Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
carna valla aynı şeyi bende merak ediyodum,sorsam mı diye düşünüyodum sen benden önce davrandın :)
Bizde yarın gidicez konntrole ama hiç gidesim yok..Evde sakin sakin oturup günümün gelmesini bekleyesim var :)
Ehee, aklıma gelen klavyeme düşüveriyor işte : )
benden çok yaşıcan :)
Selam kızlar.Bende evde sıkılmakla meşgulüm :95: HErkescikler iyidir umarım. Zaman geçmiyor artık ya :)
Ne desem bilemedim bak şimdi : )
Bende , zaten benimkine küsülüyümkonuşmuyorum.Seninki nerde?
Selam kızlar.Bende evde sıkılmakla meşgulüm :95: HErkescikler iyidir umarım. Zaman geçmiyor artık ya :)
Hoşgeldin canım,sıkıl sıkıl,bunlar son sıkılmaların olacakKocişin yok mu yanında? Burası da çok sessiz..Nerde o eski muhabbetler :) Herkesler elini ayağını çekmiş,eskiden geçmişe bakamazdım birikmişlikten ötürü..Şimdi kaç saattir sayfa değişmiyo :)
Niye küsülüsün kız :)) Benim işte canım gece vardiyasında oğluşla ben tek kaldık :))
Hoşgeldin canım,sıkıl sıkıl,bunlar son sıkılmaların olacakKocişin yok mu yanında? Burası da çok sessiz..Nerde o eski muhabbetler :) Herkesler elini ayağını çekmiş,eskiden geçmişe bakamazdım birikmişlikten ötürü..Şimdi kaç saattir sayfa değişmiyo :)
Ay valla sıkılmaktan sıkıldım :)) Uğraş lazım oğluş gelsinde sıkıldım demeye vakit kalmasın![]()
Beni yanlız bırakıyor uyuz.Geç geliyor, iş sonrası spora gidiyor ben haftanın 3 günü değil, 2 günü git diyorum burnundan kıl aldırmıyor gıccıkk: ) Gerçi evde olduğu zamanlarda beni sinir ediyor, sinir oluyorum işte.
Herkes doğurmayı bekliyor.![]()
Sepet falan yapmadım canım ya.Aslında yapcaktım ama burda malzeme satan yerleri bilmiyorum onun için İzmite gitmek lazımdı onuda bizim koçişi ikna edip götürmek ölüm olduğu için hiç uğraşmadım valla :)) Anneme diycem benim nişan sepetimi getirsin![]()
amin canim,gönlüne göre olsunnnEhee, inşaallah diyelim.İçine doğan , gerçek olsun : )
Bu arada şansın yok artık bee, mecburen doğuracaksın.İnşallaha maşallaha kalmadı bu iş: )
Senin tosun kaç kilo olmuş bu arada? bayağa totoşunu büyütmüştür.
En güzeli,varsa niye uğraşıcan bi daha..Ben de arkadaş gazına geldim,"elinden geliyo,niye öyle şeyler yapmıyon" dediler bende yapıyom yavaş yavaş:) Perşembe pazarından aldım bende malzemelerin çoğunu,bazısıda elimde vardı..Benimkide bebek sepetinden çok nişan sepetine benzeyecek ama napim,şıkır şıkır olur artık,varsın olsun![]()
O zaman hiç girilmez valla..Bebiş,iş,güç,uykusuzluk derken zor anacım zor..Son sefalarınız bunlar ona göre![]()
amin canim,gönlüne göre olsunnn
aynen canim gelecek hafta ici mecbur dogurucam yani,kacisi yok
valla canim bilmiyorum ki...2 haftadir sadece nst icin gidiyorum,muayene etmiyor..
en son 20 gün olmustur emin degilim ne kadar olduguna ama 3400dü..
4ü bulmus mudur bilemiyorum valla,ilgimide cekmiiii,cünkü inanmiyorum ölcümlere..