yoklama : 40+5 ve hala oglus karnimda taklalar atiyo, onu coooook seviyorum, doguramadim diye dusundekce hemen hareketleniyo uzuntu yerini mutluluga birakiyo, napalim demekki biraz daha kalmaya ihtiyaci varki kaliyo diye kendimi avutuyorum, eninde sonunda cikacak nasil olsa...

FENERBAHCEMRE sen daha ne kadar bekleyeceksinki? bendende ilerde senin haftan yanlis hatirlamiyosam
DENIZ biz burda tarih hakkinda karar veremiyoruz, dogdugu gunu yazdirmak zorundayiz, hem bi yerde daha iyi bence esiminde dogum tarihi dogru yazilmamis ben kimlikteki tarihi biliyorum gercegini hepyanlis hatirliyorum
KUCUKPRENS, benide depresyon korkutuyo ya hevesle bekledik, simdi gunu geciyo sabirsizlaniyrum, bunu stresi var bide dogunca acaba iyi annelik yapabiliyormuyum diye korkular baslarsa!!!:18:
allh hepimizin yardimcisi olsun bebislere en iyi sekilde annelik yapabilme guce versin...
kizlar aklima gelmisken bi sorayim daha once findik fistik ceviz gibi seylerinde 2yasina kadar cocuklara verilmemesi gerektigini duymustum, ilerde astim gibi hastaliklara sebep olabilirmis bi bilen varmi acep?:44:
bide emzirme hakkinda bilgi icin gittigimde ebe emzirirken gunluk en fazla yarim litre sut icin, ve yer fistigi yemeyin dedi, bebekte alerjiye sebep olur demisti