Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biraz uzan bakalım canım. uzun süre ayakta durunca veya oturunca bende de oluyo. uzanınca rahatlıyorum...
yok canım suyum gelmio afedersin tuvalete gidiorum ama bişe yok geri dönüorumayyy suyun gelmiyo dimiiii..... dikkat et.....
umarım öledir yaaa insn artık bebişim aşağıyamersi kızlar
bende de yoktu hiç baskı falan şu iki gündür var ve iki de bir wc deyim heralde aşağıya yolculuk başladı.
.
canım dikkat et suyun felan gelmesin... bende bu aralar çok sık ihtiyaç duyuyodum suyum azalmış
isis a. slm cnm tşkler iyiyim kendi adıma bakınıyorum öyle dogum hikayelerine filan
az kaldı doguma başka bişi düşünemez olduk artık![]()
kucukprenscim msg kutun dolmus cevabim gelmedi
neyse bi sorun olmamasina sevindm canim
bende bugun cok yorgun hissediyorum anneme gidicem ama
halim yok evden cikmaya yahu
sen alttan muayneden korkmaya baslamissin
dun densiz bi arkadasim aradi
cati muaynesi cok zor yandin walla
diye teselli etti saolsun
sonrada dogumun ne kadar zor oldugunu
anlatti
ne dusunceli insanlar var yaa![]()
Herkese Merhaba,
3 aralik Kizim dogdu. Inci'm geldi. 3200qr. boy 52 sm.
herkese guzel dogumlar:)
cok mutluyum, hepinizi cok seviyorum.
SElam kızlarGeçmiş birikmiş dönemiycem valla :)) Bizde dün gittik doktora oğluş iyi çatımız normal doğum için hazırmış :81: Artık oğluş ne zaman isterse gelebilir dedi nstye gircez cumaya artık sancı takibindeyiz başka birşeyimiz yok Allaha şükür.BUgünde akşama tekrar anca girerim öpttüm hepinizi kızlar
![]()
yok şekerim satar mıyım hiç. ilk oğlumda yaşadığım şeyleri yazmıştım bi duygu yoğunluğu içinde kızlar sarılıktan bahsedince. bekliyorum seni merak etme. cuma gidiyosun di mi kontrole. ben de bugün gittim henüz hiçbir belirti yok. pazartesi tekrar gitcem bakalım. eşim de o kadar etkilenmiş ki, doktoru beklerken hala anlatıyodu rüyayı. doğum anını çok net hatırlıyo ve kötü hiçbir görüntü yoktu diyo. yatıyomuşuz yatakta, tereyağından kıl çeker gibi çıktı diyo. yüzünde de kocaman bi sırıtma anlatırken:) inş dedim anlattığın gibi olur...
bu arada sitenin yeni hali ve sık sık kesilmesi nedeniyle yazasım gelmiyo pek ama herkesi düşünüyor ve merak ediyorum tek tek. alıntı yapmıyorum diye unuttum sanmayın.
doğum yapan herkese hayırlı olsun. Allah evlatlarını hayırlı evlatlardan eylesin.
bugün doğuma giden ve doğum günleri belli olan arkadaşların da Allah yardımcıları olsun.
hala doğuramayanlar özellikle de özüm doğurun artık ama yahu, biz de azcık daha heyecanlanalım sıra bize geliyo diye. sürekli doğuran var ama sanki sıra hiç ilerlemiyo birileri sürekli araya kaynak yapıyo gibi böyle. şaka bi yana Allah'ım hepinize en hayırlı zamanda hayırlı doğumlar nasip etsin. olmadı bi kaynak da biz yaparız araya:)
4 te kızımın odasını kurmaya geliyolar çilekten ,offf bekle bekle çok sıkıldım yaaa... gelsinler artık...:122::122::122:
bende dr gittim geldim herşey aynı sancım çıkmadı dolayısıyla kurcalanmadım çoook mutluyumtahmini doğum 15i dedi yine dr ve 2 hafta sarkabilir.bende millete 2 haftam var daha diyeyim bari gerçi iki hafta önce de 2 haftam var diyodum
gayet iyi bebişim suyum kiloda olmamışım bu sefer çok şükür bide tıkabasa yedimde gittim
g sevil arkadaşımızda meleğine kavuşmuş sevdikleriyle sağlıklı uzun ömürler versin Allahım.
hadi gözün aydın şeker
ayy benim çok ağrım var yarım saattir
vajinamda inanılmaz bi ağırlık baskı var
2 dk ya bi tuvalete gitme ihtiyacı hissediorummmmm
:
Gel pandanın kuzusuu geeel geeel geeeel, sende bana enerji gönderebilirsin artık canımmm, eşim gitmiyooooooo![]()
ay şekerim saol
doğurursam bu hafta senin enerjin sayesnde doğurcam zaten :)
küçükprensinnn yawrusuuuuu sen de gelllllll geeeel geeeeelllll
bak baba da gitmiomuşşşşgözün aydın canım
Küçükprensin göüzn aydın canım sevindim adına canım.Sende muyaneden güzel haberlerle gel inşallah canım.BEnde muyane tetiklermi diye içim içimi yedi bir müddet ama Allahtan birşey olmadı :))
iyilik isiscim seni sormalı?
şşşşş araya kaynak yapmayın bakimsırasını bozana ceza var:104:
pandam göbüş aşağı indimi ben bakıyorumda bayağı indi ama sabahları geri çıkıyo yerçekimi sanırım![]()
iyilik isiscim seni sormalı?
şşşşş araya kaynak yapmayın bakimsırasını bozana ceza var:104:
pandam göbüş aşağı indimi ben bakıyorumda bayağı indi ama sabahları geri çıkıyo yerçekimi sanırım![]()
prensim gözün aydın canım. Eş desteği çok önemli çok sevindim senin adına. Kızlar pek takılamıyorum uykum falan düzensz ne zaman yatıp ne zaman kalktığım belli olmuyor ama hepiniz aklımdasınız.
Şimdi dışarı çıkacağız bir şeyler atıştıracağız,akşam belki anneme giderim.
Öptüm herkesleri...
küçükprens gözün aydın canıummmm ne güzel....
bu arada ben çıkıyorum akşam olmuş mutfağa yemek hazırlamaya iyice ev hanımı olduk....![]()
kız azcık evinde otur geziyosun geziyosun eve geç gelip pcde sörf yapıyosun öğlenleri kesik kesik uyuyup uykum düzensiz diyosun.kur saatini 7 ye falan öğlende uyuma bak bakalım nasıl düzene giriyo uykun.prensim gözün aydın canım. Eş desteği çok önemli çok sevindim senin adına. Kızlar pek takılamıyorum uykum falan düzensz ne zaman yatıp ne zaman kalktığım belli olmuyor ama hepiniz aklımdasınız.
Şimdi dışarı çıkacağız bir şeyler atıştıracağız,akşam belki anneme giderim.
Öptüm herkesleri...
Teşekkür ederim, valla onun gideceğini düşününce bile gözlerim doluyordu çok şükür iptal olmuşşşAfiyet olsun size de güzelimm..
napıyosunuz kızalrrrrr.
doktora gidenelr qadife ve fenerbahcemre bebişleri görmüşsünüz.
gözünüzaydıınnn.
küçükprenscimm seninde kociş gitmiomuşş.
hadi baaklım rahatlamışsındırrr.
yarım saate annem bzide olucakkkk
akşama da kardeşim gelicekk.
yupppiiiiii
ne sorucam sana hiç bir belirti varmı kafası doğum kanalına girdimi senin bizim beyfendinin keyfi yerindde totosunu büyütüyooo ... hiç bi şey yok...