benimle aynı gün doğuma giren bi hatun vardı.. doğum öncesinde biraz muhabbet neyin etmiştik.. neyse doğum sonrası gaz çıkarma voltalarında mı karşılaştıkta bana 9 ay boyunca kız olcağını söylediklerini ama oğlan doğurduğu söylemişti.. hala şaşkındı kadın.. olur mu olur.. bende eşime takılıyordum ne tepki verecek bakalım ya oğlan olursa diye bana "sakın öyle bişey yapma!" dedi :)) nasıl yapacaksam.. yalnız bende içten içe panik olmuştum bi gece rüyamda doğuma yakın, gebeyim ikinci gebeliğim ve oğlum olacakmış ilk çocuğumda oğlanmış gördüm.. nasıl yusuflamıştım uyku etkisiyle, sonrada çok güldüm :))
ama kıza mavi eşyalar giderde oğlana pembe hiç gitmez beraserim ya.. yani o hatumun yaşadığı daha bi fiyasko :))
bak şimdi içime kuşku düşürdün iyi mi? öyle çok kız çocuk isteğim olmasa da defalarca rüyamda ikinci çocuğumun kız olduğunu gördüm. hatta belli etmesem de acaba bebeğime bişey mi olacak korkusunu da taşıdım yani içimde. acaba bu şekilde mi yormalıydım. napalım ne gelirse Allah'tan. yeterki sağlıklı olsun:) hayır önemli değil de hastanede değiştirdiler mi yoksa diye düşünmekten alamaz insan kendini ya!!!