Allah allah,sende bi gariplik olmasın sakınHayatım senin hamilelikler zorlu geçiyo anlaşılan..Başlarda felaket aşermiştin,şimdi ağrılı sızılısın,Allah yardımcın olsun
![]()
olabilir zaten alet bozuk değilse ben bozuk olmalıyım. hayır çıkmasın önemli değil de güvenirliğimi kaybediyorum. kocam inanmayacak yakında
Bende yapıcam aynısını da sonra yalancı çoban olmaktan korkuyorum
Kaç derece olması lazım banyo suyunun acebaa?? Bide kaynamış soğumuş su mu kullanıcaz yoksa çeşme suyu mu o nasıl olacak??
Yazın mı doğmuştu, kış çocuğu ya biz hergün suya sokamayız herhalde dimi??
Bizim hastaneye gel, benim en son 80 - 40 arasında oynayan sancılarım vardı ve hiçbirini hissetmedim![]()
aman canım dikkat et. inanmazsa fena olur. ama böyle telaşlı telaşlı arayıp doğum başlamış hissi verip son anda kıvırarak başka bişeye telaşlanmış gibi yapabilirsin. anlık bocalaması bile yeter:)
oğlum ağustosun kavurucu sıcaklarında doğmuştu. ondan seviyodu ya suyu. rahatlıyodu yavrum. normal çeşme suyuyla yıkadık hiç öyle sıcaklık falan da ölçmedik. işte kavurmayacak kadar çocuğu:) zaten annem yıkadı ilk zaman ölçeyim falan desem alır atardı herhalde dereceyi:)
bu gidişle zaten gelcem ya oraya ya da sporstarın gittiği hastaneye. bak o daha yakın, hem güzel 80likler falan çıkıyodu onda:)
Son düzenleme: