- 25 Mart 2023
- 1.331
- 575
- 53
- 32
- Konu Sahibi Prettywomaan
- #3.081
Vala ben birşeyler yazardım ama malum zorunuza gıdıyor hamilelik böyle işte iyiye giderken herşey birden kötü olabılıyor benımde demek istediğim buydu geçenlerde her zaman olumlu olcak dıye bırsey yok arkadaşıma bende üzüldüm ama size bebek eşyaları almayın erken daha derken bunuda kast ettım size büyüklerimiz bıle dıyor bebegın canına bir ruhu gelsin derler yani eşya almak evet güzel şey ama yarına daha çıkacağımız belli degılken siz eşyalarını almaya kalktınız bu sekılde daha acı eşyalarını alıpta bebegı kaybetmek yani bu elimizde olan bırsey degıl bekleyın 2. Trimestiri bir atlatın öyle atın hayat her zaman olumlu şeyleri bize göstermıyor maalesef gerçekler bunlarMerhaba arkadaşlar belki bana kizacaksiniz ama içimdeki duyguları ne yapacam bilmiyorum ben çok etkileniyorum olumsuz bir haber aldığımda Melike arkadaşin yaşadıkları bebeğinin kalbi durması beni çok etkiledi uyligimi iptlal edeyim birdaha girmeyeyim diyorum çok alıştım buraya bana lütfen yardımcı olun bu karamsarligimi nasıl yenecegim mutlaka olumsuz haberde alacağız burda ama bununla nasıl baş edeceğimi bilmiyorum doktor Aralık 1 de gel dedi bana şimdi nasıl bekleyeceğim 9+2 yim ama korkuyorum hep