Kızlar kızımın 2. Dişi patlamak üzere ve çok huysuz. Bebeği diş çıkaran anneler bebeklerinizi nasıl rahatlatıyorsunuz? Allah kolaylık versin hepimize.....
selamlar...herkes terden muzdarip.tabi bende.ama beni asıl telaştıran paşamın su içmemesi.elimde bardak(Biberona hiiiççç yanaşmaz)ardından koşuyorum.yok.idrarı da azaldı sanki.zor işler...isilik olmadık çok şükür.klima var ya işe yarıyor çok şkür...vvvvvvvvveeeeee bugun ilk kz emekledikkk
cnm benim oğlum da bardakla içmiyor.keşke biberonu alsaydı kolay olurdu.
suyu nasıl veriyorsun kaynatıp mı??
Hadi hayırlı olsun annesi emeklemesi darısı benim paşaya
eylül sendromu başladı canım,iyice bana sardı,eşime bile gitmiyo,annem,kızkardeşim alınca basıyo çığlığı,sanırsın biyerine bişey oldu,çoook zor olacak biliyorum bırakmak ama...alışacak onuda biliyorum ama asıl sorun o evreyi atlatmakestamp benimki de önceden ağlıyordu ama artık ağlamıyor....Sıcaklardan uyuyamıyor çocuklar doğru hele benimki çok terliyor sıcağı hiç sevmiyor dün boğaz kısmı felan isilik olmuş 2 günde bir yıkıyordum sanırım artık her gün yıkanacak...
Dişleriniz hayırlı olsun bu arada bizde daha tık yok..
Ve ben anneme bırakma konusunda hiç zorlanmadım kız kardeşimde vardı tabiki ilk bir hafta senin ve bebek için zor oluyor ama alışıyorsun... Teyzeleri ile anaannesi ile iyi gidiyor şimdilik... Melela geçen kayınvaldme baktı o zaman ateşlendi hep ağlıyrdu yadırgadı orayı...
canım bez yerine bambu havlulardan koy,ben bi havluyu,4 parçaya böldüm baya işe yaradı:)merhaba canım kusura bakma dönemedim ,ilgin için sağol...bende hergün duş aldırıyorum ama gece çok terliyo azda örtsem sırılsılam kalkıyo sırtına sürekli bez koyuyorum ve herseferinde bez su içinde hasta olucak diye korkuyorum bende çorap giydirmiyorum ama nafile isilik bigün azalıyo diğer gün artıyo kafayı yiycem vallahi...
benim saç dökülmem doktora gittikten sonra azaldı baya,çinko hapı verdi,restoreks şampuan kullanıcam bide badem yağı-evigen-bepanten karışımı kür hazırlattık eczaneye,saçıma uyguluyorum,baya faydası oldu:)ii geceler kızlar
sizin hala saçlarınız dökülmeye devam ediyor mu?
benim sanki gün geçtikce artıyor gibi dökülmesi
bir de bizim oğlan 3-4 gecedir yatırdıktan 10- 15 dk sonra mızırdanmaya başlıyor.yanına gidiyorum yanağımı yanağına deydiriyorum hemen uyuyuverior.daha da mızırdanırsa yanına girip dalana kadar bekliyorum mecburen.yoksa ağlıyor
3-4 gece önce çok mızırdanmıştı ben de yanıma aldım sonra uyudu güzelce.ama sanırım alışkanlık haline getirdi,
inş böyle devam etmez
sizde de böyle bir durum var mı?
eline soğuk bişeyler ver baya etkili oluyor canım:)Kızlar kızımın 2. Dişi patlamak üzere ve çok huysuz. Bebeği diş çıkaran anneler bebeklerinizi nasıl rahatlatıyorsunuz? Allah kolaylık versin hepimize.....
geçmiş olsun canımsu vermek mesele gercekten
benim kizim bviberonla almadi kosa kosa alistirma bardagi aldik
aventin yumusak uclusunu
onunlada disini kasiyo sadece
cay bardagiyla iciriyorum dilini sokuyo zibidi
bugunde bezinde cisi turuncumsu renkliydi
telaslandim gorunce
netten bakindim az su icmekten olabilirmis
yinede dra goturcem cunku kumda dokebilirmis
idrar tahlili yaptirmakta pek zahmetli oluyo ama saglik daha onemli tabi
bu arada emekleme doneminde domestosla silmek yerine frosch yuzey temizleyiciyi oneriym dedim canim
daha organik bi temizleme urunuymus
Bende suyu zor veriyorum ama sıcaklarda iciyor..
Sürekli kulağını cekistiriyor kulağı ağrıyor sanırım
kabiz olmuş kayısı yiyor eline veriyorum daha geçmedi hayırlısı
çok yoruyor bu kız beni yaaa..
Bende suyu zor veriyorum ama sıcaklarda iciyor..
Sürekli kulağını cekistiriyor kulağı ağrıyor sanırım
kabiz olmuş kayısı yiyor eline veriyorum daha geçmedi hayırlısı
çok yoruyor bu kız beni yaaa..
eylül sendromu başladı canım,iyice bana sardı,eşime bile gitmiyo,annem,kızkardeşim alınca basıyo çığlığı,sanırsın biyerine bişey oldu,çoook zor olacak biliyorum bırakmak ama...alışacak onuda biliyorum ama asıl sorun o evreyi atlatmak((( siz ne güzel atlatmışınız...
canım bez yerine bambu havlulardan koy,ben bi havluyu,4 parçaya böldüm baya işe yaradı:)
benim saç dökülmem doktora gittikten sonra azaldı baya,çinko hapı verdi,restoreks şampuan kullanıcam bide badem yağı-evigen-bepanten karışımı kür hazırlattık eczaneye,saçıma uyguluyorum,baya faydası oldu:)
eline soğuk bişeyler ver baya etkili oluyor canım:)
geçmiş olsun canım
kulak çekiştirme dişten oluyo canım,geçmiş olsun Damla kuzuya bu arada...Allah hepimize güç kuvvet versin valla yatağa zor atıyorum kendimi aynneeenn...
kızlar benim oğluşun uyku olayı beni delirtmek üzere.o kadar çok uykusu oluyor ki ayağımda sallıyorum,kucağımda sallıyorum yok yırtıyor kendini
dolaştırıyım diyorum mızır mızr sürekli oynatıncada öyle
uyutmaya çalışınca da o kadar çok direniyor ki ve gözleri kapalı olduğu halde yine de bas bas bağırıyor
uyutması 1 saat sürüyor nerdeyse
ama malesef sadece yarım saat uyuyor
çok yoruldum artık yaaaaa
ayy canım zor gerçekten bizim de bir ara oldu ama geçti çok şükür.
gazı falan mı oluyor acaba rahatsız ediyor.
gece uykusuna dalarken gazı varsa uğraştırıyor bizimki de.
arada da ağlayarak uyanıp gaz çıkarıyor
Merhaba Arkadaşlar, uzun zamandır işlerim ve oğlum neden ile forumu takip edemiyordum. bizim oğlanda 10 aralık 2010 doğumlu, şu sıralar sıcak ve dişleri en popüler meseleleri :) ahh kuzumun dişleri bir çıksa artık son günler sanırım çünkü devamlı kulağını kaşıyor ne bulursa ağzına götürüyor zaten beyaz beyaz diş yerleride belli oldu... benim aslında size sorum kaşık mamaları nasıl gidiyor? alıştırabildiniz mi? rahat rahat yiyorlar mı? çünkü bizim oğlanın bir günü bir gününü tutumyor bakıyorsun yiyor bakıyorsun yemiyor.. bizde dişlerinden dolayı diye düşünüyoruz.. ama suya bayılıyor lıkır lıkır içiyor :) bu arada doktoromuz içme suyuda olsa mutlaka kaynatın suyu demişti... sizlerden diş durumları ve besleneme konusunda cevaplar bekliyorum...
yok cnm gazı.gayet güzel çıkartıyor çünkü
inş düzene girer en kısa zamanda
cnm bizimki de bazen çok güzel yiyor bazen hiç istemiyor
kaşık mamasını başta hiç beğenmemişti ama gün geçtikçe alıştı
henüz tam yeme düzeni oturmadı
diş konusunda biz de henüz bişey yok cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?