• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

küçükprens gözün aydın canıummmm ne güzel....

bu arada ben çıkıyorum akşam olmuş mutfağa yemek hazırlamaya iyice ev hanımı olduk.... :49:

Saol tatlım, bide zor geliyor yemek hazırlamak artık, Allah tan benim canımm ablam buradaaaa çok şükürrr:34:

Kolay gelsin canım.Valla artık yemek yapmak bile zor gelir oldu :84:

Aynen yaa, kocaman oldu bu göbeekleeerrr!! Çıkaran rahatlıyor sanıyorum hiç bebeğin derdi aklıma gelmiyor:1:

kız azcık evinde otur geziyosun geziyosun eve geç gelip pcde sörf yapıyosun öğlenleri kesik kesik uyuyup uykum düzensiz diyosun.kur saatini 7 ye falan öğlende uyuma bak bakalım nasıl düzene giriyo uykun.:1:(benden iyi uyku terapisti olur:9:)

evet ya çok zor bişey şehir dışına bile yollayamıyorum ben bide seninki çoook uzaklara gidicekti.gözün aydın tatlım işi gereği gitmek zorunda sanırım ama kuzucuk geldikten sonra daha kolay olur

Her zaman gitse önemli değil de bu son bir iki hafta gitmemesine çok sevindimmm, hala inanamıyoruummm:66:

napıyosunuz kızalrrrrr.
doktora gidenelr qadife ve fenerbahcemre bebişleri görmüşsünüz.
gözünüzaydıınnn.
küçükprenscimm seninde kociş gitmiomuşş.
hadi baaklım rahatlamışsındırrr.
yarım saate annem bzide olucakkkk
akşama da kardeşim gelicekk.
yupppiiiiii

Teşekkür ederim fıstık, senin de gözün aydın olsuunn, bende annemi ne zaman çağırsam acabaa:31:

julyet canım yeni okudumn gozunaydın cok şaşaırdım.nasıl oldu..fakultedemi oldu.6sında bende ordaydım bilseydim dourduğunu ziyaretine gelirdim...

kızlar heinizi çok opuyorum.biz iyiyiz ama ben atrık patlamak üzereyim...normalmı sezeryanmı belli değil..haftaya salı tekrar doktora gidicem.gecende mavrulamı sormöusdum bi haber yokmu ondan..

:66:Yuppiiii kocam gitmiyoooooooo:64::64: Bugün iptal olmuş toplantılarııı çook mutluyuummmmm:62::62: Dolayısıyla çatı muayenesi de yaptırabiliriimmmm:34:

Bana da mail geldi kutunuz dolu diye boşalttım:34: Yok canım yaa ben muayeneden korkmuyorum, doktorum doğumu tetikleyebilir hazırlıklı ol demişti eşim gideceği için erteletmiştim şimdi iptal olmuş işi bende randevu aldımmmm:52:
Ben öyle olumsuz konuşanlara hiç cevap vermiyorum, he he diyorum geçiyorum. İnsanlar ne tuhaf yaa, moral vereceklerine moral bozuyorlar:19:

Hoşgelmiş İnci hanımmm, maşallah çok güzel boyu kilosu, Allah analı babalı büyütsün :69:

Umarım bende aynı haberle gelirimmm, bakalım bizim çatı ne durumdaaa:31:

Ben o muhabbeti kaçırmışım canım, ondan doğurdun sanmıştımm:53:

Evet araya kaynak yapalımmmm:1::1:

Güle güle kullanın inşallah ağız tadıyla..

Yoksaaa ödem atmaya mı başladın, doğuracakmısın:27:
Ay ben bugün doğurmak istiyorum, ablam yaprak dökümünün bütün bölümlerini kaçırmadan izlemiş, bu akşam izleyemesin diye doğurmam gerekk:60::60:

Gel pandanın kuzusuu geeel geeel geeeel, sende bana enerji gönderebilirsin artık canımmm, eşim gitmiyooooooo:52:

selam sekerler ben geldim
kucukprens gozunaydin canim
allah gonlune gore verdi walla:61:
esin yokken dogurmasan bile stres olmustun canim ya

kızlar heinizi çok opuyorum.biz iyiyiz ama ben atrık patlamak üzereyim...normalmı sezeryanmı belli değil..haftaya salı tekrar doktora gidicem.gecende mavrulamı sormöusdum bi haber yokmu ondan..

teşekkür ederim ezocum fakültede doğurmadım cünkü tayfun hoca şehir dışındaydı benim aniden sancım geldi anaklinige gittim 4cm acılma olmuştu taşkın beyi istedim gelsin diye doktor geldi normal doğum icin ugraştık fakat bebeğin kafası aşağı inmediği için doğuramadım mecburen spinal sezaryan oldum gece 12 den sabah 5 e kadar normal doğurmak icin ugraştım ama olmadı böyle işte aylarca tayfun hocaya git git sonra git anakilinkte doğur nasip ama memnun kaldım

Selaamm, hepimiz patlamak üzereyiz merak etme:84:

selam sekerler ben geldim
kucukprens gozunaydin canim
allah gonlune gore verdi walla:61:
esin yokken dogurmasan bile stres olmustun canim ya

Hoşgeldin valla hala inanamıyorum maili tekrar tekrar okuyorummm:32:

teşekkür ederim ezocum fakültede doğurmadım cünkü tayfun hoca şehir dışındaydı benim aniden sancım geldi anaklinige gittim 4cm acılma olmuştu taşkın beyi istedim gelsin diye doktor geldi normal doğum icin ugraştık fakat bebeğin kafası aşağı inmediği için doğuramadım mecburen spinal sezaryan oldum gece 12 den sabah 5 e kadar normal doğurmak icin ugraştım ama olmadı böyle işte aylarca tayfun hocaya git git sonra git anakilinkte doğur nasip ama memnun kaldım

Her işte bir hayır vardır, bakalım biz nasıl doğuracağız:31: Bebişler sağlıklı olsunlarda..

Kızlar yaa, bana bu sıralar iyice bi duygusallık geldi. Gece yine ağladım eşime, doğumda bana bişey olursa bebeğimize iyi bak diye:58:. Allah tan arkadaşının eşi de hamile de , sen yine iyisin o hergün ağlıyormuş dedi:1: Ay biz hamileler adamları ne hale soktuk, işyerinde dertleşiyorlarmış aralarında:60:

Kızlar yaa, bana bu sıralar iyice bi duygusallık geldi. Gece yine ağladım eşime, doğumda bana bişey olursa bebeğimize iyi bak diye:58:. Allah tan arkadaşının eşi de hamile de , sen yine iyisin o hergün ağlıyormuş dedi:1: Ay biz hamileler adamları ne hale soktuk, işyerinde dertleşiyorlarmış aralarında:60:

sorma sekerim:1:
heralde 10 ay olsa su gebelik kocalar arkalarina bakmadan kacardi
cok bunaltiyoruz ama elimde diil walla

:9: :9: :9: psikolojilerini bozduk gerçekten:9:

Oy kızlar yaa, valla bay geldi bana. Doğuramıyorum, üstelik şehir dışında olduğu için6 gündür kv yanımda, bi de ona hizmet et, o ben doğum yapınca bana bakacakmış, şimdi misafirmiş, yani ben ona bakmak zorundaymışım şu an. Bi doğursam da ayaklarımı uzatıp yatsam, çok sıkıldım ama kızımın gelmeye niyeti yok. Bu kadar bekleteceğini düşünmemiştim hiç. Üstelik bizimkilerin gitmeye hiç niyeti yok, doğduktan sonra da epey bi burdalar sanırım :37:

selam kızlar......
internette problem olduğundan dolayı uzun süredir giremiyordum... şimdi arkadaştayım. 2 dk. bakim dedim...

doğum yapanlar olmuş.... allah sağlık uzun ömür versin bebişlerine ve kendilerine....
kontrolden gelenler iyi haberler getirmiş... gerçi git gide sayımız azallıyor...

ben bugün dr.daydım... nst'de 0 sancı çıktı... bebek kanala girmemiş...
kızım 55 cm. 4000 gr.dı
dr. eğer normal doğurmazsam salı saat 09.00'a randevu verdi. eğer bebek kanala girmişse suni sancı vercek.. yoksa hiç risk etmeye gerek yok sezaryan yaparız dedii..
Allah'ın izniyle en geç salı sabah yavrum kollarımda olacak.....
:8::8::8:

kız azcık evinde otur geziyosun geziyosun eve geç gelip pcde sörf yapıyosun öğlenleri kesik kesik uyuyup uykum düzensiz diyosun.kur saatini 7 ye falan öğlende uyuma bak bakalım nasıl düzene giriyo uykun.:1:(benden iyi uyku terapisti olur:9:)

evet ya çok zor bişey şehir dışına bile yollayamıyorum ben bide seninki çoook uzaklara gidicekti.gözün aydın tatlım işi gereği gitmek zorunda sanırım ama kuzucuk geldikten sonra daha kolay olur

Aşk ol bacım bak geldim işte erkenden. Ama uyuyamıyorum. Dün gece dön dön baktım saat 5 olmuş kalktım tost yaptım bir film seyrettim 8.30 da uyuya kalmışım. E tabi 3 de uyandım. Bu gece napıcaz bakalım :(((:25:

:66:Yuppiiii kocam gitmiyoooooooo:64::64: Bugün iptal olmuş toplantılarııı çook mutluyuummmmm:62::62: Dolayısıyla çatı muayenesi de yaptırabiliriimmmm:34:

Yoksaaa ödem atmaya mı başladın, doğuracakmısın:27:
Ay ben bugün doğurmak istiyorum, ablam yaprak dökümünün bütün bölümlerini kaçırmadan izlemiş, bu akşam izleyemesin diye doğurmam gerekk:60::60:

çok sevindim eşinin gitmemesine. benimki de erteleyip duruyo, bu saatten sonra doğurmadan gitmez herhalde diye umuyorum. neyseki gidip gitmemek kendi elinde benimkinin... bu arada 29 aralıkta sanırım finali varmış yaprak dökümünün. az sık kendini o gün kaçırsın...:)

göbüş 3 haftadır aşağıda canım yaa
doktorum da dio göbeğin inmiş bebek de inmeliydi die ama bizim ki bacaklarını çekio sanırım aşağı dopru
topak bişe olacak manyak kızım :27:
bi insin artık yaaaaa

canım ya benim göbeğim 32. haftadan beri aşağıda:(

merhabalar annişler;
doğum yaklaştı , heyecan dorukta:52:
bilenler bir aydınlatı verse beni, sezeryana aç karnına mı giriyoruz, tok karnına mı, bu konuyu doktorla konuşmayı unuttum ben, bir gün önceden yapmamız gereken bir hazırlık var mı acaba, yediklerimize falan dikkat edecekmiyiz, sezeryana aç mı gideceğiz.
cuma sabahı 10 da yatışını yaparız 11 de sezeryana alırız dedi, bu 10 ila 11 arasında neler yapılıyor?pijama falan mı giyiliyor, yoksa normal kıyafetleri çıkartıp direk ameliyat önlüğümü giyiliyor?
aman allahım, çok tırsıyorrruuummm:30::30::52::52::84:

merhabalar annişler;
bilenler bir aydınlatı verse beni, sezeryana aç karnına mı giriyoruz, tok karnına mı, bu konuyu doktorla konuşmayı unuttum ben, bir gün önceden yapmamız gereken bir hazırlık var mı acaba, yediklerimize falan dikkat edecekmiyiz, sezeryana aç mı gideceğiz.
cuma sabahı 10 da yatışını yaparız 11 de sezeryana alırız dedi, bu 10 ila 11 arasında neler yapılıyor?pijama falan mı giyiliyor, yoksa normal kıyafetleri çıkartıp direk ameliyat önlüğümü giyiliyor?

Tabiki aç gidiliyor. Sakın bir şey yeme bu çok tehlikeli. Akşam 9 dan sonra su bile içilmiyor bildiğim kadarıyla.

merhabalar annişler;

canım aç gidiliyo... o arada test felan yapılıyo arkadaşımdan gördüğüm kadarıyla kıyafetlerini çıkarıp ameliyat önlüğü giydiriyolar...

çok sevindim eşinin gitmemesine. benimki de erteleyip duruyo, bu saatten sonra doğurmadan gitmez herhalde diye umuyorum. neyseki gidip gitmemek kendi elinde benimkinin... bu arada 29 aralıkta sanırım finali varmış yaprak dökümünün. az sık kendini o gün kaçırsın...:)

canım ya benim göbeğim 32. haftadan beri aşağıda:(

Kendi elinde olması ne güzel maşallah:31: Ama ablam gidecek bu haftasonu, şimdi doğurdum doğurdum yoksa kaçtı fırsat:1::1:

merhabalar annişler;

Sezeryanı bilmiyorum ama genelde ameliyatlardan 12 saat önce kesiyorsun yemek yemeyi, suyu da kesiyosun sabahtan. Kıyafetlerini çıkarıp ameliyat önlüğü giydiriyorlar, bütün takılarını da çıkarıyorsun.

ucurum86 dogurdumu acaba yok kac gundur

Herhalde doğurdu, Neryun la birlikte kaybolmuştu ortadan. Neryun un haberini aldık onu alamadık..

Son düzenleme:
Back
X