• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

biz geldik! dün bebişim doğdu, korktuğumuz gibi kakasını yapmamış anne karnında, ama kordon boynuna ve beline dolanmıştı, sezeryanla doğum yaptım, yarın çıkıcaz hastaneden.
3740 gr ve 51 cm doğdu miniğimiz. ikimiz de iyiyiz.
umarım doğum bekleyen herkes sağlıcakla kucağına alır bebişlerini.

biz geldik! dün bebişim doğdu, korktuğumuz gibi kakasını yapmamış anne karnında, ama kordon boynuna ve beline dolanmıştı, sezeryanla doğum yaptım, yarın çıkıcaz hastaneden.

maşallah bebişe. gözünüz aydın. hayırlı , sağlıklı ve mutlu uzun ömürler dilerim

gözünaydın canım maşallah bebeğine.sağlıkla analı babalı büyür inşallah.:nazar:

canım gözünüz aydın, maşallah bebeğine kilosu ve boyu çok iyimiş. Allah bi ömür boyu sağlık ve mutluluk versin inşallah... Bende sağlıcakla bi alsaydım bebeğimi kucağıma...:31:

Ben 7 aalık 2010 da çok güzel bir doğumla bebeğimi kucağıma aldım..ankarada medicana hastanesnde doğum yaptım, doktorum Amet Bostancı sayesinde çok huzurlu bir mnormal doğum oldu. Allah henüz doğum yapmamış bütün annelere rahat huzurlu ve sağlıklı bir doğum nasip etsin. İnşallah sizlerde bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız..

Yalnız ufak bir problemimiz oldu. göğüs uçlarım içe dönük olduğu için bebeğimi emziremiyorum. sütümü alsın diye sağarak süt veriyoruz fakat buseferde korkarım ki biberona alıştı v ne zaman memeye getirsem ağlamaya başlıyor...

aranızda böle bir sıkıntı yaşayan varmı göğüs uclarımı çıkarmak ve bebeğimi mememe alıştırmak için ne yapabilirim ....
Canım hayırlı olsun bebişin, gözünüz aydın. Göğüs ucunu emzirmeden bi kaç dakika önce çekiştirerek çıkarabilirsin, ebeler öle yapıyomuş, yada arkadaşların dediği gibi silikon göğüs uçları var, eczaneden temin edebilirsin ama ne derece sorununuzu halleder bilmiyorum. İnşallah en kısa zamanda bebeğin memeye alışır... :21:
Selam hatunlar,
Ben gece 2 den sonra istifraya başladım, su içsem çıkardım. Sabah 6 da hastanedeydik, 12 ye kadar kaldık. Bebeğim iyi elhamdülillah bende daha yeni toparlıyorum. Besin zehirlenmesi olmuşum, sinema çıkışı çok acıkıp dışarda yemiştik:43: Ne çektim Allah bilir offff offfffffffffffff.. Çok kalamıycam her yerim ağrıyooo, bide nts de çok sancım çıktı. bu halde hayatta doğuramam oğlum diyorum, bekle annen iyileşsin öyle gel tatlı kuzummm..

bu güzel günde (12.12.2010) doğum haberi bekliyordum ama face de göremedim, yok bişey herhalde:31:
Geçmiş olsun canım, aman dışardan bişeyler yemeyelim diyoruz ama insan dayanamıyo, ben de bugün yedim bişeyler ama senin haberini duyunca şimdi kızdım yine kendime. Neyse bebeğin de sende iyisin neyseki şuan:94:
kızlar selam hepinize dunku yorumlarınıza teker teker tşk ederim.sayfa değişmiş coklu alıntı nasıl yapılır bilmediğimden toptan tşk ediyorum....
cucum cok merak ettim seni bi haberde cıkmamış...
kucukprens canım cok geçmiş olsun...
gecende de sormuşdum mavrulam aselcik onlardn haber varmı pek girdiklerini gormuyorum.doğum yapanlar arasında da yoklar..
bende de acayip ağrılar var ama neye yormam gerekir bilmiyorum..geceleri donmek bir işkence.çok oturunca bel ağrısı vs....nedenlerini bilmediğim bir suru sancı...Alla yardımcımız olsun
burxkan canım minik kuzu nasıl...sen nasılsın.tekrar hayırlı olsun
kızlar kim ne lemde bilmiyorum cok giremediğim gibi.boluk porcuk biliyorum.doğum yapan varsa aramızda suan cok tebrik ederim.benim gibi uzatmaları oynayanlarada hayırlı doğumlar diliyolrum
aselcikle mavrulamı ben de merak ediyorum, bi de kader arkadaşım benim gibi bi türlü doğuramadım diye gezinen pandam ı. Sanırım aselcik doğum yapmıştır, çünkü onun haftası benden sanıyorum ki 1 hafta ilerdeydi, mavrulamdan da ses yok, büyük ihtimal o da doğurdu. Pandam da 2 gündür yok ortalarda, birden kaybolanlar doğum haberiyle geri geliyo, inşallah o da almıştır bebeğini kucağına....

cucum da doğuruyo galibaa, hiç ses çıkmamış, gerçi hastaneye gidersem haber veririm demiş ama belki de Egehan haber verdirmeye bile fırsat bırakmadı :1: İnşallah herşey yolundadır. Eveeeet, eğer cucu da doğurduysa ki satımız aynıydı, topiğin en önde gideni bi ben kaldım doğuramayan. Şaka gibi yaa, ben 37 de doğurmayı beklerken 40 ı geçtik :53:

Herkese merhaba.Ben de Çarşamba günü sezeryanla doğum yaptım.Ancak fırsat bulabildim internete girmeye.Oğluşum 3000 gram ve 51 cm dünyaya geldi.Bu arada geçmişe bakamadım.Doğum yapan herkesi tebrik ederim.

Selam hatunlar,
Ben gece 2 den sonra istifraya başladım, su içsem çıkardım. Sabah 6 da hastanedeydik, 12 ye kadar kaldık. Bebeğim iyi elhamdülillah bende daha yeni toparlıyorum. Besin zehirlenmesi olmuşum, sinema çıkışı çok acıkıp dışarda yemiştik:43: Ne çektim Allah bilir offff offfffffffffffff.. Çok kalamıycam her yerim ağrıyooo, bide nts de çok sancım çıktı. bu halde hayatta doğuramam oğlum diyorum, bekle annen iyileşsin öyle gel tatlı kuzummm..

bu güzel günde (12.12.2010) doğum haberi bekliyordum ama face de göremedim, yok bişey herhalde:31:

cnm çok geçmiş olsun..

hayırlı olsun bebişin cnm allah analı babalı büyütsün inş

Herkese merhaba.Ben de Çarşamba günü sezeryanla doğum yaptım.Ancak fırsat bulabildim internete girmeye.Oğluşum 3000 gram ve 51 cm dünyaya geldi.Bu arada geçmişe bakamadım.Doğum yapan herkesi tebrik ederim.

gözün aydın cnm.Sağlıkla sıhhatle büyüsün inş bebişin

hayırlı olsun canım. Allah analı babalı büyütsün.

Kızlar normal doğum yanlısı bir topik olmamıza rağmen sezeryan oranımız ne kadar yüksek. Hep son anda bir şeyler çıktı. Sizce bunların tümü gerçek mi,yoksa çaktırmadan doktorlarımız sezeyanamı yönlendiriyor?
Ben doktoruma normal doğumu çok istiyorum dedim. Çok isteme,çok istersen olmaz. Şimdilik normal doğum için bir engel yok dedi. Bu bile garip geldi bana açıkcası...

Canım hayırlı olsun bebişin, gözünüz aydın. Göğüs ucunu emzirmeden bi kaç dakika önce çekiştirerek çıkarabilirsin, ebeler öle yapıyomuş, yada arkadaşların dediği gibi silikon göğüs uçları var, eczaneden temin edebilirsin ama ne derece sorununuzu halleder bilmiyorum. İnşallah en kısa zamanda bebeğin memeye alışır... :21:

Geçmiş olsun canım, aman dışardan bişeyler yemeyelim diyoruz ama insan dayanamıyo, ben de bugün yedim bişeyler ama senin haberini duyunca şimdi kızdım yine kendime. Neyse bebeğin de sende iyisin neyseki şuan:94:

aselcikle mavrulamı ben de merak ediyorum, bi de kader arkadaşım benim gibi bi türlü doğuramadım diye gezinen pandam ı. Sanırım aselcik doğum yapmıştır, çünkü onun haftası benden sanıyorum ki 1 hafta ilerdeydi, mavrulamdan da ses yok, büyük ihtimal o da doğurdu. Pandam da 2 gündür yok ortalarda, birden kaybolanlar doğum haberiyle geri geliyo, inşallah o da almıştır bebeğini kucağına....

cucum da doğuruyo galibaa, hiç ses çıkmamış, gerçi hastaneye gidersem haber veririm demiş ama belki de Egehan haber verdirmeye bile fırsat bırakmadı :1: İnşallah herşey yolundadır. Eveeeet, eğer cucu da doğurduysa ki satımız aynıydı, topiğin en önde gideni bi ben kaldım doğuramayan. Şaka gibi yaa, ben 37 de doğurmayı beklerken 40 ı geçtik :53:

bence de cucu doğuruyocnm yoksa muhakkak girerdi diye düşünüyoumm.inş doğurmuştur.darısı senin başına bian önce ;)

selam kızlarrr....

kucukprensim çok çok geçmiş olsun canım.... diikkata et kendine dinlen canım....

bu arada geçmişe bakamadım çok birikmiş doğum yapan arkadaşalr gözleri aydın :nazar:

heyy maşallah aralık annelerine.
kızlar hep okuyorum ama çok zamandır yazmıyordum.bu gün doğum haberleri beni daha çok sevindirdi.
ancak doğum yapmayan çok az kişi kaldı heralde.haydi bakalım sıra bizde.
bebeğini kollarına alan tüm arkadaşları tebrik ederim.
darısı bizlere.

:nazar: :nazar: :nazar:

herkese merhaba..aklım sizde ..ama bebişin eme sorunu var .onla uğrasıyorum hep..taze annelere tebrikler.............

canım gözünaydınnn.
maşllah miniğine.
sağlıkla büyütün inşallah

canım gözünaydınnnn.
sağlıkla hayırlısıyla büyütün inşallah oğluşunuzu

selam kızlar nasılsınız ...

tebrik eden herkese çok teşekkür ederim allahım kalan arkadaşlarıda sağlıkla bebklerine kavuştursun inşş....

bugün biraz sabha moralimiz bozuldu burnunun etrafı ve gözlerinin içi sarramıştı hemen hastaneye gittik 14.4 çıktı kan değerlei doktor her bebğin kendine göre sınırları var korkucsk bi şey yok bol bol emzirin dedi kızlar oğluma dularınızı bekliyorumm...

kendimi toparlayınca doğum hikayemi ve resimleri eklerimm...

canım geçmiş olsun.
kısa zamanda atlatır inşallah
emzirmek iyi geliomuş
emzir annesi bolca

Selam hatunlar,

canım geçmiş olsun.
valla artık dışarad yemek yemeye korkar olduk ya
bl bol su iç iyice temzile kuzum içini.
bebiş de gelmeye mi hazırlanıyo yoksa

Kızlar selam herkese;
nasılsınız bakalım :))
Ohhh maaşallah doğumlar peşpeşe sıralanmış maaşallah :)

evet tatlım bi sürü bebiş geldiiii
sen bebişle uğraşıyosun dimi
ne gzüellll
iyileştimi sarılığı

kizlar siz hangi cayi iciyosunuz?
sut artirici olarak yani?
ben hipp in cayini aldim milupa vardi bide
farkedermiki???

ben hiç çay faaln içmiyorum.
doğumdan önce içicem ve sonrasında
stres olmamaya çalışıyorum

Kızlar baya alıntı yapmıştım sağolsun sayfa hata verdi sinir oldum :84: Doğum yapanların gözü aydın. Küçükprensim geçmiş olsun dikkat et canım.
Cucum hala gelmediğine göre doğuruyordur inşallah bugün :))

Geçmiş olsun canım.Dikakt et aman.Şurda ne kaldı :))

cucum cok merak ettim seni bi haberde cıkmamış...kucukprens canım cok geçmiş olsun...
gecende de sormuşdum mavrulam aselcik onlardn haber varmı pek girdiklerini gormuyorum.doğum yapanlar arasında da yoklar..
bende de acayip ağrılar var ama neye yormam gerekir bilmiyorum..geceleri donmek bir işkence.çok oturunca bel ağrısı vs....nedenlerini bilmediğim bir suru sancı...Alla yardımcımız olsun

canim gecmis olsunnn
dinlen guzelce
bu hafta dogurcaksin icime doguto:69:
msgina cevap yazamadim dun canim kusura bakma
hayirli zamanda hayirli sekilde dogurursun insallah canim
yarina toparlarsin kendini merak etme

geçmiş olsun şimdi iyisin demi???bu güzel günde bi bebek haberi patlatmayı çok isterdim ama malesef:27:

çok geçmiş olsun canım...istirahat et,moralini yükselt,olumlu düşün,dua et...
cucu dan dün akşamdan beri haber yok...en son sancısı olduğunu söyledi,haber veririm dedi ama bugün hiç gelmedi...

Ah ahh canım çok geçmiş olsun yaaa. Bende dışarıda yiyiyorum sıkça ama her şey mi tehlikeli? Umarım şimdi daha iyisindir. Haberdar et bizi.

cnm çok geçmiş olsun..

selam kızlarrr....

kucukprensim çok çok geçmiş olsun canım.... diikkata et kendine dinlen canım....

bu arada geçmişe bakamadım çok birikmiş doğum yapan arkadaşalr gözleri aydın :nazar:

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederimmmm, uyuyup duruyorum sürekli. Aman siz siz olun yemeyin dışardan bişey, Allah korusun.

Bu arada Cucu nun sancısımı vardı? Ben hastalıktan geçmişe bakamamıştım.
Bana haber verecekti doğum olursa ama haber gelmemiş, inşallah herşey yolundadır. Haber gelirse paylaşırım sizlerle inşallah:34:

Hoşgeldiniz:71: Maşallah bebeğine çok güzel büyümüş annesi, sağlık sıhhatle büyütmek nasip olsun:69:

kızlar bende aralık annesiyim ama baştaki tabloya kendimi ekleyemediğim için buraya yazamadım bi türlü benimde 37 haftam bitti.37+2 deyim bugün bebeğimin hareketleri bi farklı sanki tekmelerinin ve hıçkırığının yeri değişti sanki doğum kanalına yerleşmeye başlamış olabilir mi acaba?

O listeye eklemene gerek yok sohbet için:34: Hareket yerinin değişmesini bilemiycem:26:

Gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütmek nasip etsin:71:

kizlar siz hangi cayi iciyosunuz?
sut artirici olarak yani?
ben hipp in cayini aldim milupa vardi bide
farkedermiki???

Ben içmiyorum ama kızlar genelde humana still tea içiyorlar diye okudum:34:

nasil oldun kucukum prensim?
bizde kocisle disari ciktik toriuma falan gittik cok kalabalikti yine
bugun bende bi bel agrisi var ama
dogum sancisi gibi diil
hayir olsun bakalim

Back