sağlığı, ruh sağlığı, akıl sağlığı yerinde evlatlar dünyaya getirip hayırlı insan olarak yetiştirmemizi nasip etsin...
![]()
Slm kızlar ben dün sabah dogum yaptım. Ama sarrjim azdı yasamadım. Kızım damlayı doyurdum şimdi dogum sonrası kasilma ve dikislerle uğraşıyorum rahim kasildikca acıyor.. normal dogum la minik serçem geldi.. Minnacik teyzeleri emmeyi ogreniyoz ağlıyor simdi
ayyy negüzell,zaten tahmin etmiştik...hayırlı olsun canım,minik kızını kokla benim için....