• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

En güzeli yürüyüş, gerçi son ayında halay çeken bile varmış doğurmak için:53:

Ya benim bebiş daha kanala bile girmemiş, o sebepten kaynak yapamam yani yoksa çok isterdim:27:

Biişey sorucam, kondomla mı denediniz yoksa kondomsuz mu çünkü o erkeklerin vücut sıvısı da tetikliyormuş doğumu:26:

varmis varmis bende duydum..ama halay degilde cok dans ediyormus benim duydugum kisi :17:

hahahaa eveeett işte bu benim çılgın cucuuummmmm:62::62: gülmeyeyim komşuma gelmesin başıma dimi ama:1:

ta kendisi :42: :1:
gülme valla canim yaa..gönlünden gecen olsun fistigimmm...
hani bi video vardiya dans eden 2 catlak hamile..yuh demistim,ne kadar düsüncesizler,bebekler icerde corba olmustur simdi...
bi amaclari varmis hatunlarin,simdi anliyorum :1:

bugün doktorum bana çok ihtişamlı bi göbeğim olduğunu söyledi, bebek büyük zaten, suyumuz da iyiymiş. Kocam bozuldu bu duruma biraz, ama ben dışarı çıkınca çok güldüm :9::9:

aaa doğuma kalsaydı bari, üzülme nasılsa gelir yiğenini görmeye. sen bi pırtlatta :1: allah kavuştursun :16:

Saol fıstık, doğru diyosun. Zaten pabucumuz dama atıldı, doğunca birer ikişer dökülür millet:19:

ta kendisi :42: :1:
gülme valla canim yaa..gönlünden gecen olsun fistigimmm...
hani bi video vardiya dans eden 2 catlak hamile..yuh demistim,ne kadar düsüncesizler,bebekler icerde corba olmustur simdi...
bi amaclari varmis hatunlarin,simdi anliyorum :1:

Burda olsan bi video da biz çekerdik beraber:60:

tontişler yaaa, ablam burdaydı iki haftadır yarın gidiyoooo. Şimdi mutfakta bana son yemeğimi pişiriyooo ühühüüüüü :58::58:
doguma kalamiyor mu? bugünün tadini cikar tatlim,üzme kendini,yine gelir ablaciginnn
ehehe ben de hatırlıyorum sanki birilerinin doğurmak için sabahları dansettiğini :27:

aaaa yaniliyorsun sekerim,o birilerinin dans etmesi bi kapi gicirtisina bakar,o derece yanii :1:

doguma kalamiyor mu? bugünün tadini cikar tatlim,üzme kendini,yine gelir ablaciginnn

aaaa yaniliyorsun sekerim,o birilerinin dans etmesi bi kapi gicirtisina bakar,o derece yanii :1:
amma velakin bi işe yaramıyo be cucum, ne dans ne hurma ne çayy. Sen bi de kocanı devreye sokmayı denesen, bakarsın o tutar :9:

amma velakin bi işe yaramıyo be cucum, ne dans ne hurma ne çayy. Sen bi de kocanı devreye sokmayı denesen, bakarsın o tutar :9:

heccc ümidim yok bacim..
her yöntemden sonra bebis azcik daha yukari kaciyor :1:
amanin son dakika bi pozisyon falan degistirir bizim sipacik,birde onla ugrasmayim simdi :1:
hem kocis eve gelene kadar koca göbegimde pireler ucusuyo coktan :9:

ben kaçar, saatlerdir bilgisayar başındayım, kv küsmesin yanlız bıraktım diye. Öpüldünüz kızlar. allah rızası için dua edin de bir an önce cucuyla biz doğuralım yoksa çatlıycaz. Normal olsun diye denemediğimiz rezillik kalmadı :27:

selam millet doğuran var mı artık bende doğurmak istiyorummmmm yeterr artıkkkkk bebişimi kollarıma alayım:62:

küçükprenscim inşallah hemşireler yanılıyodur söylenen o canım... bende 40da diye biliyodum...

toobacım çok güzel bir yer çıkmış insallah 5 ay 5günde su gibi geçer....

cucum hakkına hayırlısı hiç canını sıkma...

esra_37cim maşallah bebişine sıkma canını bebişte etkilenmesin hakkınıza hayırlısı neyse o olsun inşallah

bu arada göğüs uçlarıyla oynamak doğum sancılarını tetikliyomuş kitapta okumuştum ve arkadaş denedi cidden akşama doğuma gitti...

canlarım, ciğerlerim, kuzularım :)
nasılsınız bakalım? çok özledim yahu sizleri

hosgeldin aysecigim bizler iyi sayılırız bebişleri bekliyoz işte siz nasılsınız durucuk nasıl şimdi facede resimlerini gördüm masallah cok tatlı ya benim yerime bol bol kokla fıstıgı

Back
X