Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar geçmişe bakamadım ama uçurumdan haber var Şırnak ilinde Van iline sevk etmişler ordakiler erken doğum sebiebiyle dediler dua edelim.
kızlar geçmişe bakamadım ama uçurumdan haber var Şırnak ilinde Van iline sevk etmişler ordakiler erken doğum sebiebiyle dediler dua edelim.
yok canım değil.. tefal'inkini aldım ben.. resim yüklediğini alıntılayınca gördüm sonrada net gitti düzeltemedm.. vicksi bana öneren kbb hekimi bi arkadaşım kendi kızında o da öyle yapıyormuş. zaten oda buram buram vicks kokmuyor ama ferah oluyor.. soğuk buhar makinaları daha hijyenik oluyor koloriferin üzerine nemli birşeyler koymaktansabunun aynısındanmı canım kullandığın bide vicks zarar vermezmi??
hadi bakalım hayırlısı.. daha fazlada beklemesin artık yaw riskli olmaya başlayacak.. hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin rabbimkizlar acayip uykum var,uyumadan yazayim..
doktora gidecek arkadaslar insallah iyi haberlerle gelirler..öpüyorum hepinizi
kizlar nstde hafif dalgalanmalar cikti..40i gecmez aslinda,ama bu defa dümdüz degildi ama doktor iyi dedi..bakarsin yarinda gelebilir dedi..hicccc sanmam ama neyse...
haftasonu yaramaz sipacim gelmezse pazartesi sabah hastaneye gidiyorum
4er saat arayla dozu artirilarak ilac(suni sanci iste) vereceklermis,acilma ve sancilara bakacaklarmis..
hemende etki edebilir 4 günde sürebilir,hazir ol buna dedi..
duruma göre evede gelebilirmisim ama büyük ihtimalle yatarmisim hastanede..
ya etki etmezse,sezaryen mi yapacaksiniz dedim,o artik en son care,suan aklina bile getirme dedi.
yani pazartesi yolcuyum kizlar,dogumda artik Allah ne zaman kismet ederse o zaman..
Hayirlisi kizlar..Allah hepimize bebislerimizi sag salim kucaklamayi nasip etsin insallah...
Kızlar hamilelik zor değilmiş o günlerinizi arayacaksınız tadını çıkarın valla
Ben günlerdir uykusuzum. Oğluşum sarılığı atamadı.
gün boyu uykuya eğilimi var. Nezle oldu garibim kusuyor burnu tıkalı ve nefesi gidiyor kaç kere morardı nefesi gitti benimde aklım gitti kendime gelemedim yavrum neredeyse elimde kalıyordu. Zor kızlar ya
evet çok güzel duygu ama onun canının acıması sizi daha çok üzüyor![]()
Ohhh gözünüz aydıınnn!!
aaaa süper
ee ne yapcan kv yemi gitçeksin yine bir süre
hakkınızda hayırlısı olsun cnm
selam canımmm... çok çok geçmiş olsunnn canım ... dikkat edin kendinize... kaan bebek iyileşsin bir an önce...
hehe benim eşimde orda yapmışşşşşgözün aydın canım yakın da kısa dönem süperrrr çok sevindim sizin adınıza...
oyyy inşallah doğal yollarla olur suniye gerek kalmaz....
burcucum kendini üzmemeye çalış şimdilik normal dış dünyaya uyum sağlamakta tabi sorun yaşayabilirler çok zor tabi ama güçlü olmalısın daha doğrusu soğukkanlı olmak için elinden geleni yapmalısın.
toobacım gözün aydın ne güzel yer çıkmış sağ salim kavuştursun Allah'ım
teşekkür ederim canlar.. iç anadolu ya da marmara olsun istiyordum Allah gönlüme göre verdicanım göünaydıınn.
fazla ayrı kalmıyacaksınız ne güzel
geçmiş olsun kuzu.. otribebe çok güzel burnu temizliyor ondan almışmıydın? birde bu buhar makinasıda burun tıkanıklığına iyi geliyor diye biliyorum.. benim yawrukuşta üşüttü galiba ama sanırsam kaynağı beniminsan öpmeden duramıyor ama
tesk arkadaslar Allah dogyrmayanlarda da saglicakla göstersin.. Normal dogum kızlar hast yuruyerek giitik hastane evin hemen karşısında. 4 cm açıklığım varmış gece uç de gittim sabah sekizbucukta damlamı kucağıma aldım. Uç hafta önce geldi meleğim .2920 gr 49 cm kızlar.. canım ada ismini değiştirmek zorunda kaldık damla yada Nil dedik.. Esim damla olsun dedi benim için farketmezdi ikisinide ben bulmuştum :)) ama Nil de iyiydi bence :)) sağlıklı olsunda önemli değil
tesk arkadaslar Allah dogyrmayanlarda da saglicakla göstersin.. Normal dogum kızlar hast yuruyerek giitik hastane evin hemen karşısında. 4 cm açıklığım varmış gece uç de gittim sabah sekizbucukta damlamı kucağıma aldım. Uç hafta önce geldi meleğim .2920 gr 49 cm kızlar.. canım ada ismini değiştirmek zorunda kaldık damla yada Nil dedik.. Esim damla olsun dedi benim için farketmezdi ikisinide ben bulmuştum :)) ama Nil de iyiydi bence :)) sağlıklı olsunda önemli değil
hic korkma canim eger epidural yaptircaksan anlamazsin, kiz kardesim suni sanciyla 4.550grlik bebek dogurdu ve cok kolay gecmis, hatta dogumda uyudum bile diyoduya kızlar suni sancııı beni korkutuyooo bana öyle bişi demedi ama normal olmazsa banada günü dolduğunda suni mi dicek acaba yoksa sezeryan mı merak ettim şimdi...
doktoruma sormustum anlamamak imkansiz nefesin kesilir demisti, birde yatip uzanca gecmeyen kasilmalar...bu arada sancıları nasıl anlicaz sertleşme olursa diyolar eee sürekli sertleşiyo ağrı desen sürekli olabiliyo şöyle net bişey yokmu.galiba net olan kasık ve bel ağrısı gibi olcak demi
ay kiyamam, insallah hemencecik iyilesir,Kızlar hamilelik zor değilmiş o günlerinizi arayacaksınız tadını çıkarın valla
gün boyu uykuya eğilimi var. Nezle oldu garibim kusuyor burnu tıkalı ve nefesi gidiyor kaç kere morardı nefesi gitti benimde aklım gitti kendime gelemedim yavrum neredeyse elimde kalıyordu. Zor kızlar ya
hadi gozun aydin, hem yakin ham kisa donem cok iyi vallaÇanakkale - Gelibolu... Kısa Dönem..![]()
burcucum sanırım uykusuz kalmışsın. ve bebişin sarılığı geçmemiş.
geçmiş olsun tekrar canım
ama üzmemeye çalış kendini.
nefessiz kalmasından bende çok korkuyorum bebişlerin hani kızarıp bozarıyoalr ya
ama bu tüm bebişlerin başına gelio sanırım
büyüycek annesi.
şu zor zamanalr bi geçse.
baklaım biz nasıl atlatıcaz.
dışarıdayım o yüzden pek takip edemiyorum... hemşireler öyle söylemiş doktoruyla görmüşler oda hatırlamıyorum demiş... yani şırnaktan vana sevk edildiğini biliyoruz
gecmiş olsun cnm bebişin biran önce ilesir sende kendini cok üzme bebişinin sana ihtiyacı var annesiKızlar hamilelik zor değilmiş o günlerinizi arayacaksınız tadını çıkarın valla
Çanakkale - Gelibolu... Kısa Dönem..![]()
kizlar acayip uykum var,uyumadan yazayim..
doktora gidecek arkadaslar insallah iyi haberlerle gelirler..öpüyorum hepinizi
KÜCÜKPRENS canim massallah miniginesaglikla büyüsün annesinin göbisinde insallah..yesin teyzesi onun minik totosunu
kizlar nstde hafif dalgalanmalar cikti..40i gecmez aslinda,ama bu defa dümdüz degildi ama doktor iyi dedi..bakarsin yarinda gelebilir dedi..hicccc sanmam ama neyse...
haftasonu yaramaz sipacim gelmezse pazartesi sabah hastaneye gidiyorum
4er saat arayla dozu artirilarak ilac(suni sanci iste) vereceklermis,acilma ve sancilara bakacaklarmis..
hemende etki edebilir 4 günde sürebilir,hazir ol buna dedi..
duruma göre evede gelebilirmisim ama büyük ihtimalle yatarmisim hastanede..
ya etki etmezse,sezaryen mi yapacaksiniz dedim,o artik en son care,suan aklina bile getirme dedi.
yani pazartesi yolcuyum kizlar,dogumda artik Allah ne zaman kismet ederse o zaman..
Hayirlisi kizlar..Allah hepimize bebislerimizi sag salim kucaklamayi nasip etsin insallah...
dışarıdayım o yüzden pek takip edemiyorum... hemşireler öyle söylemiş doktoruyla görmüşler oda hatırlamıyorum demiş... yani şırnaktan vana sevk edildiğini biliyoruz
Selam herkese.
hapşuruk unda durumu iyidir inşallah.Bende anlamadım erken değildi bildiğim kadarıyla onun için.Yanlış anlamadır inşallah...