• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

slm kızlar ...
nasuılsınız..bengeldim ama benim oğlanın gelme niyeti yok...
nstye girdik bugün yine tık yok...
nalan (names)doğum yapmış..
gözü aydın Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş...
geçmişe dönemiyrm varmı başka doğum yana annemler olduğu için çok fazla kalamıyrm...

hay maasallah ucurum 40 haftayi da tamamladin daha bi hareket yok senin oglandan insallah daha fazla bekletmez
bendede bugun biraz sanci vardi ne oldugnu anlamadim galiba gelecek bizimki dedim
dus falan yaptim sanci kalmadi yalanci sanciydi sanirim

Niye böyle olduk kızlar ya. Okuyup okuyup çıkıyorum bende,halsizlikten ölüyorum.

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 1 ziyaretçi)

pelin87,NerYun,GULSEMEDIHA+,ayseeylul,tellinaz+,asigul,Gurbet_gelini,sporstar+,hapsuruk+,

Bu kadar kişiyiz hiç hareketlilik yok :( Neryun doğurda atraksiyon olsun bacım....:60:

Selam hatunlar, ne var ne yok bugün ilk defa girebildim, biri bana haberleri verebilir mi? Çok uykummm vaaarr ve merak içindeyimmmmm..

Niye böyle olduk kızlar ya. Okuyup okuyup çıkıyorum bende,halsizlikten ölüyorum.

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 1 ziyaretçi)

pelin87,NerYun,GULSEMEDIHA+,ayseeylul,tellinaz+,asigul,Gurbet_gelini,sporstar+,hapsuruk+,

Bu kadar kişiyiz hiç hareketlilik yok :( Neryun doğurda atraksiyon olsun bacım....:60:

Valla ben de hayatımda bir hareketlilik istiyorum şu sıra
Ama tık yok
Sancının s'si bile yok :1:

slm kizlar, malesef gecmisi okuyacak gucum yok, cok fenayim, sancim var galiba ama anlamadim gitti!!

sabahtan beri hafif hafif yokluyodu elektriklesme gibi , ama aksamdan beri sklasti ve cok daha yogun bi agri, tospam bi yere toplaniyo, belim kopuyo sanki ve agri vuruncada nefesim kesiliyo, napsam???

Evet, kızlar
Saat 12' yi geçti
Ve benim tickerım 40+0 'ı gösteriyor:27:
Gebeliğimin süresi doldu çok şükür
Ama minik sıpamın hala gelmeye niyeti yok:53:
Hayırlısı, beklemeye devammmm :34:

slm kizlar, malesef gecmisi okuyacak gucum yok, cok fenayim, sancim var galiba ama anlamadim gitti!!

sabahtan beri hafif hafif yokluyodu elektriklesme gibi , ama aksamdan beri sklasti ve cok daha yogun bi agri, tospam bi yere toplaniyo, belim kopuyo sanki ve agri vuruncada nefesim kesiliyo, napsam???

e tabi hastaneye git canım. Nst ye bağlan baksınlar açıklık var mı? 39 olmuşsun,zamanıdır artık...

Dilemmm, senin bebiş yolda sanırım
Bu dediklerin hep doğum habercisi
Bence saat tut
Kaç dakikada giriyor sancı
Hemen hastaneye gitme
Evde çek sancını, tabi çok kötü olmazsan
Sabah da hastaneye gidersinnn:34:

Allah yardımcın olsun canım :70:

canim senin sancin tutmus yaa:62:
sabaha dogurursun bence:70:

#
# nida23
# kucukprens+
# Gurbet_gelini
# ayseeylul
# GULSEMEDIHA
# tellinaz

İyi geceler kızlar :3:
Ben yatıyorum gari
Dilem, hayırlı haberlerle gel canım