• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    9
Benimde ikinci ilk bir ay bi içime kapandım nası olcak nası yapcam baktım kendimi kasmaya başladım sal melike Allah yardım eder dert etme dua et dedim .. Ama gerçekten tek başına büyütmek zor o yetememezlik hissi o çok kötü.. Ama artık daha bilgiliyiz yaparız yapar güzel güzel büyütürüz🤣🤣🤦🏻‍♀️
Evet en azından tecrübeliyiz beni de bi bu rahatlatıyor 😆😆 ben de tek başına büyüttüm biraz zor evet 🙈 ilkinde burnu tıkanınca bebekken, aspiratörle nasıl çekcem ben şimdi nasıl açcam burnunu diye ağlardım hahahahs şimdi bunlardan hiç korkmuyorum en azından 😆 benim bide ilki 2 yaşında şu an yaşı da daha küçük diye bence biraz stresliyim 🙈 sağlıklı olsunlar da tabi olacak bi şekilde ☺️

Evet en azından tecrübeliyiz beni de bi bu rahatlatıyor 😆😆 ben de tek başına büyüttüm biraz zor evet 🙈 ilkinde burnu tıkanınca bebekken, aspiratörle nasıl çekcem ben şimdi nasıl açcam burnunu diye ağlardım hahahahs şimdi bunlardan hiç korkmuyorum en azından 😆 benim bide ilki 2 yaşında şu an yaşı da daha küçük diye bence biraz stresliyim 🙈 sağlıklı olsunlar da tabi olacak bi şekilde ☺️
Canım Benimkide 2 buçuk yaşında aynı senin dediğin gibi uyırken nefes alıyomu diye kontrol ederdim her an.. Uyuya kalırdım çocuk nerde diye kalkardım🤣🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ ne günlerdi ya.. Ananem derdiki analık fenalık bende kızardım ama şimdi anlıyorum annelik her an tetikte olmak her an yürek ağızda gezmek ama dünyanın en güzel hissi.. Yapıcazya yapıcaz biz güçlüyüz onlarıda büyütcez inşallah🤣🤦🏻‍♀️amin ecmain🤣🙏🏻

Benimde ikinci ilk bir ay bi içime kapandım nası olcak nası yapcam baktım kendimi kasmaya başladım sal melike Allah yardım eder dert etme dua et dedim .. Ama gerçekten tek başına büyütmek zor o yetememezlik hissi o çok kötü.. Ama artık daha bilgiliyiz yaparız yapar güzel güzel büyütürüz🤣🤣🤦🏻‍♀️
Valla bende aynı şekil. Doğum yapınca kızım 3 yaşa yakın olacak gözümde hâlâ minicik bir bebek zaten 😀 Annem en fazla bir ay kalır gider sonra. Tek başıma yapabilecek miyim düşünüp duruyorum sürekli senaryo kuruyorum kafamda yazıp çizip oynuyorum 😀

Valla bende aynı şekil. Doğum yapınca kızım 3 yaşa yakın olacak gözümde hâlâ minicik bir bebek zaten 😀 Annem en fazla bir ay kalır gider sonra. Tek başıma yapabilecek miyim düşünüp duruyorum sürekli senaryo kuruyorum kafamda yazıp çizip oynuyorum 😀
Düşünme düşünürsek oradan çıkamayız🤦🏻‍♀️ Rabbim inşallah kolaylığını vericek.. Bak ne güzel annen 1 ay kalıcak yanında en azından 40 ın çıkmış olucak.. Allah sağlıklarını versinde bakarızya .. Bende o düşüncelere giriyorum sonra diyorum ki yaparızya büyütürüz bakarız yeteri zzz 🤣🤣🤣🤦🏻‍♀️Allah sonumuzu hayır etsin sağlığımızı versin inşallah 🤣🤣🤣

Allah rızası için şu koku olayına çözümü olan var mı 🙄 Herşey kokuyor herşeyden midem bulanıyor kusmaktan nefret ederim kusmamak için de zorluyorum artık kendimi 😔 Koku hassasiyetini çözüm bulsak gerisi gelicek gibi

Masallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım insallah bende fetal düsünüyorum ve üniversite hastanesine gidiyorum senin gibi bana doktorum daha önce kimyasal yasadığımdan dolayı direk fetal önerdi suan 8+3 üm aralık ilk haftası gidicem muhtemelen o zaman fetal icin konusuruz kendisiyle
❤️Amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bende bir kaç firmayla konuştum haftaya kan ornegimi veriyorum insallahhh🩷

Bende Eskişehir osmangazi de ücretsiz yapılıyormuş fetal dna yaptırsam mı diye düşünüyorum. 12 haftalıkken yapılıyormuş öyle demişler yorumlarda okudum. Bi düşünüyorum ama kararsızım hala.
Evet öyleymiş orada tek şart ikili tarama testi sonrası test verilebiliyirmus arayıp sorun bence gitmeden ben İzmir'de yaşıyorum o yüzden o strese girmek açıkçası istemiyorum oraya giderek.

Kizlar bende 6.5 haftalık hamileyim çok şiddetli baş ağrım var şuan. İlaç icmek istemiyorum. Önerebileceginiz bişey var mı?

Kizlar bende 6.5 haftalık hamileyim çok şiddetli baş ağrım var şuan. İlaç icmek istemiyorum. Önerebileceginiz bişey var mı?
Bol bol su iç, en az 8 9 saat uyu, gebelikte zararı olmayan rahatlatıcı çaylardan içebilirsin. Aklıma bunlar geldi🥲

Allah rızası için şu koku olayına çözümü olan var mı 🙄 Herşey kokuyor herşeyden midem bulanıyor kusmaktan nefret ederim kusmamak için de zorluyorum artık kendimi 😔 Koku hassasiyetini çözüm bulsak gerisi gelicek gibi
Naneli sakız naneli şeker 3 gün kadar miğde bulantım geçmişti çok sevinmiştim bugün yine kötüyüm artık yeme mevzusunu geçtim kolonya naneli sakızla şekerle arada bi balkona hava almaya çıkarak duruyorum

karsubal, post: 80542906,
Bol bol su iç, en az 8 9 saat uyu, gebelikte zararı olmayan rahatlatıcı çaylardan içebilirsin. Aklıma bunlar geldi🥲

Çok teşekkür ederim🙂

Parol içebilirsin hamıleler sadece parol kullanabılır benımde geçen akşam öyle oldu doktoruma yazdım paroldan başka ağrı kesici içme dedi

Back
X