• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

teşekkürler cucum... inşallah canım hepimize hayırlısı olsun sezeryandan biraz tırsıyorum ama hayırlısı

kızlarrrr NERYUN doğurmuş sonunda face e yazmış

3300 eymeni oğluşu gelmiş dün 50cm boyu
kalp atışları yavaşlamış miniğin sezeryan olmuş 40+1de
çok iyilermiş,hastanedelermiş daha

cucum benim diğer cumartesi 40 doluyor ogüne kadarbeklicezz zaten
gelir sanırım haftaya hafta içi ama gelmezse günüm gelince sezeryan olcazz diye konuştuk
şimdilik öle bişey yok yani 10günüm var daha

Son düzenleme:
kızlar geldik doktordan
nst de hiçbişe çıkmadı
bebek hala kanala girmemiş
tosuncuk 3500 kilo olmuş suyu iyi bebek iyi
haftaya pazartesi tekrar çağırdı
niyeti yok benim zillinin gelmeye:14:

Ben de tam olarak aynı durumdayım.benim doktor "bu saatten sonra zor döner,pzt duruma bakalım dönmemiş olursa perşembe alırız" dedi.:59:

ayyyyy neryunnn doğurmuş muuuuuuuuu
aman yarabbimmmmm hadi ne güzel kavuştu meleğine
sporstar saol şekerim merak edip duruodukk
:64::66::66::66::66::66::66:

ayyyyy neryunnn doğurmuş muuuuuuuuu
aman yarabbimmmmm hadi ne güzel kavuştu meleğine
sporstar saol şekerim merak edip duruodukk
:64::66::66::66::66::66::66:

evet valla canım direk anladık valla yokluğunda neryunun,
bi yok oldu oda doğum içinmiş,
topikte istikrarlılık önemli iştee:9:

dodobasi seninkide bayağı tembel çıktı daha dönmemiş bile hıı:emir_bebek:
neryuna da çok sevindim normal istiyodu gerçi ama olsun sağlıkla kavuşmuş ya

selam kızlar henüz doğurmamış arkadaşlar lütfen bol bol uyuyun sonra çook uykusuz kalacaksınız...

Slm kizlar tekrardan dogum yapan anneleri tebrik ediyorum Allah anali babali buyutsun masaalah diyorum darisi hayirlisiyla basimiza. Kizlar acilma degilde iki parmak kadar rahimde kisalma varmis. Sabah dusumu aldim kuvete kaldim bi saat iyi geldi agri kesici aldim gece uyuyamistim bir iki saat uyudum sancilarim hafifledi ama halen sancim var bzen 5 bazen 10-15 dk bir oluyor adet agrisi hep cekerdim zaten adet agrisi Gibi agri hic gecmiyo zaten. Sabah bir saat nst deydim. 4 kez 100 u gecti 4-5 kez70-80 lik olduson yarim saat en dusuk 45-50 likti sancilarim. Bekliyom bugece olmazsa belki yarin gelir minik kelebegim

Slm kizlar tekrardan dogum yapan anneleri tebrik ediyorum Allah anali babali buyutsun masaalah diyorum darisi hayirlisiyla basimiza. Kizlar acilma degilde iki parmak kadar rahimde kisalma varmis. Sabah dusumu aldim kuvete kaldim bi saat iyi geldi agri kesici aldim gece uyuyamistim bir iki saat uyudum sancilarim hafifledi ama halen sancim var bzen 5 bazen 10-15 dk bir oluyor adet agrisi hep cekerdim zaten adet agrisi Gibi agri hic gecmiyo zaten. Sabah bir saat nst deydim. 4 kez 100 u gecti 4-5 kez70-80 lik olduson yarim saat en dusuk 45-50 likti sancilarim. Bekliyom bugece olmazsa belki yarin gelir minik kelebegim

şekerim sabahtan beri ben de sana bakıodum
hadi hayırlsı olsun
biz doğuramıoz sen dopur bari:14::14:

Hapşuruukk, mesajını birinin alıntısında gördüm, içinin rahatlamasına ve suyunun artmasına çok sevindim canımm:nazar: gözün aydın olsun inşallaaahhh:69:

canım zannetmiyorum tetikleyeceğini o psikoloji ile gitme muayeneden sonra ağrın oluyo uzanıp dinlenince geçiyo sıkma canını

cnm ben 39. haftada çatı muayenesi yaptı yaptıktan sonra kasıklarımda ağrı ve kanamam oldu 2 gün :(( öyle şarıl şarıl değil ama insan korkuyor uzun süredir kan görmeyince.doğumu tetikleyebilir diye düşünüyorum ben o yüzden son haftalarda yapılıyor ama yinede sana bu konuda en detaylı bilgiyi doktorun verir istersen telefon et konuş

Saolun kızlar, doktorumla konuştum madem öyle eşin gelince yaparız herkeste farklı oluyor kesin diyemem ama tetikleyebiliyor doğumu dedi. Nts ye gidicem ama muayeneyi haftaya çarşamba olucamm:31:

Şehri hüzün yazmıştım ama belki gözünden kaçmıştır, Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallaahhh:nazar:

halhalla canım ya benim son haftam hiç çatı muayenesinin adı bile geçmedi bence senin içinde erken zaten. NE garip bu doktorlar yaa, benim ki üstten ultrasonla bakıp tıkaç duruyor bir sorun yok der hep.

Valla 38+0 için demişti, çatı muayenesini. Dediğin gibi hepsi başka bişey söylüyoo:50:

Kızlarr oğluşumla ben geldim.:)
Cuma günü sabah saat 9'da spinal sezaryenle oğluşumu Bedirhan'ımı kucağıma aldım.
Perşembe akşamdan buraya yazacaktım ama malesef vaktim olamadı.
Daha dün hastaneden çıktık kuzum biraz erken geldi ama şükür kilosu yerinde 3 kilo 725 gram ve 54 cm dünyaya geldi.
2 hafta önce ultrasonda doktorum kilosu için 2600 dediğinde üzülmüştüm gerçi yanılma payı var demişti ama haklıymış kuzum 4 kiloya yakın geldi.:9:
Bu arada doğumum su gibi aktı diyebilirim çok eğlenceli bir doğum oldu kendimin bu kadar sakin olacağını hiç düşünmemiştim inşallah vakit bulunca bende doğum hikayemi yazacağım.:21:
Umarım herkes iyidir doğum yapan arkadaşlar olmuş Allah onlarında evlatlarını sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.

Allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin arkadaşım, çok sevindim herşeyin yolunda gittiğine. Ultrasonda baya bi yanılmış yani:53:

kızlar geldik doktordan
nst de hiçbişe çıkmadı
bebek hala kanala girmemiş
tosuncuk 3500 kilo olmuş suyu iyi bebek iyi
haftaya pazartesi tekrar çağırdı
niyeti yok benim zillinin gelmeye:14:

O kadar enerji gönderdim hala gelmedi yaaa tosuncukk, maşallah iyice büyümüşşşş:nazar:

meraba kızlarr
bugünn kendi doktoruma gittim muayenemizi olduk 3050gr.dı işte bebeğim 52.5cm olmuştu
detaylıyla çok yakın çıktı değerler
sonra doktor doğumla ilgili ne diyosun dedi
bende bi sorun yoksa normal deniyim dedim,oda tamam gününe kadar bekleriz
ama gelmezse sezeryanla alalım dedi
yani haftaya cumaya kadar gelmezse ogün sezeryan olucaz sanırım önümüzdeki salı adı koncak iyice

maşallah canım gözünüz aydın allah bağışlasın,uzun ömürlü sağlıklı olsun inşallah

maşallah canım çok güzel büyümüş minişin benimkide 3050gr olmuş bu haftaa

jülyetcim sat'daşım valla kavuştun meleğine allah bağışlasın cnm sağlıklı uzun ömürlü olur inşallah
kilosuda görünenden az olmasına rağmen normale görede çok az değil cnm çekip çevirir kendini sende emzirince hemencik büyür o

:9: :9::9:sen bizim kıza abayı yaktın anlaşılan :)))ama öle kaçırmak falan olmadı şimdi,babamız bi görsün tanısın öle şimdi sonrası allah kerim,kaçırırsanızda basarız istanbulu :))

denizim saol cnm,sende güzel haberlerle gel inşallah
hapşurukcum çok sevindim suyuna cnm
artık herşey yolunda sen dinlenmene bak sadece,doktoruna da çok sevindim

bebeişlerini gören arkadaşlarında gözü aydın artık sayılı günlerimizzz valla

Hadi sınırı aşmış kızın canım gözün aydın, benim oğluşta 3000 i bi vursa bakalım ne kadar doğacaklar çok merak ediyorummmm:52:

kizlar bu gece benim bebis resmen kaburgalardan destek alip kendini asagiya itti durdu..
kafasini hissettikce tatli tatli canimi yakti sipacik..
hamile yastigini bile 2ye katladim koydum ama bana misin demedi..
cuma günü nstye gittigimde doktora bi bahane uydurup muayene mi ettirsem alttan
hani sanciyi falan tetikleyenler oluyormus ya
plan yapiyorum suan :1:

Ben erteledim alttan muayeneyi sen yaptır belki faydası olur:1::1:

Allah bir avazda sağlıkla kurtarsın inşallaaahh, az kalmışşşşşşşş:52::52:

ay 2 tane daha bebiş gelmiş:64::64::64::64: hayırlı olsun kızlar :46: darısı bekleyenlere :92::92: benim evde yarın temizlik var bende kadına yardım etsemmi diye düşünüyorum :27::27: belki doğururum bu vesileyle :51:

canım gözün aydın Allah sağlıklı sıhhatli analı babalı büyümeyi nasip etsin inşallah.kolay da olmuş ne güzel.:118:ayrıca maşallah tosuncuk olmuş

Diğer topiğe de yazdım.Allah analı babalı büyütsün canım.Detay ver azıcık ama : ) sancılandın mı? neden spinal sezeryan ?Normal olmadı mı?

canım gozlerınız aydın olsun cok sevındım daırısı burda tum arkadasların sa salım bebıslerıne kavusmasına ıns...

bu arada dogum kılosu ıle cok farklı cıkmıs masallah kuzuna:64:

katrecim gozun aydin allah anali babali buyutsun
ne mutlu sana:71:
darisi basimiza insallah:31:

merhaba kıslar doğum yapanlara hayırlı uğurlu olsun sağlıklı,sıhhatli büyütsünler bebişlerinizi ...
Katrecim maşallah bebişinekilosu boyu çok güzel darısı başımıza inş. ...
kıslar benim bilenlere bi sorum olucak ben perşembe günü sezeryan olucam süt olması içi humana still tee aldım içmeye ne zaman başlamalıyım doğumdan önce içsemyara veya zarar açısından durumu ne olur

canım gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün... maşallah oğluşunada canım:nazar: allah sağlıklı mutlu ömürler versin inşallah

maasallah bedirhan bebege allah uzun saglikli omurler versin
oglunla guzel vakitler gecirmen dilegiyle

maasallah bedirhan bebege allah uzun saglikli omurler versin
oglunla guzel vakitler gecirmen dilegiyle

hoşgeldin canım...

cnım bunlar normal şeyler artık,ultrasona çok güvenme...

ayyy ne güzel belirsizlikten kurtulmak,bide ben kavuşsaydım....

güzel haberlerle inşallah...

vayyy be ne güzel yanılma payı :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar hepimize iyi gelir bu haber... bu arada doğum hikayeni ve fotonuzu bekliyoz canım....

aynen sonlara doğru öyle oluyor canım...

Günaydın kızlarr nasılsınız :71: katre ve julyet doğum yapmış kızlar gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün darısı bize artıkın:86:
hapşuruk gözün aydın canım dr. değiştirmekle çok iyi yapmışsın en azından içine siniyo bide senin diğer dr. sanki sezaryan için yol yapıyo gibi geldiydi bana:83:

canım dr. yakalasam gitcem ama şehir dışındaydı ancak perşembeye randevu alabildik bakalım büyümüştür işallah ama ben o kadar pekmezden sonra tam tosuncuk oldum yani:61:

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün.Maşallah oğluşa tosuncuk olmuş :nazar: .Darısı biz bekleyenlerin başına :))

meraba kızlarr
bugünn kendi doktoruma gittim muayenemizi olduk 3050gr.dı işte bebeğim 52.5cm olmuştu
detaylıyla çok yakın çıktı değerler
sonra doktor doğumla ilgili ne diyosun dedi
bende bi sorun yoksa normal deniyim dedim,oda tamam gününe kadar bekleriz
ama gelmezse sezeryanla alalım dedi
yani haftaya cumaya kadar gelmezse ogün sezeryan olucaz sanırım önümüzdeki salı adı koncak iyice

maşallah canım gözünüz aydın allah bağışlasın,uzun ömürlü sağlıklı olsun inşallah

maşallah canım çok güzel büyümüş minişin benimkide 3050gr olmuş bu haftaa

jülyetcim sat'daşım valla kavuştun meleğine allah bağışlasın cnm sağlıklı uzun ömürlü olur inşallah
kilosuda görünenden az olmasına rağmen normale görede çok az değil cnm çekip çevirir kendini sende emzirince hemencik büyür o

:9: :9::9:sen bizim kıza abayı yaktın anlaşılan :)))ama öle kaçırmak falan olmadı şimdi,babamız bi görsün tanısın öle şimdi sonrası allah kerim,kaçırırsanızda basarız istanbulu :))

denizim saol cnm,sende güzel haberlerle gel inşallah
hapşurukcum çok sevindim suyuna cnm
artık herşey yolunda sen dinlenmene bak sadece,doktoruna da çok sevindim

bebeişlerini gören arkadaşlarında gözü aydın artık sayılı günlerimizzz valla

Hapşuruukk, mesajını birinin alıntısında gördüm, içinin rahatlamasına ve suyunun artmasına çok sevindim canımm:nazar: gözün aydın olsun inşallaaahhh:69:

Saolun kızlar, doktorumla konuştum madem öyle eşin gelince yaparız herkeste farklı oluyor kesin diyemem ama tetikleyebiliyor doğumu dedi. Nts ye gidicem ama muayeneyi haftaya çarşamba olucamm:31:

Şehri hüzün yazmıştım ama belki gözünden kaçmıştır, Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallaahhh:nazar:

Valla 38+0 için demişti, çatı muayenesini. Dediğin gibi hepsi başka bişey söylüyoo:50:

Allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin arkadaşım, çok sevindim herşeyin yolunda gittiğine. Ultrasonda baya bi yanılmış yani:53:

O kadar enerji gönderdim hala gelmedi yaaa tosuncukk, maşallah iyice büyümüşşşş:nazar:

Hadi sınırı aşmış kızın canım gözün aydın, benim oğluşta 3000 i bi vursa bakalım ne kadar doğacaklar çok merak ediyorummmm:52:

Ben erteledim alttan muayeneyi sen yaptır belki faydası olur:1::1:

Arkadaşlar sağolasınız bebişi gelmemiş olanlar sizde tez vakitte kuzularınıza kavuşun.:)

Bu arada şu sezaryen anlattıkları kadar korkunç birşey değilmiş.
Yada ben canı tatlı olmayan rahat birisiyim ondan öyle diyorumdur.
Spinal sezaryeni sezaryen doğum yapacak olan arkadaşlara mutlaka öneririm.
Astımdan ötürü normal doğum yapamayacağım ve sezaryen olacağım kesinleşince spinalden tırsmıştım ama iyi ki de spinal olmuşum.
İlk 24 saat sonda takılı olduğu için zor oldu ama sonrasında rahattım.
Sormak istediğiniz merak ettiğiniz birşey varsa anlatayım bu arada vakit bulunca doğum hikayemide yazacağım.:)

Arkadaşlar sağolasınız bebişi gelmemiş olanlar sizde tez vakitte kuzularınıza kavuşun.:)

Bu arada şu sezaryen anlattıkları kadar korkunç birşey değilmiş.
Yada ben canı tatlı olmayan rahat birisiyim ondan öyle diyorumdur.
Spinal sezaryeni sezaryen doğum yapacak olan arkadaşlara mutlaka öneririm.
Astımdan ötürü normal doğum yapamayacağım ve sezaryen olacağım kesinleşince spinalden tırsmıştım ama iyi ki de spinal olmuşum.
İlk 24 saat sonda takılı olduğu için zor oldu ama sonrasında rahattım.
Sormak istediğiniz merak ettiğiniz birşey varsa anlatayım bu arada vakit bulunca doğum hikayemide yazacağım.:)

ben sormaya başlayayım canım o zaman antastezi yaparken sakinleştirici felanda yapıyolar mı... benimde eğer olursa spinal olacak ve ben acaip paniğim

canım evde mi bekliyorsun peki ne zaman gitmeyi düşünüyorsun. Hayırlısı ile kolayca bebişini kucağına al inşallah.

Back
X