• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

InsAllah dogru zamanda olur dogumun canim ben hollandadayim. Dogum sekilleriyle ilgili bi bilgim yok hic acep epidural nasi oluyo :26:

Belden omuriliğe iğne yapılıyo canım, ağrıyı hissetmiyosun. Epidural normal noğum yaparsan ağrı hissetmediğin için ıkınmada güçlük çekebiliyomuşsun. epidural sezeryanda ise sadece bölgesel uyuşturulduğun için bebeğin doğumuna tanıklık edebiliyosun...

DILEM canim cok haklisin valla :29:
birde bizim sipaciklar kar ve sogugu gördü burda,yerleri sicak geliyor sanirim,cikmak istemiyorlar..

KIZLAR bu arada HURMA bende ise yaramiyor...
dün her yarim saatte bir sekerimi ölcerek 5er tane hurma yedim..
toplam 20 taneyi falan buldu ama tik yok :)))
zaten kahve icmekte benim oldum olasi uykumu getirir,bende bi terslik var kesin.. :1:
esim hurma yemeyi yasakladi böylelikle :1:

valla doktorumda oyle diyo, bu sogukta hakli olarak icerde kalmak istiyo diyo, ama sen gel birde bana sor:37:

Son düzenleme:
Belden omuriliğe iğne yapılıyo canım, ağrıyı hissetmiyosun. Epidural normal noğum yaparsan ağrı hissetmediğin için ıkınmada güçlük çekebiliyomuşsun. epidural sezeryanda ise sadece bölgesel uyuşturulduğun için bebeğin doğumuna tanıklık edebiliyosun...

Hmm sanirim dedigin burda sanciyi hissetmemen icin bi igne yapiyolar anladim canim saolasin

Yurtdışında uygulamalar farklı tabi, burda ne diyecekler merak ediyorum, hamilelikten sıkıldım ben de artık bebeğimi kucağıma almak istiyorum :59:

Valla öyle, eşim dedi onlara biraz geç gelin sıkılırsınız diye ama kimin umrunda, 1 haftadır burdalar, bi de benim kv çok kaprislidir, ne siz sorun ne ben anlatayım. Dün annemle ablam geldi diye surat yaptı durdu, kayınpeder bütün gün dışardaydı, ona akşam diyo ki bugün ben çok sıkıldım, bugün sen gezdin yarın da beni gezdireceksin. Biz açamamaışız hanımefendiyi anlaşılan. Sırf onlar olduğu için annem de ablamın yanında kalmak zorunda kaldı, halbuki aklı hep bende.... :85:

Ben biraz suni sancıdan korkuyorum, ama meleğim o şekilde gelecekse de razıyım ne yapayım. Valla ister ilk kucaklasın ister son, bir melek bir cadıyı nasıl sevebilirki, takma kafana cucum :1:
bende eger basarisiz olunursa sezaryen olmak zorunda kalindigi icin endiseliyim ama dedigim gibi raziyim...
bebis iyi olsun,napiyim..artik gectim herseyden...
haklisin canim takan kim valla,umrumun umrunda degiller...
aramicam ki hem..ne isi var yahu ben dogururken..dogunca arariz :63:

InsAllah dogru zamanda olur dogumun canim ben hollandadayim. Dogum sekilleriyle ilgili bi bilgim yok hic acep epidural nasi oluyo :26:
amin canim insallah seninde öyle olur..belden agri kesici veriyorlar ya hani, pda diyorlar burda,sizin orda ne bilmiyorum ismi..
suni sanci verilirse alabilirim bende..acilma 4 cmken soruyorlar istiyor musun diye..sancinin durumuna göre bakicaz artik :97:

yarın kar geliyormuşşş istanbula haberlerde diyor :50: ben yürüyemiyorum zaten karda yağarsa hiç çıkamam....

merhaba kizlar nasilsiniz?
dogum yapanlar,yapmayanlar,bekleyenler..keyifler nasil?

ben cok stresliyim..yarin tam günümüz doluyor..nstde yine bisey cikmazsa pazartesi günü hastaneye yatip suni sanci alicam macbur..
nasil olacak,ne olacak hic bir fikrim yok..
elim kulagim sürekli bebiste,ya yanlis hesaplandiysa,ya riske giriyorsa,ya acele ediyorsam,ya gec kalirsam...
bi sürü soru geciyor iste...
herkes gününde gelir diyor ama benim durumun cok farkli oldugunu bilmiyorlar maalesef...

hangi ignemde hamile kaldigim bilinmiyor ki günüm belli olsun...birde diyabet var risk teskil eden...
of offff.sag salim bi kucaklasaydik miniklerimizi...:97:

canım kötü düşünme.
bak ne gzüel gününü tamamaldı bebişin
doktorlar seni en iyi şekilde yönlendirecekelrdr
çok düşünme annesi. stres yapıyosun bence.
o istediği zamn gelicektir.

Teşekkürler canımmm
Vallahi nihayet doğurdummm :1:
Darısı sizlere inşallah :26:
Minicik kuzummm görsenizzz, elleri de minicik
Tutabiliyorummm ama ellerini, kollarını battaniyeye sarıp alıyorum
Sütüm var sanırım, pek anlamıyorum; ama oğlum şop şop emiyor
Ama göğüslerim çok acıyor:43:
Sarılık da henüz yok, inşallah hiç olmazzzz

canım gözünaydın.
diye diye doğurdun en sonunda.
ayyy ne gzüelllll
bizd eyaşıcaz dimmmiiii
acayip heyecanlanıyorumm

bugünkü muhabbete de doyum olmuyo yani.şey dicektim doğum yapan anneler bebişlerinizin resimlerini eklesenize bakalım özellikle bir haftadan büyük olan bebekleri çok merak ediyorum.koyun görelim silersiniz durmasını istemiyorsanız.

evet bende resim bekliyorumm,silersiniz 10dk sonra
ben küçücük bebeklere nazar değeceğine ya da kimsenin onlara kem gözle bakacağına inanmıyorum
tabiki tercih meselesi saygı duymak lazım
ama bizleri bu güzellikten mahrum etmeyin :)))

kızlar nasılsınız sizlerı çok özledım bi bakım dedım ne var ne yok rabbim hakkınızda hayırlısnı versın hanınmlar sizleri soruyurum gerçi süreklı burcya ayşeye denızım nasılsın nasıl giidıor canım toba hayırlı olsun cnaım allahım analı babalı büyütsün kızlara sordum söyledıler sağolsunlar

kızlar nasılsınız sizlerı çok özledım bi bakım dedım ne var ne yok rabbim hakkınızda hayırlısnı versın hanınmlar sizleri soruyurum gerçi süreklı burcya ayşeye denızım nasılsın nasıl giidıor canım toba hayırlı olsun cnaım allahım analı babalı büyütsün kızlara sordum söyledıler sağolsunlar

iyilik sibelcim senden naber?

canım şükür olsun rabbime ben çok iyiyim dahda ii olucam inş 2 meleğimi kucağıma alana kadar dualarınız eksık etmeyın benden

emin ol hep aklımda ve dualarımdasın ve inanıyrum ki en kısa zamanda meleğinin haberini alacaksın.ayrıca iyi ol tabi bu herkesin başına gelebilecek bişey ne kadar canını sıkarsan kendini üzersen sadece hayatını zorlaştırırsın hem kendinin hemde eşinin.Allah yardımcımız olsun hepimizin.:29:

selam sibelcim
seni gormek ne guzel canim:69:
sana hep dua ediyorum birbirimize dua edelimki her sey guzel olsun...
bi bakiym dedim seni gordum mutlu oldum walla canim

emin ol hep aklımda ve dualarımdasın ve inanıyrum ki en kısa zamanda meleğinin haberini alacaksın.ayrıca iyi ol tabi bu herkesin başına gelebilecek bişey ne kadar canını sıkarsan kendini üzersen sadece hayatını zorlaştırırsın hem kendinin hemde eşinin.Allah yardımcımız olsun hepimizin.:29:

canım çok saol hep siizin dualrınzla ayakta oldum gerçkten çok sağoln büyük morel verdınız burda bana

fenerbahCemre,cibeldemiroglu,y.a.s.m.i.n,eelifes,hapsuruk,nida23,ilfa,begondi,tooba+,dandini28,

yasmin seni rüyamda gördüm daha doğrusu seni değil de şöyle anlatayım.pc başında topiği takip ediyorum kim var kim yok diyorum bi baktım senin adın yazıyo.böyle enteresan bi rüya iyisin demi?

Back
X