• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

benim de annem gelicek bakalım bu haftabaşında.
doğumdan sonrada 20 gün falan kalırım diyo ama belli de olmaz
heran gideyim diyebilir bakalımmmm
sonrada kayınvalidem gelicek
oda kalır bi okadar sanrıım
amannn uamrımm daha fazla kalamaz
benimde bi problemmim yok. hiç öle bilmişlik yaptığı işime karıştığı yok
çok sessizdir
ama yinde insan evinde çok uzun süre birileri kalınca rahat edemio
ki biz iki aileden de uzağız alışmışım tek olmaya
kafama eseni yapmaaya
bakalım lohusalık zamanı nasıl geçicek.

yok cucum iyiym simdilik bol bol dinleniyorum
ve coook su iciyorum
anneme gittim bugun ama ordada hep uzandim
10gun daha dursa kizimiz sonrasi dert diil
senin suyun nasildi cucu?
degerleri hatirliyomusun?

aysecim suyum gecen cumaki olcumde 6.4tu
persembe gunu 7 cikti
yani azalma olmadigi gibi dinlenip su icmenin
faydasi oldu ve artti
pzt tekrar gidicez bakalim
insallah 7.5 cikaaaar
dr ben suyu cimri olcerim dedi
bu durumda icim dahada rahat
zaten sinir 8le 5 arasi
5in alti riskmis
bu durumda biz riske baya uzagiz
insallah azalma olmaz

masallah canım böyle devam eder umarım..
sen dikkat etmeye devam et yine de..

inşallah canım bişey olursa hemen msj atçak bana msj gelmediği sürece mavrulam doğurmamış dmektir:9:

aşk olsunn ayşecim seninlede telefonlaşalım zaten yıllardır arkadaş gibiyiz
hem belki yolunuz yine bigün izmire düşer görüşürüz
yazarım sana face ten telimi sen iste yeterki :21:

pelincim suyunun yükselmesine çok sevindim canım ya
kesinlikle dinlenmenin faydası çok emin olabilirsin sola yat özellikle

ay canım ya teşekkür ederim :) gerçi siz de haklısınız bi süre sizden uzak kaldım aralık olmaz kasım olur derken ekimde geliverdi duru..tamamen ayrı düştük yani.

canlar! :2:
çıkmadan uyarayım.. doğumdan sonra bu lohusa sıcağına kanıp benim gibi totonuz açık yatmayın! şu an fena halde şifayı kapmış haldeyim.. sinüzitim aman vermiyor sadece totoyu değil kafayı da üşütmüşüm :)) sonra yine benim gibi bebenizi koklayamazsınız en güzel koktuğu çağda :59: böyle ezik ezik kirli çamaşırlarını koklarsınız ancak :14: aah ah

aşkolsun tuğbaa.. senden böyle bi hareketi hiç beklemezdim, hadi ben olsam neyse de :1:
geçmiş olsun canım, ben bool bol ıhlamurla bastırmaya çalışıyorum..

kizlar bu arada lohusalik nasil geciyo?
yani ben simdiden gerildim
20 gun kalincakmis bizde:53:
bi haftayi anlarimda 20gunde bunalir insan ya
kociste pek istemiyo kalinmasini
siz naapiosunuz?

genel olarak iyi de tatlım, bazen öyle can sıkıcı durumlar oluyor ki.. duygusallık var ateş var yorgunluk var
bi yandan da gündüzle geceyi karıştırmış bi cadı var!
mümkün olduğu kadar çabuk uzaklaştırmaya çalış etrafından zira benim kafam anca rahatladı

neryun ve hilal kızlar üzmeyin kendinizi bizde yaklaştık 40 a ve hala tık yok ama alın yazısı bu Allahın emri sonuçta bebeklerimiz sağlıklı olsun da gerisi boş.
canım Allah sabır verrsin sana ozmannn gerçektennnn
inşallah problem çıkartıp canını sıkmazlar lohusa lohusa

inşallah canım sağol bende evden kaçmayı annemle babamın yanında kalmayı yeğliyorum bu yüzden.

merhaba kızlar
doğum yapan arkadaşlar güle güle büyütsünler bebişlerini..
biz iyiyiz çok şükür tekrar doktora gittiğimizde sarılık azalmış ışık tedavisine gerek yok dedi bol bol emziriyorum ve bol bol kaka yapıyor oğlum..
her gün biraz daha aşık oluyorum oğluma..müthiş bir duygu...ALLAH hiç bir anneyi evladından ayırmasın..

ne güzel bende çok isterdim kv iyi olalım ama elektrik meselesi heralde:1: bi türlü ısınamadım ve benim canımı sıkıyo olur olmadık sebeplerle boş yere.binada bi ses duysun mesela hemen kapıyı açar bekler kim diye eve sokar ya ben milleti görmek zorundamıyım bu sabah ezan vakti kaynımın kızı ağlıyomuş açmış kapıyı yine onların gürültüsüne uyandım ayrıca çok düzensizler eşimde öyle dağınık hamileliğim boyunca hiç yararlarını görmedim
Allah yardımcın olsun canım yaaaa:95:

merhaba güzel annişler , umarım hepiniz iyisinizdir , doğum yapan olduysa hayırlı uğurlu olsun .. yapmak isteyipde bebişlerinin keyfi yerinde olanlarada allah gönüllerine göre doğumlar kısmet etsin bizim kız dün gece epey korkuttu 2 kere sancım oldu ama bu sabah gayet keyifli yan gelip yatıyo ee doğum için gün aldıkya o damı heyecan yapıyo nedir.. bende bugün temizlik var annemde bende elbirliğiyle evi toparlıyorus diyceksinizki pazar pazar bu ne temizliği bizim burda kadınların nerdeyse hergünü dolu ancak bugünü denk getirdim .. kocişide yolladım alışverişe :)) şimdide size yazıyorum ... kv. arası iyi olanlar benide katın aranıza benimkide bal gibidir işe güce yardım etmez pek uzak zaten ama maddi manevi desteği hep üzerimizde sağolsun ...

merhaba kızlar
biz iyiyiz çok şükür tekrar doktora gittiğimizde sarılık azalmış ışık tedavisine gerek yok dedi bol bol emziriyorum ve bol bol kaka yapıyor oğlum..
her gün biraz daha aşık oluyorum oğluma..müthiş bir duygu...ALLAH hiç bir anneyi evladından ayırmasın..

Hoşgeldin canım.SEvindim sarılığın azalmasına inşallah iyice düşer hemencik canım.Biz hala bekliyoruz.

merhaba kızlar

ohhh oğluşunla ne gzüel vakit geçiriyosunuz.
sevindim canım sarılığın artmadığına.
ama uğrayın arasıra bzii bilgilendirin.

masallah canım böyle devam eder umarım..
sen dikkat etmeye devam et yine de..

[/B]
saol canim dikkat ediyorum ve yarini iple cekiyoruuum:18:
bi dogum yapalimda bakalim
gelin diye yalvarcakmiyim
yoksa gidin diye gozlerinin icinemi bakacagim?:61:

merhaba kızlar

gozun aydin sezencim
allah saglikli guzel gunler yasatsin oglusunla sana:71:
sariligida atlatmissiniz masallah:nazar:

pelincim ben poyraz ismini çok sevdim açıkçasııı
ertürk de gzüel isim aslında ama ikisi yanyana gelince bir de soyismi sanki uzun olur gibi.
ertürk tek başına daha anlamlı oluo sanki.
ama ben poyraz diyorum[/B][/COLOR]

Canımcım Poyraz banko zaten. Hani yanına Ertürk koysakmı diye düşündük. Poyraz'ı bende çok seviyorum. Çocukluktan beri hayalimdir zaten. Kızım Deva,Oğlum Poyraz :)))

meraba kizlar nasilsiniz?ben yorgun bitkinim esimle evi temizledik dipden koseden piril piril etttik:21::21::21::21: kapi caldi kapiya bakim derken ayagim kaydi yerleri paspasliyordu esim:nazar::nazar: birden sol kasigima agri girdi bacaklarim ayrildi kaldi.dinlendim uzandim ama ne care kalcam kasiklarim hala agriyor .iki gun icinde dogurmassam bir hafta daha beklerim gibi halen gecmedi iki saaat oldu :44::44::44:

merhaba kızlar
ah canim askalarin en buyugudur herhalde anne-evlat arasindaki sevgi:nazar:
sariliginizda azalmis insallah hic biseyde kalmaz, sutun yarasin pasaya

ooooffff bende gelsin istiyorum artik ama gelmz uzatmalara bile gider tospam:37:
meraba kizlar nasilsiniz?ben yorgun bitkinim esimle evi temizledik dipden koseden piril piril etttik:21::21::21::21: kapi caldi kapiya bakim derken ayagim kaydi yerleri paspasliyordu esim:nazar::nazar: birden sol kasigima agri girdi bacaklarim ayrildi kaldi.dinlendim uzandim ama ne care kalcam kasiklarim hala agriyor .iki gun icinde dogurmassam bir hafta daha beklerim gibi halen gecmedi iki saaat oldu :44::44::44:

ay canim dikkatli ol, agrin devam ederse acile git, ben olsam dustugum an gitmistim valla :27:biraz acil sapigi oldumda:52:

Hakikaten ne rahat hatunsun canım ya. Git tabi Allah korusun önemli bir şey olabilir...

selam kızlar...bugün topikde temizlik günü galiba bizde de temizlik var...kadın aldım ama pesinden dolanmaktan cok yoruldummm bu gece erken uyurum gibi geliooo.ayyyy oğlumun hareketleri dünden beri cok az bir de karnım cok sert kızlar yoksa doğum mu gelioo:52:

nerdil takma kafana sen gibi bir arkadasim 24 kilo aldi.simdi sadec 3_4 kilosu kaldi vvermeye.sanirim sen 15 kilo felan aldin okadarda cok degil hem dedigin gibi gostermiyorsun.dun esimle dr daydik.herzamanki muhabbetimiz oldu.senin karnin onlara gore kucuk duruyor dedi..yaa dedim bunyeden bunyeden degisiyor ben gostermiyorum.13 kilo almsiim68 im..oyle diyince acaba diorum benim kiz kucuk mu olacak:(( sonra saglikli olsunlarda gersi onemli degil diyorum;sen inan 90 lik durmuyon 70 lik citir gibisin :D

canım çok sağol moral olduuu teşekkür ederim... :29:

geçmiş olsun canım dinlen biraz yat uzan.... :nazar:

neryuncum gözünaydın tatlımmmmm
annişin gelmişşşşş.
kız delirme ne ağlıyosun doğurmadım diye
ne gzüel bebişin gelişimin tamamladııı
biz erken olmasın diye dua ediyoruz
zaten doktorun bikaç güne müdahele eder gelmezse alıverir annesi

Sağol canım
Ama artık doğsun değil mi?
40+1 olduk :60:
Bekliyoruz bakalım
Ama ben de doktor müdahele etmeden( sezeryan olmadan )
Normal doğsun istiyorum
Nasip artık...

Bu arada yarın yine doktor kontrolüm var
Ve yine alttan muayene :1:
Artık doktorumla çok samimi olduk :33:
Bakalım, yarın neler diyecek doktor teyzemiz :27:

Back
X