Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geceniz hayrolsun bayanlar...
herkezler kaçmış, kalan sağlar bizimdir
ya benim ellerim çok uyuşuyor, yumamayorum bile, parmak uçlarım karıncalanıyor,hadi ayaklarımda oluypr şişliklerden de, ellerimde mi acaba şişliktendir.
yarin doktor kontrolumuz var
bakalim suyumuz ne alemde
öyle olur tabii.. benimkinin sarılığı yükseldiğinde fosur fosur uyuduğundan anlamadık.. ama fototerapilik bir durumda olmadı çok şükür.. 13.1'e çıktı en son.. 17 ve üstü tehlikeli tabii. birde hiç sevmiyorlarlar bebeler fototerapiyi.. gözleri bağlıumarım o süreçte görmemişsindir oğlunu ben başkasının çocuğunda çok kötü oluyordum seni düşünemem bile
![]()
cocuk doktoru yenidogan bebeginizi bol bol emzirin uyuyor diye
uyandirmazlik etmeyin demisti:26:
sariligi yukseliyormus uyudukca
aklimin bi kenarina yazmistim egitimde bunu
uyandirip emzirin demisti
canlar! :2:
çıkmadan uyarayım.. doğumdan sonra bu lohusa sıcağına kanıp benim gibi totonuz açık yatmayın! şu an fena halde şifayı kapmış haldeyim.. sinüzitim aman vermiyor sadece totoyu değil kafayı da üşütmüşüm :)) sonra yine benim gibi bebenizi koklayamazsınız en güzel koktuğu çağdaböyle ezik ezik kirli çamaşırlarını koklarsınız ancak
aah ah
insallah denizim azalmasindainşllah güzel haberlerle gelirsin tatlımm
ama bence arttı diye düşünüyorumm
insallah denizim azalmasinda
o kadar cok su iciyorumki
3 lt rahat ictim gunde
gece bile iciyorum kocaman bi bardakla
dinlendimde epey:97:
iyi geceler...kızımın sepetını bıtrdım anca yorulmuşum....yarın benım de kontrolum var..eger su daha da azalmışsa gün vercek doğum için doktor...
hosgeldin berasercim
sarilik meselesini atlatmaniza sevindim
zor tabi kucucuk masuma kiyamaz insan
lohusalik donemini merakla bekliyorum
cok bunalirsam soylerim zaten
annelerin ikiside anlayislidir allahtan
bende kucuk degilimki 30 olcam yakinda:78:
kendi bebisime kendim bakarim
yeterki cabuk toparlaniym
bende gobegi dusene kadar kalsinlar diyorumcanım umarım doğumun normal olur ve herhangi başka bi problem yaşamazsın. bu durumda zaten çok çabuk toparlanırsın. ben hiç yatmamıştım bile. 2-3 gün sonra kendi başına idare edebilecek hale gelirsin. anneler de gündüz gelsinler yemek falan yapsınlar, evi toplasınlar ama gece kalmasınlar mümkünse. zaten onlara bu işler düşüyo alıp bebeği emziremeyeceklerine göre... gerçi bana bebeğimin altını değiştirme sırası günlerce gelmemişti ve gece bile beni başka odaya gönderip yavrumun başucunda yatmaya hevesli kişiler olmuştu... şimdi bi de başka şehirdeyiz mecbur kalacaklar ama ikinci olunca o ilk heveslerim yok pek idare ederim herhalde. görümcem ve annem gelecek benim de geçenlerde söyledim ilk zaman kalabalık çok zor oluyo istemiyorum diye görümceme. zaten artık tecrübeliyim de dedim. anlamıştır umarım, fazla uzun kalmaz....