• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

sweethome benimde aynı canım şu son haftalar baya çoğaldı akıntı
her wc.de oluyor resmen,bende sürekli günlük ped ve çamaşır değiştiryorum
daha öncede konuşmuştuk burda çok arkadaşta da oluyordu,merak etme

Off ne sinir bozucu aynen bende de çok oluyor, çok rahatsız oluyorum.

Var canım,hatta dün, artık ben doğuruyorum dedim : ) benim ki kuru sancı sanırım : )

Canım zaten senin şurada 15 günün kalmış, istemesende gelicem.Ben senden 38. haftalarda atak bekliyorum ama.: ))

yarın 38+0 olucam cnm yani bikaç güne mi ?? offf çok yakınn seninle ortada buluşsak ben bir hafta daha durayım
sen 38ken ben 39un ortasındayken doğuralım :))
seninkide çok minik olmaz benimkide
aman hayırlı zamanlarda gelsinler inşallah
bugünde eşim diyor,ya şimdi sancılar yok ama hani 1saat sonra birden sancı olup doğum gelirmi diyo
gelir valla dedim ille öle kendini belli etmesine gerek yok,hiçbişey yokken bile gelebiliyorlar valla
hayırlısı diyelim artık

şimdi showda ibrahim saraçoğlu

bebeklerde gaz sorunu için bişeyler anlatıcak kızlarr
ilk zamanlar çok gaz sorunu yaşayabilirzzz

gunaydin kizlar tunaydinmi dyim,,yeni doguran annelerimizi tebrik ediyorum..allah bizede gostersin.bir saat once kalktim ama gece hic uyuyamadim.saga donemiyorum sola donemiyorum.sirt ustu nefes nefese kaliyorum..sabah oksururkende bir iki damla kacirmayayim mi :)) bu kiz dayamis kafayi iyice.;kostur kostur wc ye..ilk defa basima geldi guldum halime :D SIMDI DE hamur yguracam.pohaca yapcam belki minik pizzalardan da yaparim cnm cekti.ama kalcallarim hep agriyor.;bu bogaz yokmu bu bogaz:D

yarın 38+0 olucam cnm yani bikaç güne mi ?? offf çok yakınn seninle ortada buluşsak ben bir hafta daha durayım
sen 38ken ben 39un ortasındayken doğuralım :))
seninkide çok minik olmaz benimkide
aman hayırlı zamanlarda gelsinler inşallah
bugünde eşim diyor,ya şimdi sancılar yok ama hani 1saat sonra birden sancı olup doğum gelirmi diyo
gelir valla dedim ille öle kendini belli etmesine gerek yok,hiçbişey yokken bile gelebiliyorlar valla
hayırlısı diyelim artık

Canım hiç belli olmaz sancının ne zaman gelip ne zaman doğumun başlayacağı.Kimileri asonsörde doğuruyor : )

4-5 gün sonra olabilir sende bir şeyler.Ben bi 10 gün daha bekleyeyim ondan sonra doğurayım.Zaten içimden bir his ya 10 gün içinde doğum olur ya da sonuna kadar beklerim diyor.Ortası yok yani : )

Bu arada şeker yukarda yazmışsın bol bol portakal suyu da tüketin, ben geçen hafta bardak bardak portakal suyu içtim o hafta bebeğim 300 gram aldı ben portakal suyu yaradı diyorum.Olmasa da portakal suyu hamileler için çok iyiymiş ve doğum anomalilerini önlüyormuş.

Son düzenleme:
ayyyy ben pazartesi 39+0 oluorum 40 yaniiiii
amannn Yarabbbimmmmm
doğurayım artıkınnnn
bende bende....
KIZLAR sati 8 mart olan kac haftalik oluyor.39 felan mi

benimde 8 mart

ben gidiyorum gelin mevliti var orada size de bol bol dua ederim kızlar pandamm bu arada benim bebek heran gelebilir öyle hissediyorum.hazırlan sende :))

oh oh ne güzel kalabalık...bende süraklı uyuyorum..yerimden kalkasım yok....şimdi yemek hazrladım..gene yatcam.........

gunaydin kizlar tunaydinmi dyim,,yeni doguran annelerimizi tebrik ediyorum..allah bizede gostersin.bir saat once kalktim ama gece hic uyuyamadim.saga donemiyorum sola donemiyorum.sirt ustu nefes nefese kaliyorum..sabah oksururkende bir iki damla kacirmayayim mi :)) bu kiz dayamis kafayi iyice.;kostur kostur wc ye..ilk defa basima geldi guldum halime :D SIMDI DE hamur yguracam.pohaca yapcam belki minik pizzalardan da yaparim cnm cekti.ama kalcallarim hep agriyor.;bu bogaz yokmu bu bogaz:D
ayyyyy sendemi :)))
bende hapşurunca yaşamıştım o olayıı :))
neyse geçmiş olsunn canım,ellerine sağlık afiyetler olsun buarada
ayyyy ben pazartesi 39+0 oluorum 40 yaniiiii
amannn Yarabbbimmmmm
doğurayım artıkınnnn
valla öle doğurman lazım artıkk :))
Canım hiç belli olmaz sancının ne zaman gelip ne zaman doğumun başlayacağı.Kimileri asonsörde doğuruyor : )

4-5 gün sonra olabilir sende bir şeyler.Ben bi 10 gün daha bekleyeyim ondan sonra doğurayım.Zaten içimden bir his ya 10 gün içinde doğum olur ya da sonuna kadar beklerim diyor.Ortası yok yani : )

Bu arada şeker yukarda yazmışsın bol bol portakal suyu da tüketin, ben geçen hafta bardak bardak portakal suyu içtim o hafta bebeğim 300 gram aldı ben portakal suyu yaradı diyorum.Olmasa da portakal suyu hamiller için çok iyiymiş ve doğum anomalilerini önlüyormuş.
ayy deme öle heyecanlanıcam :))
evet canım bende hergün portakal suyu içiyorum 3tane port. 1 bardak yapıyorr :))))
benimde bebiş geçen hafta bi besin damarında tekleme olmasına rağmen 270gr almıştıı
ama bana et ve pekmezinde çok faydası oldu onuda sölemem lazım
afiyet şeker olsun bebişlerimizeee
KIZLAR sati 8 mart olan kac haftalik oluyor.39 felan mi

evet canım 39 haftalıksın sen,az kaldı hadii

bende bende....

benimde 8 mart

ben gidiyorum gelin mevliti var orada size de bol bol dua ederim kızlar pandamm bu arada benim bebek heran gelebilir öyle hissediyorum.hazırlan sende :))
dur kız ne hissediosun
ayyyy hastane çantamı kontrol ediim :))
bana bak haber vermeden gitme doğuma ona göre ben de gitcem kızzzzz :))))))

ayy deme öle heyecanlanıcam :))
evet canım bende hergün portakal suyu içiyorum 3tane port. 1 bardak yapıyorr :))))
benimde bebiş geçen hafta bi besin damarında tekleme olmasına rağmen 270gr almıştıı

Var yani portakal suyunun bir hikmeti.Onlar alırken biz de boş durmuyoruz yani.Doktorum ''çaktırmadan alıyorsun kiloları'' diyor, ne yapayım ama bana da löp löp yağ oluyor.Bakıcaz artık bir çaresine.Ben sana 70 ile doğuma gireceğim demiştim ee ne kaldı şurada son 2 kilocuk cuk cuk : )))

Son düzenleme:
portakal suyunun bu hik*****i bilmiyodum midemi yakmasına rağmen içeyim bende çubuk kraker kızım biraz kilo alsın...

Son düzenleme:
Var yani portakal suyunun bir hikmeti.Onlar alırken biz de boş durmuyoruz yani.Doktorum ''çaktırmadan alıyorsun kiloları'' diyor, ne yapayım ama bana da löp löp yağ oluyor.Bakıcaz artık bir çaresine.Ben sana 70 ile doğuma gireceğim demiştim ee ne kaldı şurada son 2 kilocuk cuk cuk : )))

ya ben sana 70le girme derken bende öle giriyorum sölemesi ayıp
aynı o cuk cuk kiloda oldum bende :))))

Gözün aydın canım.Bence de sen 40 haftayı doldurur bir 10 gün daha beklersin yani : ) canım bende sancı çıkıyor, sancım var ama bir şey yok boş yere sancı çekiyorum yani : )

Canım eğer doktorun sezeryan diyorsa doğum günün'de gün alabilirsin.Ama normal istiyorsan ve normal doğuma uygunsan bekle derim.

sağol canım doktorum normal doğum taraftarı ama bana hiç sancılanmıcakmışım gb geliyooo ....

hoş geldinizzz kızlarr
sweethome bende aynı durumdaydım bigün önce
boğazım gıcıklanıyordu gece uyurken yutkunmaktan uyuyamıyordum bugün sabah burnumda akmaya başlamış
ama çok sıkı beslendiğim için tam anlamıyla hastada olamıyorum
inşallah bölyeken yenmeyi başarırız
yayılmasın vücudumuza

maşallah fenerbahcemre allah enerjini eksik etmesin doğumdan sonralarada kalsın inşallahhh :))

nerdilcim aslında sende son haftalara giriyorsun neden 10gün sonraya verdiki bebişin yukarıda daha diyemi acaba
bana 1haftaya verdi hatta bu gidişimizden sonra 3günde 1 gidicez sanırım
bana sorarsan gelmezse kendi doğum gününde aldırma
yazık çocuğa hep böle olunca doğum günleri kaynar arada
ayrı günlerde olsun,ya seninki ya onunki kaynar illa arada :)))

sesomu evet erken sayılıyor cnm,yani bebeğin gelişimide ileride değilse erken oluyo
çünkü 2500ün altı prematüre oluyo bide 37ye kadar daha ciğer gelişimi tamamlanmıyor
yani benim doktorumun erken doğumu bazalışı 37nin altı
kimide 36ın altını baz alıyormuş ama sanırım o duruma göre

bak doğru söylüyosunnnn ayrı tarihlerde olsun doğumgünümüz... dediğin gb biri kaynar arada oda kesin benimki olur....

canm bızım gunlerımız arasında 4 gun var senle yarın benımde kontrolum var . smdı banada mı aynı seylerı solıcek acaba? sana bısı sorcam bacaklarının arası acıomu? bıde baskı hıssedıomusun ozellıkle geelerı cok toplanıo benım bebic. bole bna sankı eskısıne gore ınmıs gı gelıo cunku kasıklrımadogru hısedıom bebısı.yarın gorcez balım ne dıecekkkk..

bacak aralarım ağrıyoooo çok fena özellikle sabahları kalktığımda baskı hissetmiyorum bebğim yukarıda benim... toplanmıyo öle çok ... kasıklarıma baskı yapmıyooo ama idrar torbamı sıkıştırıyo sanırım sanki tuvaletim var gb bir sızlama yapıyo çok fena..... güzel haberlerle gelirsin inşallah....

ya kızlar bıde ben gunde 3 kez cmasır degıstrıom hep ıslaklık oluo sızdede varmı bıde cok afedersınız ama solıcem sorcam wc de tuvalet kagıdna acık sarı sumuku bısı gelıo her seferınde sızınde akıntınız bu akdar cokmu?

benim oluyo canımmmm... ben günlük ped veya havlu kağıt kullanıyorum ve sürekli değiştiriyorum...

Back
X