gecmis olsun canim...insallah cabucak gecer...Gurbet gelini cok gecmis olsun canım,dualarımız Mert'le olacak,güzel haberlerinizi bekliyoruz
nasilsiniz kızlar?
Doguma gün sayarken massallah şimdi bebeklerin kırkı bile cikti:)
benimde oglus biraz hasta,boğazı kapalı,sokturucu şurup verdi Dr.
Dün aksama kadar ağladı,bazen su bile icmeye vaktim kalmıyor,kucağımda uyursa ancak öyle..
Benimde kaşınmaya başladı bogazim,
inşallah tum hastalıklar bizlerden uzak durur..
Herkesi kocaman öpüyorum
ameliyatin iyi gecmesine cok sevindim, insallah bundan sonra sorunsuz gelisir hersey...tekrar gecmis olsun....Destekleriniz icin sagolun arkadaslar
Oglumun ameliyati gayet basarili gecdi hersey yolunda diyo doktorlar ama daha baygin ayikmadi yogun bakimda
Bugun uyanirmis bekliyecegiz esimle beraber hastanede kaldik suan hastane odasindan yaziyorum.
Gorseniz o kucucuk bedenin heryerinde bi alet takili
Aglamiycagim diye kendime soz verdim
Allahim insallah yavrum cabuk kendine gelir ve iyilesir.
gurbet gelini çok çok geçmiş olsun rabbim sağlık sıhhat versin!
aralık annelerinden benim gibi sütü az olduğu için mama veren var mı? ne kadar mama veriyorsunuz? çok mutsuzum ne yapsam sütümü artıramadım. oğlum da emsin diye ölüyorherkes sadece anne sütüyle doyururkrn benim halim öyle gücüme gidiyor ki biliyorum nasibi bu kadar rabbim böyle istedi ama yine de üzülmemek elde değil. varsa ben gibi konuşmak isterim:2:
bebeğinin gözünde çapaklanma olan var mı? neler yaptınız ? doktorumuz normal olduğunu zamanla geçeceğini söyledi. çayla pansuman yap dedi. ama bu doktordan hiç hoşlanmıyorum zaten değiştiricemamma çok sorunum var :26:
canim bende mama vermek zorundayim, doktorumuz bunu soylediginde gozlerim doldu nerdeyse aglayacaktim, cok hevesliydim emzirmeye, ama ben hala devam ediyorum 10dk bi gogus, 10 dk digeri pesindende mama veriyorum 60ml hazirliyorum eger az gelirse tekrar bi 60lik hazirliyorum, ama emzirmeyi kesmicem ne alirsa kardir, hic yoktan iyidir...
capak sorununa gelince burda fizyolojik su diye bisey var eczanelerde satiliyo, ben onu kullaniyorum, pansuman bezlerine dokup gozun burun kismindan baslayip disa dogru siliyorum, her goz için yeni bez kullaniyorum..doktorum demisti ayni bezi kullanma eger birinde mikrop varsa digerinede gecermis...