• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

slm kızlar herkes iyi maşallah.yine bebişler geliyo Allah yardımcıları olsun.bende de sancı mancı yok bebek çok hareketli bende enerji doluyum ama 9 aydır zaten öyleydim.karnımda hala yamuluyo demekki bebek ortalamamış daha ayyy inşallah normal ve ağrısız doğumlar yaparız zaman hiç önemli değil ama sezeryan olmak istemiyorum.bu arada pandammm sana kara büyü yaptım ikimizin termi aynı ben pırtlatmadan sana yooook :))))
hahahaha ay çok güldüm kızzzzz :))))
tamam bekliom seni ama nasıl olcak kız o
nası bilcez aynı günü nasıl ayarlıcaz bi desen ya bana :)))

35+4 haftalık erken doğummu oluyo ki?
ayy korktum şimdi...

böyle pat diye olmuş...:)))
alıntı yapamamışım bi arkadaş 35+4 haftalık doğum yapmış,bebeği küvezdeymiş diye okudum da ona istinaden yazmıştım...
bi tuhaflık var sitede sayfalar zor açılıyo..sizin de öyle mi?

hahahaha ay çok güldüm kızzzzz :))))
tamam bekliom seni ama nasıl olcak kız o
nası bilcez aynı günü nasıl ayarlıcaz bi desen ya bana :)))

bilmiyorum ki ama hallederiiiiz bakcaz doğumu tetikleyen bişiler bulup paylaşayım burda ihtiyacı olan çok kişi olcak :)))aslında varda bi kaç tane çoook ayıp söyleyemem ama kocişlerlen ilgili bu ipucu olsun bakalım :)))

kızlar kontrolden geldimmmm nst normal çıktı kalp atışları normal sancı yok....
bu arada alttan muayene oldum o kadar korkulkacak bişi değil birazcık ağrı oluyo bastırıyo çünkü ama kötü değil rahat olun....
açılmam yokmuş çatı normal doğuma müsaitmiş ama bebişin kafasını arayınca şaşırdım bende daha baya yukarıda dedi.
bol bol bol bol yürüyüş yap dedi (yapamıyorum hiç :( n olucak bilmem )
suyumuz iyi kilosunu söylemedi 10 gün sonra çağırdı yani 39. haftada o zamana kadar doğurmazsam ilosunu söyleyecek ki doğurmam ben daha bende 40 ı beklicem sanırım...
sancılanmazsam ne kadar bekliyorsunuz dedim 40 haftan dolunca alıyoruz dedi .... 21 aralık 40 haftam doluyo kontrole gittiğimde diyeceğim olmazsa 21 aralıkta alsamı karar veremiyorum yoksa doktora mı bıraksam neden derseniz 21 aralık benim doğum günüm :) doğumgünü hediyem olabilir can kuzum...
bakalım kızlar allah hepimize kolay doğum nasip etsin.... ben beklemedeyim yani....

Gözün aydın canım.Bence de sen 40 haftayı doldurur bir 10 gün daha beklersin yani : ) canım bende sancı çıkıyor, sancım var ama bir şey yok boş yere sancı çekiyorum yani : )

Canım eğer doktorun sezeryan diyorsa doğum günün'de gün alabilirsin.Ama normal istiyorsan ve normal doğuma uygunsan bekle derim.

hoş geldinizzz kızlarr
sweethome bende aynı durumdaydım bigün önce
boğazım gıcıklanıyordu gece uyurken yutkunmaktan uyuyamıyordum bugün sabah burnumda akmaya başlamış
ama çok sıkı beslendiğim için tam anlamıyla hastada olamıyorum
inşallah bölyeken yenmeyi başarırız
yayılmasın vücudumuza

maşallah fenerbahcemre allah enerjini eksik etmesin doğumdan sonralarada kalsın inşallahhh :))

nerdilcim aslında sende son haftalara giriyorsun neden 10gün sonraya verdiki bebişin yukarıda daha diyemi acaba
bana 1haftaya verdi hatta bu gidişimizden sonra 3günde 1 gidicez sanırım
bana sorarsan gelmezse kendi doğum gününde aldırma
yazık çocuğa hep böle olunca doğum günleri kaynar arada
ayrı günlerde olsun,ya seninki ya onunki kaynar illa arada :)))

sesomu evet erken sayılıyor cnm,yani bebeğin gelişimide ileride değilse erken oluyo
çünkü 2500ün altı prematüre oluyo bide 37ye kadar daha ciğer gelişimi tamamlanmıyor
yani benim doktorumun erken doğumu bazalışı 37nin altı
kimide 36ın altını baz alıyormuş ama sanırım o duruma göre

kızlar kontrolden geldimmmm nst normal çıktı kalp atışları normal sancı yok....
bu arada alttan muayene oldum o kadar korkulkacak bişi değil birazcık ağrı oluyo bastırıyo çünkü ama kötü değil rahat olun....
açılmam yokmuş çatı normal doğuma müsaitmiş ama bebişin kafasını arayınca şaşırdım bende daha baya yukarıda dedi.
bol bol bol bol yürüyüş yap dedi (yapamıyorum hiç :( n olucak bilmem )
suyumuz iyi kilosunu söylemedi 10 gün sonra çağırdı yani 39. haftada o zamana kadar doğurmazsam ilosunu söyleyecek ki doğurmam ben daha bende 40 ı beklicem sanırım...
sancılanmazsam ne kadar bekliyorsunuz dedim 40 haftan dolunca alıyoruz dedi .... 21 aralık 40 haftam doluyo kontrole gittiğimde diyeceğim olmazsa 21 aralıkta alsamı karar veremiyorum yoksa doktora mı bıraksam neden derseniz 21 aralık benim doğum günüm :) doğumgünü hediyem olabilir can kuzum...
bakalım kızlar allah hepimize kolay doğum nasip etsin.... ben beklemedeyim yani....

canm bızım gunlerımız arasında 4 gun var senle yarın benımde kontrolum var . smdı banada mı aynı seylerı solıcek acaba? sana bısı sorcam bacaklarının arası acıomu? bıde baskı hıssedıomusun ozellıkle geelerı cok toplanıo benım bebic. bole bna sankı eskısıne gore ınmıs gı gelıo cunku kasıklrımadogru hısedıom bebısı.yarın gorcez balım ne dıecekkkk..

bilmiyorum ki ama hallederiiiiz bakcaz doğumu tetikleyen bişiler bulup paylaşayım burda ihtiyacı olan çok kişi olcak :)))aslında varda bi kaç tane çoook ayıp söyleyemem ama kocişlerlen ilgili bu ipucu olsun bakalım :)))
ay sormaaaaaaa
geçen gün eşim okumuş kağan kocatepenin sitesinde
gel bak ne göstercem dedi ay okudum şaşırdım yok artık dedim
yanlıştır yanlış diorum yok canım koca doktor yanlış mı sölicek :)))

canm bızım gunlerımız arasında 4 gun var senle yarın benımde kontrolum var . smdı banada mı aynı seylerı solıcek acaba? sana bısı sorcam bacaklarının arası acıomu? bıde baskı hıssedıomusun ozellıkle geelerı cok toplanıo benım bebic. bole bna sankı eskısıne gore ınmıs gı gelıo cunku kasıklrımadogru hısedıom bebısı.yarın gorcez balım ne dıecekkkk..

sweethome göğüs altından 4 parmk aşağımı göbişin
benim indi 4 parmak aşağıda
doktor da inmş göbişin dedi

hoş geldinizzz kızlarr
sweethome bende aynı durumdaydım bigün önce
boğazım gıcıklanıyordu gece uyurken yutkunmaktan uyuyamıyordum bugün sabah burnumda akmaya başlamış
ama çok sıkı beslendiğim için tam anlamıyla hastada olamıyorum
inşallah bölyeken yenmeyi başarırız
yayılmasın vücudumuza

maşallah fenerbahcemre allah enerjini eksik etmesin doğumdan sonralarada kalsın inşallahhh :))

nerdilcim aslında sende son haftalara giriyorsun neden 10gün sonraya verdiki bebişin yukarıda daha diyemi acaba
bana 1haftaya verdi hatta bu gidişimizden sonra 3günde 1 gidicez sanırım
bana sorarsan gelmezse kendi doğum gününde aldırma
yazık çocuğa hep böle olunca doğum günleri kaynar arada
ayrı günlerde olsun,ya seninki ya onunki kaynar illa arada :)))

sesomu evet erken sayılıyor cnm,yani bebeğin gelişimide ileride değilse erken oluyo
çünkü 2500ün altı prematüre oluyo bide 37ye kadar daha ciğer gelişimi tamamlanmıyor
yani benim doktorumun erken doğumu bazalışı 37nin altı
kimide 36ın altını baz alıyormuş ama sanırım o duruma göre

canım dıkkat tmelıyız ama suda varkı evdeyız artık eskısın gorede kendmızı yormuyoruz ama neden hasta oluyoruz anlamadım havalar cok guzel usutucek bısı yok .... dıkkat edıncemı oluo acba anlamadım :)

ya kızlar bıde ben gunde 3 kez cmasır degıstrıom hep ıslaklık oluo sızdede varmı bıde cok afedersınız ama solıcem sorcam wc de tuvalet kagıdna acık sarı sumuku bısı gelıo her seferınde sızınde akıntınız bu akdar cokmu?

canım dıkkat tmelıyız ama suda varkı evdeyız artık eskısın gorede kendmızı yormuyoruz ama neden hasta oluyoruz anlamadım havalar cok guzel usutucek bısı yok .... dıkkat edıncemı oluo acba anlamadım :)
benim geçen hafta eşim nezle oldu ama olmadan önceden beri ayrı odalarda tv izledik gece başka yerlerde uyuduk ama ister istemez
eve mikrobu bulaşıyor işte,2günde bir 3kg mandalina alıyoruz ya görsen :))
bugün yine doldurmuş meyveleri ama işte virüs gelince kar etmiyor
sanada biyerden virüs gelmiştir valla cnm heryeri kapasakta giriyo lanet şeyler :)))
:

Şimdi sen söyleyince baktım benim, 4 parmak değil 8 parmak aşağıda valaha :62: :9:

benimde aşağıda ama gelmicek bunlar anladım ben :)))
benim sancılardan eser yok ya geri çekildiler resmen,bi bebiş toplanmalarım oluyo oda daha az ama
ilaç falanda içmiyorum hem yatmaktan bebek doğmaktan vazgeçti heralde

sweethome benimde aynı canım şu son haftalar baya çoğaldı akıntı
her wc.de oluyor resmen,bende sürekli günlük ped ve çamaşır değiştiryorum
daha öncede konuşmuştuk burda çok arkadaşta da oluyordu,merak etme

ee sancı fılan bısı yokmu hıccc

Var canım,hatta dün, artık ben doğuruyorum dedim : ) benim ki kuru sancı sanırım : )

benimde aşağıda ama gelmicek bunlar anladım ben :)))
benim sancılardan eser yok ya geri çekildiler resmen,bi bebiş toplanmalarım oluyo oda daha az ama
ilaç falanda içmiyorum hem yatmaktan bebek doğmaktan vazgeçti heralde

Canım zaten senin şurada 15 günün kalmış, istemesende gelicek.Ben senden 38. haftalarda atak bekliyorum ama.: ))

Son düzenleme:
Back
X