• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

Selam güzel anneler. Geçmişi okumaya başladım ama tamamlayamadım. Sehrihuzun doğum yapmış hayırlı olsun,Allah analı babalı büyütsün.
Biz bugün doktordaydık. Oğlum 3 kilo 100 gram. Doktor usg fazla tartar 2900 falandır dedi. Suyumuz,plesentamız iyiymiş. 1 hafta daha kalırsa sorunsuz,küvezsiz istediğin zaman doğurabilirsin dedi. Nst ye girdik.26-27 civarlarında sancılarım çıktı. Normal olmalı ki haftaya çağırdı tekrar.
Yalnız herşey güzelde ben fenayım. Çatı ağrıları ne uyutuyor,ne yatırıyor. Karnım aşağı inmiş olmasına rağmen midem çok yanıyor. Ağrılarımın olması iyiymiş,doğumun kolay olur dedi doktorum. Artık hareketler canımı acıtıyor. Doğursam diyorum :(((
İnşallah 40 lara kalmam. Öpüyorum herkesi...
pelincim massallah melegine canim :nazar:
sancilar normal canim..benim sanci sifir dedigi aralik 20-30 oluyor..hatta bazen 40..
kiyamam yaa,o mide yanmasi cok illet bisey..ilik süt ise yaramiyor mu?
insallah gönlünden gecen olur melegin 38-39 gibi gelir :69:

slm kızlar nasılsınız.bnim oğluşun kafası 2 hafta küçük çıkıo:( d,ğer heryeri normal...bu konuyla ilgili bi bilgisi olan varmıı?
canim hic takma..milimetrelik yanlis ölcüm degeri epey bi degistiriyor..rahat ol yani :34:
iyi akşamlar kızlarrr

bizde bugün detaylımıza girdik yine karın çevresini takipteyiz yaa
yine hala 2.5 hafta geride ama boyu yine uzun çıkıyo
aynıyız yani,boyumuz 52.5cm olmuş kilomuzda 3050 gr olmuş
doktorumuz karın çevresinin gerilemesi yok farkı koruyo hatta ilerlemesi iyi merak edilcek bişey yok dedi
karın çevresi 36+1de çıkıyor işte boy gününden 5-6gün ileride38in sonu yani
kafada tam gününde çıkıyo
doktor mesela kilomuz iyi ama boy uzunca olunca zayıf sayılıcak dedi
aman sağlığımız yerinde ya,bizimkilerde galeta gibi olsun napalım

pelinim maşallah poyrazcığa bizim kızı solladı valla
artık hiç almıcam onu kızıma insan ayıp olmasın diye nezaketen aynı kalır
neyse hadi erkek dediğin yapılı olur ona veriyorum bunu :9:
maşallah canım inşallah hep böle gider poyrazcıkk:nazar:

herkess iyidir umarım bebişlerini görenlerin gözüaydınnnnnn
canim massallah melegine :nazar:
manken gibi olacak prenses :69:

hiç takma kafana canım benim oğlumun da kafası tam 3 hafta ileride çıkıyordu doktor koca kafalı olacka demişti çok da normal doğdu 36 cm kafa çapı hiç koca kafalı değil ben inanmıyorum usg de çıkanlara pek

canim nasilsin?nasil gidiyor annelik?
aynen,dedigin gibi bende hic inanmiyorum bu ölcümlere,hep ortalama bir deger veriyor ve milimetrik yanlis bi ölcüm epey bi yanlis cikariyor..
bizimkide 2 hafta öndeydi ama gecen hafta yavas yavas normale döndügünü söyledi..

kızlar bende dogurdum dun sancılandım normal dogum yapmak icin ugrastım ama olmadı sonunda yıne sezaryan oldum oglum 3 kılo 48 cm olarak dunyaya geldı oysakı 37. haftada ultrasonda 3.5 kılo cıkmıstı cok farkettı

kızlar bende dogurdum dun sancılandım normal dogum yapmak icin ugrastım ama olmadı sonunda yıne sezaryan oldum oglum 3 kılo 48 cm olarak dunyaya geldı oysakı 37. haftada ultrasonda 3.5 kılo cıkmıstı cok farkettı

aaaaa gözün aydin canimmmm cok sevindimmm
massallah meleginee ve sana :nazar:
kilosuda boyuda cok iyi,yakinda o farki kapativerir annesiii...
önemli olan sizin iyi olmaniz :nazar:

iyi akşamlar kızlarrr

doktorumuz karın çevresinin gerilemesi yok farkı koruyo hatta ilerlemesi iyi merak edilcek bişey yok dedi

Ama Sinem teyzecimmm doktor dedi ki usg fazla ölçüyor şu an 2900'dür. Yani senin ince belli fıstık kızı alabiliriz. Vermezseniz de kaçırırz yani sorun yok :52:

pelincim massallah melegine canim :nazar:
sancilar normal canim..benim sanci sifir dedigi aralik 20-30 oluyor..hatta bazen 40..
kiyamam yaa,o mide yanmasi cok illet bisey..ilik süt ise yaramiyor mu?
insallah gönlünden gecen olur melegin 38-39 gibi gelir :69:

canim hic takma..milimetrelik yanlis ölcüm degeri epey bi degistiriyor..rahat ol yani :34:

canim massallah melegine :nazar:
manken gibi olacak prenses :69:

canim nasilsin?nasil gidiyor annelik?
aynen,dedigin gibi bende hic inanmiyorum bu ölcümlere,hep ortalama bir deger veriyor ve milimetrik yanlis bi ölcüm epey bi yanlis cikariyor..
bizimkide 2 hafta öndeydi ama gecen hafta yavas yavas normale döndügünü söyledi..

Soda içiyorum cucum bolca. Sen bu haftalara kadar bekledin,şikayet etmeye utanıyorum ama :77: 40 ı beklerse de annesini üzmesin :)

Ay canım hayırlı olsun. Sağlıklı olun da nasıl doğduğunun önemi yok. Maşallah miniğine. Hastanedesiniz değil mi?

kizlar dogumu bekleyen kac kisi kaldik??
topik cok sessiz..demekki hep buralarda olan kizlar dogum yaptilar :44:

Evet cucum eskiden okumaya yetişemezdik. İzine çıkanlar,doğuranlar gidince kaldık bir avuç aralık annesi :)

Ama Sinem teyzecimmm doktor dedi ki usg fazla ölçüyor şu an 2900'dür. Yani senin ince belli fıstık kızı alabiliriz. Vermezseniz de kaçırırz yani sorun yok :52:

Soda içiyorum cucum bolca. Sen bu haftalara kadar bekledin,şikayet etmeye utanıyorum ama :77: 40 ı beklerse de annesini üzmesin :)

ayy canim benim estafirullah..36dan sonra artik cok zorluyor zaten,dogumu iple cekmen cok normal :29:
bebisler üzmüyorda annesi,uyumak,yürümek falan zorluyor..yoksa bebislerimiz massallah cok akillilar,hic stres yaratmadilar cok sükür :nazar:

Ay canım hayırlı olsun. Sağlıklı olun da nasıl doğduğunun önemi yok. Maşallah miniğine. Hastanedesiniz değil mi?

Evet cucum eskiden okumaya yetişemezdik. İzine çıkanlar,doğuranlar gidince kaldık bir avuç aralık annesi :)

evet canım suan hastanedeyız

maşallah canım allah analı babalı büyütsün...:nazar:

aynen pelincimm,eskiden yetisemezdik,kaldik simdi..
yakinda dogum yapan anneler gelirler,sohbetler baslar,biz dogum yapar gelemeyiz :emir_bebek:

Aaa sende mi doğurdun:52: Allah analı babalı büyütsün, maşallaaahhh oğlunun kilosu boyu çok güzel:nazar:

Gözün aydın canım.Hayırlı olsun maşallah oğluşuna annesi :nazar:

julyet canim tekrardan gözün aydin canim..dikkat et kendine,eve ciktiginda bol bol görüsürüz insallah... :29:

kizlar cucu kacar..midem acayip yaniyor,deli gibi asit yapacak seyler yedim...
uyku bastirdi simdi,yarin görüsmek üzere..öpüldünüzzzzz :54:

julyet canim tekrardan gözün aydin canim..dikkat et kendine,eve ciktiginda bol bol görüsürüz insallah... :29:

iyi geceler tatlı uykular...

iyi geceler tatlımmm

canım gözünaydınnn. demekki hayırlısı böleymişşş.
bebişine de maşallah. ekliyorum seni de listemize.
bu ultrasonalr aldatıcak bizi demkki.
uamrım iyi yönde aldatırlar.

iyi akşamlar kızlarrr

canım gözünaydınn sen de gzüel haberler getirmişsin
bence sende doktorun aksi bişi sölemediği sürece takma kafana karın çevresini.
çünkü kilosu boyu posu maşallah gayet iyii.
sağlıklı olsunalr yeterki.

aynen pelincimm,eskiden yetisemezdik,kaldik simdi..
yakinda dogum yapan anneler gelirler,sohbetler baslar,biz dogum yapar gelemeyiz :emir_bebek:

evet çok sessiz. bende pek takılamadım buaraalr.
biz en sona kalanalr olarak doğum yaptığımızda siz sohbeti koyulaştırmış olursunuz

Gozun Aydin canim bebisinede Allah uzun omurler versin

Back
X