• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

amiin canım benim darısı başına:emir_bebek:

39. haftaya giridm bugün denizim doğum yapacağım gün 38+3 oluyoruz
nasibse inş ama ben çok heyecanlıyım

amin canım inş...sende hayırlı haberlerle gel inşş

çok saol nermincim darısı tez vakitte sana inşş:nazar:

aminn canım benimm:nazar:hep beraber inşş

allah yardımcın olsun arkadaşım:emir_bebek:

günaydın kızlar dilşadcım bende çarşamba sezaryan oluyorum 38 artı 4 oluyo benimkide salı gününden yatışım yapılcak spinal olucam ben salı günü işte testler felan filan allah yardımcımız olsun caanım

aminn canım allah hepimizin yardımcısı olsun yavrularımı sağlıcakla alırız kucağımıza inşş:nazar::nazar::nazar:

Allah adıyla yaşatsın inşallahh
oğlum olsaydı ben de yağız istiordum
bakalım belki 2. bebeğim erkek olur çok seviorum yağız adını:21::21:

amin saol arkadaşım...
bende çok seviyorum yağız ismini ama kızımda doruk diye tutturyo onuda kırmak istemiyorum bakalım DORUK YAĞIZ da olabilir..
allah gönlüne göre verir inş canım :emir_bebek:

slm kizlar, sizlere bos yere heyecanlandirdigim icin uzgunum:78:

70lik ve 80lik sancilarim cikti, ama dogum sancisi degilmis, zaten nst'ye baglandiktan biraz sonra o sancilar bile gecti....
ebe karniniz cok disarda bu yuzden daha yogun hissedersiniz dedi, bide gecen muayenede asagi inmeye baslayan sipa tekrar yukari kacmis, buyuk ihtimal bunun sancisi olmustur dedi, birde rahatlatici fitil verdi misil misil uyudum

70lik ve 80lik sancilarim cikti, ama dogum sancisi degilmis, zaten nst'ye baglandiktan biraz sonra o sancilar bile gecti....
ebe karniniz cok disarda bu yuzden daha yogun hissedersiniz dedi, bide gecen muayenede asagi inmeye baslayan sipa tekrar yukari kacmis, buyuk ihtimal bunun sancisi olmustur dedi, birde rahatlatici fitil verdi misil misil uyudum
ay canım biz de doğum yaptın sandık

hayırlısı canım bu günler tabi tetikte herkes her an herşey olabilir...vakti saat var demmkki dahaa

ay canım biz de doğum yaptın sandık
ahhhh nerde, benim bebis asi olacak herhalde yola girmeye baslarken vazgecti :37:
hayırlısı canım bu günler tabi tetikte herkes her an herşey olabilir...vakti saat var demmkki dahaa

bakalim sali gunu randevumuz var, belim ve bacaklarim cok karincalaniyo, herhalde sinirlere baski yapiyo!!!
of son zamanlar gercekten zormus!!:84:

neryun sende hala sanci filan yokmu??

kız doğur da biz de doğuralım

Ah kuzum ben de istiyorum gari doğurmak
Ama sizde olan belirtiler bende hiç yok
Ne karın ağrısı, ne bel ağrısı...
Hiççç ama hiççç yok
Bu arada ben hayatımda adet sancısı da çekmedim :78:
Belki benim doğum sıfır ağrısız olur :33:

Ah kuzum ben de istiyorum gari doğurmak
Ama sizde olan belirtiler bende hiç yok
Ne karın ağrısı, ne bel ağrısı...
Hiççç ama hiççç yok
Bu arada ben hayatımda adet sancısı da çekmedim :78:
Belki benim doğum sıfır ağrısız olur :33:
inşallah kolayca doğum yaparsın canım yaa

Geçmiş olsun canım
Olsun, sıkma canını senin daha 2 haftan var
Tekrar aşağı iner inşallah :nazar:

artık vakit geldi zaten nermincim son bir kaç günün dayannnn :16:peki doktorun ne diyo kontrol ne zaman

Canım kontroller 3-4 günde bir oluyor
Şimdi pazartesi günü gideceğim
40 haftam doldu
41 de dolsun
Hala gelmiyorsa ve de açıklık yoksa sezeryan olacak sanırım
Ama açıklık varsa suni sancı ile normal doğumu da deneyebilirim :17:
Suni sancı için iyi şeyler söylenmiyor; tırsıyorum biraz:18:

ahhhh nerde, benim bebis asi olacak herhalde yola girmeye baslarken vazgecti :37:

bakalim sali gunu randevumuz var, belim ve bacaklarim cok karincalaniyo, herhalde sinirlere baski yapiyo!!!
of son zamanlar gercekten zormus!!:84:

neryun sende hala sanci filan yokmu??

Yok anam yokkk
Ne ağrı, ne sancı
Hiççç bir belirti yok :19:

Back
X