• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

Tahmin ettim canım, önemli değil:34: hadi güzel haberlerle gel yarın inşallahh.. Hiç sancı çıkmadı mı daha şimdiye kadar?? Benim son nts fenaydı ve ben hiç hissetmedim, yalancı sancılar hissedilmiyor herhalde:26:

Biz kime anlatıcaz tavsiyelerimi, herkes doğurmuş olacak biz doğurana kadar:9: Bizde Ocak annelerine gidip anlatalım bari:23: Sahi onlar doğurmaya başladı mı acaba??

ben tam cozemiyorum bir bel agrisi var tatli tatli
sanki 4-5 gun sonra adet olcakmisim gibi:53:
hic sanci cikmadi bende simdiye kadar canim
ama yarin kesin cikar
bugunu bi atlatalimda
dogurunca ocak annelerine gidip ahkam keseriz yahu:52:
uc ikinmada cikti walla deriz insallaaaaaah:52:

seni:1:n duaların kabul oluyomus hadi cnm bide bana dua et:9:
allah seninde yardımcın olsun biran önce sende pırtla:1:
amiiiin inşallah zamanında sağlıkla kavuşuruz kuzulara.bilmiyorum ama neryuma dua ettim sonra pandama en son cucuya pazartesi ye kalmazsın inşallah hafta sonu sancılanıp doğurursun dedim oda kabul oldu çok şükür.şimdi sıra 38 i bitirip bebişleri sağlıklı olanlar bir avazda pırtlatırız inşallaaaah.

Allah ım fenerbahcemrem de hayırlısıyla kavuşsun artık bebeğine amiiiinnnnnn :)) Gerçi benim duam tutsa pandam a tutardı, sahi ondan ses var mı??

Bide bu hastalık bende kaynak yapacak hal bırakmadı, yoksa hemen yarın doğurmak isterdim:27:

Tahmin ettim canım, önemli değil:34: hadi güzel haberlerle gel yarın inşallahh.. Hiç sancı çıkmadı mı daha şimdiye kadar?? Benim son nts fenaydı ve ben hiç hissetmedim, yalancı sancılar hissedilmiyor herhalde:26:

Biz kime anlatıcaz tavsiyelerimi, herkes doğurmuş olacak biz doğurana kadar:9: Bizde Ocak annelerine gidip anlatalım bari:23: Sahi onlar doğurmaya başladı mı acaba??

pandamdan ses seda yok ulaşabileceğimiz hiç bi bilgi yok.sen nasıl oldun daha düzelmedinmi yoksa?ocak annelerine bakmıştım ben doğumlar başlamıştı.

ben tam cozemiyorum bir bel agrisi var tatli tatli
sanki 4-5 gun sonra adet olcakmisim gibi:53:
hic sanci cikmadi bende simdiye kadar canim
ama yarin kesin cikar
bugunu bi atlatalimda
dogurunca ocak annelerine gidip ahkam keseriz yahu:52:
uc ikinmada cikti walla deriz insallaaaaaah:52:

Sakın kaynak yapıp benden önce doğurma emi:60: Ay inşallah öyle deriz:46:

Suyla çok oynamış, birazda güneşte yanmış gibi! Ama hepsinin ötesinde Melek gibi! Bugün uzun süredir beklediğimiz yolcumuz, oğlumuz 3200 gr olarak 11.12.10 saat 15 sularında dünyaya geldi.

Asigül'ün eşiyim!
sizlere haber vermemi istedi. Biraz uzun ve sancılı saatler olsa da Allah'a sonsuz şükür ki oğlumuza kavuştuk. Tıp fakültesinde doğum yaptık. İlk doğumda kucağıma verdiler günlerce dışarıdan sevdiğim yavrum kucağımdaydı. Mutluluktan sevemedim ağladım, sözler boğazıma dizildi. kuzum yavrum hoş geldin diyecektim diyemedim kekeledim sadece koklayıp yanağına öpücük koydum. Ama hemen aldılar, neden aldılar ki ben nasıl dayanacağım hasretine. Yarın çıkacaklar inşallah, Allah herkese nasip etsin. :nazar: :emir_bebek:
aminnnn çok teşekkürler...Allah analı babalı büyütsün,hayırlı olsun inşallah....
Ben kaçıyorum kızlar, bende bugün de tık yok. Yarın doktoruma gidicem ve Salı günü sezeryan yapmasını istiycem, daha fazla beklemek istemiyorum, kızımın kilosu almış başını gidiyo, en sağlıklı doğum yöntemi ne olacaksa bizim için onu istiycem :59:
hayırlısı olsun canım inşallah...
08.12.2010 00:40 da meleğimi normal doğumla kucağıma aldım kızlar. doğumumda maşallah çok kolay oldu. doğum yapmamış aralık 2010 annelerine hayırlı doğumlar dilerim..........
çok teşekkürler,darısı başımıza,bu arada sizin bebişinizde hayırlı olsun
selam kızlar nasılsınız ...

tebrik eden herkese çok teşekkür ederim allahım kalan arkadaşlarıda sağlıkla bebklerine kavuştursun inşş....

bugün biraz sabha moralimiz bozuldu burnunun etrafı ve gözlerinin içi sarramıştı hemen hastaneye gittik 14.4 çıktı kan değerlei doktor her bebğin kendine göre sınırları var korkucsk bi şey yok bol bol emzirin dedi kızlar oğluma dularınızı bekliyorumm...

kendimi toparlayınca doğum hikayemi ve resimleri eklerimm...
geçmiş olsun taze annecik,inşallah kısa sürede toparlarsınız:)))
Selam hatunlar,
Ben gece 2 den sonra istifraya başladım, su içsem çıkardım. Sabah 6 da hastanedeydik, 12 ye kadar kaldık. Bebeğim iyi elhamdülillah bende daha yeni toparlıyorum. Besin zehirlenmesi olmuşum, sinema çıkışı çok acıkıp dışarda yemiştik:43: Ne çektim Allah bilir offff offfffffffffffff.. Çok kalamıycam her yerim ağrıyooo, bide nts de çok sancım çıktı. bu halde hayatta doğuramam oğlum diyorum, bekle annen iyileşsin öyle gel tatlı kuzummm..

bu güzel günde (12.12.2010) doğum haberi bekliyordum ama face de göremedim, yok bişey herhalde:31:
aman canım dikkat et,geçmiş olsun,bu kadar yaklaşmışken,yediğimize içtiğimiz çok önemli....
biz geldik! dün bebişim doğdu, korktuğumuz gibi kakasını yapmamış anne karnında, ama kordon boynuna ve beline dolanmıştı, sezeryanla doğum yaptım, yarın çıkıcaz hastaneden.
3740 gr ve 51 cm doğdu miniğimiz. ikimiz de iyiyiz.
umarım doğum bekleyen herkes sağlıcakla kucağına alır bebişlerini.
ohh ohh maşallah çok iyiymiş,boyuda,kilosuda:nazar::nazar::nazar:... Allah analı babalı büyütsün...
Herkese merhaba.Ben de Çarşamba günü sezeryanla doğum yaptım.Ancak fırsat bulabildim internete girmeye.Oğluşum 3000 gram ve 51 cm dünyaya geldi.Bu arada geçmişe bakamadım.Doğum yapan herkesi tebrik ederim.
canım sanada geçmiş olsun,tabi bebişinde hayırlı olsun bu arada...
kızlar iyi akşamlar...
muhtemelen yarın benimde sezeryanla bebişim olacak dualarınızı eksik etmeyin...
Allah kolaylıklar versin,inşallah sorunsuz ve kolaycacık doğuruverirsin...
Yattigim yerden mesaj sesi duydum, esime iste Cucu dogurdu deyiverdim:)) telefonumu gwtirdi sagolsun vee evveett:

12.12.2010 Saat 19.22de Allah bize Egehan adinda bir melek emanet etti.Egehan'imiz cok sükür saglikli ve tüm sevenlerini selamliyor...
çok güzel bi haber...tarih te çok özel... çok sevindimmmmm
slm kızlar herkes iyi demi?
cucu pırtlatmış sonunda benim dualarım tutuyo bak kime dua ettiysem gitti pırtlattı.neden kimse bana dua etmiyo:84::63:
neyse sıra esra 37de ve akabinde ben lütfen araya kaynak olmayalım artık:20:

ayyy canım inşallahhhh...hadi bakalım sıra sizde,siz pırtlatın biz girelim sıraya...:27::27::27:

kızlar herkese merabalar... benim gibi yeni uyananlara da günaydın... dün eşimin doğum günüydü,baya bi bekledi bi süpriz olurmu diye:27: ama tıkkk yok tabiki....
bu arada dün doğum yapanlar,hayırlı olsun... kontrole gidecek olanlarda hayırlı haberlerle gelir umarımmm
doğurmak isteyenlerede bol bereketli bi hafta olur inşallah.....:86::86::86:

Ya sinir oldum sayfaya zor açılıyor cevap yazılcağı zaman. Bir Cucumuzun haberini görebildim çok sevindi.Sağ salim kavuşmuş bebişine darısı bize inşallah.Başka ne var ne yok kızlar sayfa eli etti okuyamadım da.Bende biraz ev işi yapcam.

günaydııınnnn kızlarrr
nasılsınız. ben hala hastayımmm.
offfff inşallah geçer kısa zamanda.
limon içmekten daraldımmmmmmm.
geçmiş olsun diyenelre çok teşekkür ediyorumm.
geçmişe bi bakiim dedim. pek bişeye bakamadımmmmm
bendemi sorun var yoksa sizdede aynı şey varmıı
çok zor açılıyooooo.
sayfalara bakamadımmmmmm
gıcık bilgisayar yoksa formatmı istioooo

cucum doğum yapmışşşşşşşş
oleyyyyyyyyyyyyyyyyy
demekki aklımıza geeln doğruymuşşşşş
egehancık gelmiş hoşgelmişşşşşşş
Allah sağlıkla hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsinnnn
darısı bizlerin başına inşallah zamanı gelince.
diye diye doğurdu sonunda.
hadi bakalım herkes girdi sıraya
sırası geeln pırtlatıversinnnn

selamm millett bizde bugün doktor teyzemize gidicez bakalımm doğumm var mı...artık cok sıkıldık yeter artık gelsin kuzum:52:

günaydııınnnn kızlarrr
çok zor açılıyooooo.
sayfalara bakamadımmmmmm

Sen hasta mı oldun yaa, geçen hastanede hamile bi kadın yeni grip olmuştu doktoru grip ilerlemeden hemen alalım bebeği demiş, tahlillerini yapıyorlardı. Halbuki bi kaç gün sonraymış sezeryan günü. anestezi de sorun olabiliyormuş burun boğaz enfeksiyonları, aman dikkat et kendine bir an önce iyileşmeye bak canımm..

Bide bilgisayardan değil KK da sorun var her zaman ki gibi:50:

Son düzenleme:
Yok benim için farketmez yay da olabilir, hatta görümcem kendini oğlak sana bi kova o yüzden yay olsun daha iyi:1:
zaten yay erkeginde sorun yok
kizlari fena:1:
senin gorumcede ilginc gercekten:1:

günaydııınnnn kızlarrr
çok zor açılıyooooo.
sayfalara bakamadımmmmmm

oleyyyyyyyyyyyyyyyyy

gecmis olsun denizim
dogumdan once duzelirsin insallah canim

günaydııınnnn kızlarrr
çok zor açılıyooooo.
sayfalara bakamadımmmmmm

oleyyyyyyyyyyyyyyyyy

Canım çok geçmiş olsun.Yaklaşık 1 ay grip olan bir kişi olarak,hamilelikte ne zor bilirim.Sen limon içmeye devam et : ) inşaalah hemen atlatırsın.

Nihayet diyorum en sonunda cucum doğum yapmış , çok sevindim valaha.Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.Darısı başımıza artık.

Özümcüm senin de gözün aydın, sende kavuşmuşsun meleğine.Allah analı babalı büyütsün.

Son düzenleme:
Sen hasta mı oldun yaa, geçen hastanede hamile bi kadın yeni grip olmuştu doktoru grip ilerlemeden hemen alalım bebeği demiş, tahlillerini yapıyorlardı. Halbuki bi kaç gün sonraymış sezeryan günü. anestezi de sorun olabiliyormuş burun boğaz enfeksiyonları, aman dikkat et kendine bir an önce iyileşmeye bak canımm..

Bide bilgisayardan değil KK da sorun var her zaman ki gibi:50:

bana bulunuyo zaten yaaaaaa
mlletin yzüünden hasta oldum
okadr dikkat ederken
bi söyliyemiyorummmm bişeyi kırılacakalr diye
neyseki daha vakit var haftaya cumaya kadar iyileşirim heralde
ama daha kötüye giderse öksürük faaln başlarsa yandımmmm

zaten yay erkeginde sorun yok
kizlari fena:1:
senin gorumcede ilginc gercekten:1:

gecmis olsun denizim
dogumdan once duzelirsin insallah canim

sağol tatlım ya.
uamrım iyileşirim en yakın zamanda

Canım çok geçmiş olsun.Yaklaşık 1 ay grip olan bir kişi olarak,hamilelikte ne zor bilirim.Sen limon içmeye devam et : ) inşaalah hemen atlatırsın.

Nihayet diyorum en sonunda cucum doğum yapmış , çok sevindim valaha.Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.Darısı başımıza artık.

sağol ttalım benim. uamrım atlatırımmm.
vücudum kırılıyo
ne iyiydim ben yaaaa:25::25::25:

sağol ttalım benim. uamrım atlatırımmm.
vücudum kırılıyo
ne iyiydim ben yaaaa:25::25::25:

denizim umarım en kısa zamanda atlatırsın havalarda iyice soğudu bol bol c vitamini ve ıhlamur ohhh mis gibi.ben çok dirençliyimdir 2 gün sürer ve ayakta atlatırım ama hamilelikte 10 gün falan rahat sürdü öksürükle birleşince daha da kötü oldum.geçmiş olsun.

Selam hatunlar,
Ben gece 2 den sonra istifraya başladım, su içsem çıkardım. Sabah 6 da hastanedeydik, 12 ye kadar kaldık. Bebeğim iyi elhamdülillah bende daha yeni toparlıyorum. Besin zehirlenmesi olmuşum, sinema çıkışı çok acıkıp dışarda yemiştik:43: Ne çektim Allah bilir offff offfffffffffffff.. Çok kalamıycam her yerim ağrıyooo, bide nts de çok sancım çıktı. bu halde hayatta doğuramam oğlum diyorum, bekle annen iyileşsin öyle gel tatlı kuzummm..

bu güzel günde (12.12.2010) doğum haberi bekliyordum ama face de göremedim, yok bişey herhalde:31:

Aaaa, çok geçmiş olsun canım ya.Ne yedin de zehirlendin? ay ne zordur hamile hamile şimdi.Dikkat etmek lazım valaha belli yerlerden yemek lazım, hatta yememek lazım.

Aaaa, çok geçmiş olsun canım ya.Ne yedin de zehirlendin? ay ne zordur hamile hamile şimdi.Dikkat etmek lazım valaha belli yerlerden yemek lazım, hatta yememek lazım.

Saol Carna, aslında belli bir yer Migros Beylikdüzünde ev yemekleri yapan restaurant. Her zaman yediğimiz bir yerdi, ben o gün tavuk yedim. Ayy yazarken bile midem bulanıyor, tam geçmedi ama o düne göre daha iyiyim..

Back
X