ya kızlar benim annem de gitmiyor, git de diyemem napayım..
iyi hoş tabi yanımızda olması.ankarada kimsem de yok
ama bebişimle yalnız da kalmam lazım dimi.
bilmiyorum napıcam ya...
Daha sonra çok ararsın bak : ) şimdilik bırak sana yardımcı olsun, nasıl olsa gidicek.Sende Annen yanındayken fırsat buldukça bırak bebişini azcık hava al.Valaha Annem yanımdayken dün ben biraz hava almaya çıktım birde çizme aldım, kendime doğum hedayesi : ) sanki dışarı çıkabileceğim de giyineceğim : )
selam arkadaslar ancak firsat bualabildim 28-12-2010 tarinde saat 18:30 oglum merti normal olarak dogum yaptim 3400 gr dogdu boyunu olcmediler saglik acisindan uygun gormukleri icin olcmediler hastaneden birgun yattiktan sonra cikarttilar
ama oglum eve geldigi gece hic durmadi agladi cok zor nefes aliyordu emmekte gucluk cekiyordu.
dun sabah dr ve hemsiresi eve geldiler muayne etti dr hastaneye gotumemiz lazim bu hic normal degil dedi hastaneye aldilar mikrop kapmis ama nerden kaptigini bulamadilar
birazda sarilik baslangici varmis kuveze aldilar antibiyotik tedavisi goruyor durumu iyiye gidiyor lutfen dua edinde bi an evvel iyilesip evimize donsun suan agrilarim var sabahtan oglene kadar yanindaydim simdi evdeyim dinleniyorum goguslerim felaket egriyor sagip gonderiyorum.
Aaa canım çok geçmiş olsun.İnşaallah bir önce iyileşir bebeğin.İyiye de gidiyormuş durumu, Hay Allah nereden mikrop kapmış olabilir ki? Anne karnında mı kapmış?