• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    10
Senin ilk bebişmiydi 2.3. Mü ☺️ ilk olsa bekleyemezdim de şimdi 2 yaş bebesiyle günler çabuk geçiyor bi aksilik çıkmazsa 13 den önce gitmem sanırım 😊
Ay doğuma ne kadar uygun demişler benim olduğum ilçede 2 tane özel var biri 68 diyor diğeri 72 😔
2. Cnm 11 buçuk aylık 😊 ama yinede insan merak ediyor

Kızlar ben gidiyorum siz ve bebişleriniz Allah'a emanet olun inşallah.. Allah kucanızada almayı nasip etsin. Allah analı babalı büyütsün inşallah.. Sessizce gitmek istemedim.. Hoşcakalın güzel beslenin bol dinlenin sevgiyle kalın.. Hiçbirşeye de stres yapmayın üzülmeyin.. Tamammı bu güller size🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🖐🖐🖐🖐🖐🖐🖐🖐🖐🖐🩶
Canımmm kötü bısey yok inşallah 🤲🏼🫤 lütfen özelden yazdım cevap ver bana

Kızlar ben gidiyorum siz ve bebişleriniz Allah'a emanet olun inşallah.. Allah kucanızada almayı nasip etsin. Allah analı babalı büyütsün inşallah.. Sessizce gitmek istemedim.. Hoşcakalın güzel beslenin bol dinlenin sevgiyle kalın.. Hiçbirşeye de stres yapmayın üzülmeyin.. Tamammı bu güller size🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🖐🖐🖐🖐🖐🖐🖐🖐🖐🖐🩶
Arkadaşım nereye gidiyorsun naallah bir sıkıntı yoktur bize bilgi verirmisin haber bekliyoruz

hayrolsun inşallah

inşAllah bebeğiniz de siz de iyisinizdir korkutmayın bizi 🙏🏻🌸

Kızlar bende dün kontrole gittim karnımdan kalp atışı duyulmadı alttan baktı duyduk sonra yine duyamadık alttan bakınca herşey daha net ya kesede iki tane bebeğin olduğunu ve iki yolk sac olduğunu gördük ama birinde kalp atışı yok washining twing diye bişey diyorlarmış kaybolan ikiz sendromu hem şok olduk hem üzüldük bugün tekrar gidicez daha ayrıntılı ultrasonda bakılacak diğer bebeğin kalp atışları daha güçlü olması lazım dedi moralim çok bozuldu açıkçası bana dua eder misiniz kızlar ya bari bir tanesi kalsın

Back
X