• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

e tabi hastaneye git canım. Nst ye bağlan baksınlar açıklık var mı? 39 olmuşsun,zamanıdır artık...

Dilemmm, senin bebiş yolda sanırım
Bu dediklerin hep doğum habercisi
Bence saat tut
Kaç dakikada giriyor sancı
Hemen hastaneye gitme
Evde çek sancını, tabi çok kötü olmazsan
Sabah da hastaneye gidersinnn:34:

Allah yardımcın olsun canım :70:

banyoya bi gireyim belki biraz rahatlarim gecmezse direk hastane yolcusuyum, sanki 30dkda bir oliuyo, ama iste yalancisimi gercegimi bilmek zor, ama en cok belim agriyo

slm kizlar, malesef gecmisi okuyacak gucum yok, cok fenayim, sancim var galiba ama anlamadim gitti!!

sabahtan beri hafif hafif yokluyodu elektriklesme gibi , ama aksamdan beri sklasti ve cok daha yogun bi agri, tospam bi yere toplaniyo, belim kopuyo sanki ve agri vuruncada nefesim kesiliyo, napsam???

cnm doktorunu ara hala geçmemiş madem..ay hadi hayrlısı bakalımmm

Evet, kızlar
Saat 12' yi geçti
Ve benim tickerım 40+0 'ı gösteriyor:27:
Gebeliğimin süresi doldu çok şükür
Ama minik sıpamın hala gelmeye niyeti yok:53:
Hayırlısı, beklemeye devammmm :34:

ayy kıyamamm yaaa
inş bu gece gelir annesi

canim senin sancin tutmus yaa:62:
sabaha dogurursun bence:70:

#
# nida23
# kucukprens+
# Gurbet_gelini
# ayseeylul
# GULSEMEDIHA
# tellinaz

İyi geceler kızlar :3:
Ben yatıyorum gari
Dilem, hayırlı haberlerle gel canım

İyi gecelerrr:3::3::3:

ay insallah kizlar, saglicakla gelsinlerde, ama eger bu yalanci sanciysa gercegini dusnmek bile sitemiyorum ben :50:

banyoya bi gireyim belki biraz rahatlarim gecmezse direk hastane yolcusuyum, sanki 30dkda bir oliuyo, ama iste yalancisimi gercegimi bilmek zor, ama en cok belim agriyo

hadi hayirlisi bi bebis daha geliyor heralde
sen bi dus al gecmezse eger hastanenin yolunu tut

Bende bugün doktora gittim, haftaya çatı muayenesi yapacakmışş, çatı muayenesi doğumu tetikleyebilir hazırlıklı ol dedi banaaa:53::53:

Ben 5 minareye gittim ama çok sevmedim, harry potter ada gittim onu da ikiye bölmüşler sinir oldummm!! Bakalım av mevsimi nasılmışşş:27:

ben de 5 minareye gittim cnm ama ben de pek beğenmedim.Reklamı ve tanıtımı çok güzeldi de filmi için aynı şeyi söyleyemicem

hadi ya kotumu?
bakalim yarin karar verirm artik hangisine gidecegime
sanirim av mevsimine gidicem:61:

Yani kötü diyemem görüntüler ve sesler güzeldi ama konu kopuk kopuktu, mahsun zaten rol yapamıyor sandal ondan iyi oynadı bence. Sinemada izlenesi bir film aslında ama beni pek sarmadı yani bi filmde duygu olur ya gülersin ağlarsın korkarsın falan bunu öylee izleyip çıkıyorsun bi duygu yaşatmadı bana.

Bende bugün doktora gittim, haftaya çatı muayenesi yapacakmışş, çatı muayenesi doğumu tetikleyebilir hazırlıklı ol dedi banaaa:53::53:

cnm benimde bu pazartesi çatı muaynem.doğumu tetikleyip tetiklemediğini düşünüyordum ben de ama benim dokorum öyle birşey demedi hiç

neyse ben banyoya giriyorum ordanda hemen hastaneye, dakiaka tutmadim ama periyodik gibi..
dualariniz esirgemeyen, insallah bosa heyecanlamamisizdir...

iyi geceler..

neryun iyi geceler canım
dilem hadi hayırlısı bir bebiş daha geliyo gibi nşallah...

bende kaçar kızlar hepinize iyi geceler tatlı uykular...

cnm benimde bu pazartesi çatı muaynem.doğumu tetikleyip tetiklemediğini düşünüyordum ben de ama benim dokorum öyle birşey demedi hiç

Valla benimkisi öyle dedi, geçen hafta da öyle demişti. Bazı hamilelerde tetikleyebiliyor o yüzden geç yapıyorum muayeneyi demişti. Sen yine de son hazırlıklarını yapta git, ben öyle yapıcam inşallah :34:

neyse ben banyoya giriyorum ordanda hemen hastaneye, dakiaka tutmadim ama periyodik gibi..

iyi geceler..

Habersiz bırakma bizi emi, Rabbim yardımcın olsun. Dualarımız seninle arkadaşımmm, heyecanlanıyorum bende her haberle:52:

canim ben hani bi doktora daha gittim ya
alttan muayne yapti ama cati diil tabi
sordum ben hatta cati muaynesi ne zaman yaparsiniz diye
dur bakalim 3 kilo bebek ne catsi dogurursun kolayca dedi
ama sanirim cesaretlendirmek icin oyle dedi
zaten sen 38. haftana girmissin canim haftaya dogum olmasi normal:34:

Yani kötü diyemem görüntüler ve sesler güzeldi ama konu kopuk kopuktu, mahsun zaten rol yapamıyor sandal ondan iyi oynadı bence. Sinemada izlenesi bir film aslında ama beni pek sarmadı yani bi filmde duygu olur ya gülersin ağlarsın korkarsın falan bunu öylee izleyip çıkıyorsun bi duygu yaşatmadı bana.
hmmm anladimmm:31:
ben zaten o adami hic sevmem:63:
film cok konusuldu ya gormek lazim

iyi geceler..

ay hadi hayirlisi
allah yardimcin olsun canim:71:

Back
X