• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

canlaaarrrr...
nasılsınız...ne çok doğum olmuşş..maşallahh.en sonunda da cucum doğurmuş, heyecanlandım.
allah tüm yavruları analı babalı büyütmey nasip etsin inşallah..

benim de kv gitti bugün.annemle kaldık yalnız.
beyzamız iyi gazlı bugünlerde ama huzursuz biraz:(

benim de dikişler gitti daha iyiyim..1 haftalık kabızlıktan sonra
haftasnu lavman yapıldı öyle rahatladım
ölcektim ya yeni yeni
oturmaya başladım...sizi de çok özledim.

Saol Carna, aslında belli bir yer Migros Beylikdüzünde ev yemekleri yapan restaurant. Her zaman yediğimiz bir yerdi, ben o gün tavuk yedim. Ayy yazarken bile midem bulanıyor, tam geçmedi ama o düne göre daha iyiyim..

Ayy dönme dönme.

Ne gelirse insanın başına şu tavuktan geliyor zaten.

Biz evde 3 kişi yay burcuyuz babamız akrep:26:

Kızımın bugün nüfus kağıdını çıkaracağız henüz isme tam karar veremedik ben aslında Melis çok istiyorum ama eşim istemiyor :25:bende kimseyi dinlemem valla Melis olacak muhtemelen ama Bersu da hoşuma gitti analamı suyun berrak hali Türkçe bir isim

cucum bak ben demiştim sana içime doğdu diye..ALLAH analı babalı büyütmeyi nasip etsin..çok sevindimmm sağlıkla büyüsün inşallah

Saol Carna, aslında belli bir yer Migros Beylikdüzünde ev yemekleri yapan restaurant. Her zaman yediğimiz bir yerdi, ben o gün tavuk yedim. Ayy yazarken bile midem bulanıyor, tam geçmedi ama o düne göre daha iyiyim..

geçmiş olsun kücükprens yemektn zehirlenmek zor hele hamileyken daha zor kendine dikkat bol bol dinlen:94:

amiiiin inşallah zamanında sağlıkla kavuşuruz kuzulara.bilmiyorum ama neryuma dua ettim sonra pandama en son cucuya pazartesi ye kalmazsın inşallah hafta sonu sancılanıp doğurursun dedim oda kabul oldu çok şükür.şimdi sıra 38 i bitirip bebişleri sağlıklı olanlar bir avazda pırtlatırız inşallaaaah.

amin cnm allah hepimizin yardımcısı olsn ve bi avazda pırtlıyalım iysallah:89:

pandamdan ses seda yok ulaşabileceğimiz hiç bi bilgi yok.sen nasıl oldun daha düzelmedinmi yoksa?ocak annelerine bakmıştım ben doğumlar başlamıştı.

Yattigim yerden mesaj sesi duydum, esime iste Cucu dogurdu deyiverdim:)) telefonumu gwtirdi sagolsun vee evveett:

12.12.2010 Saat 19.22de Allah bize Egehan adinda bir melek emanet etti.Egehan'imiz cok sükür saglikli ve tüm sevenlerini selamliyor...

gözünaydın cucu :nazar:güle güle büyü egehan :emir_bebek:

canlaaarrrr...
nasılsınız...ne çok doğum olmuşş..maşallahh.en sonunda da cucum doğurmuş, heyecanlandım.
allah tüm yavruları analı babalı büyütmey nasip etsin inşallah..

benim de kv gitti bugün.annemle kaldık yalnız.
beyzamız iyi gazlı bugünlerde ama huzursuz biraz:(

benim de dikişler gitti daha iyiyim..1 haftalık kabızlıktan sonra
haftasnu lavman yapıldı öyle rahatladım
ölcektim ya yeni yeni
oturmaya başladım...sizi de çok özledim.

Selam canım.

O kadar olucak Annesi, gaz sorunu malum bütün yenidoğanlar da oluyor.Başka sıkıntısı olmasın da.

Sen normal doğum mu yapmıştın canım.Kabızlık sezeryan sonrası daha çok görülüyor herhalde.

Son düzenleme:
amiiiin inşallah zamanında sağlıkla kavuşuruz kuzulara.bilmiyorum ama neryuma dua ettim sonra pandama en son cucuya pazartesi ye kalmazsın inşallah hafta sonu sancılanıp doğurursun dedim oda kabul oldu çok şükür.şimdi sıra 38 i bitirip bebişleri sağlıklı olanlar bir avazda pırtlatırız inşallaaaah.

pandamdan ses seda yok ulaşabileceğimiz hiç bi bilgi yok.sen nasıl oldun daha düzelmedinmi yoksa?ocak annelerine bakmıştım ben doğumlar başlamıştı.

amin allah hepimizin yardımcısı olsn belkide bu hafta içindede bizde sırayla pırtlarız:9:

seyracım daha önce yorum yaptım ama tekrar yapayım melis güzel isim ama çok kullanılıyo bersuysa hem anlamı güzel olan hemde yaygın olmayan bir isim ki ben hiiiç duymadım daha önce.sen bilirsin ikisi de hoş ama ben olsam bersuyu tercih ederdim tabi ikisinden aynı derecede hoşlandıysam.

Site normale döndü bende mi problem vardı anlamdım hata verdi sinir oldum :84: Bende mutfağı temizledim bugün pek bir enerjiğim ben :97: Acabamı acaba :61:

Biz evde 3 kişi yay burcuyuz babamız akrep:26:

Kızımın bugün nüfus kağıdını çıkaracağız henüz isme tam karar veremedik ben aslında Melis çok istiyorum ama eşim istemiyor :25:bende kimseyi dinlemem valla Melis olacak muhtemelen ama Bersu da hoşuma gitti analamı suyun berrak hali Türkçe bir isim

Ne olursa olsun ikiside güzel, adıyla yaşasın, hayırlı bir evlat olsun inşallah.

Bersu : farsça, gönüle akan su anlamına da gelir.

kızlar ben kafayı yiycem :37:azıcık karnım ağrısa sancı mı ki diyorum gaz olsa korkuyorum ay bi doğursaydık bu arada yollar açıldı çok şükür karlar kalktı
bu arada doğuranlar sancı nasıl bişey dayanamam de mi sancı olsa

kızlar ben kafayı yiycem :37:azıcık karnım ağrısa sancı mı ki diyorum gaz olsa korkuyorum ay bi doğursaydık bu arada yollar açıldı çok şükür karlar kalktı

Sancısı gelen koşa koşa hastaneye gittiği için pek dayanılacak bişey olduğunu sanmıyorum:1:

Valla bu sancı olayını bende çok merak ediyorum :)) Yalancısınıda yaşamdım ki kıyaslama yapim :)) Ama bugün sanki adet olcakmışım gibi kasıklarımda doluluk hissi var.Ama ağrı yok :26: Birde rüyamın etkisindeyim geliba 14dünde doğuruyodum bugün ve yarın beklemedeyim şimdi :9:

çok kanmıyorum canım çünkü sancı mancı hak getire yokki :))) Bizimkisi umut :9:

Ben 1 kaç gündür enejikimm, o yüzden didim : )

Sancının ne zaman geliceği hiç belli olmaz valaha.Her an her şey olabilir yani.

Valaha doğum yapanlar anlamamanıza imkan yok .Öyle bir sancı geliyormış ki, tavana vurursun diyorlar : ) ayırt edersin yani, gaz sancısı ve adet sancısına benziyor ama şiddeti giderek artıyor.

Kıslar 12.12.10 güzel bir tarihti, Cucum yakaladı son anda:1:

14.12.10 da güzel bir tarih, bakalım o gün kimler doğum yapacaaaakkk:52::52:

Öyle bir Geçer Zaman ki izledim, çok pişmanımm:58::58:

Anne karnındaki bebekler anneleri ile o kadar büyük bir uyum içerisinde ki anneleri duygusal ve üzücü bir film seyrettiklerinde kötü sinyaller alıyor ve keyif aldıkları görüntüler karşısında ise bir nevi neşe belirtisi olarak hareketleniyorlar.

Bir grup anne adayını ikiye ayırarak, yarısına The Sound of Music’i diğer yarısına da aşırı derecede acıklı bir film seyrettiren Japon araştırmacılar, fetüslerin aldatmasına ve araştırmayı bozmasına izin vermemek için annelere kulaklık taktırdı ve dışarıdan gelecek diğer sesleri bu şekilde engellediler.

Daily Mail’de yayınlanan sonuca göre, ultrason taramalarında da yansıttığı üzere mutlu görüntüleri izleyen annelerin fetüsleri kollarını her zamankinden çok sallıyor. Oysa üzücü görüntüleri anneleri ile paylaşan bebekler her zamankinden daha hareketsiz kalıyorlar. Araştırmacılar bu sonuçları annelerin duyguları ile tetiklenen dolaylı hormonal dürtülere bağlıyor.

Son düzenleme:
Back
X